Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 21. 11. 2008 7:42

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Poradíte?

Salen napsal(a):

Jedna moje kamarádka nám nedávno vyprávěla, jak přijela o den dřív z nějaké akce domů. Přišla do bytu, našla zamčenou ložnici zevnitř. Pomyslela si, to jsem ale blbka, že jsem včas nezatelefonovala. Zavolala přes dveře "ahoj, to jsem já, už jsem doma" a odešla do koupelny. Když se vysprchovaná vynořila, manžel už jí poklízel věci, bylo vidět, že se cítí trapně, ale nic nevysvětloval a ona se na nic neptala, začali se bavit o dětech a co je doma nového. Ani jedna z nás naslouchajících jsme to nedokázaly pochopit. A ona nám tak v klidu řekla, že je to přece jedno - že mohl třeba masturbovat nad časákem a nebo tam i někoho mít - ale proč by to měla chtít vědět, když to nic pro ně neznamená...

tummenupp

Kamilo, ale opravdu bych teď řešila spíš jeho chování k tobě, než nějaké domněnky ... nemáš to lehký a držím ti palce, ať to ustojíš co nejlíp.

Upravil(a) Míša Kulička (21. 11. 2008 7:43)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#102 21. 11. 2008 7:46

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Teda Marti, promiň, ale při představě, že žiju svůj život jako "konstruktivní boj" s partnerem  a ještě se při tom cítím dobře... lépe... (spokojeně ? va ) mi naběhla husí kůže jak pralinky.... fuj. Nemám ráda jakýkoliv boj s někým, o něco....  asi jsem tělem i duší pacifista big_smile

Takové bruselské pralinky bych si ale dal smile V uličce k Pissmanekerovi jsou nejlepší vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#103 21. 11. 2008 8:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

a nedám ti spát a nedám, viď? lol se ti divím Pandoro - ty, taková vzdělaná a nad vším a všemi taková povznesená... a nějaká Zklamaná ti v tom dělá bodrel - no jasně, srovnat do latě bys ji chtěla a ta mrška se nedá a nedá. No což, tak ji nech natlouct čumák (si to přeci vyčetla v kouli) a běž spokojeně do hajan, se přeci nevzrušuj tongue

offtopic
Zbožné přání,myslím, že ti ho nesplním.
offtopic

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#104 21. 11. 2008 8:57

Somaia
Host

Pisatel napsal(a):

Somaia napsal(a):

Teda Marti, promiň, ale při představě, že žiju svůj život jako "konstruktivní boj" s partnerem  a ještě se při tom cítím dobře... lépe... (spokojeně ? va ) mi naběhla husí kůže jak pralinky.... fuj. Nemám ráda jakýkoliv boj s někým, o něco....  asi jsem tělem i duší pacifista big_smile

Takové bruselské pralinky bych si ale dal smile V uličce k Pissmanekerovi jsou nejlepší vissla

To jsi měl říct včera...moje drahá polovička se nacházela v Bruselu, tak jsem ti mohla tvé přání splnit doslovně smile
Teď už je bezpečně doma... sad tak snad příště... rock
pardon jsem offtopic ...už mlčím

Upravil(a) Somaia (21. 11. 2008 8:57)

#105 21. 11. 2008 9:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Somaia napsal(a):

To jsi měl říct včera...moje drahá polovička se nacházela v Bruselu, tak jsem ti mohla tvé přání splnit doslovně smile
Teď už je bezpečně doma... sad tak snad příště... rock
pardon jsem offtopic ...už mlčím

No jo to známe, kdybych řekl včera, byla by jiná výmluva lol vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#106 21. 11. 2008 11:19

kakamila
♥♥-----

Ahoj, díky všem za názory. Mně ani nevadí, že se občas diskuze ubírá jiným směrem, aspoň se při čtení odreaguju. A ono ani nejde radit do nekonečna. Hrabu se teď sama v sobě a snažím se utřídit pocity. Je to jak na houpačce. Včera se M choval celkem normálně.... a večer sedíme u televize, on je na gauči přikrytej dekou, já se na něj otočím a zjistím, že píše SMSku. V jedenáct večer...  Já asi odejít chci (ve skrytu duše) ale zároveň se i bojím toho procesu. Asi podvědomě hledám ten důkaz, aby mne to nakoplo.

