6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ano u zas, jen by mě zajímalo, jaký máte názor na to, kdy je holka jetě ve (skoro) 20 panna? já teda jsem, není to z nějákého přesvědčení, prostě k tomu jetě nedolo:)
Není tady
Já byla panna jetě v 21, nemá se za co stydět, naopak jsi vyjímka a chlapy si toho větinou hodně váí
Není tady
Přila jsem o panenství ve 22ti letech. Taky jsem prostě nenarazila na někoho, kdo by za to stál.
Můj názor je takový, e není kam spěchat. Naopak jsem ráda, e u mě k "tomu" dolo a tak "pozdě". Samozřejmě nemám srovnání, ale přijde mi, e kdy člověk je mladí (tím myslím hodně mladý, nemyslím tebe) , e si sex vůbec neuije.... ale kadý má vlastní názor, nechci nikoho z něčeho obviňovat...
Není tady
Ja prisla o panenstvi v 18ti. Prislo mi to tenkrat prirozene, i kdyz s odstupem casu musim priznat, ze to nebylo uplne ono. S tim klukem jsem chodila 2 mesice, ani si nevzpominam, ze bych ho strasne milovala.. Ale probeho to bez problemu a i docela krasne, takze si nemuzu stezovat. Mezi kamaradkami jsem byla jedna z poslednich. Jedna ma znama byla pannou jeste ve 24 a uz z toho zacinala trochu blbnout. Nakonec ale nasla krasnyho a skvelyho kluka, se kterym je stastna dodnes. Ja myslim, ze idealni vek se neda presne odhadnout, je to dost individualni. Hlavne se nenechat zviklat okolim. To je kazdeho vec kdy a jak o to prijde. Nejhorsi je delat neco co je normalni diky okolnostem a vyspat se s nekym ve 14ti v parku na lavicce.. Rid se srdcem a pokyny tela. Dokud si nebudes uplne jista, ze to chces, tak to nech byt.. Ono to prijde samo casem A hlavne si to budes pamatovat cely zivot, tak si to udelej krasne
Není tady
ja taky v 18, s prvnim pritelem, v te dobe jsem s nim chodila rok. poprve to zpetne hodnoceno nebylo nic moc, ale mela jsem ho moc rada, proto se mi to libilo. nemyslim, ze je treba spechat.
Není tady
Neříkám, e se za své panenství stydím, to ne, vdy, pokud by to byla pravda a mě lo jen o to se ho "zbavit", tak by tomu tak ji dávno bylo, s bývalým přítelem jsem chodila půl roku a příleitostí vzhledem k tomu, e bydlel sám v bytě, jistě nebylo málo:))) no jo trápila jsem ho:D jen mě tak občas napadne, co by, kdyby, jaké by to bylo, co si pomyslí můj případný budoucí přítel, a se tohle překvápko dozví atd. Pravda ale je, e bývalý přítel na to reagoval velice kladně, pokud to tak můu říct:)), ovem ne vichni jsou tak fajn chlapi jako on, kamarádku partner poslal k vodě, kdy si to odmítla prostě jen tak "odbýt" bez romantiky a veho toho pěkného kolem, hulvát jeden!!! Omlouvám se za některé výryzy, ale jsou docela výstiné.Celkem jsem se rozepsala, tak asi tak:)))) jinak díky za reakce:)
Není tady
Rákosníčku, chlap , který Tě k tomu nutí, není te pravý. Určitě má cenu počkat si a mít to hezké se vím vudy. A pokud můu radit, chce to zkueného partnera:)
Není tady
na věku vůbec přece nezáleí... i kdy pokud o to holky přicházejí ve 13ti, není to dobrý, a e jich opravdu takových není málo......
Není tady
Osobně si myslím, e v dnení době je to krásné
Není tady
Já přila o panenství a ve 23 letech, a vubec se za to nestydim, naopak jsem ráda, e jsem o něj přila s tím koho dodnes miluju!
Není tady
to je taková současná móda, to kolem panenství (ale i panictví). mladá květinka zatouí po čmelákovi. někdo si myslí, e panenství znamená nerozkvést. někdo si to nemyslí.
Upravil(a) giorgino (16. 9. 2010 14:24)
Není tady
Panna - to je jako poupě růičky... Krásné rozkvetení ji teprve čeká!
Není tady
Já jsem o to přila v 17-ti a nemůu si na nic stěovat. Příteli bylo 19 a bylo to krásné, jsem s ním dodnes. Myslím si, e na věku vůbec nezáleí, jde o to, jak to cítíte a jak se k tomu staví vá přítel. Pokud by na vás byl moc hrrr, tak to nemá smysl. Můj přítel čekal třičtvrtě roku dokud jsem mu já neřekla, e to chci. Ale vím, e je těké najít nějakého takového kluka. Kdy u ho ale najdete, drte se ho!
Není tady
Já bych se tím netrápila a nechala tomu volný průběh. Nemá cenu se do ničeho hnát na druhou stranu, dalich 10 let bych nečekala, jak u tu někdo zmiňoval mohlo by se ti to podepsat na psychice :-)
Není tady
Tak já přila o panenství v patnácti a byla jsem ráda e ten hnusnej akt mám za sebou, íleně to bolelo a celkově to moje "poprvé" bylo velice nepříjemný, nehledě na to, e mi celej den potom tekla krev.
Kdybych měla bejt jetě jednou panna, tak si zajdu na gyndu a mi snad tu panenskou blánu odstraní tam.
Tím tě nechci strait, jen přikládám svoji zkuenost.
Upravil(a) Mendy (24. 9. 2014 21:44)
Není tady
Já o to přila,kdy mi bylo čerstvých 16. Ničeho nelituju,tenkrát jsem toho člověka milovala. Dnes bych se na něj nemohla ani podívat za to,co se z něj vyklubalo. Ale tenkrát to bylo fajn. Rozhodně mi vak nepřijde divné, přijít o to mnohem později. Kdo s tím má problém,ten by si ho nael vdy. Jednou je to moc brzo,pak moc pozdě. Vůbec to neře a buď ráda,e si nedala prvnímu,jen abys o to přila
Není tady