Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#151 26. 11. 2008 21:43

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jsem naivní? Resp. blbá?

Kuba napsal(a):

ADFka2 napsal(a):

Kuba napsal(a):

Mě to taky nikdy nenapadlo. Kdyby si o to moje přítelkyně řekla, klidně bych to dělal, ale prostě mě to nenapadlo. Stejně jako mě nenapadlo chtít od přítelkyně proplácet polovinu ceny kondomů, když HA nepoužívala a kupoval jsem je já...

Tak to já třeba u prvního přítele kupovala i ty kondomy.
Nikdy mi nikdo HA neplatil, ale byla bych ráda, kdyby ho to aspoň napadlo. Neberu to POUZE kvůli sobě, že. A že to neni zadarmo, že.

Já pořád nechápu, proč by zrovna HA měla být v jiným postavení, než ostatní nákupy, třeba jídlo když je u tebe. Maluješ se aby ses mu líbila? že ho nenapadlo ti platit půlku líčidel dumbom
Varianta, že spočteme společný náklady a dohodneme si kolik kdo z nás bude na ně přispívat mi přijde v pohodě, když už nenastane ten vzácnej ideální stav, že se k tomuto dojde naprosto přirozeně a oběma to vyhovuje.

Ale to, abych dával přítelkyni přesně půlku ceny HA pokaždý, když si pro ni půjde do lékárny. O den poté mi ona proplácela z večeře v restauraci, kde jsem platil já přesně to co ona snědla a vypila, pak zase já jí půlku ceny nákupu (nebo 73,5 %, protože toho sním víc). Pak zase ona půlku ceny toho nákupu, kterej udělám já, tak to by mě prostě nebavilo... Přiznám se, že nevím kolik HA přesně stojí, ale psala jsi tu tuším něco kolem stovky na měsíc - to pro mě prostě není dostatečná položka, aby jí měla být věnovaná takováto individuální pozornost.

Opakuji - hlavní problém v jeho přístupu vidím v tom, že tvůj přítel asi do svých příspěvků na domácnost kde tráví půlku času počítá i ty drahé speciality, které občas přiveze. A tak mu to třeba vycházelo vyrovnaně. Nebo mu ani nedošlo, že by to vyrovnaný být mělo. To je problém, chápu, že ho chceš řešit a držím ti palce. Ale radím ti, abys řešila tento podstatný problém a ne každý sám o sobě drobný příznak zvl᚝. Prostě nedožeň to do opačnýho extrému.

lol milý Kubo, i když Ti asi seberu veškeré iluze o životě ...chi chi víš pšššt ale ženská se nikdy nelíčí aby se líbila chlapovi, chce se líbit hlavně sama sobě a podráždit svým skvělým zjevem konkurenci .tj. ostatní ženy vííííš ???  lol

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#152 27. 11. 2008 0:01

Kuba
♥♥♥♥---

Amriana napsal(a):

lol milý Kubo, i když Ti asi seberu veškeré iluze o životě ...chi chi víš pšššt ale ženská se nikdy nelíčí aby se líbila chlapovi, chce se líbit hlavně sama sobě a podráždit svým skvělým zjevem konkurenci .tj. ostatní ženy vííííš ???  lol

To byla jen provokace. O tomhle iluze nemám, kdyby se ženský líčily kvůli chlapům, nechodilo by po ulicích tolik takovejch, co si na hezkej obličej namalujou strašnej ksicht pomocí pár kg makeupu. big_smile A pěkný holky by neměly zdaleka tolik mindráků vissla

Není tady

#153 27. 11. 2008 0:08

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Kuba napsal(a):

Amriana napsal(a):

To byla jen provokace. O tomhle iluze nemám, kdyby se ženský líčily kvůli chlapům, nechodilo by po ulicích tolik takovejch, co si na hezkej obličej namalujou strašnej ksicht pomocí pár kg makeupu. big_smile A pěkný holky by neměly zdaleka tolik mindráků vissla

kapitulation lol však z mé strany taktéž ...provokace lol...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#154 29. 11. 2008 10:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Čo nového, ADF-ka? Prebehol už nejaký rozhovor? Alebo aspoň terazx, cez víkend, nejaký chystáš?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#155 1. 12. 2008 8:59

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Jsme domluvení na společnou kasu co se nákladů na společné stravování týče. Od příští vejplaty teda...

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#156 1. 12. 2008 12:25

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

a co ten nájem a energie?

Jak se ti povedlo s ním hodit řeč? smile

Není tady

#157 1. 12. 2008 13:04

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ju tak jsem asi taky divný. Nikdy jsem si neřekla na anitkoncepci. Snad jí beru taky kvůli sobě ne? Když jsem jí brala v 16ti ze zdravotního hlediska, platila naše mamka z příadvků na děti. Pak už já sama.
No k tomu společnému účtu. Má to pro i proti. Přesně jak tu bylo řečeno. Kdo má asi vyšší výdělky, tak to neřeší tolik, jak kde je koruna našponovaná. Ale jen ukázka.
Já mám byt svůj. Když jsem chodila s bývalým tak chtěl,abych se přestěhovala k němu, ten svůj byt pronajala, a asi 2 000 z nájmu bych umořovala jeho půjčku. Než bych šla třeba na mateřskou,tak bych ze svého platu hradila jídlo, povinné ručení na auto, benzín atd. On by platil služby + hypotéku. Když jsem ale řekla, že chci pak 1/3 bytu napsat na sebe, tak valil oči. Prý proč, když on platí tu hypotéku sám. No asi nechápal ty výdaje za "služby" okolo. Taky dobrý argument, že pak stejně půjdu na mateřskou a bude muset platit všechno  on....
Oni pánové nikdy nechápou.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#158 1. 12. 2008 16:26

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

ADFka2 napsal(a):

Jsme domluvení na společnou kasu co se nákladů na společné stravování týče. Od příští vejplaty teda...

Super!! tak jsi to dokazala.
Je to lehke jako řídit auto :-)

Není tady

#159 2. 12. 2008 9:26

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

A včera mi přidali, jupí! big_smile

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#160 2. 12. 2008 9:38

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

ADFka2 napsal(a):

A včera mi přidali, jupí! big_smile

Brkaši na obědě? Gratuluju!!! :-)

PS: to je skvele, fakt, normalne se spis optimalizuje = propousti a odmeny se krati.

Není tady

#161 2. 12. 2008 9:56

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Kor v téhle "krizi" big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#162 2. 12. 2008 10:05

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Super, ADFka. Dvě mouchy jednou ranou tummenupp

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#163 2. 12. 2008 13:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Gratulujem, to sú tummenupp správy...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#164 2. 12. 2008 16:03

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Takový menší dotaz...co provedla Klubko, že je zablokovaná ???

Není tady

#165 2. 12. 2008 16:07

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Tiina napsal(a):

To musí být nějaký omyl, nenapsala nic závadnýho va

Není tady

#166 2. 12. 2008 16:08

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Tiina napsal(a):

Taky jsem se ptala a popelka mi neodpověděla.

Není tady

#167 2. 12. 2008 16:10

babijana
♥♥-----

Je to na politika, volby (co chcete socánci) - to s tím Klubkem

Není tady

#168 2. 12. 2008 16:55

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Babijano díky, četla jsem.

Popelko já doufám, že jsi na sebe pyšná, protože za tohle dát někomu ban je vrcholně trapný a ubohý!! A to říkám s plným vědomím toho, že můžu být taky zablokovaná!!!!!

Není tady

#169 2. 12. 2008 16:56

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Tiina napsal(a):

Babijano díky, četla jsem.

Popelko já doufám, že jsi na sebe pyšná, protože za tohle dát někomu ban je vrcholně trapný a ubohý!! A to říkám s plným vědomím toho, že můžu být taky zablokovaná!!!!!

odvážná školačka tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí