19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Jasný ... já fííím lambáda ... ... jo jo óram krucifoj
...kdo by zapomněl
Není tady
Veranna napsal(a):
Jo a tatá písnička: U stánkůůů, nálevnou krásu..."
Jj.....Medvědi vyznávají nálevnou krásu dodnes
Co to je ta píseň - nějakej twist?
Není tady
Jo lambáádaaa.......óram krucifoj mi nějak unik...myslela jsem, e to ani nemá text...i kdy při čtení tohohle óram mě ta melodie napadla
Není tady
Lupi mělo to text ... a přesně to óram to začínalo ...
Není tady
Veranna napsal(a):
Případně - zabrousím taky do cizojazyčných písní...
Jestlipa poznáte tohle:
óram krucifoj, kejumdíra somi fiorá... dora visara alem ráčiro kejumdíra sono miurijáááááá
Nápověda: byl to takovej vrtivej tanec, co se vichni hrozně chtěli naučit, holky měli barevný sukně nad kolena...
Chorando se foi quem um dia só me fez chorar
Chorando se foi quem um dia só me fez chorar
Chorando estará ao lembrar de um amor
Que um dia não soube cuidar
A recordação vai estar com ele aonde for
A recordação vai estar pra sempre aonde eu for
Dança sol e mar guardarei no olhar
O amor faz perder encontrar
Lambando estarei ao lembrar que este amor
Por um dia, um instante foi rei
A recordação vai estar com ele aonde for
A recordação vai estar pra sempre aonde eu for
Canção riso e dor melodia de amor
Um momento que fica no ar
Ai ai ai
Dancando Lambada
Není tady
Není tady
Není tady
já jsem zase jako malá slyela v Noci na Karltejně slyela místo: Kdy mám tekutou révu....Kdy mám tekutou rýmu a vůbec jsme nechápala proč to tak oslavují..
Není tady
Tak na tohle vdycky byla machr ségra.. Do svých 25 let například ila v tom, e jedním z druhů látky je kromě bavlny, saténu atd taky "papučina- materiál, z něho se ijí bačkory"
(V Popelce, kdy se macecha se starí sestrou probírají látkama, co přivezl Meník z trhu a sestra praví: " Jako pavučina" ..)
Taky jsme si musely vyjasnit, e husy se krmí ikami bramborovými.. Dlouho jsem nechápala, proč řeí, jestli jsou výivnějí iky borové nebo smrkové.
Nastasju Kinski dlouhou dobu povaovala za chlapa - Nasa Satinský
Upravil(a) Anda (20. 11. 2008 14:17)
Není tady
Tvoje ségra je národní poklad
Není tady
Já ju miluju. Zajímavý je, e jinak je velice inteligentní. Jenom v jistých směrech troku tele naivní a tak trochu "bedla"
Není tady
Anda napsal(a):
Tak na tohle vdycky byla machr ségra.. Do svých 25 let například ila v tom, e jedním z druhů látky je kromě bavlny, saténu atd taky "papučina- materiál, z něho se ijí bačkory"
(V Popelce, kdy se macecha se starí sestrou probírají látkama, co přivezl Meník z trhu a sestra praví: " Jako pavučina" ..)
Taky jsme si musely vyjasnit, e husy se krmí ikami bramborovými.. Dlouho jsem nechápala, proč řeí, jestli jsou výivnějí iky borové nebo smrkové.
Nastasju Kinski dlouhou dobu povaovala za chlapa - Nasa Satinský
Manel by tvé sestře vysvětlil, e papučové jsou domy, ádná látka !! Při sledování nějakého dokumentu se podivil: "To by člověk neřek e jetě dneska bydlej lidi v papučákách, mít jedno wc na chodbě....hrůza" já na to : "Kde e bydlej?" a on (s výrazem -jsi blbá e neví) "No v papučákách, v papučových domech, ne?!" To mě donutilo se zvednout a kouknout na TV, kde byla reportá o pavlačových domech.
Jako díteti mi taky nebyla jasná písnička: Holka modrooká nese dávej u potoka..... Představovala jsem si holčičku s koíčkem jak NESE koíček k potoku a někdo jí tam má něco dát.
