Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 24. 11. 2008 7:25

Kačulda
♥------

Re: Nevěra manžela aneb doktoři a sestry

Johny B,

souhlasím s kalupinkou, velmi zajímavý příspěvek.

Můj manžel patří (podle mého názoru) do kategorie 3., subkategorie bohužel asi stále ještě 2. V týdnu přišel s tím, že s anasteziologama řešili na noční, jak dlouho vydrží zamilovanost, prý je to 9 měsíců. Nevím, zda to byla informace pro mě a nebo tím přesvědčoval spíš sebe, že se z toho dostane. Nejradši bych ho dumbom

Já bych k tomu jen dodala, že i milující (až nezdravě závislá - očividně můj případ) manželka toho začne mít postupem času plný zuby. Když vidím, jak se v tom topí, tak ve mě narůstá chuť si ty kufry opravdu sbalit. Já ale zároveň vím, že kdybych se opravdu sbalila a odstěhovala, tak bych se už zpátky vracela hodně špatně, prototože abych to stěhování a všechno s tím spojené psychicky ustála, musela bych za našim společným životem udělat tlustou čáru.

Děkuju za příspěvky.

Není tady

#27 24. 11. 2008 10:15

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Vyříkali jsme si to všechno, co se v něm kumulovalo celé předchozí měsíce, no a i proto udiven mým zájmem o vztah ( což nemůžu pochopit ), řekl, že si myslel, že už o vztah zájem nemám, tak to prostě řešil takhle.

To není až tak neobvyklé, měl jsem to také tak, ale teda s mojí ex - když to prasklo (její nevěra), tak byla značně překvapená, že mi to vadí, když přece podle jejího názoru jsem o ni už vůbec zájem neměl (čert ví, jak jí do toho schematu zapadaly zásnuby).

Myslím si, že je pro některé osobnosti jednodušší přesvědčit sebe sama o faktu, že mně ubohého/ubohou už ten druhý/a nemiluje, než zkusit něco řešit.
Ale dá se s tím něco dělat, pokud je vůle.

Jo a JohnyB - pěkný příspěvek wink

Upravil(a) Nedoma (24. 11. 2008 13:34)

Není tady

#28 10. 12. 2008 7:12

Vanda
Host

Kačuldo, a proč by manžel nemohl jít s tebou do Prahy, navíc se odpoutat od rodičů...doktoři jsou tam taky potřeba.
....teda já vlastně nevím, kde jsem to vzala, že bydlíte u jeho rodičů, snad jsem se nepřekoukla...ale stejně...

Upravil(a) Vanda (10. 12. 2008 7:55)

#29 30. 1. 2009 13:52

martinaa79
♥------

ahoj lidi,
jsem tu dnes poprvé, před čtyřmi dny mimochodem přesně na mé třicáté narozeniny jsem zjistila že je mi muž nevěrný, měla jsem podezření a bum je to tu, a nevím co dál.Asi kdyby to byla nevěra že si párkrat užil a hotovo pochopím, ale táhnou to spolu rok.mimochodem ona je taky vdaná.Ale ted mi tvrdí že chce být jen s námi(máme dvě děti spolu 9,3 leté). A já nevím jak tohle překousnou jak se povznést a odpustit,ví někdo jak nato? Je mi totiž jasné pokud nedokážu udělat tlustou čáru a nezačnu důvěřovat, musí to skončit.Ale jak najít tu sílu?

Není tady

#30 30. 1. 2009 17:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Bolí to, ale skús si povedať, že on to neurobil PROTI TEBE, aby ti ublížil alebo ťa potrestal = proste SA MU TO STALO.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 30. 1. 2009 20:30

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Bolí to, ale skús si povedať, že on to neurobil PROTI TEBE, aby ti ublížil alebo ťa potrestal = proste SA MU TO STALO.

godlike

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#32 31. 1. 2009 9:35

sugar
♥♥♥♥---

ahoj Kačuldo, když jsem se registrovala na Babinet, říkala jsem si, že na psychologická témata raději moc reagovat nebudu. Znáš to, každý má své kostlivce ve skříni a kdo jsi bez viny, hoď kamenem. Ale tvůj příspěvek mě doslova zvedl ze židle. Holka, probuď se! Přečti si, co ti píšou Betty a Martinka a zamysli se nad tím. Neznám tě a nemám právo ti radit, ale věř, že vím, o čem mluvím. Teď to, jak funguje váš vztah, ještě můžeš řešit. Za pár let, až budeš mít jedno, dvě ... děti a na mateřské téměř žádný příjem, to půjde mnohem hůř. Můj názor je, že tvůj manžel je ukázkový případ manipulátora a je jen na tobě, jak se k tomu postavíš. Přeju hodně štěstí v životních rozhodnutích smile

Není tady

#33 31. 1. 2009 9:37

sugar
♥♥♥♥---

ještě chci dodat, že podle mého názoru nevěra není to nejpodstatnější, co je na tomhle vztahu k řešení ...

Není tady

#34 31. 1. 2009 16:18

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Já myslím, že u přítele nešlo jen o sex, to by neskládal básníčky a nenosil květiny, nepsal maily! Zaskotačili by si v posteli a šli každý po svém !  Tam jde o víc ! Záleží, jak to kdo pojme. Sestra bude asi vyčůraná a využila situace, je lepší mít na vše  2 chlapy a nemusí o sobě vědět navzájem ! Ty jsi jen ta blbka bokem! Tobě umožnil školu, tak vezmi nohy na ramena a utíkej - stejně nejsi jeho typ, to ti řekl, ne?
Nikdy nezapomeneš na to, co jsi četla a vždycky ti to bude vadit, i kdyby jste se dali dohromady!  Žádný vztah takto narušený už není nikdy dobrý. On potřebuje někoho, kdo ho obdivuje a to ty asi s těma antidepresivama nejsi a nebudeš. Tebe už zná, chce poznávat dál.......Myslím, že je tu čas se rozejít, tak mu dej volnost a ty se také podívej po něčem vhodnější.......ale to je jen můj názor!  Možná se volná budeš cítit líp!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí