6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Johny B,
souhlasím s kalupinkou, velmi zajímavý příspěvek.
Můj manžel patří (podle mého názoru) do kategorie 3., subkategorie bohužel asi stále ještě 2. V týdnu přišel s tím, že s anasteziologama řešili na noční, jak dlouho vydrží zamilovanost, prý je to 9 měsíců. Nevím, zda to byla informace pro mě a nebo tím přesvědčoval spíš sebe, že se z toho dostane. Nejradši bych ho
Já bych k tomu jen dodala, že i milující (až nezdravě závislá - očividně můj případ) manželka toho začne mít postupem času plný zuby. Když vidím, jak se v tom topí, tak ve mě narůstá chuť si ty kufry opravdu sbalit. Já ale zároveň vím, že kdybych se opravdu sbalila a odstěhovala, tak bych se už zpátky vracela hodně špatně, prototože abych to stěhování a všechno s tím spojené psychicky ustála, musela bych za našim společným životem udělat tlustou čáru.
Děkuju za příspěvky.
Není tady
Vyříkali jsme si to všechno, co se v něm kumulovalo celé předchozí měsíce, no a i proto udiven mým zájmem o vztah ( což nemůžu pochopit ), řekl, že si myslel, že už o vztah zájem nemám, tak to prostě řešil takhle.
To není až tak neobvyklé, měl jsem to také tak, ale teda s mojí ex - když to prasklo (její nevěra), tak byla značně překvapená, že mi to vadí, když přece podle jejího názoru jsem o ni už vůbec zájem neměl (čert ví, jak jí do toho schematu zapadaly zásnuby).
Myslím si, že je pro některé osobnosti jednodušší přesvědčit sebe sama o faktu, že mně ubohého/ubohou už ten druhý/a nemiluje, než zkusit něco řešit.
Ale dá se s tím něco dělat, pokud je vůle.
Jo a JohnyB - pěkný příspěvek
Upravil(a) Nedoma (24. 11. 2008 13:34)
Není tady
Kačuldo, a proč by manžel nemohl jít s tebou do Prahy, navíc se odpoutat od rodičů...doktoři jsou tam taky potřeba.
....teda já vlastně nevím, kde jsem to vzala, že bydlíte u jeho rodičů, snad jsem se nepřekoukla...ale stejně...
Upravil(a) Vanda (10. 12. 2008 7:55)
ahoj lidi,
jsem tu dnes poprvé, před čtyřmi dny mimochodem přesně na mé třicáté narozeniny jsem zjistila že je mi muž nevěrný, měla jsem podezření a bum je to tu, a nevím co dál.Asi kdyby to byla nevěra že si párkrat užil a hotovo pochopím, ale táhnou to spolu rok.mimochodem ona je taky vdaná.Ale ted mi tvrdí že chce být jen s námi(máme dvě děti spolu 9,3 leté). A já nevím jak tohle překousnou jak se povznést a odpustit,ví někdo jak nato? Je mi totiž jasné pokud nedokážu udělat tlustou čáru a nezačnu důvěřovat, musí to skončit.Ale jak najít tu sílu?
Není tady
Bolí to, ale skús si povedať, že on to neurobil PROTI TEBE, aby ti ublížil alebo ťa potrestal = proste SA MU TO STALO.
Není tady
Selima napsal(a):
Bolí to, ale skús si povedať, že on to neurobil PROTI TEBE, aby ti ublížil alebo ťa potrestal = proste SA MU TO STALO.
Není tady
ahoj Kačuldo, když jsem se registrovala na Babinet, říkala jsem si, že na psychologická témata raději moc reagovat nebudu. Znáš to, každý má své kostlivce ve skříni a kdo jsi bez viny, hoď kamenem. Ale tvůj příspěvek mě doslova zvedl ze židle. Holka, probuď se! Přečti si, co ti píšou Betty a Martinka a zamysli se nad tím. Neznám tě a nemám právo ti radit, ale věř, že vím, o čem mluvím. Teď to, jak funguje váš vztah, ještě můžeš řešit. Za pár let, až budeš mít jedno, dvě ... děti a na mateřské téměř žádný příjem, to půjde mnohem hůř. Můj názor je, že tvůj manžel je ukázkový případ manipulátora a je jen na tobě, jak se k tomu postavíš. Přeju hodně štěstí v životních rozhodnutích
Není tady
ještě chci dodat, že podle mého názoru nevěra není to nejpodstatnější, co je na tomhle vztahu k řešení ...
Není tady
Já myslím, že u přítele nešlo jen o sex, to by neskládal básníčky a nenosil květiny, nepsal maily! Zaskotačili by si v posteli a šli každý po svém ! Tam jde o víc ! Záleží, jak to kdo pojme. Sestra bude asi vyčůraná a využila situace, je lepší mít na vše 2 chlapy a nemusí o sobě vědět navzájem ! Ty jsi jen ta blbka bokem! Tobě umožnil školu, tak vezmi nohy na ramena a utíkej - stejně nejsi jeho typ, to ti řekl, ne?
Nikdy nezapomeneš na to, co jsi četla a vždycky ti to bude vadit, i kdyby jste se dali dohromady! Žádný vztah takto narušený už není nikdy dobrý. On potřebuje někoho, kdo ho obdivuje a to ty asi s těma antidepresivama nejsi a nebudeš. Tebe už zná, chce poznávat dál.......Myslím, že je tu čas se rozejít, tak mu dej volnost a ty se také podívej po něčem vhodnější.......ale to je jen můj názor! Možná se volná budeš cítit líp!
Není tady
Stránky: 1 2