29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petruša napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Petruša napsal(a):
babinet
já si dala závazek, že od ledna už sem vlezu tak akorát někdy večer...no jsem zvědavá...
tak takový závazky já si ani radši nedávám
já si na sebe rovnou pletu biče - aby mi nic jinýho nezbylo...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Petruša napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
já si dala závazek, že od ledna už sem vlezu tak akorát někdy večer...no jsem zvědavá...tak takový závazky já si ani radši nedávám
já si na sebe rovnou pletu biče - aby mi nic jinýho nezbylo...
Není tady
dělám spoustu věcí na poslední chvíli (miluji ten adrenalin ), myslím rychleji než mluvím, neumím mít všechny účtenky a výpisy v krabičce na jednom místě, když jsem byla mladší, nechávala jsem většinu svých svršků na židli, dokud nespadla.....
Není tady
Koušu si nehty. A šíleně se za to stydím, ale nedokážu s tím přestat
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
dej si umělý, ty ti nebudou chutnat
Není tady
Kouřit jsem přestala před 17-ti lety.
Dneska přemýšlím už několik hodin, jestli mám nějaký zlozvyk, natož nějaký, kterého bych se chtěla zbavit a nedaří se - a na nic jsem nepřišla. Což je fajn. Mám ze sebe radost.
to já jsem děsně nedochvilná samotnou mě to se.re, ale já nejsem schopná se prostě vypravit
pořád mám spoustu času, š*****ám si řasy, piju kafíčko, všechno možný a pak se divím, že nestíhám.
Není tady
a já se jdu válet.. s tím Zlaťákem...
Není tady
potvoro
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
to neni tak jistý Mě teda osobně nechutnaj, mam je už 6 let, ale nikdy jsem si nehty nekousala. Ale mam pár známých, pro které umělé nehty není překážka
Není tady
chodím pozdě, a vůbec na všechno mám spoustu času a pak nestíhám :-(
Není tady
Tak to ja mam zase zlozvyk, ze jsem az otravne dochvilna. Vsude na cas, stresuju se kvuli tomu a pak cekam, na ty, jejichz zlozvykem je chodit pozde . A pritom vim, ze vetsina mych pratel a lidi z rodiny prijdou pozde a stejne jsem vsude na cas. Neustale cekajici a brblajici nad pozdnimi prichody
.
A pak jidlo. Nejak ho neovladam zvlast posledni dobou.
Není tady
Ze si kazde rano musim napustit vanu a umyt hlavu.Pak samozrejme nedochvilnost,ale na to,uz jsou u me v praci zvykli.
Není tady
Mám úplně stejné zlozvyky jako Heluška, chodím pozdě spát, vysedávám u počítače a taky odkládám práci a bůhvíproč ji neudělám, když je ještě čas a klid - tohle chci letos napravit, protože mám kromě Vánoc kulaté narozeniny a je toho moc. Navíc mám jeden zlozvyk od dětství - žmoulání okrajů deky, takových tech lemů z nějaké té umělé podšívkoviny nebo čeho, jak jsou tak prima studené. Teď tady takovou deku nemám, ale kdybych měla, tak bych ji asi nenechala v klidu a za čas by skončila s roztrhanými okraji.
Není tady
Můj zlozvyk? Všechno dělám až na poslední chvíli. Asi takhle - mám udělat něco, na co je potřeba asi hodina času, já to začnu dělat půl hodiny před termínem a je to OK. Prostě nebudu dělat nic, když vím, že na to mám čas, udělám to až vím , že už ten čas nemám. K doktorovi jdu až na poslední chvíli, kdy vím, že už není zbytí, ráno vstávám tak, že do práce odcházím s tím, že se dooblíkám ve výtahu (ale umytá a učesaná jsem ). Prostě já všechno dělám až na poslední chvíli, jinak to ani neumím.
Není tady
taurus napsal(a):
Tak to ja mam zase zlozvyk, ze jsem az otravne dochvilna. Vsude na cas, stresuju se kvuli tomu a pak cekam, na ty, jejichz zlozvykem je chodit pozde
. A pritom vim, ze vetsina mych pratel a lidi z rodiny prijdou pozde a stejne jsem vsude na cas. Neustale cekajici a brblajici nad pozdnimi prichody
.
