29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
My sa snazime styri mesiace. Ja si spominam, pri prvom tehotenstve, v case ked som mala dostat MS ma zacalo boliet podbrusko, tak ako vravis, utekala som na zachod a nic. Potom som si robila test a bol pozitivny. Tak ti drzim palce, aby to tak bolo, ze sa mrcha nedostavi. vtedy som sa nestresovala, nepocitala plodne dni, prislo to samo od seba, ani sa to velmi neplanovali. Teraz mi z toho uz zacina sibat.
Není tady
Inak ja som mozno tiez ako ty 28 DC, lebo tri dni som mala spinenie, az potom sa naplno rozbehla mrska a niekde sa uvadza, ze aj spinenie sa uz rata do noveho cyklu.
Není tady
tak sa pridam aj ja do debaty ak mozem... vysadila som HA, teraz je to druhy mesiac... meska mi to 4 dni... tiez mam obcas pocit, ze uz "to"dostanem, boli ma podbrusko ako pri MS, ale nie uplne tak isto...
no co, robila som si test a bol negativny.... chcem sa spytat iba na vas nazor, ci sa toho mam drzat...
som sice trosku na inej strane - baby neplanujeme a "nepracujeme" na babatku, ale keby prislo, tak by som samozrejme nebola nestastna. a tym ako tu citam vase prispevky by som sa aj tesila... a pravdu povediac, tak som bola aj trosku smutna, ze to vyslo negativne.... priatel o tom nevie, teraz mame nejaku krizu a to je tiez dovod mojich zmiesanych pocitov...
Není tady
kéž bys měla pravdu a zůstalo to jen u toho špinění a MS nepřišla, ale já se bojím, že se to rozjede, no uvidíme. Většinou, když něco neplánuješ, tak to přijde samo ani nevíš jak, jenže mi si mimi moc přejeme a tak na to myslíme pořád a ono nic. Přítelovi bude letos 32 tak hlavně jeho to tlačí, chce si děti užívat a mít co nejdřív. Já si myslela, že když vysadím HA tak to přijde hned, jak říkala doktorka, že pak to jde samo, ale nám to nejde už 5tý měsíc. Začínám se obávat, že něco není v pořádku. Ty máš alespoň už holčičku, co bych dala za holčičku......
Jinak já jsem zase četla, že za 1. den MS se považuje opravdové krvácení, tak pak se v tom vyznej, viď?
Není tady
Ahojky sunny 2, určitě se můžeš přidat do debaty!
Já bych počkala ještě pár dní a zkusila bych znovu test. Jak už tu psaly nějaké holčiny, měly i pár dní po vynechání test stále negativní a třeba až týden po vynechání se jim tam objevila slaboučká druhá čárka, tak uvidíš.
Není tady
Suhlasim s Leideou, skus test za par dni. Uvidis. Drzim Ti palce, aby sa vsetko vyriesilo tak, ako si to prajes.
Není tady
Leida a ty mas kolko rokov? vies, chlap moze mat deti hocikedy... ved aj brat pitt ma prve az teraz v 42-ke
to len tak pre odlahcenie....
niekde som citala, ze zena aj ked ma MS tak moze byt tehotna... co je na tom pravda a preco to tak je?
Není tady
no dobre, tak skusim....kupila som si nejaky test s nazvom "axiom set" a tam su az dva...
je pravda, ze asi tak 3 dni pred ocakavanou MS som mala mierne spinenie, asi dva dni... ale iba take jemne, ruzove...
no a prvy mesiac po vysadeni mi to tiez meskalo asi 6 dni... tak to budu mozno hormony. uvidime a dam vediet...
Není tady
Ahojte.Robila som si vypocet pre najlepsiu dobu pocatia podla tej stranky,ktoru ste odporucali.A vysla mi najvhodnejsia doba na 14.2.,co je zhodou okolnosti 13DC,kedy mam vzdy ovulaciu.Viem,ze je to mozno hlupost,ale snad ked sa prekryva ten datum s datumom ovu,tak mozno...A este k tomu pridam prvy krat prstikovu metodu a verim tomu,ze to konecne vyde tento mesiac.
Keysi prosim jaká je to stránka o který mluvíš? taky bych jí zkusila.. děkuju
Není tady
Ahoj Andrejka! Precitaj si prosim Ta moj prispevok na str.3, viem, ze si o niecom podobnom diskutovala s babami v minulosti. Napis mi svoj nazor prosim Ta.
Není tady
Andrejka:
Je to www.volny.cz
Je tam vyhladavac do ktoreho si zadas-vypocet početí
Ukaze sa ti tam potom viacej adries a ty si vyber http:/temherbstrade.cz/kalendar.php
A tam si potom otvoris formular na vypocet,ale potrebujes vediet aj hodinu a najlepsie aj minutu narodenia.
