29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zelvo, vy ste teda familie. Ale aspon se mas cim chlubit.
Není tady
máš blbou náladu
Není tady
Neeeeeeeee, vubec. Jenom co na srdci to na jazyku.
Není tady
Není tady
Allyson napsal(a):
Zelvo, vy ste teda familie. Ale aspon se mas cim chlubit.
A čimpak se pochlubíš Ty?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
želvouš, ty spitko
i džentlouši pijí až po páté odpoledne
Přesně tak - gentleman nepije před západem slunce
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
želvouš, ty spitko
ještě že máme ten zimní čas...
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
želvouš, ty spitko
Já bych si občas dala trošku piva tak 0,3 víc ne, nebo sklenku Avanti, ale nemohu si nic takového zatím dopřát.
Není tady
topazio napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
želvouš, ty spitko
Já bych si občas dala trošku piva tak 0,3 víc ne, nebo sklenku Avanti, ale nemohu si nic takového zatím dopřát.
Proč? třeba ti Matýsek bude ještě líp spinkat...
Není tady
Nípání se v obličeji a vůbec šmatlaní si do obličeje obecně...a to i když s někým mluvím...povídáme si a já si najednou uvědomím, že už pět minut si škrábu místo třeba pod ušním lalůčkem A to už si nehraju z nosem...kdysi jsem si při rozhovoru dlaní třela nos směrem nahoru,jako na pršák...děs
pár lidí mi řeklo, že při tom vypadám jak magor...nevím proč jsem to dělala, možná z nervozity,,ale začala jsem se na to soustředit a už to nedělám
Není tady
s tebou musí být docela prdka se bavit, nikdy jsem si u nikoho ničeho takovýho nevšimla
Není tady
No protože jiný si třeba koušou nehty,nebo klepou nohama pod stolem Já zas nikdy neslyšela "prdka se bavit" zní to skoro jako "ahojda lidičky"
Není tady
ne, jen jsem sem nechtěla psát pr... se bavit
a já teda klepu
Není tady
já taky musim občas něco při rozhovoru dělat. Vim že něco jo, ale neuvědomuju si co. Ale asi mě třeba něco děsně svědí, vlasy si musim dát za ucho apod
Není tady
já klepu nohama, ale jen když jsem nervozní nebo prostě netrpělivá a to jsem dost často, trpělivost mi fakt chybí
a dost to lidem leze na nervy a za ty nohy mě chytají, abych toho nechala
Není tady
můj manžel taky furt klepe. A tak ymu nadávám
ale s tou trpělivostí jsme na tom stejně
Není tady
Petruša napsal(a):
já taky musim občas něco při rozhovoru dělat. Vim že něco jo, ale neuvědomuju si co. Ale asi mě třeba něco děsně svědí, vlasy si musim dát za ucho apod
Ja si vetsinou hraju s nausnicema .
Není tady
venuše napsal(a):
Petruša napsal(a):
Ja si vetsinou hraju s nausnicema
.
aspoň víš co děláš, já si to fakt neuvědomuju Sice vim že něco dělam, ale 100%ně netušim co
Už jsem asi fakt na hlavu
Není tady
Petruša napsal(a):
ale s tou trpělivostí jsme na tom stejně
chlap by měl klepat, ne ? by bylo blbý, kdyby ne
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Petruša napsal(a):
ale s tou trpělivostí jsme na tom stejněchlap by měl klepat, ne ? by bylo blbý, kdyby ne
při tom klepání mu do toho n ekecam
ale že klepe nohou mě pěkně se.e
Není tady
Petruša napsal(a):
venuše napsal(a):
Petruša napsal(a):
Ja si vetsinou hraju s nausnicema
.
aspoň víš co děláš, já si to fakt neuvědomuju
Sice vim že něco dělam, ale 100%ně netušim co
![]()
tak to je hodně blbé, nevědět co děláš, víš aspoň s kým
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Petruša napsal(a):
venuše napsal(a):
Ja si vetsinou hraju s nausnicema.
aspoň víš co děláš, já si to fakt neuvědomuju
Sice vim že něco dělam, ale 100%ně netušim co
![]()
tak to je hodně blbé, nevědět co děláš, víš aspoň s kým
Není tady
Petruša napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Petruša napsal(a):
ale s tou trpělivostí jsme na tom stejněchlap by měl klepat, ne ? by bylo blbý, kdyby ne
při tom klepání mu do toho n ekecam
ale že klepe nohou mě pěkně se.e
Není tady
ahojek, cely zivot bojuji s kousanim nehtu...mam to po matce i sestra to dela a dnes i moje obe netere.....no ja to u segry vyresila...zaplatila jsem ji acrylove nehty...od te doby si nehty prestala kousat, snad jen obcas kdyz se rozchazi s chlapem...a neterim jsem koupila lak proti kousani nehtu...a ja:_/ hryzu porad, nekdy jsou doby kdy se fakt kontroluji a nekdy ne.....ja dokazu objet i acrylove nehty....hmmmmmmmmmmmmmm mela bych se polepsit...!!!!!!
papa
Není tady