|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

To Macek: tak to je ještě brzy na testování
Mě bolí a pálí prsa už od 18 dne cyklu, ale nevím jestli to je příznak nebo nějaká hormonální porucha, uvidím v pátek 
Není tady
Ahoj holky, držím na pátek palečky ať to vyjde. No myslím, že nějaká nová těhu mezi váma určitě je a Sunflower tobě moc a moc gratuluji, jak já bych byla štěstná na tvém místě....
Macku, do jakého centra chodíš? My jdeme ve čtvrtek poprvé do Gestu, jak jinak dlouho trvá do 1. oplodnění a co je to IUI? Mám spoustu otázek, já vím....
Není tady
Chodím do centra asistované reprodukce GYNEKO Vsetín.
IUI je inseminace, kdy manželovo sperma vyšetří, vyčistí a vstříknou ho přímo přes čípek do dělohy a něco málo na čípek.
Není tady
Aha, takže ono je víc způsobů jak 'to' udělat? Myslela jsem, že ti vemou vajíčko, oplodní a šup s ním zpět. A jak dlouho vám trvalo od první návštěvy do 1. IUI? A hradíte si to samy nebo pojišťovna?
Není tady
Macek jak dloho jste se snažili než jste navštívili centr.as.r.?
Leidea - tak se nám cyklus rozhodil a nebudeme již stejně, ale to nevadí, hlavně at nám to vyjde.
Není tady
Pupíku, já na to zrovna koukám. A co ty, jak to vypadá??? Nějaké příznaky?
Není tady
Prominte ale KURWA ted jsem to dostala.
Na druhou stranu to je dobře, alespon vím,že nemám to tělíčko až tak v nepořádku. jak si ted mám vypočítat další plodné dny? Když nevím jak dlouhý mám cyklus?
Leidea tak pět dní od sebe to zas není tak hrozné. Příští měsíc opět spolu 
Není tady
Snažili jsme se rok a pak jsme šli na veškerá vyšetření, které je nutné před zařazením do centra as.rep.
To znamená: já - 3. den MS odběr krve (kontrola hormonů)
- rentgen vejcovodů (zjišťuje se tím průchodnost, trochu nepříjemné)
přítel - spermiogram
Dnes je to už rok a půl snažení a máme za sebou 2.IUI
Není tady

Pupíčku to je mi líto
snad to vyjde příště
Budu držet palečky.
Já jsem teď sebou málem sekla, vstala jsem od stolu a před očima hvězdičky a ještě že tam byla zeď, jdu se natáhnout motá se mi hlava 
Není tady
No pupčo, co to tu čtu, já to snad přivolala.... Ale zase na druhou stranu buď ráda, že máš cyklus v normálu a můžeš se brzo začít zase snažit. Tak teda ju, budeme zase testovat společně, už aby to bylo, viď? 'A nech si záležet tenhle měsíc, jo?
Není tady
Luci tak to vypadá, že máš všechny příznaky, jaký mají být!
Manolito spousta holek říkalo, že mají pocit, že to mají dostat a nakonec byly těhu!! :-)
Není tady
Leidea no jestli přivolala tak to je dobře, sem byla krapet nervní z toho. Tento měsíc už to tak řešit nebudu, ale snažit se budeme pečlivě. Testíkovat ale budem až po vynechání, co? Tak já se jdu chystat do práce, ještě vyvenčit pejska a valím.
Přeji příjemný den všem a at žádné z vás nepřijde menzes
Není tady
No vidíš, další příznaky, tak snad to vyjde!!!! Kdy to máš dostat?
Není tady
to Macek : to jsem se docela pobavila, ze uz chces zvracet, abys mela nejake priznaky

