29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kdo je Aléta?..... Ale víte co je oskalina? Ne? No dlouho jsme pátrali, až z našeho "děťátka" vylezlo, že "Bory šumí po óóóskalinách." Tak co to teda je. Dalo mě to práci vysvětlit, páč s mým hudebním hluchem to bylo dost těžký.
Není tady
Jemine, co je to za legracni vlakenko? Ja ho necetla (urcite doctu!), ale pochopila jsem, vo co go... Tak vite co zpivala moje dcera, kdyz ji byly tak ctyri roky...?
Skakal pes
pres oves,
pres zelenou louku,
sel za nim
myslivec,
za kloboukem
tužku...
Není tady
A znáte toho Boryše, co umí po skalinách ???
Není tady
Ano... a taky dotaz, jak může bejt klobouček promovanej
Není tady
mia napsal(a):
A znáte toho Boryše, co umí po skalinách
???
hele, ja chytra, ted uz jo: ...bory š umí po sklainach... To je borec, co? ten, co umi po sklainach...
Není tady
helena napsal(a):
Ano... a taky dotaz, jak může bejt klobouček promovanej http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Tak prozrad, to fakt nevim, ac jsem si (az doted) myslela, ze "jsem nadprumerne inteligentni"... ale zas uznavam, ze nekteri jedinci nasi inteligenci lehce strcej do kapsy a ...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
mia napsal(a):
A znáte toho Boryše, co umí po skalinách
???
hele, ja chytra, ted uz jo: ...bory š umí po sklainach... To je borec, co? ten, co umi po sklainach...
No vidíte, ty ooooskaliny, to jsou potvory
Není tady
helena napsal(a):
Ano... a taky dotaz, jak může bejt klobouček promovanej http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
?
Není tady
Nas trapi, ta helena jedna, ze?
Není tady
... bez kloboucku bos... a dal uz to neumim, ale tusim tam slo o nejakej narazenej nosik...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
... bez kloboucku bos... a dal uz to neumim, ale tusim tam slo o nejakej narazenej nosik...
![]()
Bez klobouku bos, natloukl si nos, boule byla veliká, jako celá Afrika.Máma mu jí vymáčkla, tekla z toho omáčka.
Jinak jsem včera dočítala a tlemila jsem se, fakt dobrý
Není tady
Ale ne... nechtěla jsem vás napínat
Chodíval k nám chodíval z kanceláře písař,
měl klobouček premovanej jako ňákej císař...
Takhle nějak je ta písnička - no a dítku, který se nedávno zúčastnilo promoce v příbuzenstvu včetně patřičného vysvětlení a povídání bylo tohle cizí slovíčko "promovanej" rázem bližší, než to ještě cizejší "premovanej", páč pod tím si už nedovedlo představit vůůůbec nic...
Upravil(a) helena (21. 7. 2011 6:55)
Není tady
A co si mam jako pod tim predstavit ja? Ac nepromovana?
Co to kurnik je, ten premované klobók???
Ani pan Gugl mi to neprozradil, hajzlik jeden...
Není tady
Není tady
Aha? Tak ted nevim, jestli je pan Gugl blbej, nebo ja spatne hledala... no, nikdo nejni dokonalej, ze jo?
Není tady