Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 20. 1. 2009 13:00

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vaše ZLOZVYKY, kterých se vám nedaří zbavit

jaspinn napsal(a):

wiki - já nesnáším, když mi ten můj vlastní nehet přeroste nad bříško prstů, a trošku se odchlípne od gelového, to bych použila i vrtačku, abych ho odtrhla dumbom dumbom

No to je přesně ONO!!
A to je ten můj problém. Nůžtičkama ho oddělím úplně - tak pěkně z boku a pak nějak -jakkoliv - zlikviduju. Třeba i nůžkama ze spodu uříznu - to je slast.

No ale znám horší zlozvyky - např. trhání si vlasů, litr vína dobrou noc, atd big_smile ne?

Není tady

#177 20. 1. 2009 15:28

Spring
♥------
Místo: Praha

Re: Vaše ZLOZVYKY, kterých se vám nedaří zbavit

určitě to tady někde bude taky, ale tímhle jsem strašná. konečně po letech trápení se špatnou mastnou pletí ji mám zase zdravou a hezkou, nemusím nosit žádný makeupy a spol., ale to mi nestačí, někdy mě to chytne a večer v koupelně začnu obličej podrobně zkoumat a nenechám si vysvětlit, že nějakou malou černou tečku má někde snad každej. samozřejmě to skončí tak, že tu malou miniaturní, do té doby skoro neviditelnou tečku začnu vymačkávat dokud se to nepovede, jenže druhej den ráno to sice není černá tečka, ale velkej otlačenej flek kterej se hojí snad tejden! to bych si rvala vlasy, fakt. a nepoučím se a nepoučím

Kdos hvězdu ve světě svou ztratil, sám druhým hvězdou buď

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí