29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj mam pritele a je mi 14..byla jsem nebo jsem jeste panny ale jednoho dne jsme jen tak blbli a bez ochrany do me vztoupil ale ne na doraz-asi tak po 2vterinach ho vytahl..muzu byt tehotna nebo ne??strasne se bojim..dekuji za odpoved
Já vím, že to bude znít, jako že poučuji, ale na takové věci jsi opravdu ještě hodně hodně mladá... Podle mě je opravdu málo pravděpodobné, že bys byla těhotná, neboj.
Není tady
Ahoj Markétko, myslím, že sex je jako všechno ostatní. Pokud ho chceš provozovat, měla by jsi o něm něco vědět. Auto se taky neřídí bez řidičského oprávnění(alespoň by nemělo).
Nejdřív by jsi měla o tom co nejvíce vědět, pak navštívit gynekologa a požádat o prášky, i když 14 let je opravdu málo. Pak bych vyžadovala, aby partner měl ochranu, protože nemůžeš vědět, jak zdravý je on. Až si budeš jistá, že je to ten pravý, teprve potom bych uvažovala o něčem opravdu blízkém, jako je sex.
Není tady
a já bych dodala: sex není jen tak blbnutí, to je dost zodpovědná aktivita....
Není tady
jejda - už jsem vás tu chtěla "spérovat", že ji nabádáte k trestnému činu,a pak mi došlo, že hranice trestní zodpovědnosti spolu s hranicí pro pohlavní styk byla snížena... to je děs... tu patnáctku budu mít ještě dlouho zafixovanou... jinak já si myslela, že na to mám dost času ještě v 18, a vážně mi nic neuteklo...
Není tady
Tak to máš pravdu, že neuteklo, ono je lepší si počkat na toho pravého (tím nemyslím, že by to musel být hned manžel) , protože ten první nemusí být hrovna nic úžasného a určitě se to lépe provádí, když milujeme, než když to děláme ze zvědavosti, nebo úplně nejhůř, když už nechceme být panny.
Není tady
a stejně, pokud se člověk narodí v září, tak je panna pořád a nepomůže mu nic - moje máti třeba je panna i po třech dětech, no...
jenže o čekání náctiletí nechtějí slyšet, my jsme myslím taky v tom věku nebyly jiné...
Není tady
Milá Markétko,
je to těžké Ti odpovědět, doufám, že než jsem na Tvůj dotaz narazila, už jsi s tím něco dělala? Víš, myslím, že těhotná asi nebudeš, ale příště -nezáleží na tom, jestli to byly dvě vteřiny nebo déle, ale jestli došlo k výronu spermatu nebo ne... ale víš, není to ještě brzo? Sama to musíš vědět nejlíp, ale fakt zkus zajít na gynekoloogii a nech si něco napsat nebo používejte kondom. Když už to musíš mít, tak se chraň!! I když nevím, zda ti některý gynekolog něco napíše, protože podle zákona nesmí napomáhat tomu, aby se umožnil sexuální styk lidem mladším 15 let (tak to říká zákon), ale někteří gynekologové napíší antikoncepci s tím, že je to "na úpravu pleti". Znám dívky, které ve 14 letech počaly opak porodily a celý život se jim tím změnil....
Držím Ti palce !
Není tady
udelej si test, a priste neblbni !
Jéžiš já vůbec nevimk,kde žiju.Tak ono už se "může" od čtrnácti??? To mi naprosto uniklo. No starosti si s tim dělat už nemusim,ale nevim nevim jestli je to dobře. Sice jsou teď (hlavně holky) fyzicky vyspělejsí než třeba já v jejich věku (o tolik starší zas nejsem,ale vidim to kolem sebe),ale mentálně je většina z nich na úrovni děcek,co koketujou se šminkama a neví kam až můžou zajít,aby jim někdo neublížil...
Není tady
panečku a to ho fakt miluješ, že to musíte hned zkoušet, já myslela že k tomuto věku patří to mazlení, tulení, lichotky a kytičky a vodění za ruku
no jo holt jsem asi stará
ale když ti kluci přeskočí tuto etapu a vy jim to holky dovolíte tak kdy si toho teda užijete??? Já vždycky myslela že alespoň u holek je to POPRVÉ z lásky
Není tady
tina napsal(a):
jejda - už jsem vás tu chtěla "spérovat", že ji nabádáte k trestnému činu,a pak mi došlo, že hranice trestní zodpovědnosti spolu s hranicí pro pohlavní styk byla snížena... to je děs... tu patnáctku budu mít ještě dlouho zafixovanou... jinak já si myslela, že na to mám dost času ještě v 18, a vážně mi nic neuteklo...
Tak předně ke snížení hranice trestní odpovědnosti nedošlo a za druhé se trestného činu dopustí ten, kdo je starší patnácti s osobou maldší patnácti souloží, ta sama osoba nikoliv. To by postrádalo logiku.
Není tady
Díky,už jsem se lekla,že jsem totální mimoň
mag napsal(a):
trestného činu dopustí ten, kdo je starší patnácti s osobou maldší patnácti souloží, ta sama osoba nikoliv. To by postrádalo logiku.
Pro mě teda postrádá logiku i to,že když jimk bude oboum čtrnáct a budou spolu vesele souložit,tak jde o dětskou hru nebo jak to nazvat,jakmile bude jednomu z nich patnáct,tak jde o trestný čin a konečně,když jim bude patnáct oboum,tak už jde o základní lidský právo,nebo jak to odborně napsat... To mi teda přijde úplně padlý na hlavu.
Není tady
Taky mám pocit, že trestní hranice ještě snížena nebyla. Kolik je příteli? Aby z toho ještě nebyl trestný čin....
Jinak Salome - v říjnu mi bude 20 a taky už jsem asi moc stará - dokonce mi přijde, že ve 14 úplně stačí to vodění za ruku a zbytek si ještě můžou odpustit. Já jsem čekala až do necelých 18 a dodneška ráda vzpomínám - bylo to z veliké lásky.
A Markéto - ten tvůj začátek dotazu cituji: byla jsem nebo jsem ještě panna - tak už nejsi - dvě vteřiny na to stačí a je škoda, že jsi si to vlastně vůbec neužila. Alespoň podle mě.
Není tady
Jestli se člověk poprvé miluje z lásky, je jedna vec. Jestli se v takhle nizkém věku dopouští on či ona trestného činu, je věc druhá. A věc třetí, která by mne mrzela snad stejne jako dve předchozí...k tomuhle věku opravdu patří vození za ruce, mazlení, tulení...a pokud tohle všechno přeskočíš, může ti to někdy v budoucnu chybět, protože nic podobného a tak krasného už nemusíš nezažít. Dospělí nebo poracující lidé mají na takovéhle krásné chvilky ne vždycky čas...
Není tady