Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 19. 11. 2008 21:05

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: důležitý rozhovor o vztahu

agewa, takže: ty nevíš, jestli jsi přpravená na to, že se rozvede a budete mít "vážný vztah" se vším všudy. Zároveň taky nevíš, jak ustojíš, když ti řekne, že se rozvádět nebude/nechce a vše zůstane tak jako doteď. Takže jediná věc, ve které máš jasno, je to, že se chceš zeptat....Ale jestliže v současné době nejsi připravená ani na jednu z odpovědí, asi bych se neptala a spíš se zamyslela nad tím, co chci doopravdy já.....a to, že si chlapi stěžují, jaká je to doma hrůza a pak roztáhnou krovky a letí za tou "hrůzou" domů....to už tady bylo tolikrát...není přeci zvířátko, ale chlap s vlastní vůlí, ne? wink

Není tady

#52 19. 11. 2008 21:16

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

agewa napsal(a):

ps. to oté jeho ženě není z jeho úst, znám jí dost dobře a vím to odjinud , z dobrého zdroje

když ji dost dobře znáš, tak nač potřebuješ ještě další zdroj ?

Jinak, osobně si myslím, že hlavně zanedbá on ji, když se tahá s milenkou. Ale promluvit byste si určitě měli, pokud máš pocit, že máte co řešit. určitě máš právo alespoň vědět, na čem jsi. Ovšem, kdybych si měla tipnout, řekne ti, že strašně touží s tebou žít, ale teď to ještě nejde, protože.................... dosaď si cokoli

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#53 19. 11. 2008 21:32

agewa
♥♥♥♥♥♥-

já žádný zdroj nepotřebuju, to byla reakce na to, že někdo tu naznačoval, že to tvrdí on .jinak moc všem děkuju za názory, myslím názor Sandry a Santala asi jsou nejblíž tomu, co jsem řešila. nebylo to vůbec o tom co on a co jeho žena, bylo to o tom, co vlastně já.
Eremuruss- já jsem za tu dobu s ním vděčná, nemůžu říct, že bych kvůli němu brečela, byla smutná to ano, naštvaná taky, ale nikdy nebrečela, no možná jednou.pomohl mi , že jsem zjistila, že jsem pořád žena a dokážu být pro někoho důležitá, umím pořád dávat lásku a něhu. a určitě ho nechci obvinovat, že mě jen využil, konec konců upřímě já jeho jistě taky.

Není tady

#54 19. 11. 2008 22:18

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Ten chlap je zrejmne doma spokojeny i s tou alkoholickou,protoze kdyby ne,uz by davno s ni nebyl.Tri roky s tebou udrzuje vztah a ty se ho bojis zeptat narovinu jak to s vama bude dal?Po  letech vztahu bych mu urcite dala vybrat si co vlastne chce.Ja take prozila vztah se zenacem ktery trval skoro dva roky.Vratit ten cas bych zpatky nechtela byla to pro mne jen bolest a trapeni.Za ty  roky co jsem se nabrecela jsem nebrecela snad cely svuj dosavadni zivot.

myslíš že je spokojený? podle čeho? Víš, i chlapi dovedou být ohleduplní, kolikrát víc než ženy. On si třeba pořád myslí že to i autorce vlákna takto vyhovuje (sama na začátku psala že si od toho nic neslibovala) a nechce změnu.
Tak proč by on rozbíjel rodinu, která sice díky alkoholu moc nefunguje ale dává jeho dceři jakous takous jistotu.
Třeba bere ohledy na manželku, má jí rád, ví, že kdyby od ní odešel, byl by to její konec.

Agewo, doporučuji si s přítelem o tom promluvit, ale raději až v době kdy si budeš jistá že as ním být chceš

Není tady

#55 19. 11. 2008 23:28

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Jen jestli manželka nepije z důvodu nevěry manžela lol

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#56 20. 11. 2008 8:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

agewo, mám známého, jehož manželka rovněž pije a dýl, než tři roky. Má za sebou několik neúspěšných léčení a on je pořád s ní. Tedy spíš s jejich dcerou, kterou od malinka vozí na tréninky a závody, jezdí s ní na víkendové akce, vaří, pere a uklízí jí (jim) a má k tomu jediné: "Holka má mámu přes to všechno ráda a nebudu jí ubližovat ještě já".

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#57 20. 11. 2008 9:08

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Petr HL- je možné, že i on simyslí, že mě totak vyhovuje, konec konců o tom, že jsem chodila na randata se svobodnými muži občas věděl.
myslím si oni muži spíš sami od sebe žádný vztah řešit nechtějí, většinou je musí popíchnout žena, vždyt spousta u nich to řeší další svou milenkou - prací.
včera jsem to tu pozorně četla a přemýšlela celou noc.určitě nejsem ještě připravená, rozhodně k tomu rychle směřuji.
KALIK- už jsem tu psala, že ona pila už dávno předtím, sice ne tolik. a ani nevěra by neměla být omluvvou k alkoholismu, mohla vše nějak řešit,

Není tady

#58 21. 11. 2008 9:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

ne ty zprávy jak to u nich vypadá vím od jeho dcery

jo ták, monitoruješ situaci přes dceru big_smilebig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#59 21. 11. 2008 9:23

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

agewo, mám známého, jehož manželka rovněž pije a dýl, než tři roky. Má za sebou několik neúspěšných léčení a on je pořád s ní. Tedy spíš s jejich dcerou, kterou od malinka vozí na tréninky a závody, jezdí s ní na víkendové akce, vaří, pere a uklízí jí (jim) a má k tomu jediné: "Holka má mámu přes to všechno ráda a nebudu jí ubližovat ještě já".

Jo, a ten známý je spoluzávislý... hm... má taky problém.

Není tady

#60 21. 11. 2008 9:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Alyssa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Alyssa napsal(a):

Jó, to se pozná těžko.. Zvlášť, když je ženatej a nemůžete prožívat to, co normální páry a nemůžeš ho tak pořádně poznat. To je sázka do loterie.
Každopádně otevřeně si promluvit byste mohli, né? Třeba se sám rozpovídá o tom, jak to má, co si představuje do budoucna..třeba se v tom sám plácá a potřebuje podat pomocnou ruku.

jde o to, jestli on chjce prožívat to, co "normální " páry, nebo mu to takhle vyhovuje, odskočit si a vrátit se zpátky k rodině.
myslím, že kdyby chtěl něco změnit, dávno by to udělal.

Jenže ono to není tak jednoduchý. Třeba taky neví, jestli to chce změnit. Opustit manželku, nota bene jestli má problémy s alkoholem a očividně potřebuje pomoct, není jen tak.

ale je, milenku ať kopne do prd... a maže tam, kam patří dumbom

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#61 21. 11. 2008 9:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Alyssa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

já ti nevím, mám pocit, že oni ti chlapi celkem jasno mají ... mám pocit, že nemají tolik tendence jako žesnký brát na někoho ohledy, co rodina, ten druhej ... i když - když se zamiluje baba, taky spálí mosty.
a s tím pitím, kdo ví, jak to vlastně je hmm

Já myslím, že často naopak vůbec jasno nemají. Znám naopak několik chlapů, který se zamilovali a opravdu dost řešili, co dělat, jestli opustit rodinu, manželku a jestli to "milenka" vůbec myslí vážně. Pálit mosty jsem nezažila nikoho.

víš a já znám zase pár, kde manželka taky pije smile milenka ji drbe, jak kašle na rodinu, nestará se, nestojí za nic. jenže - ona manželka skutečně pije od doby, kdy si její muž pořídil milenku.
a bodejť by ne, když je manžel takovej frajer, že jezdí na dovču jak s rodinou, tak s milenkou ... milenka mu zašije něco na oblečení a oba si myslí, jak je manželka blbá a tupá, že nepozná, že tohle nezašívala ona usch dělají z ní blbce, podceňují ji.
a na starosti blbečků, co chodí zanášet jinam ve smyslu, jestli to s nimi milenka myslí dost váženě - nakopala bych je do pr..., ať se sakra starají, aby to fungovalo doma a neřeší slepici, která si chce pro sebe urvat chlapa usch

Není tady

#62 21. 11. 2008 9:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Ten chlap je zrejmne doma spokojeny i s tou alkoholickou,protoze kdyby ne,uz by davno s ni nebyl.Tri roky s tebou udrzuje vztah a ty se ho bojis zeptat narovinu jak to s vama bude dal?Po  letech vztahu bych mu urcite dala vybrat si co vlastne chce.Ja take prozila vztah se zenacem ktery trval skoro dva roky.Vratit ten cas bych zpatky nechtela byla to pro mne jen bolest a trapeni.Za ty  roky co jsem se nabrecela jsem nebrecela snad cely svuj dosavadni zivot.

ona se zřejmě taky nabrečí a mám na jazyku dobře jí tak.

Není tady

#63 21. 11. 2008 9:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

já žádný zdroj nepotřebuju, to byla reakce na to, že někdo tu naznačoval, že to tvrdí on .jinak moc všem děkuju za názory, myslím názor Sandry a Santala asi jsou nejblíž tomu, co jsem řešila. nebylo to vůbec o tom co on a co jeho žena, bylo to o tom, co vlastně já.
Eremuruss- já jsem za tu dobu s ním vděčná, nemůžu říct, že bych kvůli němu brečela, byla smutná to ano, naštvaná taky, ale nikdy nebrečela, no možná jednou.pomohl mi , že jsem zjistila, že jsem pořád žena a dokážu být pro někoho důležitá, umím pořád dávat lásku a něhu. a určitě ho nechci obvinovat, že mě jen využil, konec konců upřímě já jeho jistě taky.

