29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můj zlozvyk je skákání do řeči. Uvědomila jsem si to naplno při čtení vlákna " Co je vám o.d.p.o.r.n.é". Vím, že to dělám a nedaří se mi toho zbavit.
Máte taky nějaký zlozvyk, případně podařilo se vám s nějakým svým zlozvykem skoncovat? A jak?
Upravil(a) Blossom (14. 11. 2008 12:51)
Kouřím. A moc mluvím. A občas se mi vloudí do slovníčku sprosté slovo. A taky jsem plašan, rychleji mluvím, než myslím. A určitě je toho víc, ale teď hned si nevzpomenu
Není tady
Jo a jediný pokus o ukončení mé nikotinové záliby proběhl letos v květnu. Výsledek - 3 dny jsem nekouřila, roztroubila do světa... A teď se jak idiot s cigaretama schovávám. Takže hulím dál a navíc se ze mě stal podvodník. Ale zase se mi tím zbystřily smysly. Uši mám jak rys, při zvuku kroků bleskurychle típám, likviduju, zahlazuju stopy a dezinfikuju ruce i ústa.
Upravil(a) Anda (14. 11. 2008 13:03)
Není tady
Anda napsal(a):
Jo a jediný pokus o ukončení mé nikotinové záliby proběhl letos v květnu. Výsledek - 3 dny jsem nekouřila, roztroubila do světa... A teď se jak idiot s cigaretama schovávám. Takže hulím dál a navíc se ze mě stal podvodník. Ale zase se mi tím zbystřily smysly. Uši mám jak rys, při zvuku kroků bleskurychle típám, likviduju, zahlazuju stopy a dezinfikuju ruce i ústa.
krásně napsané
mám stejný zlozvyk a jsem slaboch
Není tady
Kousání nehtů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proto mám umělé.
Ve škole jsme zkoušeli vše od inkoustu...měla jsem pusu fialovou a bylo mi to jedno, maminky mi namočila prsty do slepičího "hovínka" a co myslíte že se stalo?
No a sice jsem se to mírně odnaučila ale jsou období kdy se prostě zase "zahryznu" a proto to řeším umělýma:co:
Není tady
Anda napsal(a):
Nechci tě zklamat, ale v tomto případě zahladit stopy nejde. Ale tu snahu o minimalizaci dopadů na okolí chválím.
Není tady
Petuna napsal(a):
Kousání nehtů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proto mám umělé.
Ve škole jsme zkoušeli vše od inkoustu...měla jsem pusu fialovou a bylo mi to jedno, maminky mi namočila prsty do slepičího "hovínka" a co myslíte že se stalo?
No a sice jsem se to mírně odnaučila ale jsou období kdy se prostě zase "zahryznu" a proto to řeším umělýma:co:
Já jsem přemýšlela, jestli se s mýma ohlodanýma nehtama můžu "pochlubit" a těší mě, že v tom nejsem sama...
Není tady
Kuba napsal(a):
Anda napsal(a):
Nechci tě zklamat, ale v tomto případě zahladit stopy nejde. Ale tu snahu o minimalizaci dopadů na okolí chválím.
V tom případě mě můj milý vážně miluje. Zatím dělá, že nic necítí. Nebo chudák v dětství přišel o čich.
Není tady
Taky ny nehty..už asi 3 roky dobrý ale v pubertě třeba to bylo hodne naročny...ted se mi to nejak podařilo zahnat a jsem moc rada
Není tady
Zavírám oči když mluvