Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#751 9. 2. 2009 13:03

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Poradíte?

no...co dodat. Teď nastanou jiný starosti. Tak ať to zvládnete.

Není tady

#752 9. 2. 2009 13:13

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

kakamilko, držím pěsti, abys vydržela být tak silná a vyrovnaná minimálně jako do teď.
Především upřímnou soustrast.

Ve tvém muži se asi cosi mele, jinak nechápu ty hovory o dovolené, ale ber to tak, že při takovém vnitřním chaosu je to jeden den tak a druhý den zase naopak, takže bych z toho nedělala žádné závěry. Věřím, že je to velmi těžké, ale snaž se jeho myšlenkovými pochody pokud možno moc nezabývat.

Není tady

#753 9. 2. 2009 13:19

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

já se na ty řeči strašně upínala...pamatuji si, jak se mi podařilo vymazat cca 150 fotek z dovolené na Gardě a exmanžel povídal "no co, tak tam budeme muset jet znova". Skákala jsem dva metry vysoko při představě, že chce se mnou někam jet. A kam jsme jeli? Ano, správně...do hájíčka zelenýho.
Dneska beru spoustu věcí na lehkou váhu a dokud nedržím lupen na vlak v ruce, nevěřím, že někam jedu.

Nemyslet! Zbytečně se netýrat! (opakuju sama sobě, protože mně se momentálně kouří z uší)

Není tady

#754 9. 2. 2009 13:29

Koi
♥♥♥♥---

Škoda, že odešel člověk, s kterým sis rozuměla. M. nyní bude hledat útěchu u vás obou. Zkus mu být oporou, třeba mu docvakne, že jeho blízcí by taky nemuseli být.  A o  Chorvatsku zkus přemýšlet třeba tak, že se dějí změny o který zatím třeba nevíš, třeba nastal zádrhel ve vztahu M. a milenky. Když začal on sám, co ty víš co se děje na druhé straně.
Tak to je rada od ženský, od které v sobotu odešel muž, v neděli si už zase doma četl knížku o vztazích a dnes mi z práce docela hezky píše. Nehledej logiku, kde není.  Pokud to chceš ještě zkusit, ber co ti je nabízeno, myslím dovču.

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#755 9. 2. 2009 13:29

kakamila
♥♥-----

Já si žádný naděje nedělám.... dovolená v Chorvatsku je přesně dle jeho scénáře volného manželství = část dovolené každý se svým partnerem, část my dva s dcerou smile

Když mi M ráno volal, tak jsem zkontaktovala jeho kolegu, aby ho odvezl domů. Nechtěla jsem, aby jel sám. Pak jsem zaběhla k doktorce pro Lexaurin, aby se v noci trochu vyspal, nakoupila jsem něco k jídlu a hlavně kupu sušenek. Doma jsem mu uvařila krupicovou kaši- tou se u nás léčí každá  bolest smile. Ještě tam má jídlo od neděle a nachystala jsem mu kuřecí vývar. Kurnik, proč já taky nemám nějakou manželku big_smile . Ale normálně jsem o něj až takhle nepečovala, to jen, že je teď zle.

No a když jsem mu chtěla dát přátelskou pusu, jako útěchu, tak se odtáhl.

Teď jsem na chvilku v práci a ve dvě jdu domů, abych tam byla, než přijde dcera ze školy.

Upravil(a) kakamila (9. 2. 2009 13:35)

Není tady

#756 9. 2. 2009 13:37

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

jo, to mě taky kolikrát napadlo - proč bych nemohla bejt svůj manžel!
vydrž a hlavně u toho mysli na sebe.

Není tady

#757 9. 2. 2009 13:39

x62358
Host

Kakamilo a vlastně proč ne? Chovej se k sobě, jako ke svému manželovi, hýčkej se, měj se ráda, dělej si radost, pečuj o sebe. Ty jsi pro sebe nejdůležitější!!

#758 9. 2. 2009 13:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

tak jsem zkontaktovala... Pak jsem zaběhla... nakoupila jsem... jsem mu uvařila...  nachystala jsem mu... No a když jsem mu chtěla dát přátelskou pusu, jako útěchu, tak se odtáhl.
Děvče zlatý - on nepochopí, že o něj pečuješ stejně, jako bys pečovala o každého blízkého, kdo je ve srabu. Tu péči přijme, samozřejmě - ušetří mu to spoustu "obyčejných přízemních starostí"... ale ta pusa, ta už je přes... On uvažuje (jako každý chlap) tím způsobem, že každé slabosti se dá zneužít proti němu...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#759 10. 2. 2009 16:32

Koi
♥♥♥♥---

Kamilo jak je?

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#760 11. 2. 2009 8:17

kakamila
♥♥-----

Koi napsal(a):

Kamilo jak je?

Jo, docela to zvládáme. Paradoxně jsem klidnější, dovolila jsem si na pár dní přestat myslet na to, jak dál. Teď bych s M stejně nic řešit nemohla, tak to nechávám, neřeším.
Dcera je taky snad celkem v pořádku, jen spí ještě s náma v ložnici, aby nebyla sama.
Říkám si, že pokud si M teď neuvědomí ty vazby, které na nás má, tak asi už nikdy. Tak uvidím.

Není tady

#761 11. 2. 2009 8:33

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Držím palečky hjarta

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#762 11. 2. 2009 8:52

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

já taky

Není tady

#763 11. 2. 2009 8:53

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

tak jsem zkontaktovala... Pak jsem zaběhla... nakoupila jsem... jsem mu uvařila...  nachystala jsem mu... No a když jsem mu chtěla dát přátelskou pusu, jako útěchu, tak se odtáhl.
Děvče zlatý - on nepochopí, že o něj pečuješ stejně, jako bys pečovala o každého blízkého, kdo je ve srabu. Tu péči přijme, samozřejmě - ušetří mu to spoustu "obyčejných přízemních starostí"... ale ta pusa, ta už je přes... On uvažuje (jako každý chlap) tím způsobem, že každé slabosti se dá zneužít proti němu...

Asi nejsem chlap.
Jdu to ukoumat, ale tady ne tak na sexuologickém.
Spíš bych řekl, že on neví co je.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#764 11. 2. 2009 9:17

Alosek
Host

Kamilo, držím pěsti, ať to dopadne, jak si opravdu přeješ pussa .
Z té pusy bych si nic neděalala - BM to tak má i 3 roky po rozchodu, někdy si o ni sám řekne, jindy uhne... wink Asi sám neví, čí je, a co vlastně chce big_smile .

#765 11. 2. 2009 9:56

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Kamilko, taky držím palečky. Teď je opravdu nejlepší to vypustit a neřešit. Ono se to samo nejak vyvrbí.

Jen poznámka k tomu "Říkám si, že pokud si M teď neuvědomí ty vazby, které na nás má, tak asi už nikdy. Tak uvidím."  Jsem toho názoru, že nelze s někým zůstavat jen pro ty vazby.

Není tady

#766 11. 2. 2009 10:43

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kami,
upřimnou soustrast.

Jsi žena s milým uklidňujícím úsměvem, vyzařuješ spolehlivost a klid. Na první pohled mne hned napadlo, že a co máš společného s Nabuko: opři se, já to zvládnu. Vy dvě to máte trochu jinak, než my ostatní. Obě jste křehké už na pohled, neklamete tělem, ale klamete....
Myslím, že mi rozumíš smile

Ty budeš už vždycky součástí života tvého muže. Možná jednou pochopíš a příjmeš fakt, že mu můžeš být oporou v těžké situaci a že je to právě to, co je pro něj to nejcennější, protože mu to nikdo jiný nedá. A bude to stačit vám oběma, protože pro to všechno ostatní si i ty půjdeš k někomu jinému.

Bohudík to funguje tak, že i když se zamiluješ do někoho jiného, pro tebe, jako pro člověka, který ve svém srdci už objevil lásku, to vůbec neznamená, že jsi přestala milovat svého muže.
Když tohle pochopíš, skončí trápení, odejde žárlivost a zloba.
Pak  klidně můžeš i na svatbu, kde je tvůj ex se svou novou ženou (Salen fakt jo smile )
Začala jsi totiž novou kapitolu svého života aniž bys musela ze své knihy vyrvat nějaké listy stolt
Důležitá popznámka: výše uvdené platí pouze v případě, že mluvíme o LÁSCE, nikoliv ZÁVISLOSTI, CHTĚNÍ, SEBEKLAMU, ILUZI....

Kami drž se.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#767 11. 2. 2009 11:17

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Jen jsem četla...a pozorovala vývoj...
A Pan mě pohladila po vnitřnostech. Když si něco takového přečtu - tu dřeň problému - tak mě zalije něco bílého, mléčného, příjemného...teplého...(jako v reklamě na překyselený žaludek - bo co to je.) Doufám, že nejen mě.

Není tady

#768 11. 2. 2009 12:59

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Wiki - mě se celkem pravidelně stává, že vřele souhlasím s tvým psaním. taky mě polije bifidus, či co...

Kami - ono to nějaký čas trvá, než odhodíš ta očekávání a pochopíš, že jen ty sama, tvoje hlava a srdíčko můžou všechny věci vyřešit. Přijmout, pochopit a nebo taky nechat plynout.
Teď si dej oddechový čas.

Není tady

#769 13. 2. 2009 18:44

kakamila
♥♥-----

Tak už mě  štvalo to všudepřítomné masírování Valentýnem, že jsem si zašla koupit stříbrnej prstýnek. A když už jsem tam byla, tak jsem si vzala rovnou dva big_smile . Já se mám taaaak ráááádaaaa hjarta gloria big_smile

Není tady

#770 14. 2. 2009 12:23

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

kakamila napsal(a):

Tak už mě  štvalo to všudepřítomné masírování Valentýnem, že jsem si zašla koupit stříbrnej prstýnek. A když už jsem tam byla, tak jsem si vzala rovnou dva big_smile . Já se mám taaaak ráááádaaaa hjarta gloria big_smile

Já taky. Koupila jsem i kytku růžiček.  smile

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#771 24. 2. 2009 15:18

kakamila
♥♥-----

Pandorraa napsal(a):

Kami,
upřimnou soustrast.

Jsi žena s milým uklidňujícím úsměvem, vyzařuješ spolehlivost a klid. Na první pohled mne hned napadlo, že a co máš společného s Nabuko: opři se, já to zvládnu. Vy dvě to máte trochu jinak, než my ostatní. Obě jste křehké už na pohled, neklamete tělem, ale klamete....
Myslím, že mi rozumíš smile

Ty budeš už vždycky součástí života tvého muže. Možná jednou pochopíš a příjmeš fakt, že mu můžeš být oporou v těžké situaci a že je to právě to, co je pro něj to nejcennější, protože mu to nikdo jiný nedá. A bude to stačit vám oběma, protože pro to všechno ostatní si i ty půjdeš k někomu jinému.

Bohudík to funguje tak, že i když se zamiluješ do někoho jiného, pro tebe, jako pro člověka, který ve svém srdci už objevil lásku, to vůbec neznamená, že jsi přestala milovat svého muže.
Když tohle pochopíš, skončí trápení, odejde žárlivost a zloba.
Pak  klidně můžeš i na svatbu, kde je tvůj ex se svou novou ženou (Salen fakt jo smile )
Začala jsi totiž novou kapitolu svého života aniž bys musela ze své knihy vyrvat nějaké listy stolt
Důležitá popznámka: výše uvdené platí pouze v případě, že mluvíme o LÁSCE, nikoliv ZÁVISLOSTI, CHTĚNÍ, SEBEKLAMU, ILUZI....

Kami drž se.

Pan, moc děkuju hjarta. Ráda Tě čtu, i když mi to dává zabrat - já jsem totiž normálně rychločtenář, a to u Tebe nejde - musím si to pořádně překousat a strávit a pochopit ...snad chápeš, jak to myslím. Taky vyjádřit pocity a myšlenky mi dělá občas problém smile

Já teď nehrotím, nechávám to plynout. Asi se mi teď nechce řešit. Mám chvíle, kdy jsem skoro šťastná. Třeba v neděli v Praze bylo moc fajn smile .
Začala jsem chodit do sauny, cvičit, v neděli jdu bruslit.... jsem na pohyb dřevo, takže tak trochu kalkuluju s tím, že si zlomím nohu a ve špitále mě zachrání skvělej doktor gloria .
Přešlo takovéto to temné období, kdy jsem měla pocit, že je všechno špatně. Přesto se občas trápím, cítím, že si potřebuju v sobě dát nějakou časovou hranici, do kdy žít takhle a kdy už začít řešit, protože vím,že nastálo to takhle nechci.
M se teď chová dost hezky, občas mi i zavolá do práce, jako dřív. Plánuje oslavu narozenin. Je příjemnej. To ve mně je teď problém. Občas se doma objeví nějaká dobrota (koláč, slané pečivo.... ) a je jasné, že je z "domácích" zdrojů. Až budu zcela nad věcí, tak M řeknu, ať toho přinese víc, že bych si taky dala big_smile . Zatím mi jen zatrne, ale nekomentuju. Taky když mi M řekne, že v pátek jde na noční, tak moje první myšlenka je - no, to určitě lol . A to mě dřív nikdy nenapadlo. Nikdy jsem nepátrala, jestli tu noční fakt má.
Takže - vím, že takhle žít nechci, ale nevím, jak chci.... Pokud by M chtěl začít znovu, tak nevím, zda bych v sobě ty bloky odbourala. A pořád si neumím vyhodnotit, jestli ho chci - chápete? No, já se moc nechápu tongue
Ale od listopadu, kdy jsem začala psát, jsem určitě pokrok udělala. Celkově je mi o moc líp. I díky vám. Mám vás ráda .... a to já nejsem moc zvyklá dávat city najevo gloria    pussa

Není tady

#772 24. 2. 2009 16:03

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kami,
věci se dějou tak, jak mají smile A já nepochybuji, že právě ty patříš k lidem, kteří v tom ani náhodou nevidí rezignaci, poraženectví či jakýsi fatální osud, ale vidí v tom zdroj výzev, zamyšlení a nových cest smile
Věř mi, že pro připraveného člověka se ta správná řešení vždycky najdou. A já velmi dobře vím, jak je to těžké se "připravit" - zklidnit se, chvíli nic neřešit a jen tak koukat, pozorovat, naslouchat...druhým a především sám sobě.
Je to sakra těžké ustát.
Ale když už to člověk jednou zvládne, příště ho to už nezaskočí smile
Neboj, to příjde stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#773 24. 2. 2009 16:29

Koi
♥♥♥♥---

Kami, nech ty své pocity volně plout. Ona se v pravou chvíli objeví situace a najednou budeš vědět, že se něco musí stát, že to tak dál nejde. Já taky stále říkala, že to přeci nebudu řešit za muže. Lup, a v pátek jsem pronesla 20ti minutový monolog, ať se do konce března vyjádří, zda bude se mnou nebo s blondkou. Strašně dlouho jsem se k tomu odhodlávala, bála se toho. Je to už venku, ulevilo se mi.  A přiznávám, že je hrozný pohled na muže jak se to v něm láme, vůbec bohužel netuším ke které a on asi taky ne.
Jediné co jsem se dověděla je, že když mi to nevyhovuje a chci, aby se rozhodl, že to udělá. Tváří se na to, že shání hnízdo lásky, pak prohodí něco o krbu, že musí v létě předělat. Ale to jsou jen řeči, kdy se sám zapomene, že běží "záruční lhůta".
Prostě ve mě vyzrálo přesvědčení, ale muselo vyzrát, nešlo to uspěchat, Kami opravdu to příjde samo.

Není tady

#774 2. 3. 2009 11:04

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

kakamila napsal(a):

no to je kráááásnnééééé,tak to má být......my jsme pro sebe na prvním místě!!!!! u psychologa jsem řekla,že jsem vyrostla,nebot pořadí bylo:děti,manžel,zvířata,nakoupeno,uvařeno,vypráno,vyžehleno,uklízeno,já...a ted jsem se zlepšila-pořadí děti,zvířata,JÁ...a on se zeptal:proč děti?proč zvířata?a proč až potom Vy?

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#775 2. 3. 2009 11:08

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

Koi napsal(a):

Kami, nech ty své pocity volně plout. Ona se v pravou chvíli objeví situace a najednou budeš vědět, že se něco musí stát, že to tak dál nejde. Já taky stále říkala, že to přeci nebudu řešit za muže. Lup, a v pátek jsem pronesla 20ti minutový monolog, ať se do konce března vyjádří, zda bude se mnou nebo s blondkou. Strašně dlouho jsem se k tomu odhodlávala, bála se toho. Je to už venku, ulevilo se mi.  A přiznávám, že je hrozný pohled na muže jak se to v něm láme, vůbec bohužel netuším ke které a on asi taky ne.
Jediné co jsem se dověděla je, že když mi to nevyhovuje a chci, aby se rozhodl, že to udělá. Tváří se na to, že shání hnízdo lásky, pak prohodí něco o krbu, že musí v létě předělat. Ale to jsou jen řeči, kdy se sám zapomene, že běží "záruční lhůta".
Prostě ve mě vyzrálo přesvědčení, ale muselo vyzrát, nešlo to uspěchat, Kami opravdu to příjde samo.

Já dala ultimátum do konce roku,no a druhého šel...to je už rok a mě ted štve,že jsem to neudělala dřív,ale nešlo to...milovala jsem ho a věřila,přála si at zůstane s náma...a ted když se s milenkou hádá jak pes,tak se jen modlím at se nevrátí....ne,ne,ne

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí