6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mana napsal(a):
Jaké používáte pleťové krémy?
Snažím se pleť co nejméně zatěžovat, i když je to v dnešní době těžké, proto jsem sáhla po kombinaci krém+make-up v jednom, je to od prodejce prodejce znakčy SKIN 79 a veškerá kosmetika od nich je pro mě na jedničku s hvězdičkou.
Není tady
Prosím také o radu s nějakým krémem, který bude kvalitní, hydratační, lehký, ale také částečně krycí a s UV faktorem, protože to je přesně to, co právě na léto potřebuji, děkuji!
Není tady
Pro aaaKveta: Květi, ja používám bb-čka a pro Tebe, si myslím, že by byl dobrý ten oranžový, má UV, ale zároveň hydratuje, kdyžtak jukni na bb-cream.cz a tam se dočteš víc o tomhle, co řikám.
Není tady
Ahoj aaaKveto, krycí budou všechny bb-krémy, takže v tomhle případě je vlastně jedno, který zvolíš a pak stačí jen pořádně pročíst složení a účinky, popřípadě na základě vzorečků zhodnotit vůni, i když asi žádnou výraznou neočekávej a začít. Podle mě by Ti vysokou hydrataci měl dodat fialový, ten jsem i zkoušela hlavně po zimě, kdy je pleť naprosto namáhaná a bylo to naprosto OK.
Není tady
mana napsal(a):
Jaké používáte pleťové krémy?
nepoužívám, používám oleje Ale fakt, na krémy jsem alergický, docela silně, takže třeba na pleť na obličeji a na rukou a krku používám baobabový olej (je jich víc, nejlepší je asi od maxivitalis ) a nehrozí mi osypání. Je docela šetrný, hezky voní a hlavně odvede dobrou službu
Není tady
Mám ráda přírodní krémy, výborné jsou ty z pravého včelího medu
Není tady
moji nejoblíbeněkší značkou krémů jsou od ryoru,objednávám je na notinu a jsem velice spokojena
Není tady