29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Právě jsem se dočetla od Holky, že její babička poslouchala "A léta běží..." a ona že dlouho netušila, kdo je Aléta....Moje kamarádka zase myslela, že po Beskydech kráčí Okibača a taky jsem slyšela, že "zajíc Svejanssen sedí sá-ám.."
Prostě Budžes, no....
Tak se chci zeptat na vaše soukromé Budžese
Není tady
To je jak políbil mu lem roucha -Co je to lemrouch.
Není tady
jojo, taky jsem dlouho nevěděla, co je lemrouch ... teda, myslela jsem si, že vím
Není tady
Mojo oblíbení jsou kamarádčini Honzlovci To jednou vedla úvahu, co to asi je a když jsem se ptala, kde je zebrala, tak prej že v Noci na Karlštejně, jak tam Matuška zpívá: "kdy tetřevi hon s lovci prohrají..."
Mylsela, že je to nějakej tetřeví poddruh
Není tady
Joo, jen si vzpomenout......
Taky jsem si musela několikrát přešlápnout, než mi došli ti Honzlovci.
Lupi i Ty jedna, to je útok na moji myslivnu a tak pozdě?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Mojo oblíbení jsou kamarádčini Honzlovci
To jednou vedla úvahu, co to asi je a když jsem se ptala, kde je zebrala, tak prej že v Noci na Karlštejně, jak tam Matuška zpívá: "kdy tetřevi hon s lovci prohrají..."
Mylsela, že je to nějakej tetřeví poddruh
jako pozdravuj kámošku a ...prostě se přiznám ..honzlovce jsi mi vysvětlila až ted Ty ... a to mi teda fakty nejní deset
a takhle blbá ...
...fakty jsem si to neuměla nějak vysvětlit
Není tady
TY TAKY?????????
Jéžiš...ta bude mít radost! Hned zatepla jí to píšu! no - jí teda taky bylo deset dost dávno
Není tady
Když zpívala Naďa Urbánková Závidím - "...studentu v sáčku lásku závidím....", tak jsem si myslela, že ten student je v nějakým pytlíku.
Není tady
U "Love Me Tender" jsem jako puberťačka přemýšlela, ovlivněna svými bratry zblblými do vláčků, proč ten Elvis tak miluje součást parní mašiny ...
Není tady
* Žbirka má píseň Biely kvet, já myslela, že zpívá "bielizeň"
* známá, co ve firmě připravuje vánoční večírek, tak výždy na otázku, co bude na programu říká, že "šoustancem"
Není tady
Estela napsal(a):
"napsal jsem jméno tvý na zdi" moc se mi líbilo jméno Nazdi, Nazďa
Nazďa je skvělá
Včera jsme se tímto tématem bavily celá rodina "Černoch Okibača ovečky zatáčá" je asi úchylka všech dětí a tetřevi honzlovci nás taky dostali ... už se těším, až jim řeknu o Nazdě
Není tady
Jsem byla kdysi u kamošky, povídaly jsme si a její manžel koukal na Černý barony nebo nějaký podobný film (se mi pletou). Najednou kamoška vzhlédla a pravila směrem k manželovi: "Už je bů?" Já no to, že jaký bů. Mohli se umlátit smíchy, já už zuřila, páč jaký teda BŮ, že? No, zajisté tušíte, věta zněla: "Už jebů?"
Není tady
Já dlouho netušila kdo je Nedotrňa z jedné slovácké písničky a ono to bylo "ne do trňá (trní)"
Není tady
slovenská část hymny-zastavme se bratia veď sa oni ztratia -tak mi nebylo jasné co je braťávek....
Není tady
jé tak díky za Honzlovce, žila jsem v pěkném omylu:)
Není tady
To nic, holky. Náš mlaďas přišel s tím, že špatně zpívá českou hymnu. Má tam být
"po oskalinách". Dalo mi to dost práce. Jelikož nezazpívám ani skákal pes, tak vyzpívat "póóó skalinách", je fakt nad moje síly.
Jinak - vezmeme si hoblipilku je klasika. Tetřevi honzlovci - ani mě nikdy nenapadlo, že je to "hon s lovci" - a to je mi za pár 40.
Není tady
U nás je topůrko za dolar, protože tolar je nesmysl a dolar znají.
A ještě:elce,pelce,strýček Nimra, koupil šimla v Kadani, ani nevíš, jak to šimrá, když mi "leze" po dlani.
Není tady
Žbirka dostal i mého zetě. Že prý - co jsou to naftuláci, co o nich je ta písnička? Já - jaká písnička, jaký naftuláci?
No ta, jak "naftuláky držia stráž, niet tam víťazov"
(Nad tulákmi držia stráž....)
Holt - profesionální deformace...je krajinný inženýr
Není tady
Peťka napsal(a):
a ještě "zákaz hvězdu" místo zákaz vjezdu.
Tak to jsem měla taky, a vůbec, asi celá moje generace
Není tady
Holky a co měkoň ? Z té písničky ...už mě koooně vyvááádějííí ...
Není tady
tohle téma nemá chybu,řežu se smíchy,ale sama už si nemůžu vybavit podobný úlet z dětství.Asi jsem to tenkrát tak moc neřešila,zajíc byl "svejansen sedí sám" a hotovo:D
Není tady
A co třeba : "parta Hůůů" (Pár tahů z trávy...) Jsem si říkala: to je ale debilní název pro partu lidí a ještě jsou snad z trávy či co...
Jo a tatáž písnička: U stánkůůů, nálevnou krásu..." (dopr... to se tam ta krása nějak nalejvá???)
Mně prostě ty "Medvědi" nedali spát
Upravil(a) Veranna (20. 11. 2008 12:02)
Není tady
Případně - zabrousím taky do cizojazyčných písní...
Jestlipa poznáte tohle:
óram krucifoj, kejumdžíra somi fišorá... džora visara alem ráčiro kejumdžíra sono mišurijáááááá
Nápověda: byl to takovej vrtivej tanec, co se všichni hrozně chtěli naučit, holky měli barevný sukně nad kolena...
Není tady