6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
take ty ovulační testy je docela drahá záleitost, já bych začla tak a v dubnu taky s ovu testy.
co se týče těhu testu, tak si myslím, e v pátek to je první den po vynechání, take to by mělo být u něco vidět. koupím test obyčený, ne nijak drahý. mě první těhu ukázal test za 30 kaček.
Uvidíme jestli to do pátku nedostaneme.
Není tady
Viky, k dnenímu dni jsem přibrala 8kilo a ty? No ale myslím si, e jak teď budu doma, tak to půjde rychle nahoru. Sice doufám, e to nebude taková hrůza - no uvidíme. Musím se snait.... Jinak jsem moc ráda, e u jsem doma, můu konečně pomaličku nakupovat Sice mám skoro vechno po neteřích - a to jsem ráda, protoe aspoň tolik neutratíme....
Není tady
Jéééé, pupi, ty u má doma jedno mimi? Já nevěřím tomu,e by se nám to tenhle měsíc povedlo. Mám patný tuení.... A kdy jsi byla poprvé těhu, měla jsi jetě před MS nějaké příznaky??? Kolik ti je let, jestli se můu zeptat?
Není tady
Zaneto, tak jsi sikulka. Ja mela porad vahu pod kontrolou, ale vanoce mi daly trochu zabrat a vyskocilo mi to o 5kg. Ted mam o 11-12kg vic:-) no ale co se da detal. Byla zima, moc jsem ven chodit nechtela a chutnalo mi sladke....ale ja si rikam, ze se omezovat nebudu:-) jak casto te mala kope? Zaneto, nemas problemy se zady nebo se stydkou kosti? jak se ti zamlouva prvni den doma? pa
Není tady
Viky, doma je mi dobře, ráno si pospím a večer si chodím spát kdy jsem fakt unavená. Jinak s jídlem se taky neomezuju, ale ze začátku jsem kvůli nevolnostem vůbec nepřibírala, take ta váha stoupá a teď. No ale za to mi íleně praská bříko a to mau 2xdenně - pravidelně. Teď jsem si koupila modrou indulonu, slyela jsem, e docela pomáhá, tak uvidíme. Jinak malá kope vdy kdy jsem v klidu, no někdy se mi zdá, e skoro pořád. No a záda mě moc bolela kdy jsem chodila do práce, to jsem skoro pořád seděla a to dalo té páteři docela zabrat. Jinak teď se kdykoliv můu natáhnout a mám jetě ten skákací balón, na kterém se pěkně poválím a je mi fajn.... A jak jsi na tom ty? Pa .
Není tady
Zanet, tak to je dobre, ze si doma tak hezky uzivas. Ja to tak mam delsi dobu, takze mi to prijde automaticke, ale je fakt, ze neni nad ranni pospanicko. Mne se treba v noci spatne spi a nad ranem jsem uplne vytuhla, tak si uzivam spanek.. V noci ale nic moc. No s pohyby nasi male, jsou dny, kdy rikam, ze mam v brisku vetrelce. Zatim to nejsou zadne velke vykopy, ale spis mi v brisku plave dole, ze strany na stranu a vidim takove vlky. Ale nemuzu rict, ze bych citila kopance do zeber, nebo takove dela, ktera by bolela. A z toho mam dny, kdy je mala uplne v klidu a ozve se velmi jemne, parkrat za den. Ale muzu rict, ze kdyz mam toho hodne a chodim, delam, tak je spis klidnejsi. To je dobre, ze te zada neboli. Ja to nemam pravidelne, ale nekdy me ti tak chytnou krize, ze to mam problem rozchodit, ale vim, ze kdybych mozna vic cvicila, vic se hybala uz od zacatku, tak by to mohlo byt lepsi. Zanet, nemas mail neco ICQ/AOL/Skype cislo? at si muzem psat primo? zatim se mejte hezky a napis, v.
Není tady
Viky, tady má můj mail : Zanda@seznam.cz , můe klidně napsat. ICQ taky máme, ale prozatím na PC tráví více času manel, take já se k počítači dostanu jen kdy je mimo nebo kouká na tv... take radi přes email.... Tak napi, pa .
Není tady
tak jsem včera byla v lékárně a tam mi doporučili test Seratec Diagnostika. je takový růovo červený. je to prý testík srovnatelný s laboratorní zkoukou.
Ale já cítím e ve čt nebo v pátek to dostanu :-(
Není tady
masa - jo ono se to lehce říká. Na toto mylení mám čas jen dopoledne. Opoledne jsem v práci a do večera a o víkendu taky není čas. Já se budu snait na to myslet mín. No určitě si tím přemýlením nepomůu.
Není tady
Pupicku, jak pise masa opravdu trochu zvolni a nestresuj se - co se testu tyce, pokud je v moci tehotensky hormon, ukaze ti to jakykoliv test, i ty levnejsi, obycejnejsi a je lepsi nejaky ten den pockat, az ti vynecha MS.
Je zbytecne testovat driv - stoji to nejen penize, ale hlavne nervy...
Ja vim, ze tohle se snadno rika a pise a hure provadi, ale je to realita...
Není tady
enský ale já vím, e tu pravdu máte, jen prostě to nejde na to nemyslet.
