|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
děkuji za info... už si nepřipadám jako macecha, co nezaplatí dceři očkování... měla jsem pocit, že jsme jediní, kdo neočkují 
Není tady
lueto, tim ja jsem se vubec nezabyvala, jestli jsem spatna matka nebo ne. proste jsem se rozhodla a co si mysli ostatni, to je mi fuk. Nekdy je to nutne pro to, abysme deti ochranili, obrnit se vuci okoli.
Pol, to je zajimavy postreh, pravdivy

Není tady
paj napsal(a):
Ahoj holky, mrkněte i s dětičkama na super video http://cz.youtube.com/watch?v=S2oCqxXW_Y4
??

Není tady
Dita.L napsal(a):
Musim napsal(a):
Mne jeden český biochemik tento přístup farm.firem vysvětloval. Říkal, že je objeveno mnoho účinných, podotýkám, skutečně účinných léků, ale nikdo je nevyrábí, protože vyléčí nemoc a farm.firmy nemají zájem mít zdravou populaci. Pak by neměly zisky...je lepší udržovat tu nemoc leta nemocí, z neustálého braní léků mají přece neustály zisk. Z vyléčeného pacienta jenom jednorázový a pak nic.
Z vlastního příkladu bych tomu věřila. Rok jsem musela brát léky a nepomohlo mne to. Akorát jsem si zničila zuby a pod. Tak jsem si řekla, jestli mne ty léky nepomáhají, proč je mám brát, přestala jsem a žila jsem se svými potížemi (stejnými po roce léčení jak před počátkem léčení) dál a dr.se vyhla zdaleka obloukem.
Nikomu nevnucuji svůj názor, jak jsem se zamyslela, tak bych tomu klidně věřila.
Jak víme, auta taky nemusí jezdit na benzín, ale prostě jezdí. Kdyby jezdili na vodu, tak by natom šejkové ani stát přece nevydělali. Co natom, že se zadusíme splodinami? Oni mají své zisky.
A když vidíme, co nám prodávají za potraviny? a vůbec, to je dlouhá zkazka.tak z podobneho duvodu jsem napriklad odmitla dat ockovat sebe i deti proti chripce, encefalitide, papilomaviru, zloutence B a podobnym, protoze mi to prijde naprosto ujety. nakdo se mnou souhlasi ale vetsi cast pribuznych si klepe na celo...
Moje babička žila v domově důchodců a tam maj očkování proti chřipce povinné,když jí očkovali popvé tak po tom byla půl roku úplně mimo bylo jí zle,pořád byla nemocná a to tělo se s tím moc nesrovnalo.Trvalo to hodně dlouho.PAk je měli očkovat po druhé a babi odmítala,že jí bylo tom zle a ,že nechce.Stejtě jí to dali,že musej.Tentokrtát tělo stagnovala na ještě delší dobu než minule.Nebyla to ona.Stla se z ní stařenka bez života:-((..................
Mám kolem sebe plno kamarádek co mají stejný názor jako ty a nenechávají své děti očkovat proti všemu.Doktoři prý často kroutí hlavou a jsou někdy nepříjemný,ale někde se setká s pochopením.
A očkovat proti chřipce se mi zdá úpně nenormální tak jako mnoho jiných očkovacích látek o kterých píšeš.
Není tady
Nedávno jsem šla s kamarádkama na kafe, kde se mj. řešilo očkování našich dcer proti papilomaviru. Se svým názorem, že za ty peníze raději s holkama pojedu třeba do Káhiry jsem si v tu chvíli připadala fakt jako totální mimoň. Ale stojím si za tím, pocitově mi to vůbec nesedí. A vůbec ty reklamy na očkování, kde se snaží lidi vystrašit .... jedna dvě, klíště jde 
To je fakt mazec.
Není tady
Bublino, potvrzuji u sebe stejnou reakci na první a poslední očkování proti chřipce ve svém životě. Půl roku jsem byla nalomená, stav, jakože víš, že to na sebe sedá-leze a čekáš, když už to konečně vypukne a překonáš to. 1000x jsem si říkala, já vůl, radši tu chřipku chytnout a přežít to a vědět, že to máš za týden a něco za sebou, než to mít v sobě tak dlouho a nevědet, kdy bude tomu stavu konec a bude to pryč. A to jsem tou dobou byla mladá, jakože zdravá. NIKDO mne už neukecá, ani zadarmo.
Upravil(a) Musim (26. 11. 2008 22:02)
Není tady
Musim napsal(a):
Bublino, potvrzuji u sebe stejnou reakci na první a poslední očkování proti chřipce ve svém životě. Půl roku jsem byla nalomená, stav, jakože víš, že to na sebe sedá-leze a čekáš, když už to konečně vypukne a překonáš to. 1000x jsem si říkala, já vůl, radši tu chřipku chytnout a přežít to a vědět, že to máš za týden a něco za sebou, než to mít v sobě tak dlouho a nevědet, kdy bude tomu stavu konec a bude to pryč. A to jsem tou dobou byla mladá, jakože zdravá. NIKDO mne už neukecá, ani zadarmo.
A to je důkaz toho neřádu 
Není tady
S očkováním máte pravdu, ládujeme do vlastních dětí a babiček živé viry, ty se pak zapouzdří, usadí v míše a čekají, čekají... Pokud se chcete vyčistit, kupte si v lékárně homeopatika Acidum sulfuricum 5 nebo 15 či 30 CH. Dítěti dejte kuličku týden po očkování a za týden další. Může si to vzít každý, bacily a viry se tak zlikvidují a zůstanou jen protilátky. Ale může u toho být reakce, jak se ty mršky budou "vyhánět" Pak je zapotřebí udělat ředění, to bych vám pak řekla. Používám to u sebe i dětí a zatím jsme se zbavili všech nepříjemných příznaků po očkováních - bouličky v tříslech, horečky atd. Dávám to i psíkovi.
Není tady
Jája napsal(a):
děkuji za info... už si nepřipadám jako macecha, co nezaplatí dceři očkování... měla jsem pocit, že jsme jediní, kdo neočkují
Ale nee, nejsi jedina. Taky jsem v klubu odpurcu hromadneho ockovani.
Není tady
Tak a ja byla dneska s malym u pediatra, odmitla jsem opet ockovani proti zloutence B a bylo to
protoze vsechny maminky deti ockuji. Pak jsem chtela, aby mi mimo jine zakladni ockovani (klasika) predepsala jeste vakcinu proti TBC, protoze pojedu na Vanoce do Ceska k rodicum. Ve Francii se neockuje a v Cr obcas probehne zprava ze tu Ukrajinec, tu Vietnamec.... navic ja i starsi deti jsou ockovane a bylo dalsi
Vakcinu mam, ale Mudr z toho byla cela hin 

Není tady
Zajímavé téma.
Já můžu žehnat nebesům, že mám super obvodního lékaře. Lékař, který opravdu přemýšlí, než něco napíše. Raději pošle ne jedno "zbytečné" vyšetření navíc, než hned psát hrstě prášků.
Na chřipku nedoporučuje očkovat vůbec. Jen staré lidi a děti, které trpí horečkami a mají skutečné chřipky,nikoliv virozy s teplotam do 38 st.
K tomu očkování. Nejsem taky přívrženec očkování všeho. Ale můj gynekolog, mi řekl, že bych se měla proti HPV viru očkovat. A to i když jsem už prodělala konizaci a léčbu rakoviny. A zase se jedná o lékaře, který je velice zkušený lékař a není propagátorem novinek.
Mé nálezy i po konizaci jsou totiž hraniční.
Jinak to tady hezky řekla Dita s tou zanedbanou ochranou. Přesně to mi gynekolog říkal taky. Že má obavy, že mladí lidé budou používat méně kondom, protože si řeknou, že jsou proti "nakažení" očkované. Takže jim stále opakuje, že sifilidu, kapavku, AIDS nido neonaočkuje!
Jelikož jsem jela do Indie a do jiných východních zemí, tak jsem očkovaná proti žloutence A, B, břišnímu tyfu a já nevím čemu ještě. Když jsem tam nakonec přijela, stejně jsem měla průjem, stejně jsem si přivezla nějký bacil ve střevech.
Před měsícem jsem měla podezření na žloutenku.KDyž jsem na infekčním hlásila, že jsem očkovaná a očkování není propadlé, tak se paní doktorka usmála, že i tak je to možné, jelikož ty viry a bakterie stejně mutují. Hmm, fajn.
Před 14 dni znovu odvezena na infekční s podezřením na meningitídu nebo zánět mozkových blan. Na encefalitidu jsem očkovaná. Nakonec se zjistilo, že mám slabou imunitu, podivný zánět v kvi a zlatého stafylokoka v krku.
Věřím na homeopatika, která hodně lidí odmítá. Je jasné, že v posledním stádiu rakoviny nepomohou,ale co se týká čištění organismu, tak to věřím. A taky jak s tělem nakládáme, tak se nám odvděčí. Já jsem přesvědčnena že poslední dobou mám maléry, právě protože, že jsem zase sklouzla do svého pracovního tempa a taky ten podzim. Nekoukala jsem napravo nalevo a jela a tělo si muselo prostě říci o nějaký klid.
Na druhou stranu jsem četla moc zajímavý článek jednoho japonského profesora, který tu rok působil na klinice léčby bolesti. Prý v ČR hodně lékařů nepoužívá tlumící přípravky tak jak má a hlavně kdy už jsou třeba. Napříkald nechává hodně nemocného člověka na pokraji smrti, zbytečně trápit bolestí. Tam kde morfin je již aktální a vlastně "neškodný" co se týká návyku. A na druhou stranu v případě mladého zdravého člověka, kterého občas něco bolí, předepisují vysoké dávky Tramalu a Brufenu, což se svinstvo svinstev a může dojít až k těžkým proruchám trávicího traktu.
Není tady

pěknej HOAX 
věřit, že infarkty aj kardivaskulární choroby má na svědomí nedostatek vitamínu v době kdy se lidi cpou až nezjednaně a jejich strava je pestrá jako nikdy v historii lidstva nebyla mi příjde naivní. Navíc lidi berou spousty vitamínových doplnků a kdyby to byla pravda neumírali by na infarkty mladí doktoři a farmaceuti, protože by stačilo brát zinek a Q10:dumbom:
připadá mi spíš že tenhle hoax mají na svědomí výrobci vitamínů, protože lidi rádi věří na pohádky;)
Není tady
Věřit tomu, že naše vyčerpaná země poskytuje stále dostatek vitamínů ve svých přirozených produktech a naše strava je PESTRÁ jako v minulosti , jako že nedostatek vitamínů spolehlivě a bez následků a vedlejších účinků nahradí umělé výrobky z chemických laboratoří , to vyžaduje ještě větší dávku naivity a víry ...