29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Věčné dobíhání na poslední chvíli k hromadným dopravním prostředkům , skákání do řeči, a moje velká neřest - pořád piju a všude po bytě nechávám skleničky s vodou,hrníčky s čajem atakpod.
. A za co se stydím a je to teda fujtajbl - zapomínám v sedačce kapesník
- já vím, hrozný
Upravil(a) Račice dračice (5. 1. 2009 15:33)
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
želvouš, ty spitko
i džentlouši pijí až po páté odpoledne
Přesně tak - gentleman nepije před západem slunce
Lenze - vzdy je niekde na svete uz po piatej poobede ...
Není tady
Ja mam tolko neresti, ze by skolaboval babinet ak by som ich sem napisal ...
Není tady
Oxi tak nějakou napiš .
Není tady
Oxi napsal(a):
To ti tady nikdo nevěří
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Oxi napsal(a):
To ti tady nikdo nevěří
![]()
Ale ano, ti co ma poznaju urcite veria.
Som napriklad megazrut. Neverila by si kolko toho dokazem zozrat. Na obed si davam standardne polievku a 2 hlavne chody. Pijem vela kavy a najradsej mam najlepsiu. Vela hulim (normalne cigarety). Strasne nadavam za volantom. Hrozne rad provokujem ludi. Atd atd ...
Upravil(a) Oxi (5. 1. 2009 15:55)
Není tady
oxi, to byla ironie
(dovedu si představit, že máš neřesti, kdo je totiž nemá že..
)
Teď jsem tedy objevila na sobě další neřest - ráda popichuji
Jak vás kuřáky (cigaret) čtu, tak jsem tak moc ráda, že jsem v 17-ti přestala....
A já si dovedu představit, kolik toho může chlap sníst, můj ex to měl to stejné, na snídani dokázal vypít třeba i litr mlíka a k tomu s přehledem sníst třeba i 10 rohlíků....
Není tady
Ja teda radsej picham ako podpichujem
Není tady
Oxi napsal(a):
Ja teda radsej picham ako podpichujem
a já se raděj už vyjadřovat dále nebudu
Není tady
Jak vás kuřáky (cigaret) čtu, tak jsem tak moc ráda, že jsem v 17-ti přestala....
No, asi najhorsie na tom je, ze to mam rad a chuti mi to.
Není tady
Oxi napsal(a):
Nejsi sám
Není tady
Můj zlozvyk je, že jsem netrpělivá, a někdy mě to dost štve . Jinak o jiném nevím.
Není tady
Ota napsal(a):
Oxi napsal(a):
Nejsi sám
No právě, a to je na tom to nejmíň závidihodné že je to zlozvyk, který tak rádi....já to mám podobně se sladkým, a neměla bych, jelikož máme v rodině hodně rozšířenou cukrovku (byť cukrovka není primárně z přejídání se sladkým, to vím).....takže předpoklady mám velké.....ale když já to tak ráda
Upravil(a) Račice dračice (5. 1. 2009 16:34)
Není tady
Jsem bordelář :-P
Není tady
Ota napsal(a):
Oxi napsal(a):
No, asi najhorsie na tom je, ze to mam rad a chuti mi to.Nejsi sám
No právě, a to je na tom to nejmíň závidihodné
že je to zlozvyk, který tak rádi....já to mám podobně se sladkým, a neměla bych, jelikož máme v rodině hodně rozšířenou cukrovku (byť cukrovka není primárně z přejídání se sladkým, to vím).....takže předpoklady mám velké.....ale když já to tak ráda
U mě hlavně dobrá a kvalitní čokoláda .
Není tady
pencila napsal(a):
Jsem bordelář :-P
lepsie ako bordelmama (alebo horsie? )
Není tady
V současné době prioritním problémem pro mě je, že se nechám vytočit od tchýně.... Rozum mi říká : je to sará osoba, musí holt pořád dokolečka radit jak mám vyměňovat utěrky, prát denně v ruce mýdlem hadřičku od nádobí, krájet cibuli, nesplachovat záchod aby se ušetřila voda, žít po tmě aby se ušetřil proud .... ale emoce rozum předběhnou a já bublám ... že nebudu prát žínku na nádobí (buď vrazím s utěrkama na vyvářku nebo vyhodím), splachovat budu pořád .. kdo to má čuchat, a nejsem netopýr a nesnáším tmu ... ona to neplatí a ani na to nevydělá ... ale komentovat musí pořád ..... Tak a je to, už jsem se zase nechala vytočit Co s tím ?????
Dostanou moje emoce někdy rozum ?????
Není tady
topazio napsal(a):
Ota napsal(a):
U mě hlavně dobrá a kvalitní čokoláda
.
tak tak, mňam
Upravil(a) Račice dračice (6. 1. 2009 9:51)
Není tady
Jím a piju u počítače. Manžel to vidí děsně nerad a já ho chápu, ale nemůžu s tím nic dělat, najíst se u stolu mi při mém pracovním vytížení připadá jako ztráta času
Není tady
Meškanie. Podarilo sa mi to redukovať na 15 minút a občas aj menej, ale... ešte vždy sa mi to stáva. Neviem odhadnúť cestu v MHD.
Jedenie sladkého po obede, pomohlo by mi odbúrať to, ale...
Zabordelovanie pracovného miesta, doma i v oboch prácach. Väčšinou udrživavam veci na stole v znesiteľnom stave, ale občas sa vymknú. V hlavnej práci sme si dávali na vianočnom večierku dary inkognito, od "secret Santa", a mne niekto(neskôr sa ukázalo, že náš marketingový šéf) v rámci daru upratal stôl dočista dočista. Zostala som v šoku! Budem sa snažiť udržať ho tak čo najdlhšie.
Není tady
lala09 napsal(a):
ahojek, cely zivot bojuji s kousanim nehtu...mam to po matce i sestra to dela a dnes i moje obe netere.....no ja to u segry vyresila...zaplatila jsem ji acrylove nehty...od te doby si nehty prestala kousat, snad jen obcas kdyz se rozchazi s chlapem...a neterim jsem koupila lak proti kousani nehtu...a ja:_/ hryzu porad, nekdy jsou doby kdy se fakt kontroluji a nekdy ne.....ja dokazu objet i acrylove nehty....hmmmmmmmmmmmmmm mela bych se polepsit...!!!!!!
papa
vždyť jsem to říkala že jsou lidi (ženský ) co koušou i umělý nehty
Zkus gelový, nejsou tak podajný
Není tady
BB napsal(a):
V současné době prioritním problémem pro mě je, že se nechám vytočit od tchýně.... Rozum mi říká : je to sará osoba, musí holt pořád dokolečka radit jak mám vyměňovat utěrky, prát denně v ruce mýdlem hadřičku od nádobí, krájet cibuli, nesplachovat záchod aby se ušetřila voda, žít po tmě aby se ušetřil proud .... ale emoce rozum předběhnou a já bublám ... že nebudu prát žínku na nádobí (buď vrazím s utěrkama na vyvářku nebo vyhodím), splachovat budu pořád .. kdo to má čuchat, a nejsem netopýr a nesnáším tmu ... ona to neplatí a ani na to nevydělá ... ale komentovat musí pořád ..... Tak a je to, už jsem se zase nechala vytočit
Co s tím ?????
Dostanou moje emoce někdy rozum ?????
taky mam pár věcí, tkerýma se necham vytočit jenom myšlením na ně. A když bych to měla napsat, nebo o tom mluvit, to mě rozčílí ještě víc
Není tady
Ronja napsal(a):
Jím a piju u počítače. Manžel to vidí děsně nerad a já ho chápu, ale nemůžu s tím nic dělat, najíst se u stolu mi při mém pracovním vytížení připadá jako ztráta času
To nepokladam za zlozvyk, robim to tiez. Takze aj toto je zlozvyk? Tak si pisem dalsi ....
Není tady
Já nevím Oxi, mě to takhle vyhovuje, ale když mi pak můj drahý čistí klávesnici a vyklepává z ní drobky, tak se u toho děsně tváří
Možná že když si pak tu klávesnici čistíš sám, tak to zlozvyk není
Není tady