tak to jsem ti nazanačila já. a do toho, jaká je jeho žena je tobě kulový holubičko. nasrala ses jim do vztahu, nedívala se napravo nalevo, tak drž hubu a krok. jsi poslední člověk na světě, kterej má právo soudit ji, soudit jejich vztah.
a nedělej, jak nevíš, jak bys ustála jakoukoliv odpověď. kecy. bojíš se jen toho, že on se nerozvede a bude konec. nic víc. ty bys ho moc ráda pro sebe. kdyby ti šlo jen o to hezký, neměla by jsi trapnou potřebu zjišťovat nic o jeho ženě a zachraňovat chudáčka malýho před tou nestvůrou, co si vzal big_smile
a jestli jsi potřebovala ženáče na to, aby ses ujistila, že jsi ženská - no, co na to říct big_smile snad ani raději nic, ať tady zase nenazvednu půlku babinetu.

Upravil(a) PPavlaa (21. 11. 2008 9:36)

Není tady

#64 21. 11. 2008 9:37

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

a jestli jsi potřebovala ženáče na to, aby ses ujistila, že jsi ženská - no, co na to říct big_smile snad ani raději nic, ať tady zase nenazvednu půlku babinetu.

Klidně napiš :-)
Prostě už si dokázala, že je ženská, tak teď je načase nechat ženáče jeho rodině dumbom

Není tady

#65 21. 11. 2008 9:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

smile

Není tady

#66 21. 11. 2008 9:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Prostě už si dokázala, že je ženská, tak teď je načase nechat ženáče jeho rodině dumbom

prosím tě, ještě by se nám chudinak sesypala a hledala dalšího, u kterého by se opět ujistila, že je fakt ženská big_smilebig_smile

Není tady

#67 21. 11. 2008 9:39

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

prosím tě, ještě by se nám chudinak sesypala a hledala dalšího, u kterého by se opět ujistila, že je fakt ženská big_smilebig_smile

Možná by si našla svobodnýho gloria

Není tady

#68 21. 11. 2008 9:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

Petr HL- je možné, že i on simyslí, že mě totak vyhovuje, konec konců o tom, že jsem chodila na randata se svobodnými muži občas věděl.
myslím si oni muži spíš sami od sebe žádný vztah řešit nechtějí, většinou je musí popíchnout žena, vždyt spousta u nich to řeší další svou milenkou - prací.
včera jsem to tu pozorně četla a přemýšlela celou noc.určitě nejsem ještě připravená, rozhodně k tomu rychle směřuji.
KALIK- už jsem tu psala, že ona pila už dávno předtím, sice ne tolik. a ani nevěra by neměla být omluvvou k alkoholismu, mohla vše nějak řešit,

a co je tvojí omluvou, kromě stupidity, že sis potřebovala dokázat, že jsi pořád baba usch
jo, i se svobodnými, chceš někoho uhnat, možná jsi čekala, že on bude žárlit a tím ho pošoupneš k nějáké akci. a vono nic, viď big_smile

Není tady

#69 21. 11. 2008 9:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Možná by si našla svobodnýho gloria

třeba ji žádnej nechce vissla

Není tady

#70 21. 11. 2008 9:47

agewa
♥♥♥♥♥♥-

PPavla- musím říct, že tvých slov cítím jen zlobu , nic jiného.přesto- já se jejich dcery na nic neptám, to ona sama mi to vypráví.zajímavé je že mi tu předhazuješ , že je jsem rozeštvala,i když si mzslím, že "nasrat" se dovztahu, který funguje a je v pořádku nejde,  nicméně moje schuzky se svobodnými taky odsuzuješ.

Není tady

#71 21. 11. 2008 9:51

agewa
♥♥♥♥♥♥-

a omlouvat se rozhodně nemíním , co s e stalo stalo se a není to chyba jen moje, vinná se necítím, možná je to špatně , ale je to tak.

Není tady

#72 21. 11. 2008 9:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewo, cítíš zcela správně big_smile a nasrat se do vztahu jistě jde, ať funguje jak chce, my baby vždycky dostaneme co chceme wink
a za tvými schůzkami vidím jen blbej pokus o to, ho k něčemu dotlačit ....

Není tady

#73 21. 11. 2008 9:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

a omlouvat se rozhodně nemíním , co s e stalo stalo se a není to chyba jen moje, vinná se necítím, možná je to špatně , ale je to tak.

ok, holt ne každej máme svědomí wink

Není tady

#74 21. 11. 2008 9:55

agewa
♥♥♥♥♥♥-

kromě toho netuším, proč mě urážíš.vypadá to, že si přeze mne řešíš své problémy, jinak bys neměla snahu se ke mě chovat tak hnusně.je přece  jednoduché říct svůj názor aniž bych druhého urážel a nazýval ho slepici a stupidním.co tě tak štve?

Není tady

#75 21. 11. 2008 9:56

agewa
♥♥♥♥♥♥-

proč? to znamená, že jsem se s nikým tedy scházet neměla? neměla jsem hledat svobodného?tak teda pak nevím

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí