Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 11. 2008 19:50

myska
♥♥-----
Místo: Chrudim

dolce gusto

dobrý den,nevím jestli už takový dotaz tu nebyl.Chtěla bych si k vánocům koupit kavovar dolce gusto,potřebovala bych vědět,jestli sním máte někdo zkušenosti.A jestli je kava z něho dobrá.Děkuji

Není tady

#2 19. 11. 2008 17:32

kijjo
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Dobříš
Web

Re: dolce gusto

Ahoj, vyhrála jsem kávovar v soutěži na rádiu a dala ho do práce (doma o něj nikdo nestál). Káva (a hlavně čokočíno) z něho je moooooc dobrá i kolegové byli moc nadšení a pořád chodili na kafe. Jediná nevýhoda podle mě je, že se do něj musí kupovat kapsle, sice je teď už prodávají skoro všude, ale když se kafe (nebo jiná "káva") z něho finančně propočítá, vyjde to na více než "normální" kafe. Takže sice kolegové kafe pili často, ale přesto ne třeba několikrát za den, vařili si normální kafe. Osobně bych raději uvítala klasický kávovar, kam se nasype mletá káva a udělá se konvička kafe. No, tak nevím, jestli jsem pomohla, ale pokud bys měla ještě nějaký dotaz, klidně se ptej...

http://lb2f.lilypie.com/sVYsp1.png 

krása a zdravíMMB: ID 150189                  http://kijjo.rajce.idnes.cz/

Není tady

#3 19. 11. 2008 18:08

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj. My ho máme doma asi rok a nic moc (dostali jsme ho jako dárek).

Plusy: velice jednoduchá, rychlá příprava. Naprostá bezúdržbovost co se týká mytí. Dá se kapsle, kterou proteče voda a kapsle se pak vyhodí. Nikde není špína.

Mínusy: jdou použít jen a pouze kapsle přímo určené pro Dolce Gusto. Espresso vyjde cca na 8 korun,  capuccina (a další věci, kde je i kapsle s mlékem) na cca 15 korun. Kapsle vyrábí pouze Nescafé (a v tom bude ten kámen úrazu - tohle je jedna z mála značek káv, kterou nemůžu big_smile )

Ale opravdu pořádné preso v něm prostě neuděláš :-(

Není tady

#4 19. 11. 2008 19:03

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Zrovna to tesco nabízí v akci. Holka nadšená, mne se to zdá jako "drahé" kafe.
1 krab.8 ks kafe i se suš.mlékem. .tj.  týdenní spotřeba 1 člověka a to je jedno balení á 12O czk, 1 osoba.Takže měsíčně cca 32 kafí, 480 czk, a to jenom jedna!osoba v domácnosti.  A takovou spotřebu finačně ...jako zrnkové mleté ani neskafe nemám a ani s mlékem. I když piju pouze arabicu. Holka by pila tu čokověc a už by to bylo měsíčně pouze za ranní  pití 1ooo,-.
Navíc se mne nelíbí být závislá pouze na 1  dodavateli kave i mléka, monopol už známe, pak stačí jiné ceny a člověk bude koukat. Zůstanu i italského kávovaru či překapávání či občas kafe v kavárně...

Není tady

#5 19. 11. 2008 23:05

han
♥♥♥----

Já ho dostala k narozeninám.Kupujeme hlavně latté,je moc dobrý.Pravda je,že vyjde přes 10 korun velká sklenice.Občas mají někde akce,takže pod 15 korun se dostat můžeš.Ale každý den si ho nedělám.Podle chuti.Závěr:dobrý,rychlý,jednoduchý.

Není tady

#6 26. 11. 2008 14:03

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Zrovna ho minulý měsíc kolegyně donesla do práce - doma jí jenom zabíral místo v kuchyni - provoz je opravdu hodně drahý - krabice stojí tak 120 - 130 korun, je tam jak už někdo psal 8 kapslímléko a 8 kapslí káva nebo čokoláda, jenom espresso je 16 kusů. Tak jsme se s kolegy domluvili, každý koupil jednu krabici něčeho a pijeme - ale jenom 1 - 3x týdně, tak nám to nepřipadá tak drahé, když se v nákupu střídáme. Báječné "udělátko", ale domů bych ho nechtěla.