Není tady

#107 21. 11. 2008 11:20

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Vanda napsal(a):

Omlouvám se Kakamile a Salen, ještě jednou nebudu k tématu, sama to zaplevelování nemám ráda. Ale pak na Zklamču opravdu přestanu reagovat. Takže:
Zcestná je tvoje úvaha, že tě někdo chce "stavět do latě" (proč by to kdo dělal, to mi uniká), že svými "radikálními názory"dráždíš  - to se hodně přeceňuješ. Mně nedráždíš názory (i když se v nich často rozcházíme), ale způsobem jejich podání - píšeš na můj vkus agresivně, používáš dost nevybíravá slova a obraty, útočíš.
A ještě jedna věc : žít s chlapem, o kterém bych věděla, že má připravenou cestu k odchodu a nebude váhat ji použít při něčem, co on bude považovat za chybu (teď je to nevěra, ale časem to může být cokoli)...to bych se cítila jako pod Damoklovým mečem, nedýchalo by se mi volně a nejspíš bych tak žít ani nechtěla. Měj se fajn.

Podívej se vando - toto vlákno je kakamily, já ji napsala svůj názor, Mikeš měl k tomu své připomínky a s ním jsem si ty naše názory také řešila. jenže najednou, do této naší konverzace si měla nutkavou touhu zasáhnout, neboť se ti opět nelíbilo něco, co jsem napsaal. hergot, máš se mnou problém a to dost velký, že tě nenechá chladnou jakýkoliv můj příspěvěk. Zde na tomto vlákně jsem dávala SVŮJ NÁZOR A SVŮJ POHLED NA VĚC, kdežto jiní - zejména ty a pandora, ¨místo, aby jste se vyjadřovaly směrek ke kakamile a jejímu problému MUSÍTE opětně řešit moje písmenka? Všimni si, že já nejsem útočná, nebo nemám potřebu ukazovat někomu, že jeho názor je zcestný, agresivní, a že se mi to jeho jednání a psaní nelíbí. Vždy je to někdo, komu prostě nesedí to moje psaní a nedá se tedy nic dělat, že s tím má osobní problém. Můj problém to není, že nedokážeš ty a Pandora a občas i další KONEČNĚ pochopit, že jsem to já a nehodlám se kvůli některým jedincům, kteří mají jiné smýšlení než mám já, předělávat k jejich obrazu. Prostě jste si mě zaškatulkovali a i kdybych psla jen k autorovi vlákna, vždy se najde "šťoural", CO MÁ POTŘEBU mě jakkoliv poučovat, ukazovat, že něco dělám špatně a pd. hele, já nemám problém se svým jednáním, proč si tedy berete řešení mého jednání na svá bedra? Že tě nedráždím svými názory? Podivné - tak proč na ně reaguješ a ještě tím svým učitelským stylem? Píšu na tvůj VKUS agresivně, používám nevybíravá slova a obraty a útočím? Na koho? Přímo na tebe? Nebo se v těch mých písmenkách prostě jen vidíš? Popřemýšlej nadtím, proč ti tak ležím v žaludku. proč tě moe psaní nutí poučovat mě o mém názoru a stylu psaní...
jestliže mi tu Mikeš něco čmárne, dokážu z jeho psaní pochopit, jak to myslí, někdy je to rýpanec, někdy je to ironie a pokus o zlehčení - a si představ, dokonce to i pobírám, ale najednou se do toho musíš vložit ty se svými učitelskými deformacemi a začít mě poučovat, jak žáčka první třídy - víš, co? Nech si to pro ně, možná vychováš lepší generaci a k obrazu svému, na mě se laskavě vykašli, já už jsem na nějaké předělávání a panáčkování pro někoho víc v letech a navíc, moje jednání a životní postoj mi nedělá problém, dokážu se s ním poprat sama, nepotřebuju k tomu sparingpartnera, který by mě rád vedl za ručičku tongue

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#108 21. 11. 2008 11:20

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pisatel napsal(a):

...jak tohle souvisí se žádostí autorky o radu va va va
ty vaše diskuze mi už hlava nebere... jak jste mi někdy sympatický, tak mi připadáte jindy dost trhlí...
já nesouhlasím se spoustou věcí, co tady Zklamana píše, ale na jedno bych vás ráda upozornila : ona někde něco napíše k tématu a hned po ní někdo vystartuje...  to je teda úroveň...

KaKamilo, jestli tě to ještě neotrávilo a nakoukneš sem - co tedy komunikace volbou dopisu jako volila Vanda? nebo třeba namluvit to na kameru?

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#109 21. 11. 2008 11:23

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

kakamila napsal(a):

Ahoj, díky všem za názory. Mně ani nevadí, že se občas diskuze ubírá jiným směrem, aspoň se při čtení odreaguju. A ono ani nejde radit do nekonečna. Hrabu se teď sama v sobě a snažím se utřídit pocity. Je to jak na houpačce. Včera se M choval celkem normálně.... a večer sedíme u televize, on je na gauči přikrytej dekou, já se na něj otočím a zjistím, že píše SMSku. V jedenáct večer...  Já asi odejít chci (ve skrytu duše) ale zároveň se i bojím toho procesu. Asi podvědomě hledám ten důkaz, aby mne to nakoplo.

Já bych se ho zeptala "komu píšeš"? Protože bych byla zvědavá a zajímalo by mě to. Pokud by to nebylo tajný, tak by měl odpovědět.
Z odpovědi bys poznala, jestli píše mamince/šéfovi atd. nebo jestli fakt o něco jde.

Není tady

#110 21. 11. 2008 11:33

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

kakamila napsal(a):

Kakamilko - já osobně bych se ho rovnou zeptala, komu píše. Už podle jeho "jednání" budeš vědět, zda se snaží vykroutit, nebo bez vytáček ti řekne, že píše Frantovi o fotbale. Když na tebe vystartuje, co ti je jako do toho, komu píše, tak se za tím něco skrývá.
A důkaz, aby tě to nakoplo buď budeš hledat záměrně (právě, aby tě to nakoplo k řešení) nebo si na něj počkáš, občas se totiž nečekaně objeví sám.
Jak jsem psala ve svém prvním příspěvku k tobě - já také vyřkla tu větu, že jestli se to bude opakovat, tak odcházím a pokud bych tedy začala mít podezření, že se něco děje, tak bych JÁ TEDA OSOBNĚ SE SVOU POVAHOU A JEDNÁNÍM za tím šla. A ještě jedno ti chci napsat - neopatřuju si důkazy lezením do mobilu, nebo do počítače, jak by se někdo mohl mylně domnívat, zajistila bych si takové důkazy, abych mu je mohla omlátit při odchodu o hlavu a nemohl by na to říct ani popel.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#111 21. 11. 2008 11:38

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kakamila napsal(a):

Asi bych neřešila, co a komu píše, spíš bych se víc zaměřila na to - chci x nechci odejít. Důvody hledat nepotřebuješ. Stačí, že s ním prostě nechceš být ... nebo chceš? Tak to bych spíš hledala to, co vás spojuje, ne to, co by vás mohlo rozdělit. Chápeš?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#112 21. 11. 2008 11:39

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

Já bych se ho zeptala "komu píšeš"? Protože bych byla zvědavá a zajímalo by mě to. Pokud by to nebylo tajný, tak by měl odpovědět.

Jj, taky se zeptám, když vidím, jak žena v noci ťuká do mobilu SMSku...
"Píšeš mu, jo?"
"Komu?"
"Milencovi"
"Prosím tě, píšu Janě"...
A je to big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#113 21. 11. 2008 11:41

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Jj, taky se zeptám, když vidím, jak žena v noci ťuká do mobilu SMSku...
"Píšeš mu, jo?"
"Komu?"
"Milencovi"
"Prosím tě, píšu Janě"...
A je to big_smile

:-) jo, já jsem taky zvědavá komu přítel píše... nebo kdo mu píše... vždycky mi to řekne :-) A nikdy o nic nejde.

Není tady

#114 21. 11. 2008 11:55

majkafa
Host

V životě to často funguje tak, že když se obáváme nevěry, tak si ji přivoláme.
Když s partnerem byť v legraci mluvíme o jeho nebo našich milencích, přivoláme si je.

#115 21. 11. 2008 12:36

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Když s partnerem byť v legraci mluvíme o jeho nebo našich milencích, přivoláme si je.

Sakra, nestraš, ženská... lol lol

Není tady

#116 21. 11. 2008 13:00

majkafa
Host

Nepíšu to sem poprvé.
Je všeobecné známo, že čehokoliv se obáváme, velice často si to přivoláme. Síla podvědomí je nekonečná. Kdo s ním neumí pracovat, netuší, jaké si na sebe někdy nevědomky přivolá "peklo".

#117 21. 11. 2008 13:02

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Nepíšu to sem poprvé.
Je všeobecné známo, že čehokoliv se obáváme, velice často si to přivoláme. Síla podvědomí je nekonečná. Kdo s ním neumí pracovat, netuší, jaké si na sebe někdy nevědomky přivolá "peklo".

Naprostý souhla stolt ale potlačit ty myšlenky, to je tedy umění hmm

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#118 21. 11. 2008 13:09

kakamila
♥♥-----

Zklamaná - píšeš, že si neopatřuješ důkazy lezením do mobilu, ale rovnou takové, abys mu je mohla při rozchodu omlátit o hlavu. Jak? Tedy ne jak omlátit :-)) , ale jak sehnat? Já jsem zatím do mobilu nevlezla, přišla jsem takhle na minulou manželovu nevěru před cca 7 roky a ještě do teď si pamatuju, jak jsem se sama před sebou styděla, že jsem ty zprávy četla.

