|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

majkafa napsal(a):
Něco ti to zrcadlí.
Může to totiž být i naopak. A nemusí to být kvůli vaření.
Majko, to není kvůli vaření nebo úklidu...
Zklamča má podle mě toho svýho chlapa tak vycepovanýho, že on si nedovolí doma ani ceknout... 
Ale možná máš s tím zrcadlením pravdu - já držel hubu doma taky dost dlouho... 
Není tady
*
Upravil(a) majkafa (20. 11. 2008 19:47)
Mikeš napsal(a):
majkafa napsal(a):
Něco ti to zrcadlí.
Může to totiž být i naopak. A nemusí to být kvůli vaření.Majko, to není kvůli vaření nebo úklidu...
Zklamča má podle mě toho svýho chlapa tak vycepovanýho, že on si nedovolí doma ani ceknout...
Ale možná máš s tím zrcadlením pravdu - já držel hubu doma taky dost dlouho...
No sorry Mikeš, ale ty z jediného mého slova už znáš celou mou vycepovanou rodinu a domácnost? No to klobouk dolů. Na rozdíl od jiných mužských zrovna tenhle můj ví, že není mou povinností okolo něho poletovat, vyvařovat a imrvére lítat s hadrem. Naopak je to on, kdo říká, vykašli se na nádobí a pojd je mě. To neznáš viď? 
Řekl jsi tohle někdy své ženě - nebo ona z jedné práce musí lítat do druhé a večer padne jak po maratónu...a ty se ještě divíš, že nemá extra náladu s tebou provádět divočiny - proto sis našel milenky? To je ono, viď, ony neběhaly s hadrem a neobletovaly děti, manžela, ony měly na tebe fůru času..
Není tady

Zklamaná napsal(a):
No sorry Mikeš, ale ty z jediného mého slova už znáš celou mou vycepovanou rodinu a domácnost? No to klobouk dolů. Na rozdíl od jiných mužských zrovna tenhle můj ví, že není mou povinností okolo něho poletovat, vyvařovat a imrvére lítat s hadrem. Naopak je to on, kdo říká, vykašli se na nádobí a pojd je mě. To neznáš viď?
Ale znám, neboj... a nedělej ze mě hulváta, prosím... právě proto, že moje žena je pomalu každý den v práci až do sedmi, starám se o domácí práce hlavně já se synem... tedy žádný "běhání za milenkama", jak by sis možná myslela, ale příprava večeře, mytí nádobí, věšení prádla apod...
Ale jsem optimista - třeba se jednou to podnikání mé ženy tak rozjede, že na tom budeme spíš vydělávat, než prodělávat, a ona tam taky nebude muset být od nevidím do nevidím...
A věř mi, že ony "milenky" nám celkem slušně provětraly manželské ovzduší a moje žena snad už konečně pochopila, že když jí pomáhám, tak je to proto, že ji mám rád, vážím si naší rodiny, a ne proto, že ona mi to "musí poručit"... 10 měsíců to drží, a já jen věřím, že to tak vydrží nastálo... 
Není tady
Nemusí ho dělat Zklamaná. Dokážeš ho ze sebe spolehlivě udělat sám.

majkafa napsal(a):
Jistě, jak jinak 
Btw. - nepodepsali jsme tu spolu nedávno "pakt o neútočení?"
Trapná jsi tedy spíš Ty, Majko, a je mi to líto, že to tu musím takhle napsat...

Není tady
Mikeš napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Ale znám, neboj... a nedělej ze mě hulváta, prosím... právě proto, že moje žena je pomalu každý den v práci až do sedmi, starám se o domácí práce hlavně já se synem... tedy žádný "běhání za milenkama", jak by sis možná myslela, ale příprava večeře, mytí nádobí, věšení prádla apod...
Ale jsem optimista - třeba se jednou to podnikání mé ženy tak rozjede, že na tom budeme spíš vydělávat, než prodělávat, a ona tam taky nebude muset být od nevidím do nevidím...
A věř mi, že ony "milenky" nám celkem slušně provětraly manželské ovzduší a moje žena snad už konečně pochopila, že když jí pomáhám, tak je to proto, že ji mám rád, vážím si naší rodiny, a ne proto, že ona mi to "musí poručit"... 10 měsíců to drží, a já jen věřím, že to tak vydrží nastálo...
Hele, nedělám z tebe hulváta - tohle slovo jsem ani nenapsala. Ale napsat ti můžu tohle - s čím kdo zachází, tím taky schází...třeba si z toho něco vezmeš k srdci a už např. nebudeš do mě zarejvat

