Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 18. 11. 2008 15:03

majkafa
Host

Re: Holení na int. místě

Mne tie depilačné krémy nejako nefungujú. Mám ich aj 3x dlhšie, než je doporučená doba a - skoro nič. dumbom

#27 18. 11. 2008 15:08

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

mě taky ne - mám hodně tvrdé chloupky a na ty to prostě nezabírá. Kdo má jiné, takové ty jemné blonďaté, na ty krémy krásně zabírají, ale já to tam můžu mít půl dne a nic dumbom

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#28 18. 11. 2008 15:09

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

taky tak , prostě kvalita je kvalita lol lol lol

majkafa napsal(a):

Mne tie depilačné krémy nejako nefungujú. Mám ich aj 3x dlhšie, než je doporučená doba a - skoro nič. dumbom

Není tady

#29 18. 11. 2008 15:25

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

Když jsem se holila žiletkou skoro každy den, tak to šlo... jakmile jsem holila míň často, tak naskákaly takový pupence...

Jinak jestli můžu doporučit - brazilka provedená cukrovou pastou... zvyknout se na to da, boli to min nez pri vosku a epilatoru, dela se to po smeru rustu, jen clovek musi prekonat trochu studu... cena je cca 500 - 600 Kc, me to vydrzi skoro mesic, pak mi sem tam zacne neco dorustat... nekdo musi chodit casteji...

Krystof - leden 2012

Cap nebo vrana - duben 2016

Není tady

#30 18. 11. 2008 15:42

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Mě tahle kravská móda štve. Svědí to, zarůstá, fujtajbl. Za našich mladých let jsme se neholily a  žily jsme taky. Přes zimu to bojkotuju a jsem za bobra  - k posměchu svých dcer( nebo jen zkrátím sestřih lol ) a v létě holím ( na mokro a pak plácám mandlovým mlékem nebo Tea Tree) ale trpím  roll

Upravil(a) lueta (18. 11. 2008 15:45)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#31 18. 11. 2008 17:41

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Já se neopupínkuju ani proti srsti, když holím pod vodou. To holení ve vaně pod vodou jsem okoukla od mé kolegyně už před léty, je to její vynález. smile Je to rychlé, praktické a funguje mi to.

Taky se holim pod vodou ve vane.Nepouzivam zadny holici krem ani pred ani po a je to v pohode zadne pupinky.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#32 18. 11. 2008 19:42

hhanca
♥♥♥♥♥♥-

Ronja napsal(a):

mě taky ne - mám hodně tvrdé chloupky a na ty to prostě nezabírá. Kdo má jiné, takové ty jemné blonďaté, na ty krémy krásně zabírají, ale já to tam můžu mít půl dne a nic dumbom

Tak to jsme na tom asi stejně smile Mám taky takové tvrdé mršky chloupky. Když se oholím žiletkou tak už po 5hodinách citím strniště sad Takže epilátor to jistí smile Jiná možnost asi nenísmile

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/cW3AKDk.jpghttp://lb1f.lilypie.com/cW3Ap1.png

Není tady

#33 19. 11. 2008 7:46

HB
♥♥♥♥♥--

hhanca napsal(a):

Ronja napsal(a):

Tak to jsme na tom asi stejně smile Mám taky takové tvrdé mršky chloupky. Když se oholím žiletkou tak už po 5hodinách citím strniště sad Takže epilátor to jistí smile Jiná možnost asi nenísmile

epilator?? to jsem zkusila jednou a nikdy vic, mela jsem z toho akorat same bolaky a to mam prave i nastavec na holeni intimnich partii...tak nevim...ja to holim ziletkou a akorat mi trochu vadi, ze se vzdycky porezu...grater

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#34 19. 11. 2008 10:05

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

mě docela zabírá Opilca, ale je s tím pomalu víc práce než s holením, také čekám dlouho, než to začne trochu fungovat a pak to stejně ještě chce doupravit.

O té brazilské jsem uvažovala, ale nějak jsem v Plzni nic nesehnala. A to se jako celá svlékneš?

Není tady

#35 19. 11. 2008 15:28

hhanca
♥♥♥♥♥♥-

HB napsal(a):

hhanca napsal(a):

Ronja napsal(a):

epilator?? to jsem zkusila jednou a nikdy vic, mela jsem z toho akorat same bolaky a to mam prave i nastavec na holeni intimnich partii...tak nevim...ja to holim ziletkou a akorat mi trochu vadi, ze se vzdycky porezu...grater

No, myslím, že kdyby jsi měla takové tvrdé a rychle rostoucí chloupky, že by jsi na ten epilátor také brzo přešla:) Já když si holila nohy žiletkou, tak jsem si je musela holit každý den a už večer jsem měla strniště sad A navíc jsem se taky žiletkou skoro vždy pořezala sad No a vše je jen o zvyku. Neříkám, že po epilování nemám boláčky, mám, ale po natření gelem po holení krásně do 30min zmizí.

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/cW3AKDk.jpghttp://lb1f.lilypie.com/cW3Ap1.png

Není tady

#36 19. 11. 2008 15:58

janísek
♥♥♥♥♥--

teda všechna čest, když se překonáte a vydržíte epilátor... já ho používám jen na nohy... a když používáte epilátor i na intimní partie, to holíte jen tak, aby nic "nevykukovalo" z kalhotek, nebo uplně? dost dobře si nedovedu použití epilátoru i "dole"... grater

Není tady

#37 19. 11. 2008 16:01

janísek
♥♥♥♥♥--

Barusja napsal(a):

mě docela zabírá Opilca, ale je s tím pomalu víc práce než s holením, také čekám dlouho, než to začne trochu fungovat a pak to stejně ještě chce doupravit.

O té brazilské jsem uvažovala, ale nějak jsem v Plzni nic nesehnala. A to se jako celá svlékneš?

V Plzni jsem na netu objevila tohle: http://www.pedikura-plzen.wz.cz/index_c … pilace.htm
tak tu brazilskou depilaci nabízí...ale osobní zkušenost bohužel nemám....

Není tady

#38 19. 11. 2008 16:56

Santala
♥♥♥♥♥♥-

janísek napsal(a):

teda všechna čest, když se překonáte a vydržíte epilátor... já ho používám jen na nohy... a když používáte epilátor i na intimní partie, to holíte jen tak, aby nic "nevykukovalo" z kalhotek, nebo uplně? dost dobře si nedovedu použití epilátoru i "dole"... grater

Všude vissla

Je to náročný,ale vydrží až dva měsíce wink a v pohodě se dá zvyknout.
myslím, že je to jen o prahu bolesti big_smile

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#39 19. 11. 2008 17:10

Ronja
Moderátor(ka)
Web

Já taky všude...mě prostě chlupy vadí gloria A dá se to...

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#40 19. 11. 2008 17:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

majkafa napsal(a):

Mne našťastie dobre, lebo epilovať môžem len lýtka grater kapitulation a keby som použila žiletku na intímne miesta, to sa radšej vzdám doživotne všetkých sex. pôžitkov. stolt Znesiem pri vzrušení istú mieru bolesti, ale holenie k tomu teda nepatrí. butter A snažím sa skôr upraviť a udržať v znesiteľných hraniciach ako vyrábať "holátko".

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#41 19. 11. 2008 19:27

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

janísek napsal(a):

Všude vissla

SAMA SOBĚ SADISTKOU lollolloldumbom godlikegodlikegodlike

Není tady

#42 19. 11. 2008 20:04

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

Barusja napsal(a):

Záleží, jak moc to chceš udělat, pokud chceš jenom třísla, tak si necháš kalhotky a je to... když chodím na brazilku jako takovou (buď úplně oholit nebo nechat úzkej proužek), tak nejdřív ty kalhotky mám až do tý doby, než je nutný to sundat... a pak to jde dolů... výhoda cukrový pasty je v tom, že to normálně opláchneš vodou - a ne jako ten blbej vosk...

Omlouvám se - snad to není reklama - nejsem v tom zainteresovaná, ale na www.cukrovapasta.cz je v adresaři seznam salonu, kde to delaji - v plzni je taky jeden.

Krystof - leden 2012

Cap nebo vrana - duben 2016

Není tady

#43 20. 11. 2008 9:54

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

Jé holky díky moc. Já byh to dala tak na tu čárku, holátko už mi přijde moc:))

Jinak včera jsem si koupila balzám po holení na citlivou pokožku, sice je to pánské, ale zatím ok.

Není tady

#44 20. 11. 2008 10:31

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Heřmanka napsal(a):

Santala napsal(a):

janísek napsal(a):

Všude vissla

SAMA SOBĚ SADISTKOU lollolloldumbom godlikegodlikegodlike

No, i tak se to dá říct lolvissla

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#45 20. 11. 2008 10:40

majkafa
Host

Barusja napsal(a):

Jé holky díky moc. Já byh to dala tak na tu čárku, holátko už mi přijde moc:))

Taky jsem dlouho měla zvláštní pocity s holátkem, že je pak tak bezbranná, nebo co.
No a už nějakou dobu jsem u holátka. Je to praktické, zjistila jsem, že než se "dělat s čárkou" lol , je tohle pohodlnější. Dokonce se mi to zalíbilo.
A ostatní ať si trhnou nohou, jestli se jim to nelíbí. Změnit to můžu, kdykoliv si zamanu. smile
Holátko se dokonce líbí mému nynějšímu partnerovi, tak co chtít víc. smile

#46 20. 11. 2008 11:13

Ronja
Moderátor(ka)
Web

Měla jsem to stejně jako Majka. Taky jsem prošla čárečkovým obdobím, ale takhle mi to vyhovuje víc.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#47 20. 11. 2008 11:41

megan2
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: praha
Web

A mate nekdo tip na nejaky dobry epilator-setrnejsi??je jich na trhu spousta.
Ja mam bohuzel taky tvrdaky cerny sad
ze bych si o epilator napsala jeziskovi smile

Není tady

#48 20. 11. 2008 11:47

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

třeba k tomu také časem dojdu:)

Jsem objednaná příští středu na tu brazilskou prý to je na 15-20 minut, tak jsem zvědavásmile

Upravil(a) Barusja (20. 11. 2008 11:48)

Není tady

#49 20. 11. 2008 12:12

janísek
♥♥♥♥♥--

Barusja napsal(a):

třeba k tomu také časem dojdu:)

Jsem objednaná příští středu na tu brazilskou prý to je na 15-20 minut, tak jsem zvědavásmile

Baruš, tak pak napiš, jak jsi dopadla a jaký to bylo.... taky mě to láká, ale furt se nemůžu odhodlat.... a kam jdeš teda v Plzni?

Není tady

#50 20. 11. 2008 12:34

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

Jani jdu na to, jak si mi poslala ten kontakt:) Paní byla docela ochotná, chtěla mě vzít ještě dnes:)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí