29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám problém, pokaždé když se oholím dole už druhý den mě to strašně svědí a kolikrát se rozdrbu do krve. Máte nějaký tip jak na to? Mažete se třeba balzámem po holení nebo tak něco?Díky za rady.
Není tady
Barusja napsal(a):
Mám problém, pokaždé když se oholím dole už druhý den mě to strašně svědí a kolikrát se rozdrbu do krve. Máte nějaký tip jak na to? Mažete se třeba balzámem po holení nebo tak něco?Díky za rady.
Holím se epilátorem a podobný problém nemám.
je to mazec,ale dá se zvyknout a pak je dlouuuuuuuuuuuuuho pohoda
Není tady
ostrou ziletkou PO smeru rustu.... dezinfikovat!
jinak taky si hodne zensky chvali vosk - ale to bych asi posla!!! zalezi na nature
a jaky nosis spodni pradlo??? me vadily tanga - nosim obyc kalhotky bavlnene a je pokoj!
Není tady
na vosk chodím v létě, ale jen občas. Nosím normální bavlněné kalhotky, klasiku.
A čím dezinfikovat? Nějakou vodou po holení?
San, to musí být maso:)
Není tady
Barusja napsal(a):
na vosk chodím v létě, ale jen občas. Nosím normální bavlněné kalhotky, klasiku.
je to o zvyk
Není tady
Barusja napsal(a):
Asi mas hodne citlivou plet, urcite sezenes v drogerii vhodnou kosmetiku specialne pro zeny.
Není tady
kukusa napsal(a):
ostrou ziletkou PO smeru rustu.... dezinfikovat!
Presne tak. Mela jsem obrovsky problem s holenim na intimnim miste. Pokazde jsem se neuveritelne osypala a silene to svedilo. Od te doby, co se holim po smeru rustu, to prestalo. A jako dezinfekci pouzivam Tea Tree Oil.
Upravil(a) taurus (18. 11. 2008 11:41)
Není tady
teda vy jste ale masochistky
vosk a depilátor...kriste...
Není tady
já vím, mamka ho měla a já si s tím drhla nohy a stačilo mi to:)
No musím se po nějakém kouknout to věčné holení mi štve.
Není tady
já se teda neosypu, spíš asi jak to dorůstá nebo nevím, minulý týden jsem se fakt brutálně zrasila, i při sexu mi to vadilo.(
Není tady
Heřmanka napsal(a):
![]()
Vosk jeste jde, to se strhne, chvili to zaboli a je klid ale depilator me vzdycky nicil. Nez jsem si oholila jednu nohu, tak to trvalo hodinu, protoze to silene bolelo.
Není tady
A hlavně Ti to strhává někdo jiný Si pamatuju, jednou jsem si koupila vosk domů a vůbec mi to nešlo ani strhat ani si dát vosk pryč
)
Nechodíte někdo na ty brazilské depilace?
Není tady
Barusja napsal(a):
A hlavně Ti to strhává někdo jiný
Si pamatuju, jednou jsem si koupila vosk domů a vůbec mi to nešlo ani strhat ani si dát vosk pryč
)
Me vosk nevadi, ani kdyz si ho delam sama.
Jestli brazilaska je ta, co ti zbyde jenom uzky prouzek, tak na to jsem chodivala.
Upravil(a) taurus (18. 11. 2008 12:09)
Není tady
taurus napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
![]()
Vosk jeste jde, to se strhne, chvili to zaboli a je klid ale depilator me vzdycky nicil. Nez jsem si oholila jednu nohu, tak to trvalo hodinu, protoze to silene bolelo.
tak ted by se můj M od srdce zasmál..ten poslední 2 měsíce mého těhotenství pořád pronášel větu...jak ty budeš rodit, to teda nevím, když se tě nikdo nesmí skoro dotknout ...
takže holky máte můj obdiv
Není tady
Barusja napsal(a):
A hlavně Ti to strhává někdo jiný
Si pamatuju, jednou jsem si koupila vosk domů a vůbec mi to nešlo ani strhat ani si dát vosk pryč
)
jo taky jsem si všimla, že když sado na mě provádí někdo cizí tak je to tak něj ve větší poho
, ale jak někdo blízký, tak řvu jak pominutá už když je půl metru ode mě
Není tady
Holím se žiletkami pro ženy, teď si nevzpomenu na značku, ve vaně, pod vodou, při koupání, jen mám bohatou pěnu ve vodě, bez holících přípravků. Myslím, že je to o zvyk. Kůže si zvykne. Když jsem se delší dobu neholila, taky jsem pak byla opupínkovaná, když se holím často, je to v pohodě. Po koupání se mažu pleťovým mlékem. Všude, nic speciálního na holená místa.
Upravil(a) majkafa (18. 11. 2008 12:12)
Já se opupínkuju, jen když holím "proti srsti". Jinak klasika namažu obyčejným gelovým sprcháčem a pak to vezmu žiletkou po směru růstu. Po už na to nic nemažu speciálního...
Není tady
Já se neopupínkuju ani proti srsti, když holím pod vodou. To holení ve vaně pod vodou jsem okoukla od mé kolegyně už před léty, je to její vynález. Je to rychlé, praktické a funguje mi to.
majkafa napsal(a):
Já se neopupínkuju ani proti srsti, když holím pod vodou. To holení ve vaně pod vodou jsem okoukla od mé kolegyně už před léty, je to její vynález.
Je to rychlé, praktické a funguje mi to.
tak její v\nález asi ne ale nejrychlejší...jen mě štve, že ty blondatý chloupky nejsou vidět a pak se divím, kde všude jsem je pozapomněla
Není tady
Andromeda napsal(a):
Majko, možná to chce jen nějaké holicí "médium" a neholit nasucho
Nepotřebuju, zůstanu u svého ozkoušeného, rychlého a fungujícího způsobu. Když se nekoupu ale sprchuju, tak si pustím na holená místa vodu a funguje to stejně.
Upravil(a) majkafa (18. 11. 2008 12:45)
díky za tipy, pěnu já do vany bohužel nemůžu, používm gel na holení pro ženy a také žiletky.
Asi budu muset zvýšit frekvenci holení
Taurus a bolí to a nakolik to asi tak vyjde, kdyžtak písni SZ. Díky moc.
Není tady
Zkus po holení žiletkou zasypat místa obyčejnym dětskym pudrem. Mě to zabíralo, ted ho sice nepoužívám, ale asi brzy zase začnu . Ne, že bych se neholila, ale to opupínkování nebylo v takový míře
.
Upravil(a) Tiffany (18. 11. 2008 13:07)
Není tady
Já jsem vyzkoušela asi všechno a nakonec jsem skončila u epilátoru. Dá se na to zvyknout a vydrží to dlouho. Mě štve, že po holení už mám druhý den "strniště". Jinak nejlepší desinfekce je pro mě tea tree oil.
Upravil(a) Ronja (18. 11. 2008 13:34)
Není tady
Barusja napsal(a):
Mne sa osvedčil Veet proti zarastaniu chĺpkov. A skôr dpeilačný krém ako holenie - to FAKT svrbí.
Není tady