A pak jidlo. Nejak ho neovladamzvlast posledni dobou.
taky jsem moc dochvilná. Občas to asi bude zlozvyk, protože jsem taky občas na nervy že něco nestihnu. A pak - neni to sice zlozvyk, ale zvyk to je - nemůženechat projet vlak, abych mu nespočítala vagony. Odmalička. ještě že bydlim ve městě, kde vlaky nejezdí, takže to neni tak tragický
Není tady
Petruša napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
to neni tak jistý
Mě teda osobně nechutnaj, mam je už 6 let, ale nikdy jsem si nehty nekousala. Ale mam pár známých, pro které umělé nehty není překážka
fůůůj
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ze si kazde rano musim napustit vanu a umyt hlavu.Pak samozrejme nedochvilnost,ale na to,uz jsou u me v praci zvykli.
ješiš až tak ? tak do práce a tam, kde musím být chodím na čas, to vím, že musím, ale jinak když se jen tak domluvím, je to tragédie.
Není tady
počítat vagony mě teda nikdy nenapadlo
Není tady
Chodím všude strašně brzo mám prostě strach, že bych mohla přijít pozdě a někdo by na mě musel čekat. I na nádraží, kam jsem chodila osm let denně, jdu brzo, takže pak na vlak nejmíň deset minut čekám
taky neumím chodit pomalu, jsem pořád tak nějak v poklusu (a strašně mě zmáhá procházka s našima pejskama, kteří už chodí co noha nohu mine
příjdu domu strašně unavená, protože se "šourám"
). Nejlíp pracuju pod tlakem, takže všechno (úklid, práci, věci do školy) nechávám na poslední chvíli a omlouvám si to tím, že podám mnohem lepší výkon
A ještě navíc mám tendence řešit život ostatních lidí (sama tomu říkám pomáhat
), ale to se snažím potlačit co nejvíc (poté, co jsem byla rozebrána na babinetu
)
Není tady
Def vidíš, to já na vlak většinou dobíhám když mám normální boty, docela pohoda, ale v podpatkách se běží dost blbě
Jinak s tou chůzí to mám stejně, chodím hrozně rychle, ani si to neuvědomuju, když s někým jdu, tak mi nadávají, kam tak letím
jednou jsme jeli s prckem do ZOO, já nasadila ten svůj krok, oni se přizpůsobili a za 20 minut jsem měli obejito. u východu se ex lekl, že už jsem hotoví a šli jsem to obejít ještě jednou a tentokrát pomalu
a nesnáším, když jdu, někdo se přede mnou šourá a já ho nemám jak obejít, protože zabere celej chodník
a strašně ráda si hraju na dohazovačku ale když mi tohle udělají holky, že mě někam vylákají pod nějákou záminkou, aby jsem nakonec zjistila, že mě chtějí seznámit s někým, kdo "ke mě prostě pasuje" k vraždě mi moc nechybí
Není tady
Taky dostávám vynadáno za rychlou chůzi chlap mě brzdí tím, že mě drží za ruku
A ještě jsem si vzpoměla, že mám velký oči ať se jedná o nákup nebo jídlo v restauraci, vždycky mám pocit, že toho zvládnu kopu
a přitom mi půl porce bohatě stačí
a taky sbírám krabičky, protože "by se mohly hodit"
Jo a nerozeznám pravou a levou pokud je to v rychlosti a někdo na mě zařve "kam?!" tak jsem v pytli
musí se na mě pomalu a líp mi to jde v angličtině
A taky o sebe nepoznám svoje dvě známý všichni okolo už jsou naučený, že jak s jedna dostaví, musí jí oslovit jménem, abych potom neudělala nějakej trapas
Není tady
Ppavlo tak třeba teď napadne až nějakej vlak uvidíš
a taky chodim rychle Máma když se mnou dje na procházku s kočárem,t ak mi nadává. Ale když jdu s manželem, tak sipřipadam jak lenochod, on chodí ještě rychleji
Není tady
Peťo ok, sednu na nádr a budu počítat
hele, třeba manža uznává jiný model rodiny, někde chodí baby snad až 2 metry za chlapem
Není tady
no vidíš, to by mě nenapadlo Až přijde z práce, tak se ho zeptám
Není tady