Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 11. 2008 11:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Poradíte?

Jessiko, klídek.

Otázku: chceš ho ještě vůbec? Můžeš klidně zaměnit za radu: Zamysli se nad tím, co ty sama děláš špatně.

Zatím co ta otázka je obecně akceptovatelnější, na radu ti tu vyskočí deset rozhořčených bohjovnic a začnou se tu ohánět kladivem a křičet, proč pořád jen ta ženská by měla něco dělat špatně, když ti chlapi jsou takoví mizerové...
Nechodíš sem přece týden, takže víš, jak to tu chodí...

Ona jak ta rada, tak i ta otázka tě stejně dovede k témuž: musíš se zamyslet nad SEBOU, nad svým vlastním životem, nad tím, co chceš a nchceš, co je v tvých vzorcích chování dobře, co špatně - rozuměj ti pomáhá žít nebo ti život ničí...
Pokud si to probereš poctivě, vždycky dojdeš k řešení a to ať už že budeš za vztah bojovat nebo nebudeš ztrácet čas s partnerem, který tě už naučil to, co měl.

Nu a jak je místním folklorním zvykem: zamysli se, co tobě samotné to zrcadlí, že tě takováhle rada - otázka dovedla k závěrům, ke kterým tě dovedla.
Protože odpovědět si na otázku: chci toho chlapa ještě? Chci to takhle? - znamení říci nejen NE, ale také i ANO.
A obojí stejně jen znamená tvrdou práci na sobě.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#27 20. 11. 2008 11:32

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

myslím, že s chlapama je třeba jednat narovinu - stanovit cíle a hranice
jenže chlapi mají prostě většinou menší EQ a tak je třeba jim to taky naservírovat tzv. z huby do očí smile
nespoléhej na to, že se muž dovtípí - prostě i přes jeho vrozenou nechuť k diskuzím si svoje právo na komunikaci musíš vymoci
nepořádej zbytečný manévry a nepodceňuj inteligenci svýho muže ...a o totéž požádej jeho

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#28 20. 11. 2008 11:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Jess, problém ale je, že teraz to musí ustáť hlavne jej muž... a fak asi - obávam sa - Kakamila môže aj stáť na hlave a odrážať sa ušami, alebo variť a upratovať ako v Ritzi, ale keď sa muž rozhodne, že je zlá a nehodná čistiť mu topánky, tak proste odíde. A je otázka, či pre JEJ hrdosť nie je lepšie, aby ho odišla ona. Aôe je to ťažká otázka. Inak, ja osobne som z presvedčenia zachraňovala vzťah, kde sme spolu vychovávali aj dieťa, ale už by som to nerobila. On ma bral ako obtiažny hmyz, hlavne počas rozchodu, tiež som nič nerobila dobre a na záver mi celkom vážne povedal, že nie som hodna dýchať ostatným ľuďom vzduch. Za týchto okolností len žena ubližuje sama sebe, ak sa driape do vzťahu, v ktorom je za handru, ver mi. Aj ja som s tým potom prestala a do pár mesiacov sme sa rozišli, už ako ľudia a neskôr dokonca ako kamaráti, ak vôbec dvaja rozídení môžu byť kamaráti.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#29 20. 11. 2008 11:36

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Pan, právě proto, že je všude tady sposta "rychlých" soudů radím, aby si lidi dali trošku práce se vztahem.

Já mám prostě nastaveno, že v životě není nic zadarmo.

A že je třeba v rámci rovnováhy užít si trochu toho dobrého i špatného.
Navíc mám vyskoušeno, že co je dobré pro mně, nemusí být dobré pro ostatní (rozchod se jeví jako dobrý pro Kakamilu , ale nejeví se dobrým pro její dítě)

A taky jsem zjistila, že co je teď špatné, může být jindy dobré...

Není tady

#30 20. 11. 2008 11:37

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

boha, Sel... já přece neříkám, aby Kakamila začala šůrovat ostopéro...

makat musí začít někde jinde smile

Není tady

#31 20. 11. 2008 11:44

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Pan, právě proto, že je všude tady sposta "rychlých" soudů radím, aby si lidi dali trošku práce se vztahem.

Práce ano... vidím to tak, že aby si žena stanovila svoje hranice - co ano a co už ne - to je její práce.
A práce muže je, aby její hranice respektoval.
Problém nastává, když žena ty hranice muži nenastaví (muž se nedovtípí!!!) a pak si stěžuje, že on její hranice překračuje - když ani neví, že ona nějaké má a právem si myslí, že jí to tak vyhovuje!!!

Žena - musí nastavit hranice,
muž - viditelné a srozumitelně mu řečené hranice by měl respektovat.

Neboli částečně si za svoji pozici ve vztahu může žena sama, když nedá muži dostatečně najevo, kde její hranice jsou, co ano a co už ne...

A hlavně, žena si nesmí brát zodpovědnost za to, že muž se bude cítit blbě, když mu nastaví hranice...

Příklad:
- ona vaří, on nadává... její hranice jsou: pokud budeš nadávat, nebudu vařit. A neuvaří.
A měla by si za tím stát a neuvařit - dokud on její předchozí vaření neocení.
A nesmí podlehnout tomu "ale on bude mít hlad, nebude se mu to líbit" atd. (proč přebírat zodpovědnost za to že on bude mít hlad, je dospělej a uvařit si může sám).

Výsledek - pokud to žena ustojí - muž hranice uzná (nic jinýho mu nezbyde) a uvaří si sám nebo uzná, že žena vaří výborně a poprosí ji a ocení, že uvaří. Samozřejmě pokud ona ještě bude chtít mu vařit.

Je to trochu boje, ale chránit si hranice (stejně jako ve vojenství) bez "boje" nejde... a tohle je konstruktivní boj a vede k tomu, že žena se ve vztahu začne cítit líp.

Není tady

#32 20. 11. 2008 11:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Otáyka podľ amňa je, KAM ju jej muž v tej práci pustí. Možno, že keď začne pracovať na sebe - a poťažmo na vzťahu - bude to najrýchlejšia cesta k rozchodu, lebo to jej muž neustojí. Sú aj na Babi také prípady... Ale za pokus to určite stojí - aj práve kvôli tej dcére a jej životným vzorom a vzorcom.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#33 20. 11. 2008 11:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka, lenže v tomto prípad emuž pokojne hranice neuzná  a odíde s anajesť inam (nejdem sybilovať kam). Neviem, či toto je želaný výsledok.

Brita

Není tady

#34 20. 11. 2008 11:49

BB
♥♥♥♥♥♥-

kakamilo ...  v tomhle momentě  se toho asi moc dělat nedá .... chlap  nezačne nadávat  na úklid a vaření jen tak  .... hledá si teď hůl , kterou by zmidlil  toho psa ..... co já totiž vím, tak že spíš chlapovi vadí  ženská soustavně uklízející a jemu se nevěnující než nějaký ten bineček ...

Takže se asi musíš rozhodnout, jestli ho chceš i když ti občas bočí a nebo ne  ...

Pokud ho nechceš ... tak to je jasné

Pokud ho chceš ....  záleží na tvém naturelu, jak to chceš řešit  .... někdo  to řeší v klidu a někdo stropí rambajs

Nejdřív si zkus ujasnit, co ty chceš  ....     uf uf ... přeju  horu trpělivosti ....   styrka

BB

Není tady

#35 20. 11. 2008 11:50

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

Jessika napsal(a):

Prosím vás, já už to nemůžu nenapsat...

Já nejsem vzor rodinného života, ale zase to tady frčí od začátku a já nechápu, jak vůbec lze suše napsat -
- neklape to?  Tak maž od něj...
- Stěžuje si ? tak se na něj vybodni...
- Je to s ním divné? no a chceš takovýho mužskýho ještě?

