29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Obrovská gratulace . Přeji hodně štěstí, lásky a zdraví mamince i oběma beruškám.
mufinko, takhle dojatá už jsem dlouho nebyla . moc gratuluju
.
Mufíku, strašně moc ti gratuluju k vytouženému dvojnásobnému štěstí Princeznám do života přeju jen samé krásné věci a hromadu nezapomenutelných chvil
Není tady
mufinko obraovska gratulace k holcickam a tatinkovi vela pevnych nervov s 3 holkami
Není tady
Mufí moc gratuluju k holčičkám , úžasný jak jsi je donosila skoro do konce a přeju vám moc a moc štěstí a spokojenosti
Není tady
Mufíčku, moc gratuluji za celou naší famílii k oběma kočičkám, míry jsou super a máš můj obdiv ,že jsi to zvládla takhle na jedničku
takže teď už jen hodně zdravíčka a pohody a ať se máte jen a jen skvěle
Upravil(a) Pipikoko (20. 11. 2008 9:08)
Není tady
Mufíku,tak i já se připojuji k obr gratulací holčičky jsou nádherný!!!! přeji vám všem hodně zdravíčka a štěstíčka,hodně mlíčka,at jsou berušky spokojený
Není tady
Mufinko, veliká gratulace k holčičkám
Jsi fakt borec, jak jsi to skvěle zvládla
Sice jdu pozdě, ale jdu přece Takže Mufíčku - vše nej nej nej nej nej
moc gratulací k holkám, ať mají život skvělej - což budou, jelikož jsou s tebou
Není tady
Holky tohle mi nedělejte.... díky moc za přání... jsem šťastná, že mám "kolem sebe" takovou sebranku úúúúúúúúúúúúúúúžasných bab... a i díky vám, mi teď ty dvě myšky chrupou tady vedle v postýlce...
Není tady
Ježíš Mufíku,ty tvoje holčičky jsou jsou nádhernýýýýýý....všechny.Tak hlavně to zdravíčko a pohodu a mooooc gratuluju.
Není tady
Mufinko sice se neznáme,ale gratuluji k dvojčátkům! Musím upozornit,že je to dvojnásobný utrpení,ale i dvojnásobné štěstí.Sama vím o čem píšu,protože sama doma mám roční dvojčátka,tak kdyby si potřebovala nějakou drobnou konzultaci,tak mě najdeš na podzimňátkách 2007. Ahoj a ať ti dělají holčičky jen a jen radost
Není tady
Mufinko, moc gratuluju, holky jsou nádherný.No než jsem se rozkývala, už jste doma :-)
Není tady
Mufíku - mocinky gratuluji k narození holčiček, hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky a rodinné pohodky
Není tady