Není tady

#119 21. 11. 2008 13:11

kakamila
♥♥-----

A ještě dodávám, co jsem zapomněla napsat do původní zprávy - já se zeptala, komu píše. Jen něco zahučel.. A nekamenujte mě prosím, co bych ještě chtěla vědět víc ...

Není tady

#120 21. 11. 2008 13:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Jessika napsal(a):

všechny ty "osly" , kteří už dneska nejsou osli a sekají latinu , bylo třeba donutit , aby se rozhodli...

Môj "osol" sa rozhodol a "seká latinu" inde. Práve o to ide, že ke´d už niekoho donútiš komunikovať a konať, nemusíš byť spokojná s výsledkom. Ale to je riziko každého podnikania, aj vo vzťahu. No sú ľudia - ako môj posledný ex - ktorí trebárs v práci komunikujú o106, ale vo vzťahu im musíš občas pridržať pišoľ pri hlave, keď z nich chceš vypáčiť postoj alebo rozhodnutie. Mne osobne to nesedí - a jemu nesedela moja priamosť - tak sme už len bývalí...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#121 21. 11. 2008 13:17

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

:-) jo, já jsem taky zvědavá komu přítel píše... nebo kdo mu píše... vždycky mi to řekne :-) A nikdy o nic nejde.

Teď jde o to, jestli to je taky pravda, žejo... moje žena mi např. může s úsměvem sdělit, že píše Janě, ale ve skutečnosti bude psát Karlovi big_smile, protože ví, že já jí žárlivecky nevyrvu mobil z ruky se slovy: "Tak se na tu Janičku pěkně podíváme, miláčku" lol

Není tady

#122 21. 11. 2008 13:23

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeši - a to je právě ono wink lhát se dá vždy, zvlášť když je člověk dopředu připraven...teď jde o to jestli věřit nebo nevěřit tongue

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#123 21. 11. 2008 13:24

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Jessika napsal(a):

všechny ty "osly" , kteří už dneska nejsou osli a sekají latinu , bylo třeba donutit , aby se rozhodli...

Môj "osol" sa rozhodol a "seká latinu" inde. Práve o to ide, že ke´d už niekoho donútiš komunikovať a konať, nemusíš byť spokojná s výsledkom. Ale to je riziko každého podnikania, aj vo vzťahu. No sú ľudia - ako môj posledný ex - ktorí trebárs v práci komunikujú o106, ale vo vzťahu im musíš občas pridržať pišoľ pri hlave, keď z nich chceš vypáčiť postoj alebo rozhodnutie. Mne osobne to nesedí - a jemu nesedela moja priamosť - tak sme už len bývalí...

No však to píšu...
Tvůj "osel" byl donucen (situací, manželkou, pracovní příležitostí... nebo čímkoli jiným...)
KaKamila je "donucena" svou situaci řešit, neb se jí nelíbí (donutila se sama)
Manžel KaKamily bude třeba zítra nebo za pár dní či měsíců taky "donucen"... (manželkou, dítětem, možná milenkou - pokud existuje -  nebo svědomím...)
Nejsme tu sami a naše svoboda není až tak velká , máme-li brát ohledy i na druhé.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#124 21. 11. 2008 13:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kakamila, ja ťa chápem, že pri jeho správnaíi máš už asi nervy nadranc - lebo za normálnych okolností by ťa možno vôbec nevynervovalo, že niekomu pri telke píše SMS. Môže to niečo znamenať, ale nemusí - a ja vždy radšej verím, že neznamená. Reálne šance sú 50:50, tak ja sa vedome rozhodnem pre tú lepšiu možnosť. Občas síce vo mne vyhrá zvedavosť rodna - som ženská zvedavá - ale aj tak to je makto neskoro va ?" a je to... Ale keď je medzi nami napätie, ke´ď sa niečo deje a ja to cítim, vtedy sa ma občas zmocní také to podozrenie, ten červíček alebo diabol pokušiteľ... big_smile ale aj tak väčšinou radšej idem riešiť náš vzťah; to, čo cítim ako zmenu, napätie alebo tak, a nie komunikáciu s vonkajším svetom. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#125 21. 11. 2008 13:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jess, mňa len nebaví byť donucovačom, to je všetko. Dávam prednosť dobrovoľnosti, nakoľko sa to dá. Sama nie som rada "nútená" - pravdupovediac to neznášam - tak sa usilujem minimalizovať to voči druhým.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí