Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 19. 11. 2008 17:11

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Re: důležitý rozhovor o vztahu

agewa napsal(a):

adra- tak vidíš, když se podíváš na datum, psala jsem to v únoru, takže je to dobře.jak to tam čtu, poněkud jsem se alespon posunula dopředu, jde to dost těžko, co?
o tom co chci přemýšlím poslední dobou pořád,jenže připadám si nerozhodná- jeden den sama v klidu, druhý den bych ráda někoho vedle sebe měla.
vím , že to zní asi hrozně divně, plácám se v tom a nejsem schopna najít řešení. takové, že řeknu - tak a to je to ch chci.proto mě zajímá , jak to zjistit.

Nepije jeho žena protože má její muž 3 roky milenku ? wink Jen dotaz wink

Jinak, když jsi byla ochotná tři roky ztrácet čas se ženáčem, tak teď už se nemusíš bát ničeho.
Může to být jen lepší big_smile

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#27 19. 11. 2008 17:18

agewa
♥♥♥♥♥♥-

ne, jeho žena pije daleko déle.spíš, proto on hledal jinde, to na okraj. koneckonců ani to by nebyl důvod , proč začit pít.
proč myslíš, že jsem ztrácela čas?a nemyslím si to, ze začátku to bylo u mě asi hlavně o tom, že jsem se bála jiného trvalého vztahu, svým způsobem mě tento vztah chránil před tím, abych hned nenaletěla někomu a nezačala další vztah trvalý.bála jsem se naprosto důvěrného a intimního vstahu.
to se jen mé názory a prioryty posunuly.

Není tady

#28 19. 11. 2008 17:22

Santala
♥♥♥♥♥♥-

agewa napsal(a):

ne, jeho žena pije daleko déle.spíš, proto on hledal jinde, to na okraj. koneckonců ani to by nebyl důvod , proč začit pít.
proč myslíš, že jsem ztrácela čas?a nemyslím si to, ze začátku to bylo u mě asi hlavně o tom, že jsem se bála jiného trvalého vztahu, svým způsobem mě tento vztah chránil před tím, abych hned nenaletěla někomu a nezačala další vztah trvalý.bála jsem se naprosto důvěrného a intimního vstahu.

Fajn.

Tak už jen zjistit, jestli se názory i priority posunuly u pána wink

Někdo ti to tady napsal, vždy když se ptáme, měli bychom být připraveni, že se něco dozvíme.

V čem je problém ?

Že ti ženáč řekne, že mu 4 x týdně sex stačí a dál se to nehne ?

Není tady

#29 19. 11. 2008 17:30

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Ženatý chlapi jsou dobrý jenom pro vdaný ženský.

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#30 19. 11. 2008 17:31

agewa
♥♥♥♥♥♥-

ne, v tom ne, problém je v tom, že může říct: tak čau  nebo může říct: tak jo, rozvedu se a nastěhuju k tobě. a já se nějak necítím vnitřně ani na jednu odpověd.tedy spíše na důsledek té určité odpovědi. vím, že to zni jako paradox, protože stále více chci někoho, kdy tu bude se mnou.
rozumíte někdo tomu?

Není tady

#31 19. 11. 2008 17:32

agewa
♥♥♥♥♥♥-

chci jen vědět jak poznám, jo konečně je to ono.

Není tady

#32 19. 11. 2008 17:33

Santala
♥♥♥♥♥♥-

agewa napsal(a):

ne, v tom ne, problém je v tom, že může říct: tak čau  nebo může říct: tak jo, rozvedu se a nastěhuju k tobě. a já se nějak necítím vnitřně ani na jednu odpověd.tedy spíše na důsledek té určité odpovědi. vím, že to zni jako paradox, protože stále více chci někoho, kdy tu bude se mnou.
rozumíte někdo tomu?

Jo.Nevíš co chceš.

Tak nikam nic netlač.

Třeba se objeví někdo s kým to nebudeš takhle rozumem vymýšlet ....wink

Upravil(a) Santala (19. 11. 2008 17:35)

Není tady

#33 19. 11. 2008 17:34

Santala
♥♥♥♥♥♥-

agewa napsal(a):

Nooo, si tak nějak pořád ( asi naivně ) myslím, že by to měl člověk cítit vissla

Není tady

#34 19. 11. 2008 18:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

agewa napsal(a):

No a čo ti bráni hľadať teraz trvalejší a hlbší vzťah s niekým nezadaným? Rozchod síce bolí ako sv.i.ň.a, ale časom prebolí, a otvorí cestu k ďalším zážitkom a vzťahom. stolt Ver mi, že viem, o čom píšem.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#35 19. 11. 2008 18:20

Alyssa
♥♥♥♥---

agewa napsal(a):

Jó, to se pozná těžko.. Zvlášť, když je ženatej a nemůžete prožívat to, co normální páry a nemůžeš ho tak pořádně poznat. To je sázka do loterie.
Každopádně otevřeně si promluvit byste mohli, né? Třeba se sám rozpovídá o tom, jak to má, co si představuje do budoucna..třeba se v tom sám plácá a potřebuje podat pomocnou ruku.

Není tady

#36 19. 11. 2008 18:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

kukačka- proč tě to rozesmálo?
protože chci vědět, jak poznám, že už připravená jsem
no a upřímě dost do mě "vandrují" rodiče a známá, a to je taky duševní "záhul"
rada: nedej se, žiješ  si sama za sebe....je dobrá, pokud člověk nemusí stále poslouchat . a co budeš dělat a už jsi s ním mluvila..

počkej jak vandrují rodiče ? aby jsi ho dotlačila k rozvodu nebo se s ním rozešla va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#37 19. 11. 2008 18:30

majkafa
Host

agewa napsal(a):

Na to přeciž žádný recept není. Divím se, že taková velká holka dává takovou otázku. smile
Mi u tvé otázky napadá podobná z jednoho skvělého českého filmu: Jak on ví? lol

Upravil(a) majkafa (19. 11. 2008 18:31)

#38 19. 11. 2008 18:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

ps. to oté jeho ženě není z jeho úst, znám jí dost dobře a vím to odjinud , z dobrého zdroje

lol tak takovýhle zdroje jsou nejlepší dumbom

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#39 19. 11. 2008 18:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

jak? většinu večerů tráví venku, s tím , že se pak vrací až druhý den po práci, nevaří, protože si musí odpočinout, uklízí dcera,odmítá s ním trávit volno...

tohle ti řekl on vava

Není tady

#40 19. 11. 2008 18:33

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

helena- abych byla upřímná, asi obojí, jen nevím co víc.
adra- pokud na tom trváš- 3 roky to budou za 2 měsíce.a nevím , co se mu honí v hlavě, o své ženě  nikdy nemluví a vím, že může odejít
no právě že v tuto chvíli není právě ani tak podstatné , co řekne a udělá, spíš jak já poznám, že jsem na to připravebá

když on nemá potřebu mluvit s tebou o své ženě a něco s tebou řešit, tak co ty se sereš do toho, jak to mezi sebou mají ??

Není tady

#41 19. 11. 2008 18:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

agewa napsal(a):

adra- tak vidíš, když se podíváš na datum, psala jsem to v únoru, takže je to dobře.jak to tam čtu, poněkud jsem se alespon posunula dopředu, jde to dost těžko, co?
o tom co chci přemýšlím poslední dobou pořád,jenže připadám si nerozhodná- jeden den sama v klidu, druhý den bych ráda někoho vedle sebe měla.
vím , že to zní asi hrozně divně, plácám se v tom a nejsem schopna najít řešení. takové, že řeknu - tak a to je to ch chci.proto mě zajímá , jak to zjistit.

Nepije jeho žena protože má její muž 3 roky milenku ? wink Jen dotaz wink

Jinak, když jsi byla ochotná tři roky ztrácet čas se ženáčem, tak teď už se nemusíš bát ničeho.
Může to být jen lepší big_smile

big_smilebig_smile hezkej dotaz vissla

Není tady

#42 19. 11. 2008 18:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

rozumíte někdo tomu?

co ho pustit k vodě a najít si někoho, kdo si k tobě nepřijde jen vrznout, ale bude s tebou chtít být opravdu wink

Není tady

#43 19. 11. 2008 18:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

agewa napsal(a):

No a čo ti bráni hľadať teraz trvalejší a hlbší vzťah s niekým nezadaným? Rozchod síce bolí ako sv.i.ň.a, ale časom prebolí, a otvorí cestu k ďalším zážitkom a vzťahom. stolt Ver mi, že viem, o čom píšem.

tummenuppstolt

Není tady

#44 19. 11. 2008 18:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Alyssa napsal(a):

agewa napsal(a):

Jó, to se pozná těžko.. Zvlášť, když je ženatej a nemůžete prožívat to, co normální páry a nemůžeš ho tak pořádně poznat. To je sázka do loterie.
Každopádně otevřeně si promluvit byste mohli, né? Třeba se sám rozpovídá o tom, jak to má, co si představuje do budoucna..třeba se v tom sám plácá a potřebuje podat pomocnou ruku.

jde o to, jestli on chjce prožívat to, co "normální " páry, nebo mu to takhle vyhovuje, odskočit si a vrátit se zpátky k rodině.
myslím, že kdyby chtěl něco změnit, dávno by to udělal.

Není tady

#45 19. 11. 2008 18:49

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Po mých zkušenostech ..... "normální" ženatý chlap (rozuměj neproblémový) pokud se zamiluje a doma mu něco podstatného schází, moc dlouho nepřemýšlí, rozvede se a jde za novým štěstím.
Ti, kteří pendlují mezi dvěma ženami, aniž by si svůj život v nějaké rozumné době urovnali, jsou něčím problémoví. A tři roky je víc než rozumná doba.
Takže já bych se ptala, jestli vůbec s takovým mužem chci stavět svůj další život.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#46 19. 11. 2008 19:12

agewa
♥♥♥♥♥♥-

ne ty zprávy jak to u nich vypadá vím od jeho dcery

Není tady

#47 19. 11. 2008 19:14

Alyssa
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

Alyssa napsal(a):

agewa napsal(a):

jde o to, jestli on chjce prožívat to, co "normální " páry, nebo mu to takhle vyhovuje, odskočit si a vrátit se zpátky k rodině.
myslím, že kdyby chtěl něco změnit, dávno by to udělal.

Jenže ono to není tak jednoduchý. Třeba taky neví, jestli to chce změnit. Opustit manželku, nota bene jestli má problémy s alkoholem a očividně potřebuje pomoct, není jen tak.

Není tady

#48 19. 11. 2008 19:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já ti nevím, mám pocit, že oni ti chlapi celkem jasno mají ... mám pocit, že nemají tolik tendence jako žesnký brát na někoho ohledy, co rodina, ten druhej ... i když - když se zamiluje baba, taky spálí mosty.
a s tím pitím, kdo ví, jak to vlastně je hmm

Není tady

#49 19. 11. 2008 19:32

Alyssa
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

já ti nevím, mám pocit, že oni ti chlapi celkem jasno mají ... mám pocit, že nemají tolik tendence jako žesnký brát na někoho ohledy, co rodina, ten druhej ... i když - když se zamiluje baba, taky spálí mosty.
a s tím pitím, kdo ví, jak to vlastně je hmm

Já myslím, že často naopak vůbec jasno nemají. Znám naopak několik chlapů, který se zamilovali a opravdu dost řešili, co dělat, jestli opustit rodinu, manželku a jestli to "milenka" vůbec myslí vážně. Pálit mosty jsem nezažila nikoho.

Není tady

#50 19. 11. 2008 20:18

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ten chlap je zrejmne doma spokojeny i s tou alkoholickou,protoze kdyby ne,uz by davno s ni nebyl.Tri roky s tebou udrzuje vztah a ty se ho bojis zeptat narovinu jak to s vama bude dal?Po  letech vztahu bych mu urcite dala vybrat si co vlastne chce.Ja take prozila vztah se zenacem ktery trval skoro dva roky.Vratit ten cas bych zpatky nechtela byla to pro mne jen bolest a trapeni.Za ty  roky co jsem se nabrecela jsem nebrecela snad cely svuj dosavadni zivot.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí