6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jasný ... já fííím lambáda ... ... jo jo óram krucifoj ...kdo by zapomněl
Není tady
Veranna napsal(a):
Jo a tatáž písnička: U stánkůůů, nálevnou krásu..."
Jj.....Medvědi vyznávají nálevnou krásu dodnes
Co to je ta píseň - nějakej twist?
Není tady
Jo lambáádaaa.......óram krucifoj mi nějak unik...myslela jsem, že to ani nemá text...i když při čtení tohohle óram mě ta melodie napadla
Není tady
Lupi mělo to text ... a přesně to óram to začínalo ...
Není tady
Veranna napsal(a):
Případně - zabrousím taky do cizojazyčných písní...
Jestlipa poznáte tohle:
óram krucifoj, kejumdžíra somi fišorá... džora visara alem ráčiro kejumdžíra sono mišurijáááááá
Nápověda: byl to takovej vrtivej tanec, co se všichni hrozně chtěli naučit, holky měli barevný sukně nad kolena...
Chorando se foi quem um dia só me fez chorar
Chorando se foi quem um dia só me fez chorar
Chorando estará ao lembrar de um amor
Que um dia não soube cuidar
A recordação vai estar com ele aonde for
A recordação vai estar pra sempre aonde eu for
Dança sol e mar guardarei no olhar
O amor faz perder encontrar
Lambando estarei ao lembrar que este amor
Por um dia, um instante foi rei
A recordação vai estar com ele aonde for
A recordação vai estar pra sempre aonde eu for
Canção riso e dor melodia de amor
Um momento que fica no ar
Ai ai ai
Dancando Lambada
Není tady
Není tady
Není tady
já jsem zase jako malá slyšela v Noci na Karlštejně slyšela místo: Když mám tekutou révu....Když mám tekutou rýmu a vůbec jsme nechápala proč to tak oslavují..
Není tady
Tak na tohle vždycky byla machr ségra.. Do svých 25 let například žila v tom, že jedním z druhů látky je kromě bavlny, saténu atd taky "papučina- materiál, z něhož se šijí bačkory"
(V Popelce, když se macecha se starší sestrou probírají látkama, co přivezl Menšík z trhu a sestra praví: " Jako pavučina" ..)
Taky jsme si musely vyjasnit, že husy se krmí šiškami bramborovými.. Dlouho jsem nechápala, proč řeší, jestli jsou výživnější šišky borové nebo smrkové.
Nastasju Kinski dlouhou dobu považovala za chlapa - Nasťa Satinský
Upravil(a) Anda (20. 11. 2008 14:17)
Není tady
Tvoje ségra je národní poklad
Není tady
Já ju miluju. Zajímavý je, že jinak je velice inteligentní. Jenom v jistých směrech trošku tele naivní a tak trochu "bedla"
Není tady
Anda napsal(a):
Tak na tohle vždycky byla machr ségra.. Do svých 25 let například žila v tom, že jedním z druhů látky je kromě bavlny, saténu atd taky "papučina- materiál, z něhož se šijí bačkory"
(V Popelce, když se macecha se starší sestrou probírají látkama, co přivezl Menšík z trhu a sestra praví: " Jako pavučina" ..)
Taky jsme si musely vyjasnit, že husy se krmí šiškami bramborovými.. Dlouho jsem nechápala, proč řeší, jestli jsou výživnější šišky borové nebo smrkové.
Nastasju Kinski dlouhou dobu považovala za chlapa - Nasťa Satinský
Manžel by tvé sestře vysvětlil, že papučové jsou domy, žádná látka !! Při sledování nějakého dokumentu se podivil: "To by člověk neřek že ještě dneska bydlej lidi v papučákách, mít jedno wc na chodbě....hrůza" já na to : "Kde že bydlej?" a on (s výrazem -jsi blbá že nevíš) "No v papučákách, v papučových domech, ne?!" To mě donutilo se zvednout a kouknout na TV, kde byla reportáž o pavlačových domech.
Jako díteti mi taky nebyla jasná písnička: Holka modrooká nese dávej u potoka..... Představovala jsem si holčičku s košíčkem jak NESE košíček k potoku a někdo jí tam má něco dát.
Ještě si vzpomínám na hru Kamaš. Byla jsem zvědavá jak se asi hraje hra co zní jako kamaše (takový ty pletený "elasťáky"). Až mě ji kamarádka na chatě naučila a byla jsem zklamaná, nebyl to Kamaš, ale KAM AŽ? Po nějaké špatné odpovědi na otázku nebo neuhodnutí hádanky jsem se musela zeptat "Kam až?" a ten druhý určil, kam až mám doběhnout. Pak jsem zas dávala hádanku já.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Mojo oblíbení jsou kamarádčini Honzlovci To jednou vedla úvahu, co to asi je a když jsem se ptala, kde je zebrala, tak prej že v Noci na Karlštejně, jak tam Matuška zpívá: "kdy tetřevi hon s lovci prohrají..." Mylsela, že je to nějakej tetřeví poddruh
Ehm hlásím se do klubu já to ještě vyšperkovala tím, že jsem si byla jistá že zpívají "A kdy Petře ty Honzlovci prohrají...."
Není tady
na nic si nevzpominam ale vybavil se Holcman s tim, ze jeho syn bude hrat U kulele. Znate??
Není tady
Super téma Žádný podobný šplecht se mi nevybaví, zato geniální dvojverší Svěráka a Uhlíře: sou to koně mý/soutok oněmí
Jééé "tetřeví Honzlovce" jsem měla taky. To je nějaká rozšířená choroba? Díky za vysvětlení
A "to půrko" jsem taky dlouho řešila
Ehm, něco z historie Lambady: "Kaoma byla francouzská popová skupina, jejížmi členy byli členové bývalé skupiny Touré, řekněme, Bunda." To je nějaká sprosťárna, nééé?
Upravil(a) Luizi (20. 11. 2008 21:17)
Není tady
já až někdy letos v létě přišla po letech na to, že Marta Kubišová ve své písni zpívá "Hrál náramně, krásně a na mě..." místo mnou slyšeného hrál náramně, krásně anamně. Vždycky jsem u toho přemýšlela jak to asi vypadá, anamně hrát..
Není tady
Přečetla jsem si to všechno od začátku a tak jsem se už dlouho nezasmála
Není tady
Strýc bydlí v Německu a má manželku Němku.Jednou jí říká : " SO SUZI wir fahren.......atd..Jedna z mých tet se zarazila a povídá :"Kde vidíš SOUDRUHY?"
SO SUZI x SOUDRUZI
Není tady
Několik let jsem přemýšlela, kde se dá koupit "trávka lásky" a nebo zda je to prachobyčejná marjána....
Až jednou text v tištěné podobě mne vyvedl z omylu...
Zaľúbení tí sú chránení
aj lietať smú bez oprávnení
každý deň sú na dávke lásky závislí ooo...
On tam tak huhňá, že to dávka lásky není ani omylem....
Není tady
Macex napsal(a):
Několik let jsem přemýšlela, kde se dá koupit "trávka lásky" a nebo zda je to prachobyčejná marjána....
Až jednou text v tištěné podobě mne vyvedl z omylu...
Zaľúbení tí sú chránení
aj lietať smú bez oprávnení
každý deň sú na dávke lásky závislí ooo...
On tam tak huhňá, že to dávka lásky není ani omylem....
Joooo!!!! děkujuu Já jsem mu taky nerozuměla a furt jsem se až dote´d snažila vymyslet, co je to "na prauke lásky"
Není tady
haha to ještě nic není jak jsem byla jako malá v kostele tak tam se požehnali a říkali Otče Iducha Svatého..jsem nechápala co to je za jméno a trvalo mi to dlouho
Není tady
Petuna napsal(a):
haha to ještě nic není jak jsem byla jako malá v kostele tak tam se požehnali a říkali Otče Iducha Svatého..jsem nechápala co to je za jméno a trvalo mi to dlouho
Není tady
Vzpomenete si někdo na dětskou říkačku, se kterou se zároveň něco dělalo, ovšem jednak už nevím co a jednak vůbec nevím, co to mělo znamenat... Ale umím to od pěti let do dneška.... Proč? To ví asi jen ten Němec....
Psáno, jak říkáno:
Kongratuléšo, elegantéšo, kongratu libeperamó. Esketamóna, esketazóna,....... a dál už nevím...
Není tady