Neuírám se tím celý den. Ale myslím na to jeslti to dostanu nebo ne.
Já prostě jen nemám ráda to očekávání. Prostě bud budu těhu nebo ne, ale chci to vědět.
Není tady
Ahojte!
Je to fakt na nervy, ze sa to neda zistit skor. ja mam teraz zapal priedusiek a nemozem sa ani poriadne liecit, lebo som mozno tehu- co by bolo super, ale neda sa to este zistit. Tak nemozem riskovat. Tak cakam do pondelka bud. tyzdna, aby som si mohla urobit testik. Vsetkym drzim palce.
Není tady
Ahojky pupíčku, ¨
tak jsem to nevydrela a ten test jsem si dnes udělala taky a jak jinak, ne e je negativní....Začínám mít depku a to jsem to jetě nedostala...
Není tady
Ahojte holčiny, nic si nedělejte z toho, e tak divoce testujete, ja jsem na tom podobně,,,,
Snaím se otěhotnět, a tak testuju a měřím teplotu a čekám, kdy se nám to konečně podaří.. a pořád se nedaří....
Ale jednou se taky určitě zadaří....
Snaíme se ji jeden rok a pořád nic....
A mám taky z toho depku....
Není tady
Leidelo, z toho si nic nedělej, to je jetě brzy.
Já bych taky potřebovala nějakej testík, kterej to ukáe tak za dva dny
U teď mám co dělat kdy du kolem lékárny abych si nekoupila dopředu testík
Není tady
Magdi, tak to vám moc gratuluji!!!
Jste opravdu astní lidé!!
Vate si toho obrovského těstí, které je vám dopřáno.....
Jinak já také poznám kdy mám ovulaci, bolí mne toti předtím břicho, hlenovatím a mám obrovskou chu na sexík.....
Ale pořád se nám ne a ne zadařit....
Není tady
No tak dobré ráno, já takté negativní. Ale rozhodla jsem se,e u testovat nebudu. Nechám tomu volný průběh a kdy nedostanu měsíčky, tak počkám dva tři dny a potom testík.
Včera jsme měla nějaký výtok, co normálně nemívám a u vůbec ne dva dny před očekávanou menstruaci. Tak nevím.
Leidea uvidíme a věřme tomu, e do léta se nám to určitě podaří.
Není tady
Dobré ráno,
tak to asi přijde, ta mrcha jedna, mám divné tuení, e u je někde na cestě. Vím, e na testování 26 DC můe být jetě brzo, ale koupila jsem si test na 10 jednotek a to u by snad bylo něco vidět, nebo ne? No tak musím zase čekat, ale nedoufám...A co ty pupíčku, jak jsi na tom dnes?
Není tady
Leidea - taky sem testovala a čárka jen jedna. Troku mě píchá v podbřiku, take to asi taky dojde. Jen včera jsem měla výtok, nikdy ho nemívám a navíc před měsíčkama, tak nevím co to je. Jsem první měsíc po vynechání HA a tak doufám, e se mi cyklus pěkně upraví.
Uvidíme zítra, to bychom měli dostat.
Není tady
Ahojky Leideo, který test je na 10 jednotek a kolik stojí? Díky moc (viděla jsem jen na 20 jednotek)
Není tady
jo jo zítra... mě taky bolí v podbříku, chvíli mě tam píchá, pak se to přesune na jednu stranu, za chvíli mě bolí podbříek jako před MS, e čekám, e se to kadou chvílí spustí, pak to zase přestane, tak nevim. Tělo si se mnou dělá co chce...Alo mohlo by to alespoň jedné z nás vyjít. To by bylo fér...
Není tady
Dezy ten test se jmenuje baby test, jsou tam dva prouky a stojí kolem 80,- Kč. Ale pozor, právě včera jsem zjistila, e existují dva baby testy, tenhle a pak dalí, který stojí kolem 40,- Kč , jsou tam také dva prouky a je na 25 jednotek. Právě jsem původně včera chtěla tento a paní v lékárně mě překvapila tím druhým testem. Krabicka je bílá a jsou na ní modré kytičky (nebo něco takového) a modrý nápis. Ten baby test na 25 jednotek má modro - růovou krabičku.
Snad jsem to nějak pochopitelně vysvětlila.....
Není tady
Jojo díky moc. Myslela jsem, e bude extra drahý :-) Take se budu ptát na baby test - bílo modrá krabička :-)
Vdycky jsou tak ochotní v tý lékarně. Řeknu, e chci test a oni vyndají jeden za 100 Kč na 50 jednotek a řeknou, e to stačí. Pracuji v centru Prahy, tak přítí týden udělám výpravu po lékárnách :-) Drím palečky, aby se ti ta mrcha konečně vyhnula!!
Není tady
díky i tobě přeji // čárečky na testu. Taky mám veselé zkuenosti s lékárnicemi. Vdy ti vnutí ten nejdraí, pouitelný z ranní moče a na 50 jednotek a jetě ti řeknou a netestuje dřív jak 10 dní po vynechání, přitom na tom testu píou něco jiného. Já ho koupila na Chodově, a byli tam docela milý, jako e doopravdy.... :-)
Není tady