Nezlobte se (to byl řečnický obrat - dělejte si co chcete... ),  ale to, co tady píšete, jsou rady samotných zatrpklých ženských -
- a to vy přece nejste???

nestálo by za to občas se zamyslet, co já dělám špatně... nebo, že si lidi slibovali v dobrém i ve zlém...
tak teď prostě na Kakamilu a jejích muže přišly zlé časy ... tak si Kakamilo prober, jestli celý tvůj život s tvým partnerem stál za prd, nebo jestli je to poměrná část života... a jak by se to dalo řešit, aby se to ustálo na normálu
a normálním životem nemyslím, že si budeš lítat na růžových obláččích... ale budeš mít třeba na Vánoce svou rodinu u sebe
a hlavně nezapomeň na dítě, co spolu máte

Jess, taky je to o hranicích, které svému muži dá!
Přece si nenechá nadávat, že vaří a uklízí špatně, když manžel není ochoten doma dělat nic?
Nemusí ho hned vyhazovat, ale stanovit si hranice je nutnost.
A pak může přemýšlet, kde je chyba v ní, to ano. Chyba je vždycky v obou, když vztah hapruje.

Ty Martinko a není to spíš o tom, jaký hranice ona dá sama sobě ? Já přece nemůžu někomu druhýmu určovat kam smí a nesmí ...spíš musím určit sama sobě, co já budu akceptovat a co mě už vadí ...tj dát ty hranice sobě ...protože to ovlivnit můžu.Ale partnera ? Můžu mu stokrát vymezit chlíveček k pohybu, ale když nebude chtít on sám, tak je mi to houbeles platný přece.

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#36 20. 11. 2008 12:06

majkafa
Host

Jessika napsal(a):

Prosím vás, já už to nemůžu nenapsat...

Já nejsem vzor rodinného života, ale zase to tady frčí od začátku a já nechápu, jak vůbec lze suše napsat -
- neklape to?  Tak maž od něj...
- Stěžuje si ? tak se na něj vybodni...
- Je to s ním divné? no a chceš takovýho mužskýho ještě?
Nezlobte se (to byl řečnický obrat - dělejte si co chcete... ),  ale to, co tady píšete, jsou rady samotných zatrpklých ženských -
- a to vy přece nejste???
nestálo by za to občas se zamyslet, co já dělám špatně... nebo, že si lidi slibovali v dobrém i ve zlém...tak teď prostě na Kakamilu a jejích muže přišly zlé časy ... tak si Kakamilo prober, jestli celý tvůj život s tvým partnerem stál za prd, nebo jestli je to poměrná část života... a jak by se to dalo řešit, aby se to ustálo na normálu
a normálním životem nemyslím, že si budeš lítat na růžových obláččích... ale budeš mít třeba na Vánoce svou rodinu u sebe
a hlavně nezapomeň na dítě, co spolu máte

Jessiko, k tomuhle cítím potřebu napsat:
Kakamila má horší časy - zřejmě ze stejného důvodu - nevěra, ale - už je to podruhé. Říká se - poprvé je nikdy, podruhé je vždycky.
Ale hlavně za sebe si dovolím - píšu dle svých zkušeností, ostatně jako každá z nás. Takže já už pokaždé nevypisuju o zamyšlení, co dělám špatně a tak. Protože jsem se tenkrát zamyslela. Po manželově prvním odchodu a návratu byla "totálně vzorná manželka", do té doby "jenom" "vzorná manželka", a stejně to nebylo vůbec k ničemu. Ptala jsem se, co mu ve vztahu vadilo, co jsem dělala špatně. Odpověď - nic. Vše bylo super, byla jsem výborná manželka, matka, ... Řekl mi, že se nikdy nedozvím, proč odešel. A pak mi dal písemně, že jsem tak hnusný člověk, jakého těžko na této zemi pohledat. Něco jako když Seli řekl ten její to o dýchání vzduchu. Bohužel si tohle přečetl i můj syn.
A že zrovna já mám v sobě hluboce zakořeněno - v dobrém i ve zlém.
Takže jsem jenom chtěla říct, Jessiko, že mé rady nejsou radami samotné zatrpklé ženské, ale ženy, která si tím prošla a zamyslela se i nad tím, co dělala špatně. Dokonce se zamyslela tak hluboce a nesmyslně, že usoudila, že nemá právo žít na tomto světě, jelikož udělala špatně téměř všechno, a taky své setrvání na tomto světě náležitě svému "logickému" závěru řešila. smile

