18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím lidičky, já u mám natětí vechny dárky koupené, nechtěla bych teď chodit po obchodech, protoe je to tam fakt ílený, to raději zajdu na náměstí na teplý punč či svařáček, to mě na Vánocích baví nejvíc Jinak mám toho doma pro děti spoustu. Od oblečení, přes kníečky, tvořící (malovací, vystřohovací, lepící) sady, plyáky a po kuličkovou modelínu. Na tu jsem zvědavá i já sama, proto jsem s tím nikdy nepracovala, tak mě zajímá jaké to bude a jestli se z toho dá opravdu něco tvořit
Není tady
my máme v rodině samé parádnice a parádníky, take já kupuji oblečení, malému synovci (5let) koili a neteři 5 let zase mikinu s tučňákem, straně je zboňuje
Není tady
Reklama je gde Brrouku
Není tady
Jalina - nikde, proč by měla být, chtěla jsem jen dát tip na to, jak by se dal vyřeit dárek, tak jak se ptala autorka diskuze
Není tady
Jalina: "gde"? Co je tohle za novodobou gramotnost? Koukám, e dalí posedlej člověk, kterej ve vem vidí reklamu, jen aby se mohl naváet do ostatních. Jestli nemá nic k tématu, tak se do toho plést nemusí ...
Brrouk:u v takovém věku jsou to parádnice? U nás to zatím prcci moc neřeí, co jim obléknu, to jim obléknu Jsou spíe na ty hračky:) Proto jim kupuju hlavně ty tvořivé, aby moc neblbli z robotů a takových íleností
Není tady
LuckaMerta - děkuji za zastání, ale pochybuju, e to pomůe
A teď k tématu diskuze - parádníci jsou, ale netuím, po kom to sdědili, protoe já ani manel módu nijak moc neřeím, beztak v tom bude mít prsty sestra ale samozřejmě nebudou mít pod stromkem jen oblečení, ale také pár hraček, my teda letos kupovali normální plastelínu, protoe tu, kteoru mají (spíe měli), tak u je kaput a musela jsem jí vyhodit.. zapomněli to zavírat, take zvrtdla a u s tím nic neuděláme, má s tou kuličkovou u zkuenosti? je to lepí ne normální?
Není tady
Holky, musím se Vám pochlubit, u mám taky nakoupené dárky! Ale víte co mi udělalo největí radost? Koupili jsme prckovi novou chůvičku a jsme z toho nadení. Kdyby jste taky chtěli někde vybírat, my si vcelku rychle a myslím, e dobře vybrali na detske-chuvicky.cz, je tam opravdu velký výběr! S videem, bez videa a podobně. Teďka budem mít Filípka pořád pod kontrolou a co Vy? Taky u máte ve nakoupeno? Vánoce za dveřmi! Těíte se?
Upravil(a) Radkka (21. 12. 2013 15:42)
Není tady
Kdy to nebude mít smysl, tak nebude no, co se dá dělat Jinak co se týče té kuličkové, tak zkuenosti jsou jen malé, protoe my ji budeme rozbalovat a pod stromečkem. Ale setkala jsem se sní u amarádky, díky které jsem ji vlastně pod stromeček koupila. Nevím, jestli je lepí, ne normálně, kadopádně je to něco jiného, pro děti zajímavějího a měla jsem i pocit, e nemastí narozdál od klasické plastelíny
Není tady
Ahoj, já mám 13ti letou dceru a tento rok jsem jí nakoupila skoro ve na mobilpouzdra.cz, dostala od svého otce nový telefon a zbláznila se do různých pouzder, nálepek na něho apod., nejlepí ale byla nouzová nabíječka ve tvaru Mimoně, ta rozesmála i mě :-)
Není tady
Holky, super dárek jsou kníky se jmény dětí (tzv. personalizované knihy) viz. https://www.jahrdina.cz/. Jinak, kdo máte zahradu, doporučuji si prohlídnout nabídku viz. http://www.detskasportoviste.cz/. Skvělá komunikace a rychlost dodání u obou firem! Hodnotím 10/10 a děti jsou bezvadně spokojeny :-)
-----------------
Aneta Srbová
www.lentilkydetem.cz
Není tady
Ahoj, vyplníte mi prosím kraoučký dotazník o tom, čím se děti chtějí stát? Budu moc vděčná http://goo.gl/forms/YvFy76GXFi
Není tady