|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
mashanka napsal(a):
Alyssa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Mluvíš jak ženatý chlap
Mně se jenom nelíbí zobecňování - ženatej chlap=hajzlík, kterej si akorát užívá, milenka=hloupá slepička, manželka=ublížená chudinka
žena, která je ochotna dělat chlapovi léta tu druhou, ta pro mě hloupá je
Když jsou to léta, tak už si asi za vzniklý problémy může sama. Ale podle mě je to stejný, jak v ostatních vztazích. Ruku na srdce, ale kdo z nás někdy rozsekl problém ve vztahu hned, odešel a začal s někým jiným? Hodně často rozum přemůžou city a i když víme, že je něco špatně, není lehký s tím hned něco udělat.. Co jsem měla možnost kolem sebe vidět, milenka na to nejvíc dojede sama, protože se psychicky úplně odrovná.
Není tady
mashanko, vždycky? A co když je "ta druhá" dobrovolně, což většinou ve vztahu trvajícím léta bývá? Když ta první třeba ani být nechce?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Reni39 napsal(a):
Agewo,
sama musíš přijít na to, jak se tvůj milenec zachová. A hlavně si tím vším musíš projít až do konce. Spoustu žen, které obdobnou situaci zažilo, ti s klidným svědomím a s úsměvem na rtech řeknou, jak to vše dopadne.
A hlavně ženy, které byly již v obou pozicích, jak v roli milenky, tak v roli podváděné manželky.
Ale ať už to vše dopadne jakkoliv, nevěš hlavu, máš život před sebou a budeš bohatší o další zkušenost. A to velmi cennou!!!Je to tak.Pokud bych sveho manzela neposlala navzdy k milence vim,ze bych byla tam kde jsou dnes podvadene manzelky proste bych se utrapila v podezirani a v zarleni radci jsem sla od toho hned.Po 3 mesicich se chtel k nam vratit poslala jsem ho zpet tam odkud prisel.
Role milenky je stejne hrozna jako role podvadene manzelky.Vzdycky budes ta druha.Pocit,ze jsem ta prvni jsem mela mozna nez 14 dni.Zato jeho manzelka si chtela vzit zivot on k ni stejne nesel a zavolal policii,aby ji sly zkontrolovat.Svym zpusobem mi ji bylo lito nechtela ho ztratit,ale ja take ne bylo to silnejsi.On u me pak brecel,ze nevi co ma delat,ze me nechce ztratit.Sve manzelce daval nadeji na spolecny zivot a zrovna tak me tech 14 dni.Pak jsem vedela,ze nas spolecny zivot nebude.Nekdo mu napsal lzive sms o me a on tomu vsemu uveril.Vim,ze to byla jeho zena kdo to psal.Dodnes ty sms mam v mobilu preposlane od nej.Presto to dal hral na dve strany ,ale o budoucnosti,uz nemluvil.Mluvil jen o tom,ze kdyby se rozvedl tak by nechal byt manzelce a ja bych ho mozna taky casem odkopla a s neho by se pry stal bezdomovec.Tak blbej pry neni.
erem...a můžeš mi laskavě říct PROC ??????? máš ty sms uložené v mobilu?!?!? 

Není tady
helena napsal(a):
mashanko, vždycky? A co když je "ta druhá" dobrovolně, což většinou ve vztahu trvajícím léta bývá? Když ta první třeba ani být nechce?
mashanko...původně jsem se chtěla hrozně rozčílit...jak to můžeš říct

ale vzápětí mi došlo že jsou věci které prostě jeden člověk cítí diametrálně rozdílně než ten druhý... 

;
Není tady
adra napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Reni39 napsal(a):
Agewo,
sama musíš přijít na to, jak se tvůj milenec zachová. A hlavně si tím vším musíš projít až do konce. Spoustu žen, které obdobnou situaci zažilo, ti s klidným svědomím a s úsměvem na rtech řeknou, jak to vše dopadne.
A hlavně ženy, které byly již v obou pozicích, jak v roli milenky, tak v roli podváděné manželky.
Ale ať už to vše dopadne jakkoliv, nevěš hlavu, máš život před sebou a budeš bohatší o další zkušenost. A to velmi cennou!!!Je to tak.Pokud bych sveho manzela neposlala navzdy k milence vim,ze bych byla tam kde jsou dnes podvadene manzelky proste bych se utrapila v podezirani a v zarleni radci jsem sla od toho hned.Po 3 mesicich se chtel k nam vratit poslala jsem ho zpet tam odkud prisel.
Role milenky je stejne hrozna jako role podvadene manzelky.Vzdycky budes ta druha.Pocit,ze jsem ta prvni jsem mela mozna nez 14 dni.Zato jeho manzelka si chtela vzit zivot on k ni stejne nesel a zavolal policii,aby ji sly zkontrolovat.Svym zpusobem mi ji bylo lito nechtela ho ztratit,ale ja take ne bylo to silnejsi.On u me pak brecel,ze nevi co ma delat,ze me nechce ztratit.Sve manzelce daval nadeji na spolecny zivot a zrovna tak me tech 14 dni.Pak jsem vedela,ze nas spolecny zivot nebude.Nekdo mu napsal lzive sms o me a on tomu vsemu uveril.Vim,ze to byla jeho zena kdo to psal.Dodnes ty sms mam v mobilu preposlane od nej.Presto to dal hral na dve strany ,ale o budoucnosti,uz nemluvil.Mluvil jen o tom,ze kdyby se rozvedl tak by nechal byt manzelce a ja bych ho mozna taky casem odkopla a s neho by se pry stal bezdomovec.Tak blbej pry neni.erem...a můžeš mi laskavě říct PROC ??????? máš ty sms uložené v mobilu?!?!?
Abych pravdu rekla sama nevim.Jsou vlastne stare pres 2 roky.
Není tady
erem já jen podle sebe....mažu sms téměř hned - tedy tak do 2-3 dnů max do týdne(no ty oprvadu krásné trochu déle
) ....ale ty ostatní ???nemám chut ani sílu se v nich pitvat...a přemýšlet jak to ten či onen myslel/a 
...ty sms ačkliv jsou fakt spíš hezké tak stejně jsou to sms psané TED...za pár dní ztrácejí význam...všechno se stále mění...to je jen moje zkušenost, poznatek ...
ale 2 roky mít uložené sms??? - pravda mám uloženou JEDNU - je to přání k Novému roku...a tu tam už mám jako iventář

ale ukládat si takový "ošklivky" abych z toho byla ještě víc špatná??? ne ne 

omlouvám se za 
Upravil(a) adra (24. 11. 2008 11:09)
Není tady
adra napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Reni39 napsal(a):
Agewo,
Role milenky je stejne hrozna jako role podvadene manzelky.Vzdycky budes ta druha.Pocit,ze jsem ta prvni jsem mela mozna nez 14 dni.Zato jeho manzelka si chtela vzit zivot on k ni stejne nesel a zavolal policii,aby ji sly zkontrolovat.Svym zpusobem mi ji bylo lito nechtela ho ztratit,ale ja take ne bylo to silnejsi.On u me pak brecel,ze nevi co ma delat,ze me nechce ztratit.Sve manzelce daval nadeji na spolecny zivot a zrovna tak me tech 14 dni.Pak jsem vedela,ze nas spolecny zivot nebude.Nekdo mu napsal lzive sms o me a on tomu vsemu uveril.Vim,ze to byla jeho zena kdo to psal.Dodnes ty sms mam v mobilu preposlane od nej.Presto to dal hral na dve strany ,ale o budoucnosti,uz nemluvil.Mluvil jen o tom,ze kdyby se rozvedl tak by nechal byt manzelce a ja bych ho mozna taky casem odkopla a s neho by se pry stal bezdomovec.Tak blbej pry neni.erem...a můžeš mi laskavě říct PROC ??????? máš ty sms uložené v mobilu?!?!?
Možná jako varování pro příště ? Aby zasejc nenalítla ?? Taky si schovávám jeden hnusnej majl ...aby ... ale když by to přišlo přečtu a srovnám si hlavu .. doufám teda .. 
Není tady

mashanka napsal(a):
Alyssa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Mluvíš jak ženatý chlap
Mně se jenom nelíbí zobecňování - ženatej chlap=hajzlík, kterej si akorát užívá, milenka=hloupá slepička, manželka=ublížená chudinka
Prečo chlapovi?
Niektorá robí tú druhú - hoci o tom by sda dalo polemizovať, ktorá je prvá aktorá druhá - SEBE. Nebaví ju štopkať ponožky a riešiť s ním upchatý odpad.
Radšej horúcu vášeň a príjemné chvíle. 
Není tady
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jsi hloupá, nebo na tom tak blbě s pamětí ? nebo se mě snažíš vytočit ?
atd.
Ježišmarjá, co blbnete? Co se do agewy tolik navážíte? Šlápl vám někdo na kuří očičko a chcete si to na někom vylejt?
Kliiiiiid 
Není tady