29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminy, omlouvám se, že vám sem lezu, ale jsem bezradná s dárky pro neteřindu 11 let a synovce 8 let, tak se obracím na můj oblíbený babinet. Já nevím, co teď pro tyto děcka frčí, vy mě určitě poradíte. Klidně nějaký dárek dohromady. Zhruba za 1000 Kč pro oba. Loni jsme jim dali každému album a do toho korunky, ale letos už by to nebyl vtip, i když z toho měli obrovskou radost. Mají počítač i DVD, ale nemám přehled o tom co mají a co ne. Moc děkuju za vaše typy.
Není tady
Neteřinka už bude ve věku, kdy se ráda strojí, tak nějakou dětskou kosmetiku, bižuterii, knížku. To záleží na tom, co je baví, náš 10ti letý měl největší radost z rybářského prutu, předtím si sám řekl o nějakou podivnou hru (vůbec jsme nechápali, co je na tom zábavné).
Není tady
Našemu Vojtovi jsme koupili Lego,knížku o dinosaurech (je do nich blázen),knížku Otázky a odpovědi nebo jak se to jmenuje,auto Hammer a pak už jen maličkosti a oblečení.Mimo jiné si přál meč,pistoli,autíčka a maškarní kostým.
Není tady
Hani sousedka ted kupovala dceři 1O let toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16975490&tab=2 a mají to i pro kluky
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Hani sousedka ted kupovala dceři 1O let toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16975490&tab=2 a mají to i pro kluky
No Luci, což o to, to by byl krásný dárek, ale oni mají rodiče, tak trochu o pár let pozadu, takže si myslím, že bych je akorát naštvala.
Není tady
hanina napsal(a):
Lucka 1 napsal(a):
No Luci, což o to, to by byl krásný dárek, ale oni mají rodiče, tak trochu o pár let pozadu, takže si myslím, že bych je akorát naštvala.
tak to jo,já vím že v deseti letech bych z toho byla nadšená
Není tady
tak jedině holčině nějaký pěkný deníček na její tajnůstky na kliček a klukovi nevím..nějakou hru,stavebnici.... nebo něco a hru dohromady
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
tak jedině holčině nějaký pěkný deníček na její tajnůstky na kliček a klukovi nevím..nějakou hru,stavebnici.... nebo něco a hru dohromady
No každopádně musím někam vyrazit, z domu to asi nepůjde, i když to by se mě líbilo uplně nejvíc.
Není tady
sudina napsal(a):
ale půjde to,sedni k netu a nech si to poslat!!!!!!!!!!
No budu si muset na to vyhranit čas. Dneska jsem se dala do přebírání papírů a Luky spal jako na potvoru hodinu
Není tady
jé já mám snad všechny dárky pře net Za prvé super cena a za druhé výběr,tady u nás nic takovýho neseženu a za třetí nemusím se o nic rvát
Není tady
holky...když máte ty dárky přes...poradte mi pls....
nemůžu nikde na netu najít bačkory dětské motivem blesk mcqueen - auta - ta pohádka už jsem prolezla kde co, s tímto motivem mají snad všechno ale bačkory ne:-((( viděla jsem je někdy v létě někde v obchodáku ... kdybych to tenkrá tušila vzala jsem je rovnou... dekuju moc za radu!!!
Není tady
Já jsem viděla na tom mimibazaru - bo co je, takový deník z nějakého muzikálu. Vím, že11letá neteř byla tím seriálem posedlá. Tam mladí - malí tancují a zpívají, ale zaboha si nevzpomenu, jak se to jmenuje...Nevíte někdo? Těžký, co?
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
jé já mám snad všechny dárky pře net
Za prvé super cena a za druhé výběr,tady u nás nic takovýho neseženu a za třetí nemusím se o nic rvát
No vždyť já taky vesele nakupuju přes net, akorát mamce potřebuju kabelku a to asi musím vidět na vlastní oči
Není tady
Určitě by je bavila nějaká společenská hra, něco jako Osadníci z Katanu nebo Monopoly junior nebo tak něco. Určitě mezi hrama najdeš i něco v tvé cenové relaci, jsou totiž některý pěkně drahý
Není tady
baobab napsal(a):
Určitě by je bavila nějaká společenská hra, něco jako Osadníci z Katanu nebo Monopoly junior nebo tak něco. Určitě mezi hrama najdeš i něco v tvé cenové relaci, jsou totiž některý pěkně drahý
A máš nějaký odkaz na takové hry? Momentálně ani nevím kde je hledat, ale jdu to zkusit. Rodičů jsem se ptala, jestli nemají nějaký typ, co jim koupit. Koukali na mě div né s otevřenou pusou, tak něco vyberu a holt to bude vyhovovat nebo ne. Já jsem ten typ, co radši koupím něco pořádného a potřebného než věc, která bude někde ležet
Není tady
baobab napsal(a):
Osadníky jsme dávali vloni - to chtěli.
Viděla jsem super puzzle. Reklama je i v televizi. Je to globus - puzzle. Skládá si prostě puzzle na tom globusu. ten stojí na takové nožičce- klasicky. Úžasný. Jen nevím, co by na to řekli haranti. Mně by se to moc líbilo.
Není tady
no já pro své děcka vybrala dárek na reklama, kde mají dost široký výběr. A své mamce jsem odtatuď nechala udělat rodinnou fotku jako puzzle, tak byla nadšená :-).
Není tady
Holky, co letos kupujete pro 8 leté kluky? Synátorovi jsme s babičkou pořídili klávesy, dostane koloběžku, od druhé babičky rádio s CD, ale ještě má další prarodiče a tam by to chtělo asi nějakou "hračku". Zmiňoval se o lovci duchů, ale to mi přijde opět jako chvilková záležitost. Poraďte, pls...
Není tady
Ahoj, já budu pro synovce kupovat solární hračku, zamiloval si film transformeři, takže teď nemluví o ničem jiném.. a já to právě našla na netu, že ten hlavní hrdina je jako hračka, tak mu dáme asi to http://www.elektrocoleti.cz/673-solarni … bnice.html
Není tady
Ahoj všem, krásny dárek také může být mozaikový portrét podle fotky nebo také zrcadlo s fotkou. Je to moc hezké a originální. Nabízejí tam také hezkou bižuterii. Můžete se podívat na reklama, smazáno
Upravil(a) AndreaP. (29. 10. 2013 13:16)
Není tady
Ahoj. Já jako teta jsem pro neteř se synovcem koupila ze srandy voňavé tkaničky, padla jsem na to úplně náhodně. Myslím, že se jim to bude líbit. K tomu bych chtěla koupit ještě něco. Ale zatím nemám tušení co.
Není tady
Domca napsal(a):
Ahoj. Já jako teta jsem pro neteř se synovcem koupila ze srandy voňavé tkaničky, padla jsem na to úplně náhodně. Myslím, že se jim to bude líbit. K tomu bych chtěla koupit ještě něco. Ale zatím nemám tušení co.
Jo o těch tkaničkách jsem také slyšela , možná to koupím ze srandy také neteři. Určitě z toho bude nadšená. Už jsem si prohlížela dokonce webovky, jen přemýšlím jakou vůni koupit. Vidím to na jahodu
.
Není tady