Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 19. 11. 2008 13:05

agewa
♥♥♥♥♥♥-

důležitý rozhovor o vztahu

ahojky.
byla bych ráda,kdyby mi některá z vás poradila.
mám 3 roky přítele. je ženatý , což mi dřív nevadilo, protože jsem o něm jako o trvalém partnerovi neuvažovala.tp se ale změnilo, mám ho dost ráda a asi mi i vadí, že jeho žena je alkoholička a zanedbává ho. chtěla bych s ním žít.
JENŽE - nemám odvahu se ho na to zeptat, vím, že dokud si nepromluvíme na rovinu nebudu vědět na čem jsem.nevím jestli jsem připravená i na rozchod, no po pravdě, nevím jestli jsem připravená na jakoukoliv odpověď.neumím si představit jakýkolivmožný výsledek v praxi.jak zjistím, že ano? že se mám nadechnout a skočit do tohoto důležitého rozhovoru, díky za rady

Není tady

#2 19. 11. 2008 13:09

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: důležitý rozhovor o vztahu

hahaha, to mi něco připomíná...
první část mě rozesmála žena je alkoholička a zanedbává ho. chtěla bych s ním žít
ta druhá část - myslím, že kdyby chtěl, už je dávno s tebou. Rozhovor asi nepomůže.

Upravil(a) Kukačka (19. 11. 2008 13:10)

Není tady

#3 19. 11. 2008 13:09

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

A proč teda chceš o něčem mluvit ? Když nejsi připravená ?

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#4 19. 11. 2008 13:34

agewa
♥♥♥♥♥♥-

kukačka- proč tě to rozesmálo?
protože chci vědět, jak poznám, že už připravená jsem
no a upřímě dost do mě "vandrují" rodiče a známá, a to je taky duševní "záhul"
rada: nedej se, žiješ  si sama za sebe....je dobrá, pokud člověk nemusí stále poslouchat . a co budeš dělat a už jsi s ním mluvila..

Není tady

#5 19. 11. 2008 13:35

agewa
♥♥♥♥♥♥-

ps. to oté jeho ženě není z jeho úst, znám jí dost dobře a vím to odjinud , z dobrého zdroje

Není tady

#6 19. 11. 2008 13:44

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

protože mám něco podobného doma a vím, že nic neřeší. Maximálně mi vrátí klíče od bytu, ale nerozvede se. Ale já netlačím...to je jiný příběh.

Byla jsem vdaná 20 let. Jak se zanedbává menžel? to by mě zajímalo!

Není tady

#7 19. 11. 2008 13:47

agewa
♥♥♥♥♥♥-

jak? většinu večerů tráví venku, s tím , že se pak vrací až druhý den po práci, nevaří, protože si musí odpočinout, uklízí dcera,odmítá s ním trávit volno...

Není tady

#8 19. 11. 2008 13:47

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Zeptej se ho, ale buď připravená na odmítnutí wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#9 19. 11. 2008 13:51

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

agewa - já myslím, že mu to vyhovuje a zanedbávaný se možná cítí rád. aspoň si může dělat co chce.

Není tady

#10 19. 11. 2008 13:53

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

agewo...ty jsi rozvedená a tohoto přítele máš již 3 roky - někde píšeš dva..mno to je jedno...ale jak dlouho je jeho žena "alkoholička" a jak dlouh ho zanedbává??(trošku moje ironie...už to  totiž vidím jak je one muž neštastnýdudlik )....a myslíš si že Ty ho zahráníš..nebo už prostě nechceš být sama a chytáš se stébla???
jan aby jsi se se zlou nepotázala...ted se můžeš jen domnívat...ale co víš c o se mu honí hlavou a jak moc mu tohle žití vyhovuje??? aby ti neutekl uplně...až se dozví co chceš ty  :-   BI

Upravil(a) adra (19. 11. 2008 13:54)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#11 19. 11. 2008 13:54

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Chceš s ním žít nebo máš touhu záchranářského psa dostat ho ze spárů holky-alkoholky?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#12 19. 11. 2008 14:01

agewa
♥♥♥♥♥♥-

helena- abych byla upřímná, asi obojí, jen nevím co víc.
adra- pokud na tom trváš- 3 roky to budou za 2 měsíce.a nevím , co se mu honí v hlavě, o své ženě  nikdy nemluví a vím, že může odejít
no právě že v tuto chvíli není právě ani tak podstatné , co řekne a udělá, spíš jak já poznám, že jsem na to připravebá

Není tady

#13 19. 11. 2008 14:02

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

nepoznáš, ale jak už na to myslíš a ptáš se na babi...tak se asi vezeš

Není tady

#14 19. 11. 2008 14:03

agewa
♥♥♥♥♥♥-

adra- ještě , ona pila vždy, jen se to stále více zhoršuje, což je právě znát na tom jejím chování a já netvrdila, že on je neštastný nebo se tak prezentuje

Není tady

#15 19. 11. 2008 14:05

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

neřeš je, nevymyslíš - co by kdyby....to už jsou jen spekulace, které si vytváříš.

Není tady

#16 19. 11. 2008 14:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

abych byla upřímná, asi obojí, jen nevím co víc
V tom případě si NEJDŘÍV rozmysli, co chceš. Zatím připravená nejsi - a stavět vztah na charitě je na nic. On ti vděčný nebude a ty se tím budeš žrát.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#17 19. 11. 2008 14:11

Alyssa
♥♥♥♥---

Nejdřív si musíš udělat jasno v tom, co chceš ty a co mu můžeš eventuálně nabídnout. Znáte se už dost dlouho, to jste o jeho životě nikdy nemluvili? Nevíš, jak to doma má?

Není tady

#18 19. 11. 2008 14:11

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

rada...neptej se na věci, na který nechceš znát odpověd a o kterých si nejsi naprosto jistá, že ustojíš wink

Není tady

#19 19. 11. 2008 14:14

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no nenapsala jsi to - že je neštastný... to je pravda to se omlouvám
Nic méně mám pocit že si myslíš že s Tebou by to vythl...ale kdyby chtěl a tak by to asi udělal ne?
máš dítě? tuším že jo...on ví že jsi sama a že by se on bál Ti navrhnout společnou budoucnost????  smile

k délce vašeho  vztahu - najdu to jak jste spolu dlouho - jen pro porádek..možná jsem se spletla....  BI

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#20 19. 11. 2008 14:15

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#21 19. 11. 2008 15:07

agewa
♥♥♥♥♥♥-

adra- tak vidíš, když se podíváš na datum, psala jsem to v únoru, takže je to dobře.jak to tam čtu, poněkud jsem se alespon posunula dopředu, jde to dost těžko, co?
o tom co chci přemýšlím poslední dobou pořád,jenže připadám si nerozhodná- jeden den sama v klidu, druhý den bych ráda někoho vedle sebe měla.
vím , že to zní asi hrozně divně, plácám se v tom a nejsem schopna najít řešení. takové, že řeknu - tak a to je to ch chci.proto mě zajímá , jak to zjistit.

Není tady

#22 19. 11. 2008 15:13

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

agewa napsal(a):

adra- tak vidíš, když se podíváš na datum, psala jsem to v únoru, takže je to dobře.jak to tam čtu, poněkud jsem se alespon posunula dopředu, jde to dost těžko, co?
o tom co chci přemýšlím poslední dobou pořád,jenže připadám si nerozhodná- jeden den sama v klidu, druhý den bych ráda někoho vedle sebe měla.
vím , že to zní asi hrozně divně, plácám se v tom a nejsem schopna najít řešení. takové, že řeknu - tak a to je to ch chci.proto mě zajímá , jak to zjistit.

Ono to není ani tak o vztahu, jako o Tobě... a odpověď na to, co chceš, najdeš zase jenom sama v sobě...
Zeptej se sama sebe, co chceš... a pak k sobě nech přijít odpověď.
Nikdo jiný než Ty Ti odpověď na otázku o Tvém životě nedá... kdo jiný by měl vědět, co Ty chceš, než Ty?

Není tady

#23 19. 11. 2008 15:26

rebi
Host

A jak dlouho je on s tou zenou?
Mi prijde ze je na to jak to u nich chodi proste zvyklej..a neprijde mu to divny
Kazdopadne risk je zisk...pokud se rozhodne zustat s ni aspon budes vedet ze to dal nema cenu (cim driv tim lip), mno a kdyz se rozhodne pro tebe...tak budes rada ne?

#24 19. 11. 2008 15:28

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Přítel má ženu alkoholičku - hele, přečti si něco tady:
http://www.sweb.cz/zavislosti/kodependence.html
abys věděla, s kým máš tu čest :-)
A možná je to i o Tobě, agewo, pokud jsi měla za manžela gamblera.

Není tady

#25 19. 11. 2008 17:05

agewa
♥♥♥♥♥♥-

martinka 1 - zajímavé čtení, už jsem o tom slyšela, koneckonců v době rozvodu a po něm jsem chodila k psycholožce.
asi jsi to popsala přesně. tady nejde o ten vztah, tady jde o to, jak já poznám, že jsem na změnu připravená, protože změna nastane v každém případě, to vím,
když tady čtu ty rady, řekla bych , že ještě nejsem, i když se k tomu propracovávám.zřejmě budu ještě muset nějakou dobu se v sobě "pitvat".

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí