29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
[img]http://
Upravil(a) dusička (16. 11. 2008 15:07)
Není tady
ahoj holky
nové výtvory z našeho kitu nádherný, duši u toho tvýho jsem se až lekla, ale je o skvěle vymyšlený, natož udělaný
já zatím netvořím, nestíhám ani ty kalendáře a chci je mít do konce listopadu hotový
kluci mi pořád průjmujou, špatně spí, jsou protivný, na mě už to nevyspání taky dolíhá,jsem prostě ko.
Není tady
holky já teda za sebe musím říct,že se mi nejvíc líbí ty ornamenty a papíry...to je něco tak božského a úžasného,že smekám...opravdu jste fantastický,že jste tohle vytvořili...já snad omndlím
Evy můžeš mi sem ještě jendnou hodit ten odkyz na stažení toho programu co jsi tam zvořila ty ornamenty????A hlavně nějak jak pro blbce napsat jak to stáhnout.....DĚKUJIIIII....
JINAK VŠECHNY LOČKA SUPER...JAKO VŽDY
Není tady
Andrejko, ano, dají se tam nahrát naše Lo , tedy budou tam ještě někde umístěné a i v té miniaplikaci po straně......
Já jsem pro...
Takže kdo chce zveřejnit svoje Lo na našem blogu, pošlete mi jej na jan-jana@volny.cz , se svou přezdívkou a nejlépe s předmětem Mikulášské Lo, neb mám v mailu přes 500 zpráv a to pořád promazávám. a dejte mi vždy chvilku na umístění, nebude to vždy do 5ti minut
S Andrejkou jsme si poslaly snad 200 mailů
možná víc, teď to musím probrat, co si potřebuji uložit a co smáznout
Zároveň kdo by chtěl dát svůj výtvor k dispozici jako QP (tj. komplet obrázek, aby si tam jen někdo vložil fotku), také to není problém, to je pak potřeba poslat Andrejce i mě
Není tady
Fool-pick napsal(a):
holky já teda za sebe musím říct,že se mi nejvíc líbí ty ornamenty a papíry...to je něco tak božského a úžasného,že smekám...opravdu jste fantastický,že jste tohle vytvořili...já snad omndlím
Evy můžeš mi sem ještě jendnou hodit ten odkyz na stažení toho programu co jsi tam zvořila ty ornamenty????A hlavně nějak jak pro blbce napsat jak to stáhnout.....DĚKUJIIIII....
JINAK VŠECHNY LOČKA SUPER...JAKO VŽDY
Fool, některé ty ornamenty jsou dělané v tom programu Inkscape, a dělala je šikulka Evička, ale většinu pak dělala Hanka a něco já, a my to dělaly v Photoshopu
Joooo, a neomdlívej
Není tady
ahoj holky - tak už mám staženo . jste vážně skvělé a já se před vámi hluuuuuuuuuuuuboce klaním
.
nestíhám vše dočítat, můžete mi prosím říct, zda už je vymyšlené nějaké nové téma pro další kit?
holky, ty ornamenty a texty jsou úžasné.. sím, já bych to taky chtěla umět
Tak mamčo, Tvoje Lo už je na stránkách
Není tady
dagi, nové téma ještě není....
Máš návrh?
Mimo jiné jsem na stránky dala dotaz, kam mohou návštěvníci blogu napsat jaké téma by chtěli
Není tady
špuntí, ty jsi šikovná .
no myslím evča navrhovala sladké, to se mi celkem zamlouvá, a jídlo tak obecně . taky třeba děti, vánoce.. no není to nic převratného, ale děti jsou aktuální pořád a vánoce teď taky.. nebo roční období.. nevím, popřemýšlím
ahoj všem
Clare - já jsem LO zatím vymazala, něco se mi na ním nezdálo a malá se probudila, takže večer to poopravím a hodím sem můj výtvor.
Mario (manžel je s Markétkou ve vaně), tak jdu připravit večeři . Zatím pa pa
Jo a ornamenty jsou nádherný, papíry skvělý, a elementy nemaj chybu
fakt nemám slov,
Není tady
.... čau holky.... tak ohledně ornamentů je to tak, že jsem jich pár vyzkoušela v programu Inkscape... ale většinu asi udělala Andrejka s Hankou ve photoshopu ... a já jsem z nich byla taky paf jsou tak úžasné a hlavně univerzální, že se hodí v podstatě do jakéhokoliv LO... parádá
V tom Inkscapu jdou kreslit různé klikiháky, spirály, dělat hvězdičky nebo třeba texty... do křivek, do kruhů ...
vše jsem našla tady : http://lesana.bloguje.cz/569228-gimp-te … -vubec.php
a pro jednoduší stáhnutí zkuste :
http://sourceforge.net/project/download … mirror=dfn
... direct link nahoře v prostředku v oranžovém poli.... mně to funguje normálně
Není tady
Dagi díky za mail, už jsi tam
Není tady
Krásný večer,
Spunti - taky ti pošlu meilíka jo?
Upravil(a) dusička (16. 11. 2008 21:31)
Není tady
EvaR napsal(a):
Spunti... já prosím také dát mně na blog
máš to v mailu .... děkuji
Dagi... tvoje Lo parádníteď jsem na to koukala
Prosím Spunti - kde najdu na blogu LO od holek - od sestřiček a maminy , já jsem asi slepá ale nikde nic nevidím.
Není tady
Ahoj holky, tak jsem podědila celý zbytek kalendáře, mladej nestíhá, tak se na to vrhám a ten prosinec, co se mi nelíbil udělám místo ježíškovskej, mikulášskej a hádejte za jakého báječného kitu
Není tady
dusička napsal(a):
Krásný večer,
Spunti - taky ti pošlu meilíka jo?
http://resize.like.cz/images/1226866660mikulas.jpg
Ježiš marja, to se ta Markétka nebála? Takovýho čerta bych se bála i já
Není tady
dusička napsal(a):
EvaR napsal(a):
Spunti... já prosím také dát mně na blog
máš to v mailu .... děkuji
Dagi... tvoje Lo parádníteď jsem na to koukala
Prosím Spunti - kde najdu na blogu LO od holek - od sestřiček a maminy
, já jsem asi slepá ale nikde nic nevidím.
Vlevo nad vzkazníčkem.
Není tady
ahoj Tuli
čert je Markétky bráška
Není tady
dusička napsal(a):
ahoj Tuli
čert je Markétky bráška
A ona to věděla? Když dělala ségra s kamarádkama z baráku čerta anděla a mikuldu, věděla jsem to, ségra byla anděl a vždycky se schovala, já ty holky poznala, ale stejně jsem byla potento strachy a vždycky u básničky brečela , říkala jsem foukej foukej větříčku, shoď mi jednu hruštičku, shoď mi jednu nebo dvě, budou sladké obě dvě a nikdy jsem to nedořekla celé
Není tady