6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobře tak začnu a kdo se bude chtít připojit at se připojí
Není tady
zamlklé těhu v 8t, přestávka 3 měsíce, nyní se snaíme 2 měsíc
Není tady
pupí já u sem pro nás zůstávající snailky zaloila nový téma
Není tady
andrejka nala jsem a napsala, bude to tak super přehledné, já toti občas nevím kdo se snaí, jak dloho a tak
Není tady
přesně tak, já u v tom mám taky dost velkej zmatek..
Není tady
Ahoj holky, mám dotaz chcem mimi a zatim se 6 měsíců nedařilo. Dneska jsem si udělala test (je 30. den cyklu, ale čakám měsíčky a 32. den cyklu - nevydrela jsem to..., ovulaci jsem měla 18. den cyklu - dělala jsem is ovu test). Výsledek je takový, e tam ta druhá čárka nepatrně je, ale hodně slabounká. Nevíte, jestli můe jít o těhu, ale jen je jetě brzy nebo to mám brát jako, kdyby tam ta čárka vůbec nebyla????Děkuju za odpověď Lucka
Není tady
Ahoj Luci...jestli má dostat MS a pozejtří,můj názor je,e se v počátcích těhu a proto je druhá čárka jetě slabounká(tudí hladina hCG zatím nízká,taky proto,e se teprve 12 DPO). Zkus testnout tak den po vynechání MS-pokud nepřijde,to je risk brzkého testování- a to u by měla být čárka v test.zóně zřetelnějí a pak kadé dva dny tmavnout víc a víc Přeju ti,a má za tejden na testu krásnou fialovou dálnici drím pěsti
Upravil(a) evajs (7. 10. 2007 12:32)
Není tady
Pro Evajs: Dnes jsem u 15. DPO a testy jsem dělala tři, ten dnení (dnes jsem to měla max. dostat) byl u dost viditelnej, a pijdu na to, jak se sem vkládá fotka, polu jí sem s tím testíkem, schválně mi řeknete, jinak mám jetě dalí tři testy...Jeden z nich Seratec direct - 74 Kč a prý je srovnatelný s lab.zk., tak uvídíme....
Není tady
bezvadný jen tak dál
Není tady
Tak nevim. Já jsem si dneska udělala test (levný xiom prouek) a vyla na něm ta druhá čárka zase slabí ne včera, sice tam je, ale neměla by být spí silnějí? Tak jsem si udělala z té samé moči jetě test Seratec direct (který je prý straně moc spolehlivý) a na něm je ta druhá čárka taky úplně slaboučká....Menzes jsem nedostala, tak nevim, co si o tom myslet...Předpokládala jsem, e bude silnějí a silnějí.....Neví někdo????
Není tady
Bongiorno18 napsal(a):
Tak nevim. Já jsem si dneska udělala test (levný xiom prouek) a vyla na něm ta druhá čárka zase slabí ne včera, sice tam je, ale neměla by být spí silnějí? Tak jsem si udělala z té samé moči jetě test Seratec direct (který je prý straně moc spolehlivý) a na něm je ta druhá čárka taky úplně slaboučká....Menzes jsem nedostala, tak nevim, co si o tom myslet...Předpokládala jsem, e bude silnějí a silnějí.....Neví někdo????
Asi je dobré testovat ráno a stejnými testy...mně se nejvíc osvědčil mamatest a For you,ale tím jsem testila jen jednou...má pravdu...čárka by měla sílit...ale někomu sílí hodně pozvolna...zkus to tak za tři dny,a vidí rozdíl...ale ne jiným testem,jedním z těch,co sis dělala dnes...hodně těstí
Není tady
Je lepí testovat ráno, kdy je hCG v moři koncentrovanějí. Ob den bys měla pozorovat, jak douhá / tmavne, protoe se neustále zvyuje v těle hladina hCG. Zkus 2 dny počkat a testni znova - to bys u měla mít tu // silnějí.
Není tady
Tetsovala jsem z ranní moči...Předtím jsem měla Mamatest a ten sílil pěkně, tak nevim...Zkusim to v sobotu..chceme jet v sobotu toti na chatu ke tchýni a tchánovi a chtěli jsme jim to tam říct, ale nevim, jestli neni lepí počkat a na ultrazvuk...Problém je, e u to nemůu vydret neříct svojí mámě a ona je taková drbna, e by se to tchán dozvěděl do půl dne v práci od někoho cizího a to nemůem dopustit (pracují spolu)..Take to musím říct nejdřív Lukyho rodičům...U to vím od neděle a nevim, jak dlouho to jetě vydrim neříct....
Není tady
Bongiorno asi bych nespěchala s oznamováním těhu. Tvůj mu by to měl vědět, ale nikdo jiný. Nejméně do srdíčka, ale obvykle se těhu oficiálně oznamuje a po 12. týdnu. Vzhledem k tomu, e tvoje mamka je "sdílná" bylo by to moná na místě.
Jinak gratuluji a přeji hodně zdraví tobě i mimi.
Není tady
Taky jsem pro to nespěchat...moc ti přeju,aby tp bylo krásný těhu... vydr a určitě se ti to vyplatí
Není tady
Ahoj holky... já teda nevím, ale já si dělala těhotenský test hned kdy mi měla přijít menstruace a nepřila... a bum, těhotná, tak mám radost. A i dalí by se mnou souhlasily: http://www.emimino.cz/diskuse/kdy-si-udelat-test-39360/
Není tady
Ahoj holky poslední menstruaci jsem měla 7.1.a v neděli 2.2.jsem to měla dostat a stále nic. Ovulace proběhla kolem 20.-26.1.S manelem se snaíme o mimi u od srpna.Nic moc příznaky zatím nemám jen to e mě bolelo v pátek a v sobotu večer břicho A od té doby nic. A jinak dál mě lehce bolí prsa, mám je taková těká, bolí podbříek a někdy i záda a jsem pořád unavená. Jetě jsem zapoměla napsat e jsem během ovulace brala vitamíny nosifol. Co myslíte? Kdy tak zkusit testík?
Není tady