29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, já jsemm koukala,že najednou maš nějakého střelce...doufám, že i manžel bude dneska střelec:-)
Teda, ty jsi snad na babinetu celý den!!Nebolí tě oči??
Není tady
Oči, záda, krk, hlava .....
já odbíhala od sporáku, dělala jsem bramborák ( 4 hodky jako zásobu do mrazáku)
Není tady
Teda!! to je sranda, já dneska měla taky bramborák!To já toho taky stihla dost-shop.park, popojíždky autem v po*né chumelenici pro pitomý test a k tomu oběd....a dozvědění se, že opět nejsem těhotná!! Špuntíku, myslíš, že na uhnízdění vajíčka může mít vliv sauna a pády? Každý týden chodím do sauny a teď každý víkend na běžky...kde neustále padám.....jsem samá modřina....řekla jsem si, že dokud nebudu těhotná, není asi dobré se nijak omezovat, ne?
Není tady
Hurá!!!Jsem průzkumník!!!To jsem se rychle propracovala za jeden den.Špuntíku,asi jdu na kuťe, chce se mi šíleně spát!!!Tak úspěšné tulení a brzo zase na na-psanou
Není tady
Petričkoooooo ještě něco....
Není tady
Petričko, sauna není vůbec vhodná
Ženská když chce potratit tak leze do co nejteplejší vany a ono se to většinou pustí!!!!!!
Běžky jsou v poho.
Do sauny bych opravdu nelezla .......
¨Tak pa pa
Není tady
Ahoj špuntíku, jsem tady jen na skok....tak já teda saunu oželím, ale bude mi chybět...dnes jsem měla bz stále 37,ale dobrala jsem ty prášky a je tam napsané, že po dobrání do brzo dostanu,no, tak uz asi brzo poletím do drogerky!Hele, tak hlavně děj vědět,jak to u Tebe pokračuje,doufám, že o hooooodně léééépe než u mne!!!PAPAPA, Péta
Není tady
Tak to já jsem si udělala zásobu, u nás měli v tetě akci. Tak doufám že mi zůstanou na šestinedělí
Není tady
ženský myslíte si, že bych mohla nějak psychikou ovlivnit to, že ještě nemám měsíčky?
Nevěřím furt tomu, že bych byla těhu.
Mám se obědnat k lékařce nebo počkat? Kdyby mi píchla injekci na vyvolání menstruace a já byla těhu, je možné tím poškození plodu?
Není tady
Pupicku, agolutin - injekce na přivolání menstruace plod nepoškodí. Pokud bys byla těhu, tak plod naopak pomáhá udržet. U mě to bylo to samé, doktor na UTZ nic neviděl a tak mi taky píchl injekci a dnes už mám před sebou poslední 3měsíce....
Není tady
No já bych šla k Dr, s tím žesem to nedostala , ale že se snažíme o mimčo a test je negativní.
Měla by ti nejdřív udělat test z krve který je nejpřesnější.
Jinak dyž ti píchne golutin a ty budeš vtom tak to plodu neublíží, neboj....
Není tady
Uf uf mě to ale vynechává písmenek....
Měl to byt agolutin
Není tady
no a kdybych těhu nebyla, tak je to nutné jít na tu injekci nebo si myslíte, že se mi měsíčky po nějaké době spustí? Ono totiž pak můžu chodit na injekce každý měsíc.
Nikdy se mi prozatím nestalo abych nedostala měsíčky.
Není tady
Nechápu......
Když dostaneš agolutin jednou, neznamená to že ho budeš dostávat stále.
Dává se pravidelně každý měsíc, ale 18-20 den a to má jiné účinky......
Není tady
dekuji za rady. Nikdy mi menstruaci nevyvolávali, takže s tím nemám vůbec žádné zkušenosti.
Není tady
Pupíčku, já být Tebou, pokud to teda nechceš lámat přes koleno, ještě počkala, já mám normálně cykly 28-33 dní a minulý měsíc jako na potvoru jsem to dostala až 40.den...nebyla jsem těhotná, prostě asi zapůsobila psychika. Gynekolog mi říkal, že to může taky hrát roli. Každopádně, mám 2 kámošky, co byly týden po nedostání menses na injekci,aby to dostaly a i když byly těhotné-ani jedné nevyšel však test-injekce miminku neublížila, obě děti se maji čile k světu ( 2,5 ročku) Takže záleží, jak máš pevné nervičky,každopádně, když si necháš udělat test krve, máš to 100%!Na ultrazvuku by teď ještě stejně asi nic neviděl¨.Ahojky a dej vědět.
Není tady
Ahojte baby!
Tak som tu, prepacte, ze sa neskoro ozyvam, nestihla som to v piatok a cez vikend sme boli na chate. Takze. v piatok bola este 2. ciarka slaba a az po 5 minutach. Ale dnes poobede tam bola hned a silna. Parada, mame z toho obrovsku radost. Posielam Vam, tehu bacily, drzim vsetkym palce, nech mate co najskor 2//. Papa
Není tady
Mocinky gratuluju denko, mám radost, že je někdo štastný.A chytám bacilky:-))))
Není tady
Tož Denka,chytám bacily, chytám.....
Ale hlavně blahopřeju, hurá, tak zase jedna budoucí maminka
Není tady
Denka gratuluju a chytám
Není tady
Denka, také moc gratuluji a přeji bezproblémové těhotenství a rostoucí bříško:-)) U mě se to bohužel zase tento měsíc nepovedlo:-(,ale co se dá dělat..., budeme pokračovat dál....
Není tady
Ahoj Ivinko!!!! CO to čtu???? Moc mě to mrzí? ale ono se to povede na jaře, jek jsi psala, viď!!!!!
Není tady
denka moc moc gratuluju at bříško roste.
Ve čtvrtek jdu na gyndu, nevydržím to.
Není tady
Denko moc gratuluji!!!!
Doufám, že nám to tento týden taky vyjde:-)
Luci, jak je?
Není tady
Denko taky moc gratuluju!!!! Takže jsi opravdu měla zvětšenou dělohu když sme se o tom spolu bavily! Tak hodně zdravíčka! a doufám že nás tady všechny nakazíš!
Není tady