29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte holky, tak jsem si přišla trošku popovídat, ale je mi jasné, že v tuto dobu už asi všechny pospáváte Tak si tady tak přemýšlím a možná už by bylo načase po desíti měsících neúspěšného snažení nespoléhat jen na výpočet plodných dnů .... ale já nevím, jak na to a co je třeba udělat. Dřív než se poradím se svým mudr, bych ráda slyšela pár rad od vás. Máte s tím přece jen zkušenosti a určitě poradíte
Jsem v těchhle věcech dost pozadu a možná trošu naivní
Prostě jsem si myslela, že když to šlo poprvé (bohužel nakonec nevyšlo), že to půjde i podruhé a ono nic
Myslíte, že je čas na nejaké podpůrné injekce, ovulační testy nebo tak něco? Předem se omlouvám, jestli plácám, ale fakt nevím, kde začít
Předem moc díky za vaše rady..... přeju krásnou dobrou noc
Není tady
nickaveru napsal(a):
Ahojte holky, tak jsem si přišla trošku popovídat, ale je mi jasné, že v tuto dobu už asi všechny pospáváte
Tak si tady tak přemýšlím a možná už by bylo načase po desíti měsících neúspěšného snažení nespoléhat jen na výpočet plodných dnů .... ale já nevím, jak na to a co je třeba udělat. Dřív než se poradím se svým mudr, bych ráda slyšela pár rad od vás. Máte s tím přece jen zkušenosti a určitě poradíte
Jsem v těchhle věcech dost pozadu a možná trošu naivní
Prostě jsem si myslela, že když to šlo poprvé (bohužel nakonec nevyšlo), že to půjde i podruhé a ono nic
Myslíte, že je čas na nejaké podpůrné injekce, ovulační testy nebo tak něco? Předem se omlouvám, jestli plácám, ale fakt nevím, kde začít
Předem moc díky za vaše rady..... přeju krásnou dobrou noc![]()
Me tenkrat pred lety pomohlo soulozit 3x denne.Ne bez legrace me to tenkrat opravdu pomohlo.Skoro rok jsem nemohla otehotnet byla jsem zoufala,ze manzela kvuli tomu ztratim.
V nejakem casopisu jsem tenkrat vycetka,ze nektere zeny jsou plodne bud jen rano nebo v polodne a nebo vecer.Tak jsme to zkusily a ono to vyslo hned ten mesic.Rano pred odjezdem do prace jsem pekne manzilka vzbudila ve 4 hodiny rano pak,kdyz jsme prisli z prace a pak vecer.Preji hodne stesti treba se to taky povede.
Není tady
Ahojky,
tak nám se nedařilo rok, zkoušela jsem podkládat pánev a nohy nahoru, pak mi Dr. řekla, že mám zakloněnou dělohu a že to máme zkusit zezadu... takže jsme ji poslechli a pak jsem tak i vydržela cca dvacet minut ležet a podložit břicho - no, a těhotná jsem byla hned ten měsíc!! Od té doby to takhle praktikujem a vždy max do 6 měsíců otěhotním ... (jsem těhotná popáté).... to, že ještě žádné miminko nemáme, je bohužel věc jiná....
samožřejmě to nepůsobí na všechny...ale zkusit se má všechno
Držím pěsti!!
Není tady
Veru, v prvé řadě bych se vybodla na počítání plodných dnů a zkusila zjsitit, kdy je opravdu máš. Počítání počítá s tím, že většina holek má ovu uprostře cyklu - ty ji ale můžeš mít mnohem dřív nebo později a tím pádem jsou ty počty k ničemu.
Způsoby, jak zjistit ovulaci, jsou v podstatě dva: měření bazální teploty (BT) nebo ovulační testy. K obojímu tady najdeš už mnoho diskusí a popisů, zkus si to zadat do vyhledávače a vyjede ti kopa doporučení. Od tohoto bych se odpíchla, když budeš mít dotaz nebo problém, mrkni na snažilky, holky ti rády poradí!
Osobně se obávám, že sex 3x denně by způsobil rozpad mého manželství dřív než problémy s otěhotněním :
Držím palce a ozvi se, jak to jde!
Není tady
Holky, diky za rady, urco vyzkousim. Nejdriv snad zacnu temi ovulacnimi testy, vcera jsem neco procitala, tak jsem si par info nasla. I kdyz ten sex trikrat denne je velmi lakavy
Skoda jen, ze do prace to mam pres hodinu, tak v poledni pauze bych to tezko stihala
Ale fakt diky, vyzkousime, co pujde
Není tady
Veru sex třikrát denně nevidím jako reálné řešení, to už hraničí s torturou.
Ovulační testy a měření teploty ti napoví, kdy dojde k ovulaci, zkoušet různé polohy při i po taky považuji za přínosné. Ještě se možná zmíním o tzv. "prstíčkové metodě", určitě tu o ní také něco najdeš.
Jinak podotýkám, že byste oba neměli pojídat soju a ostatní potraviny obsahující fytoestrogeny, zabraňují tvorbě vlastních estrogenů a zhoršují spermio.
Není tady
Niko, nejdůležitější je vypátrat ovuši , podle fyzických znaků (bolest cca jako při mrše, hlen, bolestivé bradavky) a v té době zkusit ovu test. Důležitý je taky jak dlouhý máš cyklus.....
Někdo ovuluje uprostřed cyklu, někdo dřív a někdo později, proto BT nebo ty testy jsou celkem dobře určující.
Jako příklad třeba já mám cykly 25/28 dní, ovulace někdy 9-11 den cyklu. Než jsem na to přišla tak jsme se vždycky nejvíc snažili cca 14 den .
No a teď to vyšlo
Není tady
Ahoj Nicky, jenom jsem chtěla dodat k té poloze ....
já zakloněnou dělohu nemám a otěhotněla jsem dvakrát tak, že jsem po tulískování spala na bříšku (to já moc ráda i normálně) ... mezi nohama plínu - bavlněnou prostě jsem se ucpala aby spermoše nemohly ven. Ale co fungovalo u mě, nemusí fungovat u jiných
Jo a teď před druhým těhu jsem jedla Calibrum babylan - zadařilo se hned v druhém cyklu - jenže to bohužel nedopadlo
Není tady
Souhlasim, ze asi prijit na to, kdy mam ovu, bude dulezite, zkusim ty testy. I ta poloha na brisku je zajimava, vlastne vse, co pisete, ma neco do sebe. Ja vedela, ze poradite Diky za to, snad to pomuze. Jo a jeste k tomu castemu sexu, nekde jsem cetla, ze je lepsi snazeni jen obden, aby spermijky stacily dozrat cico. Tak nevim, do toho se mi moc nechce
Není tady
Nicki tak to milování obden sem taky slyšela. A rozhodli jsme se taky že to vyzkoušíme. Ale vydrželo nám to asi 4 dny , pak sme na to hopsli i častějš
. Protože zase si říkám, že sme mladý, chceme se, a milovat by se mělo prostě pro potěšení z toho, ne jen pro to že je to za nějakým účelem. Tak nevím. Třeba pozdějš zkusím znovu
Není tady
Ahoj Nicky,
já jsem poprvé otěhu po cca 7 měsících "naostro", ale reálně jsme se snažili až červenec/srpen, kdy jsem si začala měřit BT a hlídat OVU. Předtím jsem ani neměla moc pravidlený cyklus po vysazení HA, takže ten červencový byl první pravidelný, kdy jsem si i pořádně hlídala BT a OVU a v srpnu se zadařilo. Navíc jsem dlabala listovku.
Bohužel, jak vidíš z mětříku, na konci října ve 13 tt konec a teď doufáme, že snad budeme moct brzy zkoušet znovu. Každopádně cvičně si už BT zase měřím, protože první MS po revizi dělohy už proběhla, tak doufám, že jsem najela na cyklus dobře.
Jinak v tom čevenci mi v předovulačních tuleních manža rval pokaždé po sexíku polštář pod zadek Svíčku jsem teda nedělala, ale kdo ví, třeba i tohle pomohlo...
Není tady
Tak ovu testy uz jsem koupila, ale kdyz jsem si precetla nejake starsi prispevky, tak to asi nebude takova sranda. Slabe carecky, nesouhlasi s BT ... Tak nevim Urco vam dam vedet, jak dopadly me prvni testy
Na mereni BT si zatim netroufam, zda se mi to nejake slozite a navic to chce zrejme trpelivost a duslednost. Kazdopadne polstar pod zadek vyzkousim
Není tady