29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jééééé clare to je bomba
Není tady
spunt napsal(a):
Tutule, to se právě bohužel nesmí,
ale fool byla tak šikovná, že skoro stejný stromeček namalovala
Já nevím, jsou ve vánočním už hvězdičky? S těma si můžu pohrát a pak je přehrát mamče nebo Andrejce na "dobarvení"
Já myslela jako přemalovat, ale máš pravdu, Fool přeci takový stromek má
Není tady
Andrej, to jsem rada, ye uy to funguje.
Ja po delsi dobe opet neco splodila:
Clare, moc hezke... Asi bych mela zacit zdobit okna, umyta uz jsou...
Není tady
Ahoj holky ... to je zas nových krásných věcí všechny nová Lo a věci do freebíček jsou naprosto báječné
Já jsem dneska na základě poptávky Spuntíka začala dělat číselníky na rok 2010... zní to sice dost šíleně, ale je to tak na začátek jsem zvolila číselníky umístěné po straně, ale časem bych se ráda propracovala i k jiným ....
... tady malá ukázka
Není tady
Upravil(a) Laufey (27. 11. 2008 20:05)
Není tady
ahojky holky,teda Evi to je super!!!!Silwi krásný moc hezký,
já se vůbec nedostávám k tomu zasednout,mám tolik nápadů,ale jaksi má malá uplakané období a přes den moc nespí tak je to dost náročný. A když neplače tak vyžaduje pozornost ,nápadů mám plnou hlavu,s gimpem prd umím,a mám jen dvě dílka . Jo teda to jak jsem dělala té kamarádc jsem nechala na A4 jako foto a zarámovala a dám ji to k naroz. Doufám že to bude mít úspěch.
Není tady
Evi, parááádááááá
Jsi šikulka
Sillwan, moc pěkné Lo.
Laufey, moc pěkné. V čem jsi dělala ty hvězdičky?
Není tady
ahoj holky .
teda tady je zase krásných výtvorů .
Hezký večer holky, všechny tady moc chválím - dílka i elementy do frebíček jsou naprosto perfektní, jste šikulky nejšikovnější a mě moc těší, že se nám to tak krásně rozjelo
Není tady
Laufey to je moc moc pěkný, mám velkou radost, že se k nám přidávají další a další lidičky, je to nádhera
Jééé, clare, tak podle té zvonkohry tady vložené teď už vím, že mejl je od tebe Holky, moc prosím, když mi posíláte cokoliv do frebíček, můžete se vždycky podepsat svým nickem, ono se to nezdá, ale je vás moc, a já pak musím složitě pátrat, kdo to poslal, ať to můžu zařadit do správné složky a hlavně ať pak můžu Janě (spuntovi) nahlásit, kdo se na daném frebíčku podílel. Díky moc, fakt mi tím značně ulehčíte práci.
Není tady
Renky napsal(a):
stvorlistok napsal(a):
renky a nerobila si vo photoshope predtym? ja gimp nepouzivam ale photoshop.
ano 4li robim vo photosope ale ked vidim tieto "pohladnice" tak to by bola makacka ...
Renky, pokud máš Photoshop, tak si GIMP ani nestahuj, Photoshop je nesrovnatelně lepší. GIMP hodně holek používá, protože taky pracuje ve vrstvách, ale je zadarmo, tudíž dostupný.
Není tady
clar to je kráááásný...písnu ti SZ
clare napsal(a):
Andrej já se omlouvám, jsem hrozně chvátala
holky mám hotovo, už jen titulky
http://resize.like.cz/images/1227820279s12.jpg
Není tady
Holky nový domeček naleznete zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … #p1698021, tak pojďte tam za mnou
Není tady
Clare, další stránka kalendáře je nádherná
A téma uzavírám, už jsme zase nakecaly tisícovku
Není tady