Není tady

Zklamaná napsal(a):
Hele, nedělám z tebe hulváta - tohle slovo jsem ani nenapsala. Ale napsat ti můžu tohle - s čím kdo zachází, tím taky schází...třeba si z toho něco vezmeš k srdci a už např. nebudeš do mě zarejvat
![]()
Pokud Ti některé mé příspěvky připadaly jako nějaké zarývání, pak se omlouvám... vážím si Tvých názorů a toho, že si za nimi stojíš, i když se ve většině případů rozcházejí s mými 
Jsem už holt držka nevymáchaná, no... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
![]()
Pokud Ti některé mé příspěvky připadaly jako nějaké zarývání, pak se omlouvám... vážím si Tvých názorů a toho, že si za nimi stojíš, i když se ve většině případů rozcházejí s mými
Jsem už holt držka nevymáchaná, no...
Já chápu, že se mé názory rozcházejí s tvými - protože každý jsme (nebo snad už byli jsme) jaksi na druhé straně barikády. Mé názory se ti zdají radikální, možná tvrdé - ale holt nedokážu a ani nechci být slepá, hluchá a němá = blbá. 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Mé názory se ti zdají radikální, možná tvrdé - ale holt nedokážu a ani nechci být slepá, hluchá a němá = blbá.
nojono, takže je to zas tady: nemít názory jako Zklamča=být blbý. Já nevím, proč ty vyskakuješ při každém náznaku, kdy máš pocit, že se o tebe někdo otřel (i když by to byl jen tvůj dojem), a sama pronášíš takovéhle perly.
Vando, klídek.
Mikeš má nevymáchanou hubu - vítej v klubu, kocourku - Zklamča zase není hluchá, slepá, němá, zkrátka blbá. No nemají to spravedlivě rozdělený?
Super né 
Není tady
Ale jo, já jsem v klidu, jen už je to trochu nůďo. Ještěže ten Mikeš vnese občas osvěžení...aby byla ta rovnováha 
Mikeš napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jistě, jak jinak
Btw. - nepodepsali jsme tu spolu nedávno "pakt o neútočení?"
Trapná jsi tedy spíš Ty, Majko, a je mi to líto, že to tu musím takhle napsat...![]()
![]()
Našla bych, kdo ho první porušil. Eset ti to tam včera hezky napsala.
Upravil(a) majkafa (20. 11. 2008 21:38)

majkafa napsal(a):
Našla bych, kdo ho první porušil. Eset ti to tam včera hezky napsala.
Neboj, vím o tom.
Eset miluje mě a Axiho, jen si pořád nedokáže vybrat... 
Ale reagovat nebudu, protože mám dneska mimořádně blbou náladu, a zase bych tu akorát napsal něco nechutnýho... takže dobrou noc, holky... 
Upravil(a) Mikeš (20. 11. 2008 21:53)
Není tady
Vanda napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Mé názory se ti zdají radikální, možná tvrdé - ale holt nedokážu a ani nechci být slepá, hluchá a němá = blbá.
nojono, takže je to zas tady: nemít názory jako Zklamča=být blbý. Já nevím, proč ty vyskakuješ při každém náznaku, kdy máš pocit, že se o tebe někdo otřel (i když by to byl jen tvůj dojem), a sama pronášíš takovéhle perly.
Milá Vando, vytržením věty z kontextu příspěvku je asi tvůj oblíbený sport, že? takže v klídku si sedni, třeba i poposedni, ať vstřebáš, proč jsem konkrétně napsala to, co jsem napsala a tebe to donutilo napsat 
A toto samé doporučuju i Pandoře - a jinak holky - klííídek 
Není tady
Vanda napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
že tobě se zrcadlí právě ty psaná slova - slepá, hluchá, němá = blbá 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
[
A toto samé doporučuju i Pandoře - a jinak holky - klííídek
Doporučovat můžeš, poslouchat nemusím, že ne?
Nu a my v klííídku jsme, ty s ním máš snad nějaký problém? Klidně ti helfnem, viď Vando 
Není tady
Ach jo, koukám.... emoce zase pracují naplno... 
Mikešku... nedej se... ty víš !!
(viz náš dnešní telefon ...)
Příště už smutný nebudeš..., nezapomeň... máš tu parťáka!!! OK?
Upravil(a) Somaia (20. 11. 2008 22:19)
Pandorraa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
[
A toto samé doporučuju i Pandoře - a jinak holky - klííídekDoporučovat můžeš, poslouchat nemusím, že ne?
Nu a my v klííídku jsme, ty s ním máš snad nějaký problém? Klidně ti helfnem, viď Vando
samo, že nemusíš poslouchat, já to také nedělám 
Ale s tím klííídkem to máte trošku nahnuté - obě, problémek bude asi na vaší straně, když vás vytočí slova "slepá, hluchá, němá=blbá" a ještě vytržená z kontextu
holt škatulkovat se nemá, dělá to pak bordel, pak stačí málo a červený hadr vám zatře smysly 
Není tady
Ty máš v tom vytáčení nějakej hokej viď.
Hele netočí se ti z něj už nějak hlava?
Točí, jasně, přímo z něj už blbneš. Vypadá to, že máš na něm přímo závislost 
Hele, hoď si to zrcadlení a vytáčení do googlu a pak přijď diskutovat, ju? Takhle je to pro mě jen něco jako vraždění neviňátek.
A to uznej, takhle pozdě večer je před spaním dost echt 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ty máš v tom vytáčení nějakej hokej viď.
Hele netočí se ti z něj už nějak hlava?
Točí, jasně, přímo z něj už blbneš. Vypadá to, že máš na něm přímo závislost
Hele, hoď si to zrcadlení a vytáčení do googlu a pak přijď diskutovat, ju? Takhle je to pro mě jen něco jako vraždění neviňátek.
A to uznej, takhle pozdě večer je před spaním dost echt
a nedám ti spát a nedám, viď?
se ti divím Pandoro - ty, taková vzdělaná a nad vším a všemi taková povznesená... a nějaká Zklamaná ti v tom dělá bodrel - no jasně, srovnat do latě bys ji chtěla a ta mrška se nedá a nedá. No což, tak ji nech natlouct čumák (si to přeci vyčetla v kouli) a běž spokojeně do hajan, se přeci nevzrušuj 
Není tady
kakamila napsal(a):
Salen - po první nevěře se choval téměř stejně - nejdřív dobrá nálada, více sexu, později odtažitost, výkyvy nálad, hledání chyb u mne... Kvůli té podobnosti mne napadlo, že v tom zase lítá, ne že bych měla v ruce něco konkrétního.
Škoda, že tady zakladatel tématu nemůže mazat příspěvky, které s jeho otázkami vůbec nesouvisí ..... jak se tady stalo módou - bohužel.
Kakamilo - no, pak máš asi tušení správné. Nic moc období, co? A co tedy dělat? Na to má každý svůj názor a někteří ten svůj budou do krve obhajovat :-). Tys mu tehdy řekla, že ještě jednou a odcházíš .... to je takové to naše dětské, když jsme úplně zoufalí a chceme něčím zapůsobit. I když ono taky záleží, jak se to řekne - zda v afektu, zlosti ("co si o sobě vůbec myslíš, jak se to dovoluješ ke mě chovat, ještě jednou to uděláš a poletíš" nebo v naprostém klidu, vyrovnaným hlasem - "mám tě moc ráda a nechci o tebe přijít, ale žít s pocitem, že jsi mi nevěrný, to už podruhé nedovedu a musela bych od tebe odejít".
Teď je otázka, jestli je to pravda a ty bys už nedokázala znovu odpustit (někteří chlapi prostě jsou takoví a párkrát za život to udělají, aniž by manželství chtěli bourat, jinak jsou to třeba super tátové i manželé). Pak je otázka, zda vůbec máš možnost někam odejít. POkud ano, je to určitě dobrý pocit, jistota a pokud by se podezření potvrdilo, je to i velmi dobrá manželská terapie - takový rozvod na zkoušku - občas kupodivu nevěrný manžel zjistí, že se mu po ženě a rodině neuvěřitelně stýská. Ale pozor - nestýská se po ječících hysterkách, stýská se po kultivovaných manželkách, které jsou si vědomy své ceny.
A pak je tu taky ta možnost, po ničem nepátrat, i když podezření máš velké, spíš se snažit nevidět, nevědět, chodit pomyslně se zavázanýma očima, nechat ho být, ať si to užije, prožije, protože stejně o výsledku rozhodne zase jenom on.
Jedna moje kamarádka nám nedávno vyprávěla, jak přijela o den dřív z nějaké akce domů. Přišla do bytu, našla zamčenou ložnici zevnitř. Pomyslela si, to jsem ale blbka, že jsem včas nezatelefonovala. Zavolala přes dveře "ahoj, to jsem já, už jsem doma" a odešla do koupelny. Když se vysprchovaná vynořila, manžel už jí poklízel věci, bylo vidět, že se cítí trapně, ale nic nevysvětloval a ona se na nic neptala, začali se bavit o dětech a co je doma nového. Ani jedna z nás naslouchajících jsme to nedokázaly pochopit. A ona nám tak v klidu řekla, že je to přece jedno - že mohl třeba masturbovat nad časákem a nebo tam i někoho mít - ale proč by to měla chtít vědět, když to nic pro ně neznamená. No vidíš - já bych to třeba nevydejchala - tu představu, že v mé posteli třeba byla cizí ženská. Ona v pohodě. Já bych vyvolala scénu a nemluvila bych s ním možná pár dní. Ona svých chováním dosáhla toho, že jí manžel miluje zase o kousek víc. Ale možná někdo namítne, že je jenom pěkně blbá a nechá si sr.. na hlavu. Vše je o úhlu pohledu.
Není tady
Kakamilo, přečti si vše, co ti holky napíšou, vezmi si z toho to, co je ted pro TEBE přínosné a co zvládneš.
Já za sebe - tušit a vědět jsou dvě velmi odlišné věci. Takže , bud ti vadí jeho chování / což nemusí znamenat nevěru /, a pak to chce o tom mluvit , mluvit, mluvit. Spolu. Když nechce , nedonutíš ho, ani tím, že budeš "líp " vařit, v sexu, bebo naopak, přestaneš dělat nějaké věci . Pokud je mu to jedno, bude mu to jedno i nadále. A jestli ti tvá intuice říká , že někoho má, dřív než mu vlezeš do mobilu aby měla dušička pokoj si uvědom, že pokud by to náááhodou byla pravda, začneš řwšit. Tak to prostě je. Ujasni si , v čem je vlastně opravdu pboblém............ ve vašem vztahu.
A neber ve, co ti řekne jen jako svou chybu a jako negaci. Tak když to děláš špatně, ukaž mi teda , jak je to správně 
PS:
jj, chlapi jsou vynalézaví, ten můj BM zas po 15 letech vytáhl, že jsem moc velká, jako vysoká. Ale prý když jsme se brali, tak mu to nevadilo 

Omlouvám se Kakamile a Salen, ještě jednou nebudu k tématu, sama to zaplevelování nemám ráda. Ale pak na Zklamču opravdu přestanu reagovat. Takže:
Zcestná je tvoje úvaha, že tě někdo chce "stavět do latě" (proč by to kdo dělal, to mi uniká), že svými "radikálními názory"dráždíš - to se hodně přeceňuješ. Mně nedráždíš názory (i když se v nich často rozcházíme), ale způsobem jejich podání - píšeš na můj vkus agresivně, používáš dost nevybíravá slova a obraty, útočíš.
A ještě jedna věc : žít s chlapem, o kterém bych věděla, že má připravenou cestu k odchodu a nebude váhat ji použít při něčem, co on bude považovat za chybu (teď je to nevěra, ale časem to může být cokoli)...to bych se cítila jako pod Damoklovým mečem, nedýchalo by se mi volně a nejspíš bych tak žít ani nechtěla. Měj se fajn.