|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
agewa napsal(a):
adra- tak vidíš, když se podíváš na datum, psala jsem to v únoru, takže je to dobře.jak to tam čtu, poněkud jsem se alespon posunula dopředu, jde to dost těžko, co?
o tom co chci přemýšlím poslední dobou pořád,jenže připadám si nerozhodná- jeden den sama v klidu, druhý den bych ráda někoho vedle sebe měla.
vím , že to zní asi hrozně divně, plácám se v tom a nejsem schopna najít řešení. takové, že řeknu - tak a to je to ch chci.proto mě zajímá , jak to zjistit.
Nepije jeho žena protože má její muž 3 roky milenku ?
Jen dotaz 
Jinak, když jsi byla ochotná tři roky ztrácet čas se ženáčem, tak teď už se nemusíš bát ničeho.
Může to být jen lepší 
)Není tady
ne, jeho žena pije daleko déle.spíš, proto on hledal jinde, to na okraj. koneckonců ani to by nebyl důvod , proč začit pít.
proč myslíš, že jsem ztrácela čas?a nemyslím si to, ze začátku to bylo u mě asi hlavně o tom, že jsem se bála jiného trvalého vztahu, svým způsobem mě tento vztah chránil před tím, abych hned nenaletěla někomu a nezačala další vztah trvalý.bála jsem se naprosto důvěrného a intimního vstahu.
to se jen mé názory a prioryty posunuly.
Není tady
agewa napsal(a):
ne, jeho žena pije daleko déle.spíš, proto on hledal jinde, to na okraj. koneckonců ani to by nebyl důvod , proč začit pít.
proč myslíš, že jsem ztrácela čas?a nemyslím si to, ze začátku to bylo u mě asi hlavně o tom, že jsem se bála jiného trvalého vztahu, svým způsobem mě tento vztah chránil před tím, abych hned nenaletěla někomu a nezačala další vztah trvalý.bála jsem se naprosto důvěrného a intimního vstahu.
Fajn.
Tak už jen zjistit, jestli se názory i priority posunuly u pána
Někdo ti to tady napsal, vždy když se ptáme, měli bychom být připraveni, že se něco dozvíme.
V čem je problém ?
Že ti ženáč řekne, že mu 4 x týdně sex stačí a dál se to nehne ?
)Není tady

Ženatý chlapi jsou dobrý jenom pro vdaný ženský.

Není tady
ne, v tom ne, problém je v tom, že může říct: tak čau nebo může říct: tak jo, rozvedu se a nastěhuju k tobě. a já se nějak necítím vnitřně ani na jednu odpověd.tedy spíše na důsledek té určité odpovědi. vím, že to zni jako paradox, protože stále více chci někoho, kdy tu bude se mnou.
rozumíte někdo tomu?
Není tady
chci jen vědět jak poznám, jo konečně je to ono.
Není tady
agewa napsal(a):
ne, v tom ne, problém je v tom, že může říct: tak čau nebo může říct: tak jo, rozvedu se a nastěhuju k tobě. a já se nějak necítím vnitřně ani na jednu odpověd.tedy spíše na důsledek té určité odpovědi. vím, že to zni jako paradox, protože stále více chci někoho, kdy tu bude se mnou.
rozumíte někdo tomu?
Jo.Nevíš co chceš.
Tak nikam nic netlač.
Třeba se objeví někdo s kým to nebudeš takhle rozumem vymýšlet ....
Upravil(a) Santala (19. 11. 2008 17:35)
)Není tady
agewa napsal(a):
Nooo, si tak nějak pořád ( asi naivně ) myslím, že by to měl člověk cítit 
)Není tady

agewa napsal(a):
No a čo ti bráni hľadať teraz trvalejší a hlbší vzťah s niekým nezadaným? Rozchod síce bolí ako sv.i.ň.a, ale časom prebolí, a otvorí cestu k ďalším zážitkom a vzťahom.
Ver mi, že viem, o čom píšem.
Není tady
agewa napsal(a):
Jó, to se pozná těžko.. Zvlášť, když je ženatej a nemůžete prožívat to, co normální páry a nemůžeš ho tak pořádně poznat. To je sázka do loterie.
Každopádně otevřeně si promluvit byste mohli, né? Třeba se sám rozpovídá o tom, jak to má, co si představuje do budoucna..třeba se v tom sám plácá a potřebuje podat pomocnou ruku.
Není tady
agewa napsal(a):
kukačka- proč tě to rozesmálo?
protože chci vědět, jak poznám, že už připravená jsem
no a upřímě dost do mě "vandrují" rodiče a známá, a to je taky duševní "záhul"
rada: nedej se, žiješ si sama za sebe....je dobrá, pokud člověk nemusí stále poslouchat . a co budeš dělat a už jsi s ním mluvila..
počkej jak vandrují rodiče ? aby jsi ho dotlačila k rozvodu nebo se s ním rozešla 
Není tady
agewa napsal(a):
Na to přeciž žádný recept není. Divím se, že taková velká holka dává takovou otázku. 
Mi u tvé otázky napadá podobná z jednoho skvělého českého filmu: Jak on ví? 
Upravil(a) majkafa (19. 11. 2008 18:31)
agewa napsal(a):
ps. to oté jeho ženě není z jeho úst, znám jí dost dobře a vím to odjinud , z dobrého zdroje
tak takovýhle zdroje jsou nejlepší 
Není tady
agewa napsal(a):
jak? většinu večerů tráví venku, s tím , že se pak vrací až druhý den po práci, nevaří, protože si musí odpočinout, uklízí dcera,odmítá s ním trávit volno...
tohle ti řekl on 

Není tady
agewa napsal(a):
helena- abych byla upřímná, asi obojí, jen nevím co víc.
adra- pokud na tom trváš- 3 roky to budou za 2 měsíce.a nevím , co se mu honí v hlavě, o své ženě nikdy nemluví a vím, že může odejít
no právě že v tuto chvíli není právě ani tak podstatné , co řekne a udělá, spíš jak já poznám, že jsem na to připravebá
když on nemá potřebu mluvit s tebou o své ženě a něco s tebou řešit, tak co ty se sereš do toho, jak to mezi sebou mají ??
Není tady
Santala napsal(a):
agewa napsal(a):
adra- tak vidíš, když se podíváš na datum, psala jsem to v únoru, takže je to dobře.jak to tam čtu, poněkud jsem se alespon posunula dopředu, jde to dost těžko, co?
o tom co chci přemýšlím poslední dobou pořád,jenže připadám si nerozhodná- jeden den sama v klidu, druhý den bych ráda někoho vedle sebe měla.
vím , že to zní asi hrozně divně, plácám se v tom a nejsem schopna najít řešení. takové, že řeknu - tak a to je to ch chci.proto mě zajímá , jak to zjistit.Nepije jeho žena protože má její muž 3 roky milenku ?
Jen dotaz
Jinak, když jsi byla ochotná tři roky ztrácet čas se ženáčem, tak teď už se nemusíš bát ničeho.
Může to být jen lepší

hezkej dotaz 
Není tady
agewa napsal(a):
rozumíte někdo tomu?
co ho pustit k vodě a najít si někoho, kdo si k tobě nepřijde jen vrznout, ale bude s tebou chtít být opravdu 
Není tady
Selima napsal(a):
agewa napsal(a):
to se jen mé názory a prioryty posunuly.No a čo ti bráni hľadať teraz trvalejší a hlbší vzťah s niekým nezadaným? Rozchod síce bolí ako sv.i.ň.a, ale časom prebolí, a otvorí cestu k ďalším zážitkom a vzťahom.
Ver mi, že viem, o čom píšem.

Není tady
Alyssa napsal(a):
agewa napsal(a):
Jó, to se pozná těžko.. Zvlášť, když je ženatej a nemůžete prožívat to, co normální páry a nemůžeš ho tak pořádně poznat. To je sázka do loterie.
Každopádně otevřeně si promluvit byste mohli, né? Třeba se sám rozpovídá o tom, jak to má, co si představuje do budoucna..třeba se v tom sám plácá a potřebuje podat pomocnou ruku.
jde o to, jestli on chjce prožívat to, co "normální " páry, nebo mu to takhle vyhovuje, odskočit si a vrátit se zpátky k rodině.
myslím, že kdyby chtěl něco změnit, dávno by to udělal.
Není tady
Po mých zkušenostech ..... "normální" ženatý chlap (rozuměj neproblémový) pokud se zamiluje a doma mu něco podstatného schází, moc dlouho nepřemýšlí, rozvede se a jde za novým štěstím.
Ti, kteří pendlují mezi dvěma ženami, aniž by si svůj život v nějaké rozumné době urovnali, jsou něčím problémoví. A tři roky je víc než rozumná doba.
Takže já bych se ptala, jestli vůbec s takovým mužem chci stavět svůj další život.
Není tady
ne ty zprávy jak to u nich vypadá vím od jeho dcery
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Alyssa napsal(a):
agewa napsal(a):
Každopádně otevřeně si promluvit byste mohli, né? Třeba se sám rozpovídá o tom, jak to má, co si představuje do budoucna..třeba se v tom sám plácá a potřebuje podat pomocnou ruku.jde o to, jestli on chjce prožívat to, co "normální " páry, nebo mu to takhle vyhovuje, odskočit si a vrátit se zpátky k rodině.
myslím, že kdyby chtěl něco změnit, dávno by to udělal.
Jenže ono to není tak jednoduchý. Třeba taky neví, jestli to chce změnit. Opustit manželku, nota bene jestli má problémy s alkoholem a očividně potřebuje pomoct, není jen tak.
Není tady
já ti nevím, mám pocit, že oni ti chlapi celkem jasno mají ... mám pocit, že nemají tolik tendence jako žesnký brát na někoho ohledy, co rodina, ten druhej ... i když - když se zamiluje baba, taky spálí mosty.
a s tím pitím, kdo ví, jak to vlastně je 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já ti nevím, mám pocit, že oni ti chlapi celkem jasno mají ... mám pocit, že nemají tolik tendence jako žesnký brát na někoho ohledy, co rodina, ten druhej ... i když - když se zamiluje baba, taky spálí mosty.
a s tím pitím, kdo ví, jak to vlastně je
Já myslím, že často naopak vůbec jasno nemají. Znám naopak několik chlapů, který se zamilovali a opravdu dost řešili, co dělat, jestli opustit rodinu, manželku a jestli to "milenka" vůbec myslí vážně. Pálit mosty jsem nezažila nikoho.
Není tady
Ten chlap je zrejmne doma spokojeny i s tou alkoholickou,protoze kdyby ne,uz by davno s ni nebyl.Tri roky s tebou udrzuje vztah a ty se ho bojis zeptat narovinu jak to s vama bude dal?Po letech vztahu bych mu urcite dala vybrat si co vlastne chce.Ja take prozila vztah se zenacem ktery trval skoro dva roky.Vratit ten cas bych zpatky nechtela byla to pro mne jen bolest a trapeni.Za ty roky co jsem se nabrecela jsem nebrecela snad cely svuj dosavadni zivot.
Není tady