6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to je super! U jsem si podle nich nakreslila čerta - večer u TV budu vystřihovat
Není tady
.
Upravil(a) 5ka (17. 12. 2008 10:34)
Není tady
Přidávám svůj letoní rychlověnec, protoe s tou naí malou opicí se fakt nic nedá dělat.
Není tady
Před dvěma lety jsme se starí dcerkou dělaly tady toho čerta, tak pokud máte děti, tak moná je to bude bavit.
Není tady
Teda, Enji, ten " rychlověnec" je krásný ! A myslím e v tvém případě platí, e málo, někdy znamená více.
Čert naprosto úasný, budu hádat- suené vestky, rozinky, ale oranové tělíčko je z čeho?
Není tady
Minko, to je suená meruňka. Jen ten jazyk je látkový. Napícháno na pejli.
Není tady
rychlověnec je fakt krásný, čert je dobrá inspirace.
No jsem zvědavá na zítra, jak to ti nai lumpíci zvládnou, kdy má dojít ten Mikulá s čertem. Básničky u máme naprtané.
Není tady
Teda Vy jste mě dnes zase nadchly k tomu tvoření, jak se tak na ty Vae krásné výtvory dívám. Dřív jsem pořád něco vyráběla a poslední roky se mi do toho moc nechtělo.
Jak suíte pomeranče a jablka? Na topení? Nezčerná to tam?
Lepící pistol (říká se tomu tak??? ) - kde se prodává? V papíráku? Kolik cca stojí??
Není tady
enji,krásný!!! čertík je fakt dobrej!!
jinak jablka jsem suila na novinách na radiátoru,ale chce to pořád otáčet,aby se nepřilepili,nebo na pečícím papíru..tavnou pistoli jsem koupila v elezářství!!
já včera vyráběla vánoční obrázek z keramiky,tak pak hodím obrázek!
Není tady
Teda Sudí, já jen zírám!!!
Poraďte, co na pičku vánočního stromečku ozdobeného jen přírodními ozdobami?
Není tady
Enji napsal(a):
Teda Sudí, já jen zírám!!!
Poraďte, co na pičku vánočního stromečku ozdobeného jen přírodními ozdobami?
Větí slaměnou hvězdu?
Není tady
Křehké řetězy na stromeček
Nala jsem na webu naprosto geniální recept na "jedlý řetěz" na stromeček, udělaný se směsy bílku a moučkového cukru. Vypadá to úasně, já sem si tím ozdobila zatím jen okna, stromeček jetě nemáme :-) Podrobnosti na výrobu najdete na adrese: tvujdum.cz
Není tady
plostice napsal(a):
Nala jsem na webu naprosto geniální recept na "jedlý řetěz" na stromeček, udělaný se směsy bílku a moučkového cukru. Vypadá to úasně, já sem si tím ozdobila zatím jen okna, stromeček jetě nemáme :-) Podrobnosti na výrobu najdete na adrese: tvujdum.cz
Ahoj, to je velice stará věc. U nás doma se s tím zdobil stromek u před 50i lety Pokud ho někdo nesní, tak je věčný.. V Praze je teď výstava, kde nějaká paní vystavuje toto cukroví (říká se mu pusinky), staré dokonce 100 let
Není tady
No jo no, 100 let starý, ale pro mě je to jak objevení Ameriky A moná e ne jen pro mě.
Není tady
Ale jo, proč ne. Plno zajímavejch věcí upadlo v zapomnění..
Není tady
Ota napsal(a):
Ale jo, proč ne. Plno zajímavejch věcí upadlo v zapomnění..
No právě a to je myslim koda. Teď lidi lítaj z Teska do Kaflandu a nakupují jak o ivot plastový neekologický hnusy, take troka staré tradice jistě neukodí
Není tady
Má recht, lidi se ochuzujou a přitom ty jednoduché věci nevidí nebo nechtěj vidět.
Není tady
manel mi včera donesl vlastnoručně natrhané jmelí a tak jsem si udělala vánoční svícen, teda sestra mi pomáhala, ona to umí líp ne já Zapalovat svíčky na něm asi nebudu, bylo by to nebezpečné!
(Jo a bacha na zapalené svíčky: kamarádova maminka si včera zapálila svíčky na adventním věnci a odjela do kostela! Na těstí se kamarád vrátil domů dřív ne stačili vyhořet!!)
Není tady
plostice napsal(a):
Já to na Vánoce poprvé zkouela. Teda je to "patlačka", určitě jsem neměla ty kapičky bílku ve velikosti hlavičky pendlíku, ale podstatně větí (nejsem zase tak manuálně zručná, ale baví mě to ), ale na stromečku to vypadalo fakt úasně, litovala jsem, e jsem těch řetězů neudělala víc. (Přiznávám, bílek mi zůstal a já vzteky mrskla zbytek do koe... )
Není tady
Ahoj, já dávám na garnye girlandy (koupilajsem je v hobby marketu) - jsou zelené a ozdobené stejným, jako stromeček (modrostříbrné koule a červené balíčky a serepetičky), samozřejmě bez řetězů. S malým úsilím udělá obrovský dojem, který jen doladí svícnem, popřípadě věnečkem na dveřích ve stejném stylu (jakémkoli). Super je, e si tosnadno a levně vytvoří a kdy se to nepovede, můe si s tím hrát kolem dokola
Není tady
Ty jo to s těma oříkama je super, moná bych si to dokázala představit i s malýma ikama. Jinak my doma suíme citrony, pomeranče a pak různě zdobíme nejen stromek, ale i věnec na dveřích, adventní, já si do vech pokojů pak dám jehličnatou vetvičku ozdobenou a tak. Kombinujeme to se skleněnýma ozdobama. Já neumím nic moc vyrábět, na to jsem levá. Mám doma ozdoby z www.glassor.cz . Mají krásné ozdoby vyjadřující smysl Vánoc. Nelíbí se mi plasáky z tesca a hezčí ne glassor nikdo nevyrábí. Zlaté české ručičky :-)
Není tady
Já si nala hromady krásného vánočního zboí zde ta nabídka je moc krásná hlavně vánoční povlečení s 3D potiskem http://webus.cz/vyhledat?vyhledat=v%C3% … %8Dn%C3%AD
Není tady
Ahoj holky, sice u je to starí diskuze, ale i teď mi pomohla U mám za sebou několik videí o zdobení adventních věnců, jetě upeču i perníkové ozdoby a na venkovní túje dáme bílé vánoční osvětlení, kdy nasněí, tak to vypadá o to líp. Děláte taky něco takového? Kde kupujete vánoční osvětlení vy? My si teď zrovna koupili odtud - https://www.t-zbozi.cz/vanocni-osvetleni , tak jsem zvědavá, co vydrí..
Není tady