29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojda holky....mám prosbičku...moc toho teda nevím,ale známá je na začátku 8 měsíce těhu a dnes jí z krve zjistili toxoplazmozu....řekli jí ať zítra přijde znova na krev a pak se uvidí co dál,že asi Praha...zatím jí dal nějaké antibiotika a tím s ní zkončil...do rpáce chodí taky..neschopenku nenapsal...
Nevíte co může toxoplazmoza v těhu způsobit????
A co říkáte na ty antibiotika a přístup lékaře????
Děkuji všem beruškám
Není tady
toxoplazmoza muze v 1. trimestru tehu zpusobit potrat nebo deformaci plodu
v osmem mesici je nutne preleceni, jinak snad nebezpecna neni, hlavne ze se na to prislo, kdyz se to preleci atb, mimi by nemelo byt v ohrozeni
Není tady
Můžu vám doporučit brát wurmex. Já ho beru už tři roky a aspoň jsem se pak v těhotenství nemusela bát domácích mazlíčků.
Není tady
Detoxikace těla od parazitů je docela důležitá věc, ten wurmex je fajn, také ho používám, jen škoda, že stojí tolik peněz.
Není tady
In addition to detoxifying from the inside, I also detox by playing slice master every time I'm stressed. It really works for me.
Není tady