Tady není oblíbené rčení - když nemáš děti, neraď o dětech, atd. Ale něco na tom je, myslím já.

Proto Jess - byl ti tvůj partner nevěrný? Prošla sis těmi fázemi, které jsou u všech tak podobné? Viz Klimeš - Partneři a rozchody.
Že ti zrcadlíme, že prý naše písmenka radí nezamýšlet se nad tím, co děláme špatně my?

Nu, a já si teď budu přemýšlet, proč mě tak trošku nadzvedlo toto tvé psaní. Já už to dokonce vím. smile

Upravil(a) majkafa (20. 11. 2008 12:15)

#37 20. 11. 2008 12:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Amriana napsal(a):

Ty Martinko a není to spíš o tom, jaký hranice ona dá sama sobě ? Já přece nemůžu někomu druhýmu určovat kam smí a nesmí ...spíš musím určit sama sobě, co já budu akceptovat a co mě už vadí ...tj dát ty hranice sobě ...protože to ovlivnit můžu.Ale partnera ? Můžu mu stokrát vymezit chlíveček k pohybu, ale když nebude chtít on sám, tak je mi to houbeles platný přece.

Bingo tummenupp

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#38 20. 11. 2008 12:12

x62358
Host

Martinka1 napsal(a):

Jessika napsal(a):

Práce ano... vidím to tak, že aby si žena stanovila svoje hranice - co ano a co už ne - to je její práce.
A práce muže je, aby její hranice respektoval.
Problém nastává, když žena ty hranice muži nenastaví (muž se nedovtípí!!!) a pak si stěžuje, že on její hranice překračuje - když ani neví, že ona nějaké má a právem si myslí, že jí to tak vyhovuje!!!

Žena - musí nastavit hranice,
muž - viditelné a srozumitelně mu řečené hranice by měl respektovat.

Neboli částečně si za svoji pozici ve vztahu může žena sama, když nedá muži dostatečně najevo, kde její hranice jsou, co ano a co už ne...

A hlavně, žena si nesmí brát zodpovědnost za to, že muž se bude cítit blbě, když mu nastaví hranice...

Příklad:
- ona vaří, on nadává... její hranice jsou: pokud budeš nadávat, nebudu vařit. A neuvaří.
A měla by si za tím stát a neuvařit - dokud on její předchozí vaření neocení.
A nesmí podlehnout tomu "ale on bude mít hlad, nebude se mu to líbit" atd. (proč přebírat zodpovědnost za to že on bude mít hlad, je dospělej a uvařit si může sám).

Výsledek - pokud to žena ustojí - muž hranice uzná (nic jinýho mu nezbyde) a uvaří si sám nebo uzná, že žena vaří výborně a poprosí ji a ocení, že uvaří. Samozřejmě pokud ona ještě bude chtít mu vařit.

Je to trochu boje, ale chránit si hranice (stejně jako ve vojenství) bez "boje" nejde... a tohle je konstruktivní boj a vede k tomu, že žena se ve vztahu začne cítit líp.

Martinko ty si to představuješ jak Hurvajs válku....

#39 20. 11. 2008 12:13

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Amriana napsal(a):

Bingo tummenupp

Určí SVOJE hranice a ty hranice bude před NÍM chránit...

Není tady

#40 20. 11. 2008 12:16

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Právě proto, že jsi ,Majkafo,  asi zažila hodně zlého, čeká tě teď (a možná už je) to dobré. smile
Mmch : psala jsem:  to, co tady píšete, jsou rady samotných zatrpklých ženských - a to vy přece nejste??? .

Taky tady nepíšu, že si má manželka nasypat popel na hlavu, jestli náhodou špatně neuvařila svíčkovou.

Ráda bych ale nabídla i jiná řešení než rozchod nebo "žít si po svém".
Kakamila píše, že to chce řešit, ale jaksi jsem nevyčetla, že by donutila muže ke komunikaci, která by možná měla za následek řešení.
A že řešení nemusí být rychlé a snadné, to je jasné. Je to ale cesta.

Není tady

#41 20. 11. 2008 12:18

majkafa
Host

Jess, mě se ani v nejmenším nedotkl výraz - zatrpklá žena. Protože to já nejsem. smile Jen na vysvětlenou.

A si piš lol, že první, co většinu žen po nevěře svého muže napadá, je - co jsem dělala špatně já? Proto nám kurnik nepiš, že bychom se měli zamyslet nad svými "špatnostmi". big_smilepussa

A donutit muže ke komunikaci? Chtěla bych poznat ženu, které se povedlo DONUTIT, když muž nechce. smile

Upravil(a) majkafa (20. 11. 2008 12:19)

#42 20. 11. 2008 12:21

Somaia
Host

Teda Marti, promiň, ale při představě, že žiju svůj život jako "konstruktivní boj" s partnerem  a ještě se při tom cítím dobře... lépe... (spokojeně ? va ) mi naběhla husí kůže jak pralinky.... fuj. Nemám ráda jakýkoliv boj s někým, o něco....  asi jsem tělem i duší pacifista big_smile

Upravil(a) Somaia (20. 11. 2008 12:22)

#43 20. 11. 2008 12:22

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Jess, mě se ani v nejmenším nedotkl výraz - zatrpklá žena. Protože to já nejsem. smile Jen na vysvětlenou.

A si piš lol, že první, co většinu žen po nevěře svého muže napadá, je - co jsem dělala špatně já? Proto nám kurnik nepiš, že bychom se měli zamyslet nad svými "špatnostmi". big_smilepussa

A donutit muže ke komunikaci? Chtěla bych poznat ženu, které se povedlo DONUTIT, když muž nechce. smile

Pokud opravdu nechce, nedonutí ho nic.

Není tady

#44 20. 11. 2008 12:23

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Teda Marti, promiň, ale při představě, že žiju svůj život jako "konstruktivní boj" s partnerem  a ještě se při tom cítím dobře... lépe... (spokojeně ? va ) mi naběhla husí kůže jak pralinky.... fuj. Nemám ráda jakýkoliv boj s někým, o něco....  asi jsem tělem i duší pacifista big_smile

To ale není o tom, že je Ti pořád dobře...
... před pár lety jsem svedla svůj "boj" o hranice se svojí rodinou... sice ty vztahy byly cca rok napjatý... ale stála jsem si za svým, oni pochopili že to myslím vážně a teď je klid.
To bylo jak mi chtěli nastěhovat ségru do bytu. Věř že psychický nátlak to byl velký a jak jsem teď spokojená že jsem to ustála (ale tenkrát mi bylo fakt blbě říct "ne" protože jsem měla velký pocity viny).

Není tady

#45 20. 11. 2008 12:24

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Majko, jasně, že mi byl partner nevěrný - myslím teď z hlediska dlouhodobých partnerů..
Ten první (muž) jednou, dvakrát...dvacetkrát ... ale ujišťuju tě, že jsem si nikdy nekladla otázku, jestli TO , že š.uká s jinýma je moje chyba.
Ten druhý (přítel) přiznal jednou ... a zase jsem si jistá, že to nebyla moje chyba.
Já mám takový pravidlo - když mně někdo nechce, tak si mně nazaslouží.
Ale nejdřív se ujistím , že mně nechce. Chci to slyšet - ne se domnívat...

A mmch, jsme si jisti, že manžel Kamile zahybá?

Není tady

#46 20. 11. 2008 12:28

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jessika napsal(a):

Majko, jasně, že mi byl partner nevěrný - myslím teď z hlediska dlouhodobých partnerů..
Ten první (muž) jednou, dvakrát...dvacetkrát ... ale ujišťuju tě, že jsem si nikdy nekladla otázku, jestli TO , že š.uká s jinýma je moje chyba.
Ten druhý (přítel) přiznal jednou ... a zase jsem si jistá, že to nebyla moje chyba.

A mmch, jsme si jisti, že manžel Kamile zahybá?

Ne, ale jí se nelíbí, jak se k ní chová, a že s ní o tom odmítá komunikovat ... a popravdě, mě by se to nelíbilo taky. A brala bych to přesně tak, že mě nechce ... a když mě někdo nechce tak si mě co? smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#47 20. 11. 2008 12:34

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Martinko, normální chlap buď vyžere ledničku nebo se půjde najíst do nejbližší hospody (nemá-li po ruce spřízněnou duši = sestru/maminku/milenku, která mu ráda uvaří), případně si na druhý den koupí kus buřta a pivo. A pokud to ustojí, bude prosit manželka, aby mu zase mohla vařit.
A donutit muže ke komunikaci? Chtěla bych poznat ženu, které se povedlo DONUTIT, když muž nechce.
Nelze - ani po dobrým, ani po zlým. Když nechce, změní se v plastového omyvatelného robota s povrchem, kterým nic nepronikne a nic ho nepoškodí.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#48 20. 11. 2008 12:34

Somaia
Host

Martinka1 napsal(a):

Somaia napsal(a):

To ale není o tom, že je Ti pořád dobře...
... před pár lety jsem svedla svůj "boj" o hranice se svojí rodinou... sice ty vztahy byly cca rok napjatý... ale stála jsem si za svým, oni pochopili že to myslím vážně a teď je klid.
To bylo jak mi chtěli nastěhovat ségru do bytu. Věř že psychický nátlak to byl velký a jak jsem teď spokojená že jsem to ustála (ale tenkrát mi bylo fakt blbě říct "ne" protože jsem měla velký pocity viny).

No, to bude tím, že dřív než boj, zkouším strategické vyjednávání, proto si na žádný svůj boj " o místo na slunci" nevzpomínám  od dob pubertálních střetů se svými vrstevníky. Zřejmě jsem dobrý stratég, když k  otevřenému boji nikdy nedošlo, co wink Zaplať pánbůh.Boj ve mě evokuje zároveň  to, že výsledkem jsou obvykle i nějaké ty ztráty. 
Ale i tak je možné s úspěchem a převážně šťastně žít, to jsem chtěla říct. Nic není černé nebo bílé, lepší nebo horší . A radit ve stylu , tohle MUSÍŠ , tak je to správně , to je hodně mimo mísu ( ta  poslední věta  není teď na tebe osobně... aby sis to osobně nevztáhla)

#49 20. 11. 2008 12:44

majkafa
Host

Jessika napsal(a):

Ty to můžeš CHTÍT slyšet. Ale on ti to nemusí CHTÍT říct. smile
Možná jsi zatím natrefila na muže, kteří chtěli. Ale jsou i jiní.

#50 20. 11. 2008 12:49

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Jessika napsal(a):

Ty to můžeš CHTÍT slyšet. Ale on ti to nemusí CHTÍT říct. smile
Možná jsi zatím natrefila na muže, kteří chtěli. Ale jsou i jiní.

jsou muži, kteří něco jiného říkají a jinak konají...
můj BM mi do posledního okamžiku říkal, že mě má rád a že nemá důvod proč by odcházel...
takže kdybych dala jen na slova, tak stále sedim a čekám a čekám a čekám...na Godota

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí