29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Pandoro,
dávám tip na knihu "Pátrání po šifře mistra Leonarda" od Marie-France Etchegoinové a Frédérica Lenoira.
Měj se fajn, D.
Není tady
Pandorraa, čo si o tom románe myslíš?
Není tady
xXx
shrnuje informace, kterymi se zabyvam tak poslednich 7 - 10 let. Pro mne to neni vubec zadna fixe. Chapani boha, Jezise a viry vubec, tak jak mi to predklada cirkev, je pro mne od zacatku naprosto neprijatelne. Zasahuji do prirozeneho behu veci, porusuji rovnovahu. Jen jsem si to zase a znovu uvedomila.
Není tady
Krásný den,
čarování nerozumím, přesto věřím, že jsem čarodějka:-)
Sestra si před časem koupila karty "Bohyně světla". Mnohokrát, téměř každý den, si vytahuji Freyu...
Nevím, co to znamená. Jestli někdo ano, budu ráda, když mi to pomůže objasnit.
Děkuji.
Není tady
Pag napsal(a):
Krásný den,
čarování nerozumím, přesto věřím, že jsem čarodějka:-)
Sestra si před časem koupila karty "Bohyně světla". Mnohokrát, téměř každý den, si vytahuji Freyu...
Nevím, co to znamená. Jestli někdo ano, budu ráda, když mi to pomůže objasnit.
Děkuji.
Našiel som toto http://www.ini.cz/ranka/bohyne/22.htm
Není tady
Je to napsané na té kartě. Jen nevím, proč tak často, ani co s tím sama mám dělat. Na blízku není někdo už celkem dlouho... Nadšená do školy jsem stále... Nic nového. Má mě ta karta něco říct nebo jen komentuje to, co je?
Není tady
Pag
ta karta je mozna o vnitrnim stavu tveho byti.... mozna si mas neco konecne dovolit prozit... kdo vi? Kdo jiny, nez ty by to mel vedet?
Není tady
Pan,
od té doby, co jsem se začala zabývat karmickými zákony a reinkarnací, tak mi přijde veškeré vykládání karet naprosto zbytečné. Když jsem naposledy vzala taroty do ruky, uvědomila jsem si, že je vlastně nepotřebuji. Pokud si člověk uvědomí princip svého jednoho života a principy karmy, proč by se měl pídit, proč se mi děje to co se mi děje?
lvice napsal(a):
Pan,
od té doby, co jsem se začala zabývat karmickými zákony a reinkarnací, tak mi přijde veškeré vykládání karet naprosto zbytečné. Když jsem naposledy vzala taroty do ruky, uvědomila jsem si, že je vlastně nepotřebuji. Pokud si člověk uvědomí princip svého jednoho života a principy karmy, proč by se měl pídit, proč se mi děje to co se mi děje?
Ja som na tom podobne. Ešte pred pár týždňami som si ťahal minimálne jednu kartu Tarotu denne. Dnes komunikujem inak...
Není tady
Pan, Da Vinciho kod je uuuplne uzasna knizka...
skus si este precitat aj Anjeli a Demoni, je to take volne pokracovanie... a takisto sa tam dozvies kopec zaujimavych veci...
a co vravite na filmovu podobu? videli ste to uz niekto? ja sa na to chystam, ale vraj to nie je az take WAU ako kniha a ako mnohi ocakavali...
Není tady
lvice napsal(a):
Pan,
Ano, to je jiste pravda, take pouzivam i jiny zpusob, karty maji nekdy hlas "poradni". Komunikovat s dusi muzes mnoha zpusoby, nekdo k tomu potrebuje ale "obrazky", rekla bych, ze je to individualni a metody se behem duchovniho vyvoje mohou menit.
Není tady
No Pan, jsou schované v teplíčku v šublíku, třeba až si nebudu s něčím vědět rady, tak je ještě ráda vytahnu . Mám se tak skvěle, že nemusím řešit žádný závažný problém se kterým bych se chtěla poradit s kartami. Joj já se mám
.
xXx - já je tak často nepoužívala, ale párkrát mi velice dobře pomohly, pokud jsem je neotravovala s blbostmi
lvice,
i to je mozne, ze je rada vytahnes Ja je pouzivam vice pro jine lidi nez sama pro sebe.
Jinak te potesim: uz se muzes tesit na zari, ten seminar modre alfy byl skutecne velmi zajimavy A Petr Velechovsky je moje krevni skupina: " Nanutim, jen rikam, co si myslim. Myslis si neco jineho? No tak si to klidne mysli a hezky si to uzij...." ha ha ha, myslim, ze tady by ho nejspis za sebejistotu a rozhodnost, s jakou sdeluje sve poznani, asi ukamenovali
Není tady
Pandorraa napsal(a):
" Nanutim, jen rikam, co si myslim. Myslis si neco jineho? No tak si to klidne mysli a hezky si to uzij...." ha ha ha, myslim, ze tady by ho nejspis za sebejistotu a rozhodnost, s jakou sdeluje sve poznani, asi ukamenovali
"Hezky si to užij" - teď jsi mě rozesmála, úplně přesně ho slyším Na to si vždycky vzpomenu, když se mnou něco cloumá... jak tím svým klidným hlasem prohlásí .. tak si to užij, máš na to právo:P
Není tady
Pan,
přečetla jsem si jeho knížku a už se na něj vysloveně těším. Tento víkend jsem se přihlásila na seminář k Ernestíně
"Co znamená být ženou" a za 14 dní k p. Velechovskému na seminář "Jak zvládat emoce" (pro nás ohnivá znamení odvěký problém, že ?)
Můžu Ti říct, že jsem včera byla na úvodní přednášce o meditaci, je to seminář na 6 večerů, zdarma, vede ho 30letá holčina, jejíž jméno ani neznám, bylo nás tam asi 20, podle chování jsem poznala, že cca 8 lidí patří k ní, bylo to něco úžasného. Cítila jsem se mezi nimi skvěle, žádné vnucování, zapěla jsem si mantry óm (uf, nezpívala jsem tak 10 let ), ale ta holčina byla naprosto skvělá a brala vše s humorem a vyzařoval z ní takový duchovní klid a vyrovnanost (medituje s indickým mistrem 12 let), že si mě zcela získala. Občas jsem se tam srdečně zasmála. Cítila jsem se tam skvěle a těším se až si zaskřehotám další mantry
No a s těmi kartami - vykládám jen sousedce, má rodina nemá zájem, ségra je těžký materialista. Snažila jsem se ji nalomit, ale kdepak. Na druhou stranu, už využila kineziologii pro sebe i mého synovce, prohlásila sice, že tomu nevěří, ale pokud to neublíží že není co ztratit Nechala jsem to být, je to její cesta.
lvice napsal(a):
Tento víkend jsem se přihlásila na seminář k Ernestíně
"Co znamená být ženou" a za 14 dní k p. Velechovskému na seminář "Jak zvládat emoce" (pro nás ohnivá znamení odvěký problém, že?)
Můžu Ti říct, že jsem včera byla na úvodní přednášce o meditaci, je to seminář na 6 večerů, zdarma, vede ho 30letá holčina, jejíž jméno ani neznám, bylo nás tam asi 20, podle chování jsem poznala, že cca 8 lidí patří k ní, bylo to něco úžasného. Cítila jsem se mezi nimi skvěle, žádné vnucování, zapěla jsem si mantry óm (uf, nezpívala jsem tak 10 let), ale ta holčina byla naprosto skvělá a brala vše s humorem a vyzařoval z ní takový duchovní klid a vyrovnanost (medituje s indickým mistrem 12 let), že si mě zcela získala. Občas jsem se tam srdečně zasmála. Cítila jsem se tam skvěle a těším se až si zaskřehotám další mantry
Lvice, se máš, já jedu na "Ženu" až za měsíc.
Omovat jsem teď taky začala, provozuju to hlavně ráno v autě , to asi ti za mnou v autě koukají, jak mám pořád hubu dokořán
Není tady
Lvice,
tak to se asi nejspis uvidime, taky se tam chystam. Tedy pokud to zvladnu, tahnu ruzne akce uz kolik vikendu a potrebovala bych taky neco udelat doma Porad "uklizim" vnitrne a doma mam zvlcile ditko a bordel jak po granatu
Není tady
Pan, ke knize Š.Mistra L. jsem se zatím bohužel nedostala, ale určitě si jí co nejdříve přečtu, o všem jsem četla na internetu asi před půl rokem. Film jde nyní do kin, je to opět otázka finančího zisku, kterou filmaři počítají,že získají tím, že zfilmují něco neobvyklého.
Vše toto beru zatím jenom jako tak, že kniha je z oblasti -románů, kde autor může používat i své pocity a dokreslení určitých věci, dle své fantazie. TO jenom ke knize, kterou jsem ale zatím nečetla. Napíši své pocity sem, až jí přečtu.
Jinak mi přešlo zajímavý dokument, který jsem viděla o víkendu na programu National Geographic, zaobíral se právě výšeuved.knihou, jeho autorem, vyjadřovali se k tomu lidé z různých oblastí. Je zde sledována i např. linie, která by podle šifry M.L. vlastně ukazovala potomky J. Krista. Například duchovní zde vyjadřoval své názory na tuto knihu. Je zajímavé vidět tento film a rozhodně to všem doporučuji.
J.
Pandorraa napsal(a):
xXx
shrnuje informace, kterymi se zabyvam tak poslednich 7 - 10 let. Pro mne to neni vubec zadna fixe. Chapani boha, Jezise a viry vubec, tak jak mi to predklada cirkev, je pro mne od zacatku naprosto neprijatelne. Zasahuji do prirozeneho behu veci, porusuji rovnovahu. Jen jsem si to zase a znovu uvedomila.