Zadas si tam aj na aku dobu chces vypocet,ja som si dala do 31.12.2006.Je to asi na takom principe aky pouziva dr.Jonas.A ked sa ti este k tomu prekryva ten datum s datumom ovu,tak je najvecsia sanca.Mne tak vychadza hned prvy datum teraz 14.2.,kedy bude aj ovu a je to na Valentina,tak to predsa musi vyst!! A ukaze ti aj co by ste mali mat.My dceru.Beriem si na vtedy dovolenku.To bude super spojit valentina s takym uzitocnym snazenickom:). Potom sa ozvi ako ti to vyslo,ok?
Sunny2 mně bude 24 let. Není to o tom, že by přítel nemohl mít později děti, ale nechce. Chce se dětem co nejvíc věnovat a nechce jít svým dětem na maturiťák v 60 letech.
Není tady
Denka:
přečetla jsem si tvuj dotázek jak jsi chtěla a napíšu mojí zkušenost: Minulý měsíc jsem měla velký zpoždění s menstruací a tak jsem myslela že bych mohla být těhotná. Byla to nakonec jenom cysta, ale měla jsem hodně zvětšenou dělohu takže si dokonce i doktor zezačátku myslel že jsem těhotná. No a v tý době jsem si zkoušela nahmatat čípek ale ten prst jsem tam skoro nemohla dostat jak tam bylo málo místa a doktor řikal že mám zúžený poševní vchod kvůli tomu že mám zvětšenou dělohu. No a jak asi víš tak v těhotenství se děloha taky zvětšuje, takže to, že máš zúžený poševní vchod rozhodně může znamenat těhotenství. I když taky to může být třeba cysta která ti zvětšila dělohu stejně jako to bylo u mě. Ale držim palečky aby to bylo kvůli těhotenství!
Není tady
Strasne dik Andrejka, to som chcela pocut. Dufam teda, ze to tentokrat vyjde. A ty si ako na tom teraz? Co Ti urobili s tou cystou?
Není tady
Keysi:
děkuju, už jsem si to zkusila vypočítat a vyšlo mi že vhodný den je právě dneska, takže si asi s přítelem uděláme kráááásnej večer
Není tady
Denka:
nemáš vůbec zač
s cystou mi nic nedělali, dostala jsem injekci Agolutinu a to bylo všechno, pak doktor řikal že se cysta nejspíš sama vstřebá a zmizí. Takže ted už je se mnou snad všechno v pořádku. Jsem zvědavá jestli tenhle měsíc ta mrcha MS přijde nebo ne.. Ale ty máš každopádně zvětšenou dělohu, takže to vypadá nadějně, držim palečky!
Není tady
leidea, ja budem mat 25 a priatel tiez asi tak ako ten tvoj... takisto mi vravi, ze nechce deti vychovavat ako dedko... ale ja som mu zase povedala, ze o deti sa mozeme snazit, kludne aj zajtra, ale ze v tomto som staromodna a nechcem zase, aby najskor prislo dieta a az svadba a tak... jednoducho by som to chcela poporadi... a teraz vlastne neviem na com som... neviem preco to meska, ked test je negativny...
Není tady
Já jsem také nejdřív chtěla svatbu, pak miminko, ale teď mi je jedno, co bude jako první. Raději to mimi, přijde mi moc roztomilý vdávat se s bříškem nebo až prckovi bude rok a bude moct jít za družičku.....Pro mě svatba není moc důležitá.....
Není tady
pre mna nie je tiez dolezita svadba, ale ta jeho otazka "vezmes si ma?".... svadba moze byt kludne aj vtedy, ked by mali deti 18 :-)
jednoducho len nechcem, aby prave dieta bolo "dovodom" jeho "rozhybania sa".... chapes to?
Není tady
To chápu i to, že se spokojíš s tím, když se tě jen zeptá, že to už znamená hodně..Já jsem rovnou řekla, že nechci abychom se brali jen kvůli dítěti, ale proto, že to tak cítí...
Není tady
To lidea .... je to moc pěkný když ti jde tvije dítě na svadbu... ten můj kluk byl z toho hotovej. navíc když mě viděl ve svatebních šatech, tak mu tak krásně zářili očička a furt mi dokola říkal jak jsem krásná a jak mě má rád. bylo to krásný.
jsem z toho furt naměko i když o tom píšu... no je to teda taky jenom půl roku
Není tady
Ahojte babenky! Tak som dnes nevydrzala a urobila som si testik. Najskor bol negativny- po minute, tak som ho nechala tak, asi po 10 minutach som sa nanho nahodou pozrela a su tam 2 ciarky. Ta druha je ale slabunka. Tak dufam ze som tehuuuulka:) a a
a
Není tady
Dakujem krasne, zajtra rano test zopakujem, tak uvidime... Dness asi nezaspim:) a
Není tady