29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
arquebus napsal(a):
No jasný že i nohy,
začnu u kotniků a postupuju nahoru přes lýtka, kolena, stehna až tam kde mě to baví nejvíc.
Ježíši. To bych si přišla jako nesvéprávná. Neříkám občas v rozkroku, v rámci milostné předehry, ale tohle NE.
Nemyslím, že bychom měli partnery/ky pouštět úplně všude, totálně k sobě a nenechat si aspoň trošku intimna. To brzy přestane být zajímavé.
Upravil(a) majkafa (22. 4. 2009 18:08)
to je jako bys maserovi řekla, že má přestat masírovat, protože to jinak bude pro něj brzy nezajímavé
Není tady
Myslíš masér jako povolání? Nu, to by si asi rozmyslel, když se chce uživit. Ale arquebus není holič.
majkafa napsal(a):
Myslíš masér jako povolání? Nu, to by si asi rozmyslel, když se chce uživit. Ale arquebus není holič.
no to asi není,ale cosi má s tím masérem společného...baví ho to
Není tady
Zatím. Vím, že je tady sex, ale jak si ho čtu, tak si myslím, že je na ní citově závislý. I to, co píše tady o jejím holením, mi do toho zapadá. A to pro vztah není nic dobrého.
Upravil(a) majkafa (22. 4. 2009 22:41)
majkafa napsal(a):
...Ale arquebus není holič.
Podle toho co o sobě píše, je to aspoň zapálený holič - amatér
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
Teda můžu říct že jen jednou jsem to zkoušela strojkem a už na něj nikdy nesáhnu.. Mě je jendo jeslti budu oholená nebo ne, ale ráda bych věděla co mají kluci raději
No nejsem sice kluk, ale myslím, že bobříci už v módě nejsou
Není tady
Jéé bobr... u nás jsou v Labi
Není tady
já to beru někdy i podle počasí, když je zima, nechám se trochu víc zarůst, teda ne na bobra:)
Není tady
brenda9 napsal(a):
...když je zima, nechám se trochu víc zarůst...
A to je Ti pak na ni větší teplo, jo?
Není tady
ne, ale v zimě tak často ve vaně a tak mě to neláká se holit:)
Není tady
Se zrovna holím ve vaně pod vodou, pak se nedělají pupínky.
Já mám spíš problém, že ikdyž mám čerstvou žiletku, přijde mi, že nevezme všechno a mám tam černé tečky:(
Není tady
majkafa napsal(a):
Se zrovna holím ve vaně pod vodou, pak se nedělají pupínky.
tak u mě je to pravej opak!!.já to takhle udělat ,mám vyrážku do 5minut
Není tady