Není tady
Bublinko,
hlavně že při tom nenabouráš . To já si prozpěvuju při rádiu a ať si každý myslí co chce. Je mi to úplně fuk
Pan,
klídek, úklid v duši je důležitější než mít doma napíglovaný podlahy . Kolik je zvlčilému dítku?
Lvice,
musim se smat ))))))))))))))))) U nas byly naposledy napiglovane podlahy vloni na podzim, kdyz jsem proste musela "piglovat", protoze jsme malovali. Ty brďo! Nejsem uz davno posedla uklidem, ale tohle uz fakt nejde... uklizi totiz pouze muj dvacetilety syn presne dle hesla nasich vojaku blahe pameti a to znelo: co je mokre, to je ciste
A uklizi jen proto, aby nezahynul, protoze je doma povetsinou sam a chce-li pozvat pritelkyni, nic jineho mu ani nezbyde. Tak si nekdy rikam, zda nejsem prilis liberalni matka a nemela bych se taky nekdy o vikendu ukazat doma ....Na druhou stranu si taky rikam, ze si budu muset udelat cas hlavne na tu jeho pritelkyni, protoze ten uklid je posledni dobou celkem perfektni, takze mam takovy pocit, ze ten muj mizera zacina "cestovat vlakem" na cerno!!! Nejak mi proste vlci
Není tady
Pan,
na druhou stranu, má perfektní výchovu. Není nic horšího než maminky machánek, kterému maminka servíruje několik chodů a čisté prádlo k němu chodí samo složené do vzorných hraniček (můj expřítel.....).
Konec konců 20letý chlap je už dospělý a je zodpovědný za všechny své činy. Pokud jezdí na černo a jednoho krásného dne na to dojede, je to jeho problém, ne tvůj. Přece snad ví, že existují takové věci, jako lístky ne?
No tak jako správná matka ukliď, upeč buchtu a pozvi ji na oběd a kávu :lol. A při té příležitosti je můžeš oba hezky zpacifikovat .
Pan,
neviděla jsi náhodou poslední Výměnu manželek? Jak 8 psů spokojeně kálelo kde se jim zamanulo a a celá rodina se jim přizpůsobovala? Hned by Tě to přešlo. Dokážeš si představit ten pušinec? No vidíš, a oni to považovali za normál.......
lvice,
nevidela, ale umim si to zive predstavit
Muj mladej je moje perfektni zrcadlo a umi mne uzemnit daleko spolehliveji, nez celej babinet
Jeho veta: Mami, poslouchej se, co rikas...mne desi i ve snech, takze se opravdu peclive posloucham ) Definitivne jsem mu prestala ridit zivot, kdyz prohlasil, ze se vykasle na vysokou a ja na to zareagovala slovy: Super! Necham ti tu byt a odjedu na rok konecne do Indie nebo do Australie. Ty si najdes praci a zase pro zmenu budes vsechno financovat ty, nechci po tobe zadnou apanaz pro mne, staci, kdyz zaplatis provoz bytu, budes platit hypoteku, pojistky a jeste se uzivis. Podival se na mne jako by zase chtel rici: Mami, poslouchej se...... ale mlcel.
Pak odjel do skoly a tu zkousku, pres kterou se nemohl dostat, konecne udelal! Jeho pritelkyne mi pak duverne sdelila, ze vubec nezapochyboval o tom, ze to udelam.... Tak nevim, je to dobre, ze ocenil "mamincin hotel" a radsi studuje, nebo neeee...Mozna si konecne uvedomil vyznam vzdelani... Kdo vi. To se uvidi. Kazdopadne jsem v klidu, nasili jsem nepouzila a synek si mohl alespopn "mentalne" prozit pripadny dusledek sveho rozhodnuti opustit skolu. To je totiz ten nejspolehlivejsi vychovny prosteredek: nechat na ne dopadnout dusledky jejich vlastnich rozhodnuti
Je evidentni, ze se mu to nezamlouvalo, ostatni necham vyvoji v case .)
Není tady
Pan, super příběh, jen kdyby všechny maminky byly tak uvědomělé
Zajimalo by mě jestli by jsi fakt odjela
Není tady
Pan, myslim, ze si perfektna mamina a mas super pristup....
ale to asi pocuvas denne.,...
inak vcera som bola na filme Da vinci kod (popravde, viac sa mi paci nazov Sifra Mistra Leonarda )... no a film ma nesklamal... ale zase som nebola z neho tak ne vetvy ako z knihy. a pravdupovediac, keby som knihu nemala precitanu, tak mi asi aj zopar suvislosti unika... kniha je jednoducho kniha. ale oplati sa aj vidiet, uz len kvoli tomu, aby si clovek vedel predstavit ako vyzera Louvre a tak....
Není tady