Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 26. 11. 2008 1:14

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Re: chat: je tu něco nového ? :-)

ahoj, u mě nic, skoro smile pošlu mejla nebo na icq smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#27 26. 11. 2008 14:03

BB
♥♥♥♥♥♥-

tina napsal(a):

ahoj, u mě nic, skoro smile pošlu mejla nebo na icq smile

Tinko, co tu strašíš v noci  ????

Fe ... já myslela, že už máš kuchyňku dávno hotovou ??? mad Já ji teď řeším  .... a nevím ... tedy ... vím .... ale jaksi se nemůžou sejít  moje představy s financema  dumbom

BB

Není tady

#28 27. 11. 2008 8:50

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

BB - to byl asi taky jeden z těch "problémů" ... ale prostě jsme měli hlavně smůlu - na výrobce ... táhlo se to ... pak nějaké problémy - pak nedodržení časového harmoše ... pak dovolená - nebavilo mě to - sháněla jsem dál. Teď už se kuchyň vyrábí - dokonce o třetinu levněji - strach mám - jak sviň ... taky je tam dost změn ...a tak - pořád nějaký problém - máme docela dost atyp - tak jsou s tím složitosti - no a teď už mi to vázne jenom a pouze na výběru úchytek ... no - ale do Vánoc by kuchyň měla stát :-) uf - jsem na to zvědavá - byl to porod.... sunyato gratuluji tummenupp

Račice - ahooooj smile Tino, pisni wink Selima - jsi fakt dobrá tummenupp a nová Vlaďko07 - taky tě zdravím ... a všechny zdravím - určitě jsem na někoho zapomněla big_smile ...
Jessiko a Bety -  nezapomenu kouknout na tu novou - co se nám o zábavu postarala - to mě opravdu zajíma gloria

Jo a Santalo - jsi o.k. ? Jak to vypadá po prvním utkání s tou přítelkyní styrka.... jinak - já po zkušenostech s těmito týpky - bych se na to asi vybodla - ale vím - láska je láska - ehm - tedy spíš, když hormony útočí a chemie funguje - tak se to těžko ukočíruje tongue

Upravil(a) Feuria (27. 11. 2008 8:53)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#29 27. 11. 2008 9:11

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem se chvilku chtěla pobavit - a myslím, že ta uživatelka - nebude asi opravdová né ? ... rozhodně mám pocit, že se mi jenom zdá big_smile

Není tady

#30 27. 11. 2008 9:25

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Feuria napsal(a):

Tak jsem se chvilku chtěla pobavit - a myslím, že ta uživatelka - nebude asi opravdová né ? ... rozhodně mám pocit, že se mi jenom zdá big_smile

ale máme tu i jiné... Rebi třebas (ale nesmíme si jí brát do huby)
Val (ta už asi neměla dlouho menzes...)
... a Lavský je stále v UK

ať jsou živí nebo virtuální, myslím, že se zapsali do dějin babinetu...
( inu, někomu stačí hvězdná pěchota gloria )

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#31 27. 11. 2008 14:36

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

A co vůbec Val ? A Zephyra jsi zapoměla .... smile

Není tady

#32 28. 11. 2008 8:50

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to je fakt dobré ... recept na to, jak si ulevit - když cítíte krizi v manželství.
Pokud máte krizi v manželství - pomáhá - pustit si prý video ze svatby ... ale po zpátku.........co uvidíte ?
….Manžel - potřese rukou rodičům, políbí tě , sundá ti prsten, nasedne do auta a při potlesku tvých známých odfrčí do pr... …big_smile

Není tady

#33 28. 11. 2008 20:26

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

Tak to je fakt dobré ... recept na to, jak si ulevit - když cítíte krizi v manželství.
Pokud máte krizi v manželství - pomáhá - pustit si prý video ze svatby ... ale po zpátku.........co uvidíte ?
….Manžel - potřese rukou rodičům, políbí tě , sundá ti prsten, nasedne do auta a při potlesku tvých známých odfrčí do pr... …big_smile

lol tummenupp

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí