|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky,
chtela jsem vedet jak jste prozivaly konec zamilovanosti ve vztahu. Jsem s pritelem neco malo pres 2 roky, pres 1 rok spolu zijeme a ja si uvedomuju, ze uz to neni to co byvalo. Proste mi ta zamilovanost chybi... a docela tezko se s tim vyrovnavam. Nemate nejaky fajn recept, jak se toho pocitu zbavit?
Není tady

obávám se, že je to přirozený vývoj a dojde k tomu každý.... během společného soužití začíná člověk vidět chyby toho druhého v běžném denním stereotypu, více si jich všímá, už to není jenom vodění za ruku, kino, večeře apod 
Myslím, že málokdo je celý život opravdu zamilovaný do jednoho člověka 
Cestou by bylo vyměnit partnera, ale to předpokládám nechceš, takže jedině co nejvíce času trávit spolu a to tak, abyste něco podnikali, je jedno co, ale abyste roztrhli ten všední stereotyp... Neboj, nejsi zdaleka jediná, kdo tohle pociťuje, mám to podobně 

Není tady
Diky. Vim, ze resim blbosti... a ze to muselo prijit :-). Jakpak dlouho jste spolu? a co podnikate proti stereotypu?
Není tady
O jakém stereotypu je tady řeč - vždyť život je tak pestrý! Já už bych někdy trošku toho stereotypu uvítala, ale pořád se něco děje, jsme si s manželem vzácní! Jo, a když jsem na jiné diskuzi řekla, že jsem i po 32 letech do něj zamilovaná, tak se mi vysmáli..... ale jsem.
Není tady
přečti si třeba tady něco pozitivního:
http://www.novinky.cz/clanek/154574-zam … y-let.html
Není tady

rola. asi to teda není ten pravý,,Já jsem s manželem 19 let a stále ho miluji..a naopak někdy si připádáme jak děti.. 
je jasný,že každý má nějakou chybičku,...,Člověk není 100%..
a stereotyp nevím jak manžel říká stebou se člověk nenudí
.. nevím ,řekla bych ,že u nás se stereotyp moc nedrží!!!!
..Doufám ,že to bude i tak nadále...
Není tady

...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 13:05)
Není tady
Podle mě je to normální. My jsme spolu 14 měsíců a taky někdy pozoruju, že je to jiný než třeba před rokem. Ale na druhou stranu ho moc miluju, i když jinak, než na začátku.
Asi záleží na tom, nakolik nám chyby toho druhého vadí. Samozřejmě, každý má svoje chyby, já taky, jde o to, jestli to soužití kazí nebo ne. Není dobré toho druhého chtít změnit, to pak nebude ten, do kterého jsme se zamilovaly. Takže - chyby registruju, ale nevadí mi natolik, abych ho přestala milovat.
Není tady
sisi21 napsal(a):
rola. asi to teda není ten pravý,,Já jsem s manželem 19 let a stále ho miluji..a naopak někdy si připádáme jak děti..
a stereotyp nevím jak manžel říká stebou se člověk nenudí.. nevím ,řekla bych ,že u nás se stereotyp moc nedrží!!!!
Přesně tak je to i u nás.A to jsme spolu letos 23 let a předtím jsme 6 let spolu chodili.A spíš se nám nedosstává času na vše,co bychom dělat chtěli.
Není tady

Kuty napsal(a):
sisi21 napsal(a):
a stereotyp nevím jak manžel říká stebou se člověk nenudí.. nevím ,řekla bych ,že u nás se stereotyp moc nedrží!!!!
Přesně tak je to i u nás.A to jsme spolu letos 23 let a předtím jsme 6 let spolu chodili.A spíš se nám nedosstává času na vše,co bychom dělat chtěli.
jj taky si říkáme,že to nějak nestíháme..pořád si říkám ,že to doženem v důchodu..otázka ovšem je ,jestli se ho vůůvec dožijem 

Není tady
Jeja napsal(a):
Podle mě je to normální. My jsme spolu 14 měsíců a taky někdy pozoruju, že je to jiný než třeba před rokem. Ale na druhou stranu ho moc miluju, i když jinak, než na začátku.
Asi záleží na tom, nakolik nám chyby toho druhého vadí. Samozřejmě, každý má svoje chyby, já taky, jde o to, jestli to soužití kazí nebo ne. Není dobré toho druhého chtít změnit, to pak nebude ten, do kterého jsme se zamilovaly. Takže - chyby registruju, ale nevadí mi natolik, abych ho přestala milovat.
mám stejný pocity:-)Já jsem s příítelem 2.5 roku.A stále ho moc miluju.Ale je pravda,že ta lááska je opravdu jiná.Ze začátku to byla hlavně vášen, chemie a tak.Začali jsme spolu skoro po měsíci známosti v podstatě hned bydlet.Prvně v podnájmu,ted už rok a něco ve vlastním byte.Ted si taky uvědomuju jeho chyby,některý mi vadí,ale přesně jak píše JEJA ne natolik,abych ho přestala milovat.Vztahů jsem měla dost.Těch vážných asi 4 a každej trval rok a přesně po roce jsem se s nima většinou rozešla.Páč po roce, ze mě většinou spadla první zamilovanost a já začala vidět chyby ...no a tak jsem se rozešla a skočila rovnou do dalšího vztahu.Možná to bylo taky o toom,že jsem měla štěstí na hodný kluky a nevážila si toho, (taky hodně mladá a nevyzrálá),no a pak jsem byla rok a půl sama,dostala jsem pár "facek" a ted miláčka ,kterýho mám,tak toho miluju i po 2,5letech.Ale je pravda,že je to jiná láska...tak snad to vyjde.Jinak by mě rozhodně zajímalo jestli je vás tu víc, který maj manžela víc jak 20let a jestli se to dá "vydržet" s jedním partnerem.Mě příjde, že většinou co kolem sebe slyším,tak nikomu první manželství nevyšlo,všude samá nevěra.Příjde mi,že je to až jakože normální a naopak manželství,který už drží desítek let,je něco jako rarita.Takže nějak sem drobet ztratila ideály:-(.A je pravda,že ted všude spíš čtu,že láska podle odborníků vydrží většinou tak rok až dva a pak už je po lásce a je to spíš o přátelství.Některá z vás sem dala ten "pozitivní článek", kterej byl fakt pozitivní a bylo by určo fajn,kdyby to byla pravda :--).Říká se,že partnerství/manželství se dá udržet tím, že o toho druhýho stále projevujeme zájem, děláme mu drobné radosti,tolerance...
Není tady