6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojda holky....mám prosbičku...moc toho teda nevím,ale známá je na začátku 8 měsíce těhu a dnes jí z krve zjistili toxoplazmozu....řekli jí ať zítra přijde znova na krev a pak se uvidí co dál,že asi Praha...zatím jí dal nějaké antibiotika a tím s ní zkončil...do rpáce chodí taky..neschopenku nenapsal...
Nevíte co může toxoplazmoza v těhu způsobit????
A co říkáte na ty antibiotika a přístup lékaře????
Děkuji všem beruškám
Není tady
toxoplazmoza muze v 1. trimestru tehu zpusobit potrat nebo deformaci plodu
v osmem mesici je nutne preleceni, jinak snad nebezpecna neni, hlavne ze se na to prislo, kdyz se to preleci atb, mimi by nemelo byt v ohrozeni
Není tady
Můžu vám doporučit brát wurmex. Já ho beru už tři roky a aspoň jsem se pak v těhotenství nemusela bát domácích mazlíčků.
Není tady
Detoxikace těla od parazitů je docela důležitá věc, ten wurmex je fajn, také ho používám, jen škoda, že stojí tolik peněz.
Není tady