|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
siso taky jsem jednou jak jsme jeli na kole spolkla brouka nebo nějákou muchu
a chroptěla abych ji dostala ven
od té doby jsem víc držela klapačku a pořád nemlela 
Není tady
muj zlozvky ..cigarety...ale bohuzel ted po rozchodu jsem zase do toho nejak vlitnul 
jsem se spletl:D
Upravil(a) Tomikk (18. 1. 2009 10:57)
Není tady
nezvyk nebo zlozvyk 

Není tady

sisi21 napsal(a):
Petruša napsal(a):
sisi21 napsal(a):
kolo???.tak na tom nejezdim ,to už vodím..tak nějak
Ještě bych zvládla rovinku (ne moc dlouho
) a kopec dolů
Kopec dolů
.Kdysi jsem takhle jela hezky z kopce dolů.a najednou ejhle..nikdo mě neřekl.že na konci bude kamení...po výkřiku mě vlítla do huby moucha.tak jsem začla chroptět..k tom jsem leknutím použila ještě přední brzdu a skončila v kopřivách..
.jak říkám já radši jen vodit....
tak to se ti fakt nedivim, po takovým zážitku... Já už nejela na kole asi dva roky a nedá se říct že by mi to chybělo 
Není tady

Petruša napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Petruša napsal(a):
tak nějakJeště bych zvládla rovinku (ne moc dlouho
) a kopec dolů
Kopec dolů
.Kdysi jsem takhle jela hezky z kopce dolů.a najednou ejhle..nikdo mě neřekl.že na konci bude kamení...po výkřiku mě vlítla do huby moucha.tak jsem začla chroptět..k tom jsem leknutím použila ještě přední brzdu a skončila v kopřivách..
.jak říkám já radši jen vodit....tak to se ti fakt nedivim, po takovým zážitku... Já už nejela na kole asi dva roky a nedá se říct že by mi to chybělo
taky mě to nechybí..
,ale někdy si říkám ,že by člověk měl udělat něco pro svoje zdraví..Jenže jak to skloubit ,aby se mu nic nepřihodilo..
Já vím nebýt takový střevo!!! 
Není tady

sisi21 napsal(a):
Petruša napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Kopec dolů
.jak říkám já radši jen vodit....tak to se ti fakt nedivim, po takovým zážitku... Já už nejela na kole asi dva roky a nedá se říct že by mi to chybělo
taky mě to nechybí..
,ale někdy si říkám ,že by člověk měl udělat něco pro svoje zdraví..Jenže jak to skloubit ,aby se mu nic nepřihodilo..
Já vím nebýt takový střevo!!!
a vzhledem k tomu že jsem.... občas (spíš vyjímečně) jdu na brusle a zbytek pohybu obstarávají procházky s kočárem. Až bude malej větší, tak asi shniju zaživa 
Není tady

Já se nemůžu odnaučit večeřet. Mám prostě hlad. Nikdy mi to nevadilo - neměla jsem problém s nadváhou, ale teď to začíná trošku být znát. Je mi přes 40 a to se člověku zpomaluje metabolismus. Je potřeba ubrat potravy. Snažím se, ale ne vždy úspěšně
Není tady
sisi21 napsal(a):
nestačím s dechem..:lol:hlavně ,že jsem přestala kouřit....
ja nekourim a stejne mam problem sportovani udejchat...
jinak z tech vyraznejsich zlozvyku je to hlavne neuveritelny (pracovni, samozrejme-nehniju ve spine, jen v totalni anarchii) neporadek na stole...tak dvakrat, trikrat do roka udelam pokus o uklid, ale vysledky jsou bohuzel velmi kratkodobe...
a pak mam samozrejme spoustu dalsich zlozvyku, ale to by bylo na dlouho..

Není tady

Petruša napsal(a):
a vzhledem k tomu že jsem.... občas (spíš vyjímečně) jdu na brusle a zbytek pohybu obstarávají procházky s kočárem. Až bude malej větší, tak asi shniju zaživa
tak to máš ještě dobrý,máš brusle a kočárek... a neboj než malej vyroste určitě něco vymyslej...takže si myslím ,že neschniješ..
..
Není tady

jestli ten mladší bude stejnej jako starší, tak shniju určitě 
Není tady

a ještě jeden zlozvyk, furt si koušu rty. Baví mě to 
Není tady

Petruša napsal(a):
Jo, tak to dělám taky, ale ne že by mě to bavilo, když se na něco soustředím, tak si je koušu a taky pusu zevnitř, kamarád se mi směje, že když nad něčím přemýšlím, kroutím divně hubou. Prý abych se neprokousala durch 

Není tady
Oli já bych tě chtěla vidět přemýšlet .... 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Oli já bych tě chtěla vidět přemýšlet ....
no, to vypadám jako totální idiot 

Není tady

Modroočka napsal(a):
Petruša napsal(a):
Jo, tak to dělám taky, ale ne že by mě to bavilo, když se na něco soustředím, tak si je koušu a taky pusu zevnitř, kamarád se mi směje, že když nad něčím přemýšlím, kroutím divně hubou. Prý abych se neprokousala durch
pusu zevnitř koušu taky 
Není tady
Ano, pusu si hlodám zevnitř i zvenčí a pokud se mi zdá, že není do čeho hlodnout, zapojím nehtíky, abych si na puse vyrobila něco, co by se dalo zase roznípat... To samý nehtová kůžička, moje ruce jsou jako malomocný.
Jak jsem stará, tak jsem nemožná 
Není tady
Petruša napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Petruša napsal(a):
pusu zevnitř koušu taky
to jsem jednu dobu dělala taky, když jsem se připravovala na maturitní zkoušku a byla jsem nervozní
pak jsem maturitu udělala a přestala jsem s tím 
Není tady

brrrr,pusu zevnitř ..to jste teda dobrý,, 
Není tady

topazio napsal(a):
to jsem jednu dobu dělala taky, když jsem se připravovala na maturitní zkoušku a byla jsem nervozní
pak jsem maturitu udělala a přestala jsem s tím
Topi, já mám po matuře 20 let 

umě to asi nebude tím, prostě moc přemýšlím a pak si ohlodávám hubajnu.
Není tady
Já mám úchylku s nehty. nejde jednoznačně popsat jak se to jmenuje - ta moje činnost - popíšu..
Mám gelové nehty a pod nimi rostou moje nehty, ty když dosují určité délky a vlastně postupně podrůstají pod umělými, a nejsou slepené , tak mě něco nutí do nich šťourat a orvat a urvat je. V důsledku toho vždy zničím i ten gelový nehet. Dělám to stále, nehledě na to, že mi to způsobí problémy při rekonstrukci nehtu, zbytečně tam musím i jet atd...Použiju nůžky, odstraňovač kanelářských sponek, i druhé nehty....cokoliv
Neznáte to někdo?
Není tady

WIKI taky mam gelový nehty, ale tohle naštěstí nedělám. Ale kdysi (mam nehty už 6,5 roku) jsem měla akrylový a nebyla tehdy ještě francozská manikůra, dělalo se to lakem, tak jsem to dělala taky
MODROOČKO takto já nemusim ani přemýšlet, většinou to dělam z nudy,nebo když si čtu (ale rty mam radši
)
Není tady

Jejda Wiki ,to si musíš ty gelovky snad servat i stěma svejma nehtama néé??
.
Není tady
Wiki napsal(a):
Já mám úchylku s nehty. nejde jednoznačně popsat jak se to jmenuje - ta moje činnost - popíšu..
Mám gelové nehty a pod nimi rostou moje nehty, ty když dosují určité délky a vlastně postupně podrůstají pod umělými, a nejsou slepené , tak mě něco nutí do nich šťourat a orvat a urvat je. V důsledku toho vždy zničím i ten gelový nehet. Dělám to stále, nehledě na to, že mi to způsobí problémy při rekonstrukci nehtu, zbytečně tam musím i jet atd...Použiju nůžky, odstraňovač kanelářských sponek, i druhé nehty....cokoliv
Neznáte to někdo?
NE! A nechápu to.
Není tady
Neservu je celý, jen kousek toho svýho, ten, co je vidět. Tím poškodím pochopitelně gelový.
Vždycky slibuji, když odcházím od paní nehtové, že už to neudělám, tak to mám krásné..atd, mno...a za dva dny u televize, náhodou , ..jsou na stole nůžtičky na manikůru...
No já vím, nic moc...
Není tady

wiki - já nesnáším, když mi ten můj vlastní nehet přeroste nad bříško prstů, a trošku se odchlípne od gelového, to bych použila i vrtačku, abych ho odtrhla

Není tady