29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jaspinn napsal(a):
wiki - já nesnáším, když mi ten můj vlastní nehet přeroste nad bříško prstů, a trošku se odchlípne od gelového, to bych použila i vrtačku, abych ho odtrhla
![]()
No to je přesně ONO!!
A to je ten můj problém. Nůžtičkama ho oddělím úplně - tak pěkně z boku a pak nějak -jakkoliv - zlikviduju. Třeba i nůžkama ze spodu uříznu - to je slast.
No ale znám horší zlozvyky - např. trhání si vlasů, litr vína dobrou noc, atd ne?
Není tady
určitě to tady někde bude taky, ale tímhle jsem strašná. konečně po letech trápení se špatnou mastnou pletí ji mám zase zdravou a hezkou, nemusím nosit žádný makeupy a spol., ale to mi nestačí, někdy mě to chytne a večer v koupelně začnu obličej podrobně zkoumat a nenechám si vysvětlit, že nějakou malou černou tečku má někde snad každej. samozřejmě to skončí tak, že tu malou miniaturní, do té doby skoro neviditelnou tečku začnu vymačkávat dokud se to nepovede, jenže druhej den ráno to sice není černá tečka, ale velkej otlačenej flek kterej se hojí snad tejden! to bych si rvala vlasy, fakt. a nepoučím se a nepoučím
Není tady