29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,moc sem nechodím.Ale potřebuji od Vás poradit a se i zeptat.V unoru jsme s manžou objednáni na vyšetření Imunolgii.Co nás tam čeká?A na co se nás budou ptát?Jedem tam protože mám za sebou 2 potraty jeden byl v roce 06 v říjnu,a ted aby toho nebylo málo opět znovu ve stejnou dobu akorát rok 08 a také v říjnu měla jsem i stejný TP.Moc Vám děkuji za rady.
Není tady
Ahoj Káťo,
vyšetření na Imuno v Podolí u nás probíhalo následovně: mě vzali krev, manžovi sperma. Pak čekáš na pohovor s Mudrem. Ptá se na choroby, úrazy, chlast, drogy , rodinu, atd. Pak se čeká na výsledky. Pokud něco najdou, nasadí Ti léčbu (většinou Prednisonem a nařídí gumysex) minimálně na 3 měsíce.
Pak znova kontrolní odběry-to samé vyšetření- a pak zase měsíc na výsledky. Takže vidíš, že to pár měsíců trvá, ale alespoň máš čas se hodit fyzicky i psychicky do pořádku. Věř mi, vím o čem mluvím.
Jinak do čekárny vem s sebou knížku, neboť je to na dlouho. Všechny páry objednávají na 8 hodinu a končíš tak kolem 10,30.
Hodně štěstí.
Upravil(a) Mihule (21. 11. 2008 12:27)
Není tady