Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 14. 11. 2008 17:54

sonata
♥------

příšerně jsem se opila

Občas se mi to vymkne z rukou, když už tak už. Včera pořádně, večírek s kolegy z práce, okno, vůbec si nepamatuji poslední ca 4 hodiny, kdy jsem se dostala domů, matně si vzpomínám že jsem byla u někoho cizího v bytě, přítel nas.....Do práce jsem dorazila o 4 hodiny později.....Zajímalo by mne jestli máte někdo taky takový "úlety" a jak to pak řešíte.

Není tady

#2 14. 11. 2008 17:56

Rustynka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc

Re: příšerně jsem se opila

Tak tohle bych zažít nechtěla... roll

http://img410.imageshack.us/img410/2585/p91401582.th.jpg http://lb3f.lilypie.com/SDvWp1.png

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/5cze.jpghttp://lb1f.lilypie.com/5czep2.png

Není tady

#3 14. 11. 2008 18:09

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Tak vokno jsem ještě nikdy neměla....mně bylo pak špatně a na vokno nedošlo big_smile Takže takový úlet nikdy big_smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#4 14. 11. 2008 18:10

majkafa
Host

Měla, 3x, před mnoha lety, nijak neřešila. Proč taky? lol

#5 14. 11. 2008 18:16

sonata
♥------

No já mám vždycky potom takovou řešící náladu. Přemýšlím jestli úplně neseknout s pitím ale to je asi nereálný. Tento omyl se mi nestává často, maximálně xkrát za posledních 10 let.

Není tady

#6 14. 11. 2008 18:17

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

sonata, nejlepší řešení je naučit se pít jako dobytek. Ten - na rozdíl od člověka - aspoň vždycky ví, kdy má dost lol lol lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#7 14. 11. 2008 18:18

majkafa
Host

lol Já vlastně s pitím "sekla". lol už 23 let říkám, že jsem si svůj díl mnohonásobně vypila na koleji při studiu VŠ. lol

#8 14. 11. 2008 18:20

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

lol Já vlastně s pitím "sekla". lol už 23 let říkám, že jsem si svůj díl mnohonásobně vypila na koleji při studiu VŠ. lol

Já vlastně taky. Od tý doby jsem snad nezažil, že by mi někdy bylo druhej den po chlastu blbě...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#9 14. 11. 2008 18:29

sonata
♥------

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já vlastně taky. Od tý doby jsem snad nezažil, že by mi někdy bylo druhej den po chlastu blbě...

Já jsem dnes jak po lobotomii a vypadám jako Iggy Pop. Zajímavý že si vždycky říkám že to ukočíruju.

Není tady

#10 14. 11. 2008 18:33

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

za sebe musím říct, že mi přijde nechutný, když se baba opije tak, že o sobě neví.
a ještě se tím pochlubit na netu, to je super !

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#11 14. 11. 2008 18:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

Mikeš neke, ještě jsi od školy nevystřízlivěl lol přiznej to

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#12 14. 11. 2008 18:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

sonata, nejlepší řešení je naučit se pít jako dobytek. Ten - na rozdíl od člověka - aspoň vždycky ví, kdy má dost lol lol lol

neřekla bych narozdíl od člověka, ale narozdíl od některých wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#13 14. 11. 2008 18:41

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

no já si nepamatuju že bych měla někdy okono... va

mám tzv.klapku a vím kdy mám dost...ostaní mě můžou nutit, přemlouvat nalejvat mi panáky...nedám si navíc ani ň.
nutno podotknout že jsem napsoeldy měla v ustech tak před půlrokem... a ani mi to nechybí...
ke tvému "problému"... sonatu...jak se to může takhle stát že se tak zleješ?? a jak to brali teda koelgové???

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#14 14. 11. 2008 18:42

sonata
♥------

PPavlaa napsal(a):

za sebe musím říct, že mi přijde nechutný, když se baba opije tak, že o sobě neví.
a ještě se tím pochlubit na netu, to je super !

Rozhodně se tím nechlubím a ani se v tom nijak nevyžívám, prostě s tím mám problém.

Není tady

#15 14. 11. 2008 18:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

když s tím máš problém, proč se nehlídáš ? víš jak to vypadá hnusně, když se někde potácí ožralá ženská slitá tak, že neví, co se s ní děje ?

Není tady

#16 14. 11. 2008 18:47

sonata
♥------

adra napsal(a):

no já si nepamatuju že bych měla někdy okono... va

mám tzv.klapku a vím kdy mám dost...ostaní mě můžou nutit, přemlouvat nalejvat mi panáky...nedám si navíc ani ň.
nutno podotknout že jsem napsoeldy měla v ustech tak před půlrokem... a ani mi to nechybí...
ke tvému "problému"... sonatu...jak se to může takhle stát že se tak zleješ?? a jak to brali teda koelgové???

Byli taky dost namol, vedoucí mě sprdnul, což chápu, nejradši bych si zalezla pod koberec. Nevím jak se to může stát.
Někdy to vychytám, někdy se mi to vymkne, mám to odjakživa, u nás v rodině se vždycky hodně pilo. Občas jsem prostě jak utržená ze řetězu, nedokážu to korigovat a vyvádim pak šílený věci.

Není tady

#17 14. 11. 2008 18:50

adra
♥♥♥♥♥♥♥

sonato...když to tak píšeš...tak jsi asi alkoholička ne? sorry
když někdo má problém v rodině a vidí "jak se pike" tak mu to je většunou protivné a je naopak spíš abstinent....kdy se ti to stalo poprvé?

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#18 14. 11. 2008 18:50

sonata
♥------

PPavlaa napsal(a):

když s tím máš problém, proč se nehlídáš ? víš jak to vypadá hnusně, když se někde potácí ožralá ženská slitá tak, že neví, co se s ní děje ?

Samozřejmě že je to nechutný, já prostě nevím kdy mám dost, 20x odejdu včas, po 21. se to zvrhne.

Není tady

#19 14. 11. 2008 18:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

znám holku, co se takhle opila. zatímco o sobě nevěděla, vystřídali se na ni 4 borečci "kamarádi"

na vinobraní jsem taky viděla babu, co byla spitá do němoty a dva cizí chlapi ji tam vojeli. to se nebojíš, že takhle skončíš ?

Není tady

#20 14. 11. 2008 18:53

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ty jo a ještě něco...když si představim jak si dávám panáka se svým vedoucím...to bych to asi ani nepozřela...tongue
on není špatný...ale v práci a chlastačka s kolegama jsem nikdy ne neuznávala ale prostě mi to bylo proti srsti...
tak to mám zase já..a k tomu ta klapka....  reta
no tohle nějak nemužu pochopit sonato

Není tady

#21 14. 11. 2008 18:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

když někdo má problém v rodině a vidí "jak se pike" tak mu to je většunou protivné a je naopak spíš abstinent....kdy se ti to stalo poprvé?

není to vždycky pravidlem. znám chlapa co pije, jeho syn na to byl alergickej, na ty jeho opilecký scény atd, tvrdil, že on nikdy pít nebude a dnes je z něj bohužel alkoholik taky.

Není tady

#22 14. 11. 2008 18:58

sonata
♥------

adra napsal(a):

Já jsem to právě považovala za docela běžnou věc, pít jsem začala cca ve 13. Jako dítěti mi vždycky vadilo když přišla máma opilá, ale potom mi přišlo hrozně zábavný vymetat hospody, všichni ty lidi byli strašně vtipný, zní to divně ale je to tak. Celkem jsem se na tom ulítávala, chodila jsem pít i s rodiči, hlavně s mámou.

Není tady

#23 14. 11. 2008 19:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

son, měla by jsi vyhledat odbornou pomoc, sama to nezvládneš.

Není tady

#24 14. 11. 2008 19:01

sandra
♥♥♥♥♥♥-

já mám kamarádku, co je na tom jako Sonata...taky neví, kdy má dost a kolikrát se jí už stalo, že měla "okno" a pak se probrala po pár hodinách na konečný v tramvaji bez kabelky, bundy, svetru, jen džíny a triko...to, co s kým kde dělala, si taky nepamatovala.... roll
neodsuzuju, je to každýho věc, ale o.ž.r.a.l.ý. ženský vypadají fakt hodně hnusně.... bohužel.

Není tady

#25 14. 11. 2008 19:04

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

sonato - to se holt stane wink mám třeba kamaráda, který když se kalí je naprosto při smyslech, chová se vesele, normálně a rozhodně není ožralej jak doga, ani se nikde nepotácí, neblinká a nevrhá se na ženský...prostě vypadá jak max po dvou pivech. A nepamatuje si pak naprosto nic hmm dělali jsme s ním i pokusy lol a stačí mu, když si dá tři piva a ráno neví co bylo tongue (a po třech pivech teda zpitej rozhodně není). Někdo to tak má někdo ne wink
Rozhodně bych z toho nedělala nějakou trágu, jasně, pohled na ožralou ženskou není nic extra, ale obveselená je v pohodě wink

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí