1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Kuba napsal(a):
ADFka2 napsal(a):
Kuba napsal(a):
Mě to taky nikdy nenapadlo. Kdyby si o to moje přítelkyně řekla, klidně bych to dělal, ale prostě mě to nenapadlo. Stejně jako mě nenapadlo chtít od přítelkyně proplácet polovinu ceny kondomů, kdy HA nepouívala a kupoval jsem je já...Tak to já třeba u prvního přítele kupovala i ty kondomy.
Nikdy mi nikdo HA neplatil, ale byla bych ráda, kdyby ho to aspoň napadlo. Neberu to POUZE kvůli sobě, e. A e to neni zadarmo, e.Já pořád nechápu, proč by zrovna HA měla být v jiným postavení, ne ostatní nákupy, třeba jídlo kdy je u tebe. Maluje se aby ses mu líbila? e ho nenapadlo ti platit půlku líčidel
Varianta, e spočteme společný náklady a dohodneme si kolik kdo z nás bude na ně přispívat mi přijde v pohodě, kdy u nenastane ten vzácnej ideální stav, e se k tomuto dojde naprosto přirozeně a oběma to vyhovuje.
Ale to, abych dával přítelkyni přesně půlku ceny HA pokadý, kdy si pro ni půjde do lékárny. O den poté mi ona proplácela z večeře v restauraci, kde jsem platil já přesně to co ona snědla a vypila, pak zase já jí půlku ceny nákupu (nebo 73,5 %, protoe toho sním víc). Pak zase ona půlku ceny toho nákupu, kterej udělám já, tak to by mě prostě nebavilo... Přiznám se, e nevím kolik HA přesně stojí, ale psala jsi tu tuím něco kolem stovky na měsíc - to pro mě prostě není dostatečná poloka, aby jí měla být věnovaná takováto individuální pozornost.
Opakuji - hlavní problém v jeho přístupu vidím v tom, e tvůj přítel asi do svých příspěvků na domácnost kde tráví půlku času počítá i ty drahé speciality, které občas přiveze. A tak mu to třeba vycházelo vyrovnaně. Nebo mu ani nedolo, e by to vyrovnaný být mělo. To je problém, chápu, e ho chce řeit a drím ti palce. Ale radím ti, abys řeila tento podstatný problém a ne kadý sám o sobě drobný příznak zvlá. Prostě nedoeň to do opačnýho extrému.
milý Kubo, i kdy Ti asi seberu vekeré iluze o ivotě ...chi chi ví pt ale enská se nikdy nelíčí aby se líbila chlapovi, chce se líbit hlavně sama sobě a podrádit svým skvělým zjevem konkurenci .tj. ostatní eny víííí ???
Není tady
Amriana napsal(a):
milý Kubo, i kdy Ti asi seberu vekeré iluze o ivotě ...chi chi ví pt ale enská se nikdy nelíčí aby se líbila chlapovi, chce se líbit hlavně sama sobě a podrádit svým skvělým zjevem konkurenci .tj. ostatní eny víííí ???
To byla jen provokace. O tomhle iluze nemám, kdyby se enský líčily kvůli chlapům, nechodilo by po ulicích tolik takovejch, co si na hezkej obličej namalujou stranej ksicht pomocí pár kg makeupu. A pěkný holky by neměly zdaleka tolik mindráků
Není tady
Kuba napsal(a):
Amriana napsal(a):
To byla jen provokace. O tomhle iluze nemám, kdyby se enský líčily kvůli chlapům, nechodilo by po ulicích tolik takovejch, co si na hezkej obličej namalujou stranej ksicht pomocí pár kg makeupu.
A pěkný holky by neměly zdaleka tolik mindráků
vak z mé strany takté ...provokace
...
Není tady
Čo nového, ADF-ka? Prebehol u nejaký rozhovor? Alebo aspoň terazx, cez víkend, nejaký chystá?
Není tady
Jsme domluvení na společnou kasu co se nákladů na společné stravování týče. Od přítí vejplaty teda...
Není tady
Ju tak jsem asi taky divný. Nikdy jsem si neřekla na anitkoncepci. Snad jí beru taky kvůli sobě ne? Kdy jsem jí brala v 16ti ze zdravotního hlediska, platila nae mamka z příadvků na děti. Pak u já sama.
No k tomu společnému účtu. Má to pro i proti. Přesně jak tu bylo řečeno. Kdo má asi vyí výdělky, tak to neřeí tolik, jak kde je koruna naponovaná. Ale jen ukázka.
Já mám byt svůj. Kdy jsem chodila s bývalým tak chtěl,abych se přestěhovala k němu, ten svůj byt pronajala, a asi 2 000 z nájmu bych umořovala jeho půjčku. Ne bych la třeba na mateřskou,tak bych ze svého platu hradila jídlo, povinné ručení na auto, benzín atd. On by platil sluby + hypotéku. Kdy jsem ale řekla, e chci pak 1/3 bytu napsat na sebe, tak valil oči. Prý proč, kdy on platí tu hypotéku sám. No asi nechápal ty výdaje za "sluby" okolo. Taky dobrý argument, e pak stejně půjdu na mateřskou a bude muset platit vechno on....
Oni pánové nikdy nechápou.
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Jsme domluvení na společnou kasu co se nákladů na společné stravování týče. Od přítí vejplaty teda...
Super!! tak jsi to dokazala.
Je to lehke jako řídit auto :-)
Není tady
A včera mi přidali, jupí!
Není tady
ADFka2 napsal(a):
A včera mi přidali, jupí!
Brkai na obědě? Gratuluju!!! :-)
PS: to je skvele, fakt, normalne se spis optimalizuje = propousti a odmeny se krati.
Není tady
Kor v téhle "krizi"
Není tady
Super, ADFka. Dvě mouchy jednou ranou
Není tady
Gratulujem, to sú správy...
Není tady
Tiina napsal(a):
Takový mení dotaz...co provedla Klubko, e je zablokovaná ???
To musí být nějaký omyl, nenapsala nic závadnýho
Není tady
Tiina napsal(a):
Takový mení dotaz...co provedla Klubko, e je zablokovaná ???
Taky jsem se ptala a popelka mi neodpověděla.
Není tady
Je to na politika, volby (co chcete socánci) - to s tím Klubkem
Není tady
Tiina napsal(a):
Babijano díky, četla jsem.
Popelko já doufám, e jsi na sebe pyná, protoe za tohle dát někomu ban je vrcholně trapný a ubohý!! A to říkám s plným vědomím toho, e můu být taky zablokovaná!!!!!
odváná kolačka
Není tady