6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lakino, když si vzpomenu na tvé zoufalství a beznaděj, s jakou jsi sem přišla a čtu tě dnes, tak mi jen potvrzuješ to, o čem jsem přesvědčená - že láska léčí
Přeji ti štěstí
Není tady
To musí být zvláštní pocit, mít partnera, který akceptuje ultimáta. Ten ale musí být sexy.
Není tady
Sexi (u nás je to s mäkkým ) asi nie, ale: Co je doma, to se počítá...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lakino, když si vzpomenu na tvé zoufalství a beznaděj, s jakou jsi sem přišla a čtu tě dnes, tak mi jen potvrzuješ to, o čem jsem přesvědčená - že láska léčí
Přeji ti štěstí
ahoj pan,doufám,že myslíš ne tu lásku,co ted mám,ale tu lásku,kterou jste mi tu dali(píšu měkké i,nebot tu jsou i muži)a když jsem tu přišla,tak mezi prvními byl Ota moderátor,dali jste mi tu lásku a pomocnou ruku a za to díky a
Není tady
Čus, Lakino, taky jsem rád, že seš z toho venku a upřímně Ti to přeju...
Není tady
Axi napsal(a):
To musí být zvláštní pocit, mít partnera, který akceptuje ultimáta. Ten ale musí být sexy.
to je pro tebe ultimátum říct manželovi po tom,když se dovíš,že má mimo manž.dceru a dlouhodobý vztah,že do konce roku si to musí rozhodnout zda s ní nebo se mnou?odešel až dcera měla 2,5 roku!!!! to není ultimátum,to je svatá trpělivost,nebo hloupost,já neměla na to,abych mu dala nůž na krk a jednej ted....já ne,to ona ho přidržela aby s ním měla dítě a to neříkám já,to přiznala ona
Není tady
Mikeš napsal(a):
Čus, Lakino, taky jsem rád, že seš z toho venku a upřímně Ti to přeju...
ahoj miky,jsem venku,zvládla jsem to i bez převozníka a potkala chlapa,no nemůžu ho ani chválit,neuvěříte..... a já zase věřím a to CHLAPOVI a co ty dobrý?
Není tady
no a když mě opustí tak tu mám přece VÁS
Není tady
Selima napsal(a):
Sexi (u nás je to s mäkkým ) asi nie, ale: Co je doma, to se počítá...
Tak to je důležitá informace. Na důchod se stěhuju na Slovensko.
Není tady
lakina napsal(a):
To je pro tebe ultimátum říct manželovi po tom,když se dovíš,že má mimo manž.dceru a dlouhodobý vztah,že do konce roku si to musí rozhodnout zda s ní nebo se mnou?
Samozřejmě. Akorát, že to není úplně dobrá otázka, do tohoto stavu to vůbec nemá dojít. Ty se hlavně nikdy nesmíš dostat do situace: já závislá, on nezávislý, on akce, já reakce. Hodně štěstí.
Není tady
Axi napsal(a):
lakina napsal(a):
To je pro tebe ultimátum říct manželovi po tom,když se dovíš,že má mimo manž.dceru a dlouhodobý vztah,že do konce roku si to musí rozhodnout zda s ní nebo se mnou?
Samozřejmě. Akorát, že to není úplně dobrá otázka, do tohoto stavu to vůbec nemá dojít. Ty se hlavně nikdy nesmíš dostat do situace: já závislá, on nezávislý, on akce, já reakce. Hodně štěstí.
JJ, Axi, vidím, že se řídíš heslem - já akce, ona reakce. Nejsi ty chlap?
majkafa napsal(a):
Axi napsal(a):
lakina napsal(a):
JJ, Axi, vidím, že se řídíš heslem - já akce, ona reakce.
Ne.
Není tady
Ty nejsi chlap? Hned jsem si to myslela.
Axi napsal(a):
lakina napsal(a):
tomu teda nerozumím,že do tohoto stavu to nemá vůbec dojít....ty se nesmíš dostat do situace.....ale copak já to chtěla?někdy se to schumelí,že ani nevíš jak,to není věcí chtění-nechtění....to se prostě STANE,holky pom´´óoooooc,nakonec je to moje chyba?????že se mi to stalo??????
Není tady
Laki, na tom, co se nám děje, máme vždy svůj podíl... malý, velký, menší, větší..ale nějaký vždy A není na tom nic špatného, prostě se učíme.
Není tady
lakina napsal(a):
Axi napsal(a):
lakina napsal(a):
tomu teda nerozumím,že do tohoto stavu to nemá vůbec dojít....ty se nesmíš dostat do situace.....ale copak já to chtěla?někdy se to schumelí,že ani nevíš jak,to není věcí chtění-nechtění....to se prostě STANE,holky pom´´óoooooc,nakonec je to moje chyba?????že se mi to stalo??????
To víš, že je to chyba i jeho... Takhle nastavené by to vypadalo, že jsi jen TY sama strůjcem VAŠEHO SPOLEČNÉHO poničeného vztahu . A to je samozřejmě pitomost....
Říkat, že by se to tam nemělo vůbec dostat je takové hezké kázání nevěstě s bubnem, že měla být do svatby panna...
Není tady
Laki, ještě dodám: já Axiho chápu tak, že ti jen chtěl připomenout, abys nikdy nepřehlédla, že padáš do závislosti na druhém člověku, příliš se přizpůsobuješ a tak ztrácíš sama sebe... tím i možnost pak žít s tím druhým, protože s koulí na noze se prostě pořádně ani žít nedá. Je to oboustranná akce a pak taky oboustranná reakce - prostě past, ze které se dá jen "vystoupit", nemůžeš to nijak "přetlačit".
Jaká je "vina" toho druhého, to není tvoje věc, to ty nemůžeš posuzovat, ty můžeš hodnotit jen sama sebe, svoje vlastní chování a jen tak se můžeš dostat z pasti závislosti - kterou sis nakonec jen ty sama vytvořila, neviděla jsi v tu chvíli jinou možnost - protože jen sama sebe můžeš změnit, ne toho druhého.
A tobě se to povedlo, teď jsi šťastná, protože ses naučila znát svou cenu.
A o ničem jiném to přece není
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Laki, na tom, co se nám děje, máme vždy svůj podíl... malý, velký, menší, větší..ale nějaký vždy A není na tom nic špatného, prostě se učíme.
jo,to beru,mám na tom podíl,že si našel a rozséval,bylá jsem blbá,hodná,naivní a taky jsem zestárla a přibrala a okoukala a už to nechci rozebírat,jsem ted štastná,zamilovaná,mladá,krásná a co bylo-bylo,žiji ted a jen chci pomoci tady těm zoufalým....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Laki, ještě dodám: já Axiho chápu tak, že ti jen chtěl připomenout, abys nikdy nepřehlédla, že padáš do závislosti na druhém člověku, příliš se přizpůsobuješ a tak ztrácíš sama sebe... tím i možnost pak žít s tím druhým, protože s koulí na noze se prostě pořádně ani žít nedá. Je to oboustranná akce a pak taky oboustranná reakce - prostě past, ze které se dá jen "vystoupit", nemůžeš to nijak "přetlačit".
Jaká je "vina" toho druhého, to není tvoje věc, to ty nemůžeš posuzovat, ty můžeš hodnotit jen sama sebe, svoje vlastní chování a jen tak se můžeš dostat z pasti závislosti - kterou sis nakonec jen ty sama vytvořila, neviděla jsi v tu chvíli jinou možnost - protože jen sama sebe můžeš změnit, ne toho druhého.
A o ničem jiném to přece není
já vím,pan,nakonec jsem i ráda,že mám takovou bolestnou zkušenost za sebou....ted vím,že já jsem ta nejdůležitější pro mne,že můžu být sama se sebou,že v životě není nic jisté,jsem zamilovaná,ale ne závislá,je mi dobře i samotné,nebude chlap pro mne už střed vesmíru,a nezabilo mě to,takže posílilo a jsem silná královna,která smí jen tančit a zářit....a užívat života dar,jo a taky mě to naučilo žít přítomností.....wau
Není tady
lakina napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A o ničem jiném to přece neníjá vím,pan,nakonec jsem i ráda,že mám takovou bolestnou zkušenost za sebou....ted vím,že já jsem ta nejdůležitější pro mne,že můžu být sama se sebou,že v životě není nic jisté,jsem zamilovaná,ale ne závislá,je mi dobře i samotné,nebude chlap pro mne už střed vesmíru,a nezabilo mě to,takže posílilo a jsem silná královna,která smí jen tančit a zářit....a užívat života dar,jo a taky mě to naučilo žít přítomností.....wau
No to je přece SUPER VÝSTUP z celé té pasti, jupííííííííííííííííííííííí
Není tady
Ještě mě napadlo...
Já si tenkrát nechtěla ujasňovat nějaké pozice. Chtěla jsem se litovat , pak začít něco se sebou dělat. Nabídla jsem spolupráci na našem partnerském vztahu, vyříkat si, udělat tlustou čáru, "začít jinak" - nepovedlo se. Neříkala jsem, co bude, až bude, na čem trvám, co si představuju...
Prostě jsem si ujasňovala v sobě a pro sebe, a jednoho krásného dne jsem věděla naprosto přesně, co chci a co udělám a proč.
Jak psala Pan i jiné - koukala jsem, dívala se, pozorovala, nechala plynout a nějak to do sebe zapadlo tak, jak mělo.
tak pa sluníčka jdu makat,zítra papa
Není tady
Alosek napsal(a):
Ještě mě napadlo...
Já si tenkrát nechtěla ujasňovat nějaké pozice. Chtěla jsem se litovat , pak začít něco se sebou dělat. Nabídla jsem spolupráci na našem partnerském vztahu, vyříkat si, udělat tlustou čáru, "začít jinak" - nepovedlo se. Neříkala jsem, co bude, až bude, na čem trvám, co si představuju...
Prostě jsem si ujasňovala v sobě a pro sebe, a jednoho krásného dne jsem věděla naprosto přesně, co chci a co udělám a proč.
Jak psala Pan i jiné - koukala jsem, dívala se, pozorovala, nechala plynout a nějak to do sebe zapadlo tak, jak mělo.
BINGO
Není tady