|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mne tie depilačné krémy nejako nefungujú. Mám ich aj 3x dlhšie, než je doporučená doba a - skoro nič. 
mě taky ne - mám hodně tvrdé chloupky a na ty to prostě nezabírá. Kdo má jiné, takové ty jemné blonďaté, na ty krémy krásně zabírají, ale já to tam můžu mít půl dne a nic 
Není tady
taky tak , prostě kvalita je kvalita

majkafa napsal(a):
Mne tie depilačné krémy nejako nefungujú. Mám ich aj 3x dlhšie, než je doporučená doba a - skoro nič.
Není tady

Když jsem se holila žiletkou skoro každy den, tak to šlo... jakmile jsem holila míň často, tak naskákaly takový pupence...
Jinak jestli můžu doporučit - brazilka provedená cukrovou pastou... zvyknout se na to da, boli to min nez pri vosku a epilatoru, dela se to po smeru rustu, jen clovek musi prekonat trochu studu... cena je cca 500 - 600 Kc, me to vydrzi skoro mesic, pak mi sem tam zacne neco dorustat... nekdo musi chodit casteji...
Není tady
Mě tahle kravská móda štve. Svědí to, zarůstá, fujtajbl. Za našich mladých let jsme se neholily a žily jsme taky. Přes zimu to bojkotuju a jsem za bobra - k posměchu svých dcer( nebo jen zkrátím sestřih
) a v létě holím ( na mokro a pak plácám mandlovým mlékem nebo Tea Tree) ale trpím 
Upravil(a) lueta (18. 11. 2008 15:45)
Není tady
majkafa napsal(a):
Já se neopupínkuju ani proti srsti, když holím pod vodou. To holení ve vaně pod vodou jsem okoukla od mé kolegyně už před léty, je to její vynález.
Je to rychlé, praktické a funguje mi to.
Taky se holim pod vodou ve vane.Nepouzivam zadny holici krem ani pred ani po a je to v pohode zadne pupinky.
Není tady

Ronja napsal(a):
mě taky ne - mám hodně tvrdé chloupky a na ty to prostě nezabírá. Kdo má jiné, takové ty jemné blonďaté, na ty krémy krásně zabírají, ale já to tam můžu mít půl dne a nic
Tak to jsme na tom asi stejně
Mám taky takové tvrdé mršky chloupky. Když se oholím žiletkou tak už po 5hodinách citím strniště
Takže epilátor to jistí
Jiná možnost asi není
Není tady
hhanca napsal(a):
Ronja napsal(a):
Mám taky takové tvrdé mršky chloupky. Když se oholím žiletkou tak už po 5hodinách citím strniště
Takže epilátor to jistí
Jiná možnost asi není
epilator?? to jsem zkusila jednou a nikdy vic, mela jsem z toho akorat same bolaky a to mam prave i nastavec na holeni intimnich partii...tak nevim...ja to holim ziletkou a akorat mi trochu vadi, ze se vzdycky porezu...

Není tady
mě docela zabírá Opilca, ale je s tím pomalu víc práce než s holením, také čekám dlouho, než to začne trochu fungovat a pak to stejně ještě chce doupravit.
O té brazilské jsem uvažovala, ale nějak jsem v Plzni nic nesehnala. A to se jako celá svlékneš?
Není tady

HB napsal(a):
hhanca napsal(a):
Ronja napsal(a):
Takže epilátor to jistí
Jiná možnost asi není
epilator?? to jsem zkusila jednou a nikdy vic, mela jsem z toho akorat same bolaky a to mam prave i nastavec na holeni intimnich partii...tak nevim...ja to holim ziletkou a akorat mi trochu vadi, ze se vzdycky porezu...
No, myslím, že kdyby jsi měla takové tvrdé a rychle rostoucí chloupky, že by jsi na ten epilátor také brzo přešla:) Já když si holila nohy žiletkou, tak jsem si je musela holit každý den a už večer jsem měla strniště
A navíc jsem se taky žiletkou skoro vždy pořezala
No a vše je jen o zvyku. Neříkám, že po epilování nemám boláčky, mám, ale po natření gelem po holení krásně do 30min zmizí.
Není tady
teda všechna čest, když se překonáte a vydržíte epilátor... já ho používám jen na nohy... a když používáte epilátor i na intimní partie, to holíte jen tak, aby nic "nevykukovalo" z kalhotek, nebo uplně? dost dobře si nedovedu použití epilátoru i "dole"... 
Není tady
Barusja napsal(a):
mě docela zabírá Opilca, ale je s tím pomalu víc práce než s holením, také čekám dlouho, než to začne trochu fungovat a pak to stejně ještě chce doupravit.
O té brazilské jsem uvažovala, ale nějak jsem v Plzni nic nesehnala. A to se jako celá svlékneš?
V Plzni jsem na netu objevila tohle: http://www.pedikura-plzen.wz.cz/index_c … pilace.htm
tak tu brazilskou depilaci nabízí...ale osobní zkušenost bohužel nemám....
Není tady
janísek napsal(a):
teda všechna čest, když se překonáte a vydržíte epilátor... já ho používám jen na nohy... a když používáte epilátor i na intimní partie, to holíte jen tak, aby nic "nevykukovalo" z kalhotek, nebo uplně? dost dobře si nedovedu použití epilátoru i "dole"...
Všude 
Je to náročný,ale vydrží až dva měsíce
a v pohodě se dá zvyknout.
myslím, že je to jen o prahu bolesti 
)Není tady

majkafa napsal(a):
Mne našťastie dobre, lebo epilovať môžem len lýtka
a keby som použila žiletku na intímne miesta, to sa radšej vzdám doživotne všetkých sex. pôžitkov.
Znesiem pri vzrušení istú mieru bolesti, ale holenie k tomu teda nepatrí.
A snažím sa skôr upraviť a udržať v znesiteľných hraniciach ako vyrábať "holátko".
Není tady
Santala napsal(a):
janísek napsal(a):
Všude
Je to náročný,ale vydrží až dva měsícea v pohodě se dá zvyknout.
myslím, že je to jen o prahu bolesti
SAMA SOBĚ SADISTKOU 

Není tady

Barusja napsal(a):
Záleží, jak moc to chceš udělat, pokud chceš jenom třísla, tak si necháš kalhotky a je to... když chodím na brazilku jako takovou (buď úplně oholit nebo nechat úzkej proužek), tak nejdřív ty kalhotky mám až do tý doby, než je nutný to sundat... a pak to jde dolů... výhoda cukrový pasty je v tom, že to normálně opláchneš vodou - a ne jako ten blbej vosk...
Omlouvám se - snad to není reklama - nejsem v tom zainteresovaná, ale na www.cukrovapasta.cz je v adresaři seznam salonu, kde to delaji - v plzni je taky jeden.
Není tady
Jé holky díky moc. Já byh to dala tak na tu čárku, holátko už mi přijde moc:))
Jinak včera jsem si koupila balzám po holení na citlivou pokožku, sice je to pánské, ale zatím ok.
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Santala napsal(a):
janísek napsal(a):
Všude
Je to náročný,ale vydrží až dva měsícea v pohodě se dá zvyknout.
myslím, že je to jen o prahu bolestiSAMA SOBĚ SADISTKOU
![]()
No, i tak se to dá říct 

)Není tady
Barusja napsal(a):
Jé holky díky moc. Já byh to dala tak na tu čárku, holátko už mi přijde moc:))
Taky jsem dlouho měla zvláštní pocity s holátkem, že je pak tak bezbranná, nebo co.
No a už nějakou dobu jsem u holátka. Je to praktické, zjistila jsem, že než se "dělat s čárkou"
, je tohle pohodlnější. Dokonce se mi to zalíbilo.
A ostatní ať si trhnou nohou, jestli se jim to nelíbí. Změnit to můžu, kdykoliv si zamanu. 
Holátko se dokonce líbí mému nynějšímu partnerovi, tak co chtít víc. 
A mate nekdo tip na nejaky dobry epilator-setrnejsi??je jich na trhu spousta.
Ja mam bohuzel taky tvrdaky cerny 
ze bych si o epilator napsala jeziskovi 
Není tady
třeba k tomu také časem dojdu:)
Jsem objednaná příští středu na tu brazilskou prý to je na 15-20 minut, tak jsem zvědavá
Upravil(a) Barusja (20. 11. 2008 11:48)
Není tady
Barusja napsal(a):
třeba k tomu také časem dojdu:)
Jsem objednaná příští středu na tu brazilskou prý to je na 15-20 minut, tak jsem zvědavá
Baruš, tak pak napiš, jak jsi dopadla a jaký to bylo.... taky mě to láká, ale furt se nemůžu odhodlat.... a kam jdeš teda v Plzni?
Není tady
Jani jdu na to, jak si mi poslala ten kontakt:) Paní byla docela ochotná, chtěla mě vzít ještě dnes:)
Není tady