Pockej, az to prijde... - ja teda - zatim, a doufam, ze mne to ani nepotka - nezvracim, ale spatne je mi 24 hodin denne a klidne bych to jako priznak ozelela, doted bych neverila, ze se mi muze udelat zle jen z pohledu na sklenici vody 
Není tady
To San... :
Já vím, asi se rouhám.
Ale řekni sama, že už sis trochu oddechla.
Teď sice nastanou další obavy, ale už jsi těhu a to je základ.
Není tady
Příznaky? První čeho jsem si všimla, byly prsa - bolavý, "nalitý" ale bylo to trochu jiný než před MS, takový do všech stran
- to je legrace... a taky mi potom začaly tmavnout bradavky (přesně jak se píše ve všech článcích) a myslím, že to jsem už pozorovala kolem termínu MS. No a pak takové lehké pobolívání v podbříšku, mdloby, citlivost na pachy a taky střídání nálad...
Macku, oddechla jsem si moc, ráno jsem měla "cestovní horečku" 
Sice jdu na utz až ve 12tt což je za ukrutně dlouhou dobu, ale věřím dr., že když při vyšetření "vidí" že je vše O.K. tak to stačí...
A s tím rouháním, to je normální - ono to potom "naostro" je opravdu jiné - únava, ospalost, do toho se ti ze všeho převrací žaludek a bouří emoce, hlídáš si každé píchnutí - takhle napsaný mi to ale přijde docela legrační 
Není tady
to Manolita : ještě k těm příznakům, já jsem nějak tušila už při milování, že je teď ta pravá doba, takže i potom jsem kolem termínu MS začala vnitřně cítit, že se povedlo... - to mi ženy asi nějaký takový šestý smysl máme... 
Tak vám přeju ať vás brzy nezklame...
Není tady

Spunte,
já mám taky BEST.....jsou tam dva a je to taková fialová krabička, že??? No a mě stál 30,- Kč...tady na Moravě je asi dráž
)
Já budu testovat po dobrých sedmi letech, doufám, že je to pořád stejný...
) Jsem asi blbá a nezkušená, ale jak moc se ten test má ponořit??? Slyšela jsem, že když se nasákne moc a tam kde nemá, tak to může zkreslovat výsledek....????
Není tady

Takže jestli to do pátku nedostanu a ve čtvrtek se nepřerazím v Rakousku na sjezdovce....jdu do toho s Váma!
V pátek mám dovolenou, ale internet mám doma, tak Vás budu všechny sledovat...do 9 se snad ozvu....
Všem držím pěsti...hlavně těm co se snaží už moooc dlouho......
Není tady
Ahoj pinky!!! Vítej do pátečního klubu!!! Na tom testu jsou šipky a ještě je tam většinou napsáno "max". Myslím, že je to pro nás pro všechny pochopitelný dost. Jestli se budeš hodně bát, tak si přečti návod :-))))) Super, že je nás víc!!!!
Není tady
To : manolita
Já jsem při prvním těhotenství chodila do práce týden s vložkou, protože jsem si říkala že mě bolí bříško jako bych to právě dostala
, a mě prsa neztmavly, až později....
To : sunflower : dík za návštěvu a prskání "těhu" bacilů, doufám žes mě nakazila, i když příznaky mám minimální a nejspíš vsugerované 
To Pinky : jo jo fialová krabička, jé to ste mi udělaly radost že jsem tolik ušetřila
, přesně jak píše dezy, na testu je čárka s limitním ponořením, a u toho Best 2 je návod ( stalo se mi že jsem dostala test bez návodu)
Jinak zdravím šechny co se chystají na páteční testování, jen tedy se omlouvám, ale v osum většinou chrupkáme, ale zkusím si nařídit budíka 
Není tady
Jo a Pupíčku , moc mě to mrzí, ale za měsíc to určitě vyjde, a jestli to vyjde v pátek mě, tak schovávám jeden bacil speciálně pro tebe, jo?
Není tady
Snažíme se už od října a teď mi vynechala menstruace - už 4 dny nic a test Clearview negativní :-( mám depku
Není tady
Blue a jinak máš MS pravidelnou? Když to nedostaneš, tak zkus za 2-3 dny testnout znova, možná je ještě brzo na testík. Víš kdy jsi měla ovu, kdy mohlo dojít k početí?
Není tady

tak poslušně hlásím, že pateční testíkování musím zrušit:-((.Dneska jsem to dostala.Takže Valentýnský překvápko nebude.Jenom mi nějak nejde vložit nový metřík, nemůžu se dostat na nastavení. Tak to zkusim později.
Zítra se musím objednat k doktorovi. Mám tam prá příjit patnáctý den cyklu.Že by konečně semnou začali něco dělat??No po roce a 8 měsících snažení už by bylo na čase.ACH JO JO
Není tady