|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Může mne prosim někdo vysvětlit, zda existuje vícero forem melatoninu, kromě toho, který se vytváří v mozku?
Co tedy v Číně dávali dětem do mlíka? Momentálně beru Melatonin na spaní a teď nevím, zda si vlastně neotravuji ledviny. Děkuji znalcům.
Není tady

Musim, neboj se, melatonin užívám taky.... v Číně se do dětskýho mlíka dostal melamin, to je něco úúúplně jinýho, jakási sloučenina pro výrobu plastů... 
Není tady
PRosim tě a dlouho? kolik na tebe účinkuje? 1mg nic, 5 mg, hned rozbolela hlava v obl.malého mozku a 2,5 mg je ok, jen mne hned zabolí ledviny a chodím v noci z toho čůrat. Jinak jsou to konečně veselé sny a dobré spaní. Je to návykové? Tedy zkouším s tím spát zatím týden.
Není tady

Mám slovenskej Melatonin Natur, píšou tam půl hodiny před spaním 1-2 tabletky, tak to tak dělám - ani nevím, kolik je to mg... Brala jsem ho nějaký čas v létě .. od tý doby až teď, asi 14 dnů. Na spánek jsem si ani stěžovat nemohla, ale právě ty praštěný sny, co mě probouzely
, tak s tímhle je to lepší. Veselý nějak ani ne...
, ale blbých ubylo, nebo si je spíš tolik nepamatuju, což mi stačí. Ale stejně i tak mám pocit, že se ráno budím odpočinutější, tak asi je spánek hlubší .. . Návykový tedy určitě není, protože když jsem minule přestala, nic jsem nepozorovala.. a na krabičce taky nic nepíšou, naopak, že kromě zdravýho spánku je to i antioxidant, pak snad i na udržení dobrýho zraku a nevím co ještě..
, navíc je volně prodejný . Nic mi tedy po něm nebolí, ty myslíš, že ledviny s ním souvisí?
Není tady
Taky beru melatonin. Super věc
.
Není tady
Já jsem si zadala melatonin do hledáčku a nevím... asi bych s tím byla opatrná, našla jsem že se nemá užívat před 30. rokem věku, ani těhotné ani kojící... asi to nebude jen tak bez vedlejších účinků...
třeba tohle:
Melatonin však nesmí být podáván těhotným ženám, tam, kde je podezření na těhotenství, při rakovinném bujení postihujícím imunitní systém, jako je Hodgkinova choroba, leukémie aj.
Velké opatrnosti je třeba při podání u jedinců pod 30. rokem života. Při užívání melatoninu je nutná opatrnost při řízení motorových vozidel.
Není tady

Jasně, Bety, nic by se nemělo přehánět, ani potravní doplňky ne.... a být těhotná nebo kojící, tak bych na nic takovýho nepomyslela, jenže mě už nehrozí ani ta třicítka
... a o nemocech, co bych mohla mít, to radši přemýšlet nechci, takže když to pomůže občas k dobrýmu spaní, určitě se toho nebojím.
Není tady
Já jsem si objednala melatonin na americké lékárně, je tam hodně levný 3 mg, ale neměla jsem odvahu ho vzít, tak jsem to darovala kamarádce, která ho ještě nevzala také, tak nevím.....
Není tady
No, on by měl nahrazovan právě tu chem.látku, kvůli které pak nemůžeme v noci spát a které se nám v těle prý nevytváří dost anebo nám to ničí léky nebo depka či co. Nebýt té čínské aféry, tak nad tím taky neuvažuji. Ale když jsem spala cca 9 měsíců jenom za pomoci Stillnoxu, tak byl čas přejít na něco, co není návykové a čistá chemie.
No, mám jenom 1 krabičku, jinak mám Persen, 2 ks taky zaberou a Benosan mám taky jako náhradu za Stillnox. Chtěla bych zase usínat sama, normálně a spát alespon pár hodin v kuse bez samobuzení.
Není tady
Musim,Melatonin mi nepomohl,zkoušela jsem to měsíc.Na spaní si bohužel musím brát Stilnox a mám z nich příšerné sny,už také nevím ,co s tím.Jinak jsem jinde četla,že ti dcera nemůže večer usnout,mám to samé se synem ,je mu 18let.Večer jde spát a usne ve dvě nebo ve tři ráno,došlo to tak daleko,že pak ráno není schopen vstát a jít do školy,má kvůli tomu spoustu absencí ve škole.Bála jsem se ,že ho vyhodí ze školy,tak jsem ho vzala minulý týden k psychiatrovi,bylo nám zděleno,že má deprese a že je dobře,že jsme přišli.Dostal antidepresivum Trittico a usíná jak mimino,jenže se zas ráno nemůže probudit.Tak už nevím ,co s ním,strašně mě to trápí.Nejhorší je,že já sama se léčím na depresi a bohužel je to dědičné.
Není tady
Pajajo, nechci ti psát to samé, ale i mne neuroložka sdělila, že dítě má depresi!!!! a taky ji dala nějaké léky a poslala nás k psych. Jí zatím zabírají homeopatika...
A proto jsem uváděla sílu Melat., že dle gramáže ti zabere. Fakt. to 1 mg ...nic, jak jsem koupila, jsem prodala dál. No, na stillnoxu bylo dobré to, že nebyly při něm ze začátku žádné!!! sny a to mne absolutně stačilo k pocitu vyspání plus spánek 5,3 hod v kuse, tedy na půlku. Nemohu nějak pochopit,že by dítě chtělé mít diagnostikovanou depku! To je přece nemoc dospělých z vážných živ.potíží, ne? Já vím, co jí může trápit.
Zkus ten benosan...smrdí, velká tabl., ale zabere.
Není tady
deprese není nemoc dospělých, může být zaviněna nějakou chybou funkce mozku. takže člověk může mít deprese,ačkoli vlastně třeba není ani ve špatné situaci.
Není tady
Zdravím, jak se konkretne jmenuje nejaky lek s melatoninem?? Volne prodejny?? Chtela bych vyzkouset, mivam nocni a je to utrpeni
Není tady
klaruska22 napsal(a):
Zdravím, jak se konkretne jmenuje nejaky lek s melatoninem?? Volne prodejny?? Chtela bych vyzkouset, mivam nocni a je to utrpeni
Já mám třeba dobrou zkušenost s melatoninem allegra od firmy woykoff :-)
Není tady
bacuta napsal(a):
klaruska22 napsal(a):
Supr, děkuji!! Kde ho seženu a za kolik prosím??
Není tady
Děkujeme, že respektujete pravidla fóra, a reklamní odkazy si zasíláte prostřednictvím soukromých zpráv. 
Není tady
Mimochodem, když si takhle povídáš sama se sebou, nedělá ti to trochu problémy v normálním životě? Víš, která zrovna jsi?

Není tady
klaruska22 napsal(a):
bacuta napsal(a):
klaruska22 napsal(a):
Supr, děkuji!! Kde ho seženu a za kolik prosím??
Všude možně na netu, já ho kupovala normálně přes heureku. Můžeš to zkusit i v kamenných lékárnách. Stojí 130 Kč 
Není tady