18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminy, omlouvám se, e vám sem lezu, ale jsem bezradná s dárky pro neteřindu 11 let a synovce 8 let, tak se obracím na můj oblíbený babinet. Já nevím, co teď pro tyto děcka frčí, vy mě určitě poradíte. Klidně nějaký dárek dohromady. Zhruba za 1000 Kč pro oba. Loni jsme jim dali kadému album a do toho korunky, ale letos u by to nebyl vtip, i kdy z toho měli obrovskou radost. Mají počítač i DVD, ale nemám přehled o tom co mají a co ne. Moc děkuju za vae typy.
Není tady
Neteřinka u bude ve věku, kdy se ráda strojí, tak nějakou dětskou kosmetiku, biuterii, kníku. To záleí na tom, co je baví, ná 10ti letý měl největí radost z rybářského prutu, předtím si sám řekl o nějakou podivnou hru (vůbec jsme nechápali, co je na tom zábavné).
Není tady
Naemu Vojtovi jsme koupili Lego,kníku o dinosaurech (je do nich blázen),kníku Otázky a odpovědi nebo jak se to jmenuje,auto Hammer a pak u jen maličkosti a oblečení.Mimo jiné si přál meč,pistoli,autíčka a makarní kostým.
Není tady
Hani sousedka ted kupovala dceři 1O let toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16975490&tab=2 a mají to i pro kluky
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Hani sousedka ted kupovala dceři 1O let toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16975490&tab=2 a mají to i pro kluky
No Luci, co o to, to by byl krásný dárek, ale oni mají rodiče, tak trochu o pár let pozadu, take si myslím, e bych je akorát natvala.
Není tady
hanina napsal(a):
Lucka 1 napsal(a):
No Luci, co o to, to by byl krásný dárek, ale oni mají rodiče, tak trochu o pár let pozadu, take si myslím, e bych je akorát natvala.
tak to jo,já vím e v deseti letech bych z toho byla nadená
Není tady
tak jedině holčině nějaký pěkný deníček na její tajnůstky na kliček a klukovi nevím..nějakou hru,stavebnici.... nebo něco a hru dohromady
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
tak jedině holčině nějaký pěkný deníček na její tajnůstky na kliček a klukovi nevím..nějakou hru,stavebnici.... nebo něco a hru dohromady
No kadopádně musím někam vyrazit, z domu to asi nepůjde, i kdy to by se mě líbilo uplně nejvíc.
Není tady
sudina napsal(a):
ale půjde to,sedni k netu a nech si to poslat!!!!!!!!!!
No budu si muset na to vyhranit čas. Dneska jsem se dala do přebírání papírů a Luky spal jako na potvoru hodinu
Není tady
jé já mám snad vechny dárky pře net Za prvé super cena a za druhé výběr,tady u nás nic takovýho neseenu a za třetí nemusím se o nic rvát
Není tady
holky...kdy máte ty dárky přes...poradte mi pls....
nemůu nikde na netu najít bačkory dětské motivem blesk mcqueen - auta - ta pohádka u jsem prolezla kde co, s tímto motivem mají snad vechno ale bačkory ne:-((( viděla jsem je někdy v létě někde v obchodáku ... kdybych to tenkrá tuila vzala jsem je rovnou... dekuju moc za radu!!!
Není tady
Já jsem viděla na tom mimibazaru - bo co je, takový deník z nějakého muzikálu. Vím, e11letá neteř byla tím seriálem posedlá. Tam mladí - malí tancují a zpívají, ale zaboha si nevzpomenu, jak se to jmenuje...Nevíte někdo? Těký, co?
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
jé já mám snad vechny dárky pře net Za prvé super cena a za druhé výběr,tady u nás nic takovýho neseenu a za třetí nemusím se o nic rvát
No vdy já taky vesele nakupuju přes net, akorát mamce potřebuju kabelku a to asi musím vidět na vlastní oči
Není tady
Určitě by je bavila nějaká společenská hra, něco jako Osadníci z Katanu nebo Monopoly junior nebo tak něco. Určitě mezi hrama najde i něco v tvé cenové relaci, jsou toti některý pěkně drahý
Není tady
baobab napsal(a):
Určitě by je bavila nějaká společenská hra, něco jako Osadníci z Katanu nebo Monopoly junior nebo tak něco. Určitě mezi hrama najde i něco v tvé cenové relaci, jsou toti některý pěkně drahý
A má nějaký odkaz na takové hry? Momentálně ani nevím kde je hledat, ale jdu to zkusit. Rodičů jsem se ptala, jestli nemají nějaký typ, co jim koupit. Koukali na mě div né s otevřenou pusou, tak něco vyberu a holt to bude vyhovovat nebo ne. Já jsem ten typ, co radi koupím něco pořádného a potřebného ne věc, která bude někde leet
Není tady
baobab napsal(a):
Osadníky jsme dávali vloni - to chtěli.
Viděla jsem super puzzle. Reklama je i v televizi. Je to globus - puzzle. Skládá si prostě puzzle na tom globusu. ten stojí na takové noičce- klasicky. Úasný. Jen nevím, co by na to řekli haranti. Mně by se to moc líbilo.
Není tady
no já pro své děcka vybrala dárek na reklama, kde mají dost iroký výběr. A své mamce jsem odtatuď nechala udělat rodinnou fotku jako puzzle, tak byla nadená :-).
Není tady
Holky, co letos kupujete pro 8 leté kluky? Synátorovi jsme s babičkou pořídili klávesy, dostane koloběku, od druhé babičky rádio s CD, ale jetě má dalí prarodiče a tam by to chtělo asi nějakou "hračku". Zmiňoval se o lovci duchů, ale to mi přijde opět jako chvilková záleitost. Poraďte, pls...
Není tady
Ahoj, já budu pro synovce kupovat solární hračku, zamiloval si film transformeři, take teď nemluví o ničem jiném.. a já to právě nala na netu, e ten hlavní hrdina je jako hračka, tak mu dáme asi to http://www.elektrocoleti.cz/673-solarni … bnice.html
Není tady
Ahoj vem, krásny dárek také můe být mozaikový portrét podle fotky nebo také zrcadlo s fotkou. Je to moc hezké a originální. Nabízejí tam také hezkou biuterii. Můete se podívat na reklama, smazáno
Upravil(a) AndreaP. (29. 10. 2013 13:16)
Není tady
Ahoj. Já jako teta jsem pro neteř se synovcem koupila ze srandy voňavé tkaničky, padla jsem na to úplně náhodně. Myslím, e se jim to bude líbit. K tomu bych chtěla koupit jetě něco. Ale zatím nemám tuení co.
Není tady
Domca napsal(a):
Ahoj. Já jako teta jsem pro neteř se synovcem koupila ze srandy voňavé tkaničky, padla jsem na to úplně náhodně. Myslím, e se jim to bude líbit. K tomu bych chtěla koupit jetě něco. Ale zatím nemám tuení co.
Jo o těch tkaničkách jsem také slyela , moná to koupím ze srandy také neteři. Určitě z toho bude nadená. U jsem si prohlíela dokonce webovky, jen přemýlím jakou vůni koupit. Vidím to na jahodu .
Není tady