18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Leidea ne ne musí to vyjít nám oboum!! Vak nestresujme jednou to vyjde. Jo a mě ted přila hrazdička, jsem si ji obědnala na mimibazaru.cz. Občas něco u koupím. Spěchám do práce, zítra se zas ozvu. Pa
Není tady
Leideo díky, tak se stavím na Chodově (bydlím na Opatově). Fakt vám drím pěsti na // :-)
Není tady
Tak to já si na nae lékárny v okolí nemohu stěovat, asi dobře vědí e tu mají velikou konkurenci.
Dokonce mi nabídli test jmenuje se to Best-2, stojí 27 Kč a jsou tam DVA testy, kadý zabalený zvlá. Tuím e je na 50 jednotek.
Není tady
Milá Magdi!
Děkuji ti za pozitivní vzkaz! Asi má pravdu, je nejlepí na to přestat myslet a začít se věnovat jinným aktivitám, které je nutno umístit do středu zájmu...
Pracuju na tom, na tom nemylení... u asi druhý měsíc.... Přestala jsem si měřit teplotu a i tak ovu poznám podle pobolívání bříka a podle hleníku....
Tak snad se nám skutečně miminko do Vánoc u konečně narodí...
Jinak já ti nevykala, já jen gratulovala jak tobě, tak i tvému mui... gratulovala jsem vám k obrovskému těstí, které máte, a věř, e vím, o čem mluvím...
Měj se krásně a uívej si rostoucího bříka!!!!!!
A jste vichní zdraví a astní!!!!!
Není tady
Leidea - jak jsme na tom dnes při 28 dnu? No mě se dnes o menstruaci u i zdálo. Konečně bude zítra pátek a volný víkend, si potřebuju odpočinout. Testík na 10 jednotek to jsem jetě neviděla. U nás se normálně prodávají kolem 25. A kdy přijdu do lékárny, řeknu, e chci těhu test, tak se ani někde nezeptají jaký a hned ti nějaký dají.
Jak hodně en píe o hlenu při ovulaci, jetě jsem se nikdy na to moc nesoustředila,take jsem si výrazně ničeho nevimla, jaký to je hlen?
Není tady
Ahojky, zatím nic, ale neboj, taky se mi u o tom zdálo.. Ale mám fakt takový ten blbý pocit, jako e to kadou chvilkou přijde..... Já ten ovulační hlen taky nepoznám, jen vím, e má mít podobné sloení jako vaječný bílek. A já takový hlen mám vdy jen po tulení s přítelem, ale to se mi vytvoří ze zbylých spermijek. Jinak vůbec ádný nemám a ovulaci poznám jen díky testům a někdy mě při ní bolí břicho....
Není tady
Holky, co se mi včera stalo, jsem z toho zmatená.... Jak u tu někdo psal, e ovu mikroskop mu ukazoval kapradí po ovu a do MS a holky říkaly, e se na ten mikroskop nedá spoléhat, e je to jen taková hračička. Tak jsem včera jen tak z nudy zkusila udělat ovu test a vyly mi krásně // silné čárky jako při ovulaci. Dnes to mám dostat, zatím nic,ale blbé tuení.....Rozumíte někdo tomu????
Není tady
no já něco takového měla před dvěma dny, je to moné abych měla ovulaci tři dny před očekávanou menstruací? Já spí myslela, promin to popisování, e ten hlen má být spí průsvitný, sopílkovitý.
Já té ovulaci taky vůbec nerozumím. A kdy jeden měsíc ti ukáe, e má třeba ovulaci 10 den tak ten dalí měsíc to můe být zase jinak? třeba a 16 den?
Má doma jetě v zásobě nějakej testík?
Není tady
Já tu ovulaci mívám kolem 14-15 DC. A pak u mě nenapadlo si ji jetě změřit a včera.... Jaký testík myslí? Ovulační nebo těhu? Ale i tak jsem jak pojízdná lékárna, mám vechno (co kdyby:-)) A kdy bude testíkovat?
Není tady
Leideo, ovu test ti vyel pozitivní? No tak to je velmi příznivé, protoe ovu test dokáe detekovat i těhotenství, dokonce lépe dřív ne těhu test...Take třeba....Drím moc palečky!
Není tady
Ivi, to mi ani neříkej...... Nebo teda říkej.... 26 DC jsem si dělala těhu test a nic. Včera 27 DC ovu test a byl pozitivní.... jsem z toho jelen, taky mě to napadlo, ale v těhotenství se také vylučuje LH hormon???
Není tady
Leideo to by bylo super, ne? Uvidí jetě zítra a pak si udělej testík, zase ten citlivej, tam by se u mělo něco ukázat.
Ví přítel, e tak testíkuje? Já to včera řekla mému a tomu se to moc nelíbí, e je brzy a nemám na to myslet, no chlapi :-)
Já budu testíkovat zítra asi,jestli nebudu mít stále měsíčky. Musím to stihnout, jdu do práce na ranní.
Ale furt mě píchá na pravé straně jakoby ve vaječníky tak si myslím, e to dostanu. Ale ted to můu mít vechno poharaené, po vysazení antik. jsem měla jen jedny měsíčky.
Není tady
Přítel to neví, e tak blbnu, nechci mu dávat plané naděje, jednou to proíval se mnou a pak kdy jsem viděla jak je zklamaný kdy jsem to dostala, bylo mi jetě hůř. Take buď mu oznámím, e jsem to dostala, nebo e ne...Nevím, jestli nemám jetě pár dní počkat na to testování? Kdy to nedostanu, tak bych asi testovala a v pondělí ráno, to u by se snad mohlo na tom testu něco objevit. kdy já se tak straně bojím té / čárky.
Jinak mě taky včera celý den spí jen píchalo v podbříku, chvíli na straně, chvíli uprostřed. Ale dnes mě trochu pobolívá břicho jako před MS a cítím takové vlhko....
Není tady
já s těma testíkama nevím. Nejraději bych testovala furt, ale to taky nejde, kdy je tam / tak jsem troku zklamaná, ale pak si řeknu, třeba je jetě brzo na testík a můe mi to jetě ukázat, take iju v takové naději.
Pokud to vydrí tak netestuj.
Bud to dostaneme a nebo ne a kdy ne tak by se nám tam asi tak v neděli měly oběvit // určite.
Mě by spí zajímalo jak je to s tou ovulací. Jestli je fakt moné mít ji třeba a 20 den.
Není tady
No moné to je určitě, e ovu přijde a 20 DC. záleí na tom jak rychle ti dozraje vajíčko...Ale já ji měla 14-15 DC podle testů...
Tak ju, pokud to vydrím do neděle a hlavně, pokud to nedostanu do neděle, tak budu testovat. Ale myslím, e to asi neklapne...... Ale proč ten pozitivní ovu test?????
Není tady
Ahoj Leideo, já jsem taky někde četla, e ten ovu test ukáe těhu! Tak doufám, e budou //
Není tady
Holky, teď jsem byla na WC a objevil se mi troku tmaví výtok, take to asi přijde, néééééé
Není tady
Leidea no u ti to potvrdily dvě eny, tak na tom asi něco bude, ne? :-)
Počkej do té neděle a pak se bude radovat.
Já se u jdu chystat do práce. Zítra se ozvu a uvidíme. pa pa a pevné nervíky a sílu at nevykoupí lékárnu.
Není tady
Myslím, e se LH hormon nevylučuje,ale hCG hormon se chová jako LH hormon, proto dojde k zabarvení druhého prouku, někde jsem četla v diskuzi, e spolehlivějí a rychlejí test je ovulační, dokáe těhotenství zjistit dříve ne citlivé těhu testy.Ale sama zkuenost nemám....e by????
Není tady
Holky, je to asi v pr..... vdy začnu trochu pinit a pak se mi to rozjede, take asi ádné // nebudou. Já u z toho zcvoknu....
Není tady
Ahoj Leidea!
Tak ako? Dufam, ze ostane len pri tom spineni. Rada by som vedela, ci je to pravda s tymi ovu testami, zeby ukazovali aj tehotenstvo. Ja cakam na cas kedy sa budem moct testovat, ale neviem ci to vydrzim a nekupim si uz dnes test. Nekusali ste si niektora nahmatat delozni cipok? Ja sa k nemu nejako nemozem dostat, mam tam zrazu zvuntra akosi malo miesta, nemate stym skusenosti? Moze to byt priznak tehu, ze sa maternica zvacsuje? Dik
Není tady
Ahojky Denko,
zkus jetě s tím testováním vydret, taky jsem testovala 26 DC a negativní. Jen mě mate včera ten ovulační test, proč vyel negativní, kdy jsem teď začala lehounce pinit. Taky doufám, e zůstane jen u toho pinění, ale to břicho mě dnes začalo bolet jako před MS, tak u se mi ta naděje zmenčuje. Čípek jsem se nesnaila nahmatat, ale někde jsem četla, e tím jak se zvětuje děloha, ena pociuje méně místa v pochvě, take to by mohlo vyjít... A co nějaké jiné příznaky, má?
Není tady
ten ovulační test vyel pozitivní, překlepla jsem se....
Není tady
Ine priznaky nemam, trosku prsia, ale nie moc. Ale priznaky som nemala ani pri Laurike, ale to som sa tak nesledovala, tak je mozne, ze som nieco prehliadla. Tento mesiac sme sa fakt snazili, som zvedava ako to dopadne. Ako dlho sa snazite?
Není tady
snaíme se pátý měsíc, ale je fakt, e tento měsíc jsme se tulili jen okolo ovulace, tak mám strach, e i tak to nevylo. Mě kromě břicha nic nebolí, a to břicho taky chvíli bolí a mám mokrý pocit, e letím na WC, e u se to dostavilo a za chvíli to zase přejde a nic. jinak občas mám divný pocit na bradavkách, nebo spí jen na pravé bradavce, jako by mi vdy přes ní přejela nějaká studená vlna. Myslím, e těhu nejsem, e u spí z toho veho blbnu...
Není tady