Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 24. 11. 2008 13:20

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jsem naivní? Resp. blbá?

ADFka2 napsal(a):

Amriana napsal(a):

Adfko ... já nevím, možná unáhlenej soud, kdyžtak mě oprav ...ale Ty se ho díky těm jeho projevům tak trochu bojíš ne ? A aby ty projevy nebyly tak mu raději ustupuješ ... je to tak ?

No... to bude zřejmě pravda. Je trochu výbušnej, normálně už ho dost "zvládám", ale naposled zas vyletěl, že teda jo, všechno napůl, ale i v tom baru si to zaplatim, no a já si pak připadám jak trotl, co po něm chce něco navíc a zas to nechám bejt. Možná je ten problém tady... hmm

Bingo ..řekla bych ... přišlas na to ... na tomhle asi musíš pracovat, protože by mohlo bejt hůř ..jak už Ti trefně psal Pisatel ...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#27 24. 11. 2008 13:20

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

No, všechno je to o partnerské komunikaci. Asi ani jeden z vás jí nejste schopni používat dostatečně. Je na čase to trošku srovnat smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#28 24. 11. 2008 13:20

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

já jsem taky měla v mladické nerozvážnosti takovej vztah, kdy jsem se mohla přetrhnout, aby se on měl nejlíp, no a časem jsem se propracovala na statut náhradní maminky, co vaří a pere a platí složenky a chlapeček přišel, vzal si čistý oblečení a šel dělat chlapa s velkým CH a gentlemana jiný godlike

Není tady

#29 24. 11. 2008 13:21

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Fidorka napsal(a):

ADF: hele že tys mu na začátku vztahu podstrojovala a s radostí tvořila zázemí? wink

To ne, teprve jsem se stěhovala "do svýho", jezdil velmi zřídka a takhle je to v podstatě od začátku. Přiveze drahý víno a já si pak připadám blbě, když místo toho chci brambory a maso... Chápete? On se jakoby snaží, ale netuší, že žít na svý triko je trochu o něčem jiným než o drahým jídle na jeden večer. Tohle předhazuju furt, ale jako by ho to míjelo...

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#30 24. 11. 2008 13:23

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

On se jakoby urazí, že já určitě mám pocit, že mě využívá, že na něj doplácím, a já to přitom jen chci nastavit, abych si to myslet nemusela.

Není tady

#31 24. 11. 2008 13:23

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tak nechtěj brambory a maso... vytáhni chipsy k večeři, když ho ten praktickej život nezajímá smile až mu začne kručet v břiše, tak navrhni že by mohl sjet na nákup a ty mu teda uvaříš tummenupp

Není tady

#32 24. 11. 2008 13:24

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

no a můžeš mu říct: a tady ti na to dávám půlku, aby to bylo féééér vissla

Není tady

#33 24. 11. 2008 13:26

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hele možná tohle je ta cesta, říct mu: prosim tě nakup cestou a´t máme co jíst, já ti pak dám půlku.

Není tady

#34 24. 11. 2008 13:28

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

a on zjistí že brambory stojí 30, máslo 32, mlíko 20 a chleba 25, třeba to totiž vůbec netuší, doma se o něj stará maminka a u tebe ty..

Není tady

#35 24. 11. 2008 13:28

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Já se asi fakt bojím té jeho reakce. Jenže těžko se asi dočkám chvíle, kdy by to přijal s úsměvem...
Před dvěma týdny, když jsem si rejpla s tou HA, jsem se dozvěděla, že chci hned zkazit víkend, sotva přijel, a že mi přines pizzu a myslel, že budu mít radost, a já tohle.
Takže si pak fakt připadám blbě.
Jenže jak mu mám vysvětlit, že veledary nejsou znakem dospělosti? Že by měl stát na zemi? Není to tím, že je mladší?
Jinak nemůžu říct nic - ve vztahu žádnej jinej problém nemám.

Není tady

#36 24. 11. 2008 13:31

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

záleží na formě opdání, možnáí sis opravdu rejpla, nebo to vytáhla v nepravou chvíli. Možná kdybys mu prostě v klidu řekla, že uvažuješ o tom, že přestaneš brát antikoncepci, protože to v tvém rozpočtu znamená velkej výdaj, že byste se dohodli na kompromisu.

Není tady

#37 24. 11. 2008 13:31

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Fidorka napsal(a):

a on zjistí že brambory stojí 30, máslo 32, mlíko 20 a chleba 25, třeba to totiž vůbec netuší, doma se o něj stará maminka a u tebe ty..

No, trošku už tuší - nechávám si vozit sýry, ryby a drogerii z Německa, protože je to levnější, tak mě pochválil, jaká jsem šikulka... lol
Takže si s ním mám dneska sednout?
Perlička na závěr - pozítří slaví se svým kámošem jen tak mýrnyx týrnyx předčasný Vánoce, s lahví nějakýho šampáňa za čtyři tisíce, sushi a svíčkovou...
Přeju mu to, fakt že jo, ale prostě už mi hrabe z toho, jak nad tim furt přemejšlim... va

Není tady

#38 24. 11. 2008 13:34

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Fidorka napsal(a):

záleží na formě opdání, možnáí sis opravdu rejpla, nebo to vytáhla v nepravou chvíli. Možná kdybys mu prostě v klidu řekla, že uvažuješ o tom, že přestaneš brát antikoncepci, protože to v tvém rozpočtu znamená velkej výdaj, že byste se dohodli na kompromisu.

Už jsem se jednou v klidu ptala, jestli třeba někdy nějakej svej ex platil nebo aspoň přispíval na HA. Řekl, že ne, a dál jako by tam nebyl.
Já prostě nevím, jak na něj, aby se hned nečertil a v klidu si mě poslech. Fakt je, že mi kolikrát leze na nervy celej, protože když se zapeču nad tímhle, a že mi to jde hmm , tak mě prostě štve úplně celej.

Není tady

#39 24. 11. 2008 13:35

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tak až ti zase něco přiveze, tak mu můžeš říct: hele tak jak to teda uděláme, kolik ti dám, pojďme tomu dát nějakej řád, to už je poněkolikáté co jsi přivezl nákup z německa, já zas platím něco tady, začíná to být chaotické, poˇjdme dávat účty do hromady a dělit je, přece mě nebudeš živit broučku smile

Není tady

#40 24. 11. 2008 13:36

jitřenka
♥♥-----

Já si myslím, že by si mu to měla naservírovat co nejdříve. Aspoň budeš vědět jak to vlastně myslí do budoucna, prostě si o tom promluvit, kdyby jste spolu měli žít i třeba jako manželé, tak jsou dobré účty to hlavní, a jaky je dnes takový bude furt. Ale třeba mu to jen nedochází. Pisatel to psal dobře.

Není tady

#41 24. 11. 2008 13:37

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Jsem to řekla blbě - z toho Německa mi to vozí můj táta, to se přítele netýká.
No, myslím, že dnes přiveze jen něco málo, protože zítra zas odjíždí.
Zas na to nechci jít takhle oklikou od lesa, to už možná bude lepší říct narovinu.
Už jsem fakt praštěná, co? Za chvilku budu jak ta slečna A., co by kvůli pětistovce vyhlásila třetí světovou.
A přitom mně na penězích jako takových nezáleží, jen potřebuju mít svou zálohu na nečekaný výdaje apod., a že to takhle jde sakra těžko, i s tím platem, kterej mám.

Není tady

#42 24. 11. 2008 13:40

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Mně se zdaj supr návrchy Fidorky, rozhodně bych to zkusil. Zavolej mu v pátek, že ať nevozí jen šampáňo, ale ať i nakoupí na víkend jídlo smile a že mu pak půlku dáš smile Co proti tomu může?

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#43 24. 11. 2008 13:42

Santala
♥♥♥♥♥♥-

ADFka2 napsal(a):

Spíš by to asi patřilo na finanční, ale ono o ty samotné finance ani tak nejde - teda myslím... Já totiž přemýšlím tak, až jsem z toho zmatená. dumbom
V práci mě tak navrtali, že jsem začala víc přemýšlet o svém současném vztahu.
Jak to je:
Bydlím v podnájmu za necelých 6.000. Platím to celé. Přítel studuje, ale vydělá si na brigádách zhruba to, co já v práci (on c. 20k, já tak 22k čistýho).
Na nájem mi nedává nic (tráví u mě polovinu měsíce - týden u mě, týden ve svém městě a práci).
Když jsem u něj (bydlí s rodiči), jdu vždycky jen za ním do baru, kde dělá. Neplatím tam, ale přítel platí z mé útraty jakožto zaměstnanec polovinu, ne celou částku.
Když ke mně přijede, přiveze vždycky něco extra - krevety, panenku, šampáňo... Za jeden večer to sníme/vypijeme.
Když pak jdeme nakoupit spolu, nikdy neplatí všechno on, minimálně půlku mu vnutím a on se nebrání.
Na antikoncepci mi odmítl dát peníze s tím, že se angažuje dost.
Když u mě nechá věci, vyperu mu je.
Nikdy jsem nepočítala, kolik kdo vlastně ten měsíc "prošustruje" ve vztahu, ale občas jsem s penězma fakt v koncích.
Když jsem si rejpla a řekla si o pětistovku na HA (která je na tři měsíce, že ano), vyletěl jak čertík. Má pocit, že takhle je to fér.
A já teď fakt nevím. Co myslíte? Trošku se stydím, ale nikdy jsem to nějak moc neřešila, na druhou stranu, jeden ex už mě takhle využíval, brečel jak pořád nemá (a to jsme spolu opravdu bydleli a nájem byl c. 2000) akdyž jsme se rozešli, koupil si fungl motorku BMW za bezmála půl mega.
Dík za nezaujatý názor - já už z toho magořím.

Když tam bydlí polovinu v měsíci, ať ti platí polovinu wink
V baru si plať sama, nejspíš na tom ušetříš lol

Jinak, když to máte tahkle " zvláštně " rozdělené, tak se nediv, že si ušetří na Báwo lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#44 24. 11. 2008 13:43

Santala
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Mně se zdaj supr návrchy Fidorky, rozhodně bych to zkusil. Zavolej mu v pátek, že ať nevozí jen šampáňo, ale ať i nakoupí na víkend jídlo smile a že mu pak půlku dáš smile Co proti tomu může?

...jo a tenhle nápad k tomu nájmu a jsi v poho tummenupp

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#45 24. 11. 2008 13:43

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Kalik: když k tomu dodám, že si na baru příště zaplatím, tak by to možná klaplo wink
Jen mám strach z toho, že se to pak zvrhne tak, že i do kina půjdeme "zvlášť".
Nechci furt jen hlídat kačky. Akorát už nechci bejt za blbku.

Upravil(a) ADFka2 (24. 11. 2008 13:44)

Není tady

#46 24. 11. 2008 13:48

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Ale s tím musíš počítat smile

Není tady

#47 24. 11. 2008 13:50

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Ale s tím musíš počítat smile

Člověk aby se furt něčeho bál... lol To bylo v mém oblíbeném filmu s Tomášem Hanákem.
Víš, že můj nejmíň oblíbenej předmět byla vždycky matika? A jak jsem dopadla! V práci dělám s číslama, kluk mě nutí počítat... Achjo.

Není tady

#48 24. 11. 2008 13:52

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Jó no s tím se holt počítat musí, že se to pánovi nebude líbit. Ale to je přece lepší vědět teď, než za x let s dětma nebo kdovíco.

Když si s ním o tom promluvíš, OK. Když bys neměla odvahu, tak vypni topení a k večeři udělej chleba se sádlem, vymontuj půlku žárovek s tím, že musíš šetřit smile.

Není tady

#49 24. 11. 2008 13:53

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

No, já si myslím, že si můžeš jedině pomoct. Chlapovi tím jasně řekneš, že nejsi blbá a pokud ten chlap za něco stojí, bude si tě o to víc považovat smile

Není tady

#50 24. 11. 2008 13:55

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nedoma, tohle mě taky napadlo tummenupp sorry neteče teplá voda a nejde elektrika, nezaplatila jsem složenku wink to už je extrém, ale léčba šokem někdy zabírá....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí