Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 12. 2013 16:48

LuckaMerta
♥------

Re: vánoční dárky

Zdravím lidičky, já už mám naštětí všechny dárky koupené, nechtěla bych teď chodit po obchodech, protože je to tam fakt šílený, to raději zajdu na náměstí na teplý punč či svařáček, to mě na Vánocích baví nejvíc smile Jinak mám toho doma pro děti spoustu. Od oblečení, přes knížečky, tvořící (malovací, vystřohovací, lepící) sady, plyšáky a po kuličkovou modelínu. Na tu jsem zvědavá i já sama, protož jsem s tím nikdy nepracovala, tak mě zajímá jaké to bude a jestli se z toho dá opravdu něco tvořit smile

Není tady

#27 20. 12. 2013 17:48

Brrouk
Zablokovaný

my máme v rodině samé parádnice a parádníky, takže já kupuji oblečení, malému synovci (5let) košili a neteři 5 let zase mikinu s tučňákem, strašně je zbožňuje smile

Není tady

#28 20. 12. 2013 18:32

jalina
Zablokovaný

Reklama je gde Brrouku

Není tady

#29 21. 12. 2013 12:30

Brrouk
Zablokovaný

Jalina - nikde, proč by měla být, chtěla jsem jen dát tip na to, jak by se dal vyřešit dárek, tak jak se ptala autorka diskuze

Není tady

#30 21. 12. 2013 14:39

LuckaMerta
♥------

Jalina: "gde"? Co je tohle za novodobou gramotnost?  Koukám, že další posedlej člověk, kterej ve všem vidí reklamu, jen aby se mohl navážet do ostatních.  Jestli nemᚠnic k tématu, tak se do toho plést nemusíš ...
Brrouk:už v takovém věku jsou to parádnice? smile U nás to zatím prcci moc neřeší, co jim obléknu, to jim obléknu big_smile Jsou spíše na ty hračky:) Proto jim kupuju hlavně ty tvořivé, aby moc neblbli z robotů a takových šíleností smile

Není tady

#31 21. 12. 2013 14:47

Brrouk
Zablokovaný

LuckaMerta - děkuji za zastání, ale pochybuju, že to pomůže big_smile
A teď k tématu diskuze - parádníci jsou, ale netuším, po kom to sdědili, protože já ani manžel módu  nijak moc neřeším, beztak v tom bude mít prsty sestra big_smile ale samozřejmě nebudou mít pod stromkem jen oblečení, ale také pár hraček, my teda letos kupovali normální plastelínu, protože tu, kteoru mají (spíše měli), tak už je kaput a musela jsem jí vyhodit.. zapomněli to zavírat, takže zvrtdla a už s tím nic neuděláme, mᚠs tou kuličkovou už zkušenosti? je to lepší než normální? smile

Není tady

#32 21. 12. 2013 15:39

Radkka
♥♥♥----

Holky, musím se Vám pochlubit, už mám taky nakoupené dárky! Ale víte co mi udělalo největší radost? Koupili jsme prckovi novou chůvičku a jsme z toho nadšení. Kdyby jste taky chtěli někde vybírat, my si vcelku rychle a myslím, že dobře vybrali na detske-chuvicky.cz, je tam opravdu velký výběr! S videem, bez videa a podobně. Teďka budem mít Filípka pořád pod kontrolou a co Vy? Taky už máte vše nakoupeno? Vánoce za dveřmi! Těšíte se?

Upravil(a) Radkka (21. 12. 2013 15:42)

Není tady

#33 21. 12. 2013 15:56

LuckaMerta
♥------

Když to nebude mít smysl, tak nebude no, co se dá dělat big_smile Jinak co se týče té kuličkové, tak zkušenosti jsou jen malé, protože my ji budeme rozbalovat až pod stromečkem. Ale setkala jsem se sní u amarádky, díky které jsem ji vlastně pod stromeček koupila. Nevím, jestli je lepší, než normálně, každopádně je to něco jiného, pro děti zajímavějšího smile a měla jsem i pocit, že nemastí narozdál od klasické plastelíny smile

Není tady

#34 23. 7. 2014 13:01

patrifialka
♥------

Ahoj, já mám 13ti letou dceru a tento rok jsem jí nakoupila skoro vše na mobilpouzdra.cz, dostala od svého otce nový telefon a zbláznila se do různých pouzder, nálepek na něho apod., nejlepší ale byla nouzová nabíječka ve tvaru Mimoně, ta rozesmála i mě :-)

Není tady

#35 28. 2. 2015 13:17

AnetaS
♥------

Holky, super dárek jsou knížky se jmény dětí (tzv. personalizované knihy) viz. https://www.jahrdina.cz/. Jinak, kdo máte zahradu, doporučuji si prohlídnout nabídku viz. http://www.detskasportoviste.cz/. Skvělá komunikace a rychlost dodání u obou firem! Hodnotím 10/10 a děti jsou bezvadně spokojeny :-)

-----------------
Aneta Srbová
www.lentilkydetem.cz

Není tady

#36 5. 3. 2015 10:38

betabeta
♥------

Ahoj, vyplníte mi prosím kraoučký dotazník o tom, čím se děti chtějí stát? Budu moc vděčná smile http://goo.gl/forms/YvFy76GXFi

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí