29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pan
bublinka napsal(a):
Pan, super příběh, jen kdyby všechny maminky byly tak uvědomělé
Zajimalo by mě jestli by jsi fakt odjela
No uvedomela.....asi takhle: chybama se clovek uci a muj syn to se mnou opravdu nema jednoduche Nu jako ja s nim. A na to, ze bych odjela, na to vezmi jed
Není tady
sunny2 napsal(a):
... kniha je jednoducho kniha. ale oplati sa aj vidiet, uz len kvoli tomu, aby si clovek vedel predstavit ako vyzera Louvre a tak....
Kniha je vzdy bohatsi nez film a ma tu vyhodu, ze dovoli tve fantazii, aby pracovala... Ja se pri cteni zase prochazela po znamych mistech... V Louvre jsem byla mnohokrat a dokonce jsem se i pres chumel, vetsinou Japoncu, probojovala i k Mone Lise.... Je to opravdu zvlastni obraz.
Není tady
Kdysi jsem slibila, ze se pustim do prace o zenach a hlavne pro zeny.... Kolem mne se deji veci, ktere neustale rikaji: tak uz konecne zacni! Takze mile Carodejky, jsem si sice vedoma toho, ze neni na svete clovek ten, ktery by se zavdecil lidem vsem, ale presto jdu do toho a Matka Bohyne mi pomahej
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=8548#p165969
Není tady
Pan, držím palce
Čtu si tvoje příspěvky v Životě po nevěře a zrovna před dvěma dny jsem si říkala, jak dlouho Tě bude ještě bavit, vysvětlovat to samé pořád dokola, jestli by nebylo účinější, udělat nějakou akci a báác, už je na světě.
Je skvělé, že svoje zkušenosti a moudrost předáváš dál.
Škoda, že už něco mám, jela bych taky, potřebovala bych to taky jako sůl.
Není tady
Ahoj, chci se zeptat. Zná někdo z Vás kult Wicca?
Není tady
Ráda bych znala i Tvůj názor Pandoro, stihla jsem si všimnou, že jsi velmi moudrá.
Pandorraa napsal(a):
Zadej si to slovo do prohlizece a najdes tam nepreberne mnozstvi ruzne kvalitnich informaci.
Není tady
Wicca je mi sympaticka, ale zaroven mi je prilis "těsná".
Tyhle stranky mne osobne zaujaly. Doporucuji
http://zrcadlo.mysteria.cz/wicca.htm
Není tady
Jo a taky vzteklá a občas s obhroublým slovníkem. Občas to neukočíruje......