Jetě si vzpomínám na hru Kama. Byla jsem zvědavá jak se asi hraje hra co zní jako kamae (takový ty pletený "elasáky"). A mě ji kamarádka na chatě naučila a byla jsem zklamaná, nebyl to Kama, ale KAM A? Po nějaké patné odpovědi na otázku nebo neuhodnutí hádanky jsem se musela zeptat "Kam a?" a ten druhý určil, kam a mám doběhnout. Pak jsem zas dávala hádanku já.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Mojo oblíbení jsou kamarádčini Honzlovci
To jednou vedla úvahu, co to asi je a kdy jsem se ptala, kde je zebrala, tak prej e v Noci na Karltejně, jak tam Matuka zpívá: "kdy tetřevi hon s lovci prohrají..."
Mylsela, e je to nějakej tetřeví poddruh
Ehm hlásím se do klubu
já to jetě vyperkovala tím, e jsem si byla jistá e zpívají "A kdy Petře ty Honzlovci prohrají...."
Není tady
na nic si nevzpominam ale vybavil se Holcman s tim, ze jeho syn bude hrat U kulele. Znate??
Není tady
Super téma ádný podobný plecht se mi nevybaví, zato geniální dvojverí Svěráka a Uhlíře: sou to koně mý/soutok oněmí
Jééé "tetřeví Honzlovce" jsem měla taky. To je nějaká rozířená choroba? Díky za vysvětlení
A "to půrko" jsem taky dlouho řeila
Ehm, něco z historie Lambady: "Kaoma byla francouzská popová skupina, jejími členy byli členové bývalé skupiny Touré, řekněme, Bunda." To je nějaká sprosárna, nééé?
Upravil(a) Luizi (20. 11. 2008 21:17)
Není tady
já a někdy letos v létě přila po letech na to, e Marta Kubiová ve své písni zpívá "Hrál náramně, krásně a na mě..." místo mnou slyeného hrál náramně, krásně anamně. Vdycky jsem u toho přemýlela jak to asi vypadá, anamně hrát..
Není tady
Přečetla jsem si to vechno od začátku a tak jsem se u dlouho nezasmála
Není tady
Strýc bydlí v Německu a má manelku Němku.Jednou jí říká : " SO SUZI wir fahren.......atd..Jedna z mých tet se zarazila a povídá :"Kde vidí SOUDRUHY?"
SO SUZI x SOUDRUZI
Není tady
Několik let jsem přemýlela, kde se dá koupit "trávka lásky" a nebo zda je to prachobyčejná marjána....
A jednou text v titěné podobě mne vyvedl z omylu...
Zažúbení tí sú chránení
aj lieta smú bez oprávnení
kadý deň sú na dávke lásky závislí ooo...
On tam tak huhňá, e to dávka lásky není ani omylem....
Není tady
Macex napsal(a):
Několik let jsem přemýlela, kde se dá koupit "trávka lásky" a nebo zda je to prachobyčejná marjána....
A jednou text v titěné podobě mne vyvedl z omylu...
Zažúbení tí sú chránení
aj lieta smú bez oprávnení
kadý deň sú na dávke lásky závislí ooo...
On tam tak huhňá, e to dávka lásky není ani omylem....
Joooo!!!! děkujuu Já jsem mu taky nerozuměla a furt jsem se a dote´d snaila vymyslet, co je to "na prauke lásky"
Není tady
haha to jetě nic není jak jsem byla jako malá v kostele tak tam se poehnali a říkali Otče Iducha Svatého..jsem nechápala co to je za jméno a trvalo mi to dlouho
Není tady
Petuna napsal(a):
haha to jetě nic není jak jsem byla jako malá v kostele tak tam se poehnali a říkali Otče Iducha Svatého..jsem nechápala co to je za jméno a trvalo mi to dlouho
Není tady
Vzpomenete si někdo na dětskou říkačku, se kterou se zároveň něco dělalo, ovem jednak u nevím co a jednak vůbec nevím, co to mělo znamenat... Ale umím to od pěti let do dneka.... Proč? To ví asi jen ten Němec....
Psáno, jak říkáno:
Kongratuléo, elegantéo, kongratu libeperamó. Esketamóna, esketazóna,....... a dál u nevím...
Není tady