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#7 26. 11. 2008 16:14

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dolce gusto máme doma, a káva je z něj výborná, a je dobrý, že se dají do něj koupit různé náplně, myslím tím různé druhy káv smile

Není tady

#8 27. 11. 2008 12:55

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

topazio napsal(a):

...a je dobrý, že se dají do něj koupit různé náplně, myslím tím různé druhy káv smile

Jo, ale jen a pouze od jednoho výrobce roll No, ale když už jsme u toho, tak jsme včera nakupovali kapsle v Tescu a měli všechny (teda ty, co zrovna měli - espresso, capucino, chocochino, late) za 99,-

Není tady

#9 28. 11. 2008 13:18

Ennyen
♥♥-----
Místo: Louny

Máme ho doma a káva je z něj výborná.Nepijeme kávu po litrech,takže nemáme takovou spotřebu. Jsme spíš vychutnávači a radši si dáme večer po práci jedno dobré preso s mlíkem, než zalévané granule... A pěnu teda dělá dobrou.

Není tady

#10 30. 12. 2008 11:42

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Zdarec, taky jsme si koupili Dolce Gusto a musím říct, že už jinou kávu nechci. Kam se na to hrabe rozpustná káva s mlékem smile. Ale jak píšete, je to věc vkusu a chuti. Manžel pije jenom turka, takže Gusto byl dárek spíš pro mě smile Měli jsme to štěstí, že nám ho zaměstnavatel umožnil koupit za fakt výhodnou cenu a i s objednáváním kapslí není problém.... a navíc je dnes mají opravdu skoro všude.

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#11 8. 1. 2009 15:13

janísek
♥♥♥♥♥--

Už delší dobu řeším, že si ho koupím taky... kafe mi z něj mooc chutná... a hllavně ani jeden nepijem kafe často, takže na to občasné pochutnání si by nám stačilo... ale zarazily mě ty rozdíly v cenách...v Elektroworldu ho měli za 3.300,-, před Vánocema jsem ho někde viděla za 2.299,- atd... neviděli jste ho teď po Vánocích někde taky v akci...? že by vyšel na míň než těch 3.300,-?

Není tady

#12 8. 1. 2009 15:29

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ladie napsal(a):

Jj, to presso stoji za prd.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#13 8. 1. 2009 15:41

janísek
♥♥♥♥♥--

Oxi napsal(a):

Ladie napsal(a):

Jj, to presso stoji za prd.

Oxi, to víš, to není pro fajnšmekry co jsou zvyklí na pořádný presso... ale my co si občas dáme nějaký rádoby presso v hospodě,nebo normální instantní kafe doma tak nám pak z Dolce Gusto příjde skvělý.. big_smile

Není tady

#14 8. 1. 2009 15:43

janísek
♥♥♥♥♥--

a mě teda spíš nadchlo to Latté... Po tom co jsem ho dělala v práci, když jsem byla za barem, tak už bych si ho doma nedělala...zvlášť šlehat mléko, slejvat dohromady...všechno pak umýt... to kvůli jednomu latté snad ani nemá cenu... :)tady se udělá samo...

Není tady

#15 20. 1. 2009 19:10

janísek
♥♥♥♥♥--

tak jsem v tom dolce gusto zkoušela dělat lat voda... chci se zeptat- když se ta voda musí ručně vypnout, tak jak přesně poznám kdy to vypnout... ptám se proto, že když jsem tu kapsli s mlékem vyndala, tak mi přišlo, že v ní něco zůstalo.. ale hrnek jsem měla plnej..smile takže jak to děláte vy?

Není tady

#16 9. 2. 2009 9:44

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Ahoj, jestli někdo sháníte za levný peníz Dolce Gusto, tak včera jsem byla ve Fashion Aréně a tam ho mají za 2.599,- Bohužel jen v černé barvě. Kapsle tam stojí 125kč za balení.

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#17 25. 6. 2013 10:36

KytičkaK
♥------

Dá se sehnat i levněji, například v datartu: http://www.datart.cz/null-KRUPS-KP-1002 … lo-w.html, kde jsem si ho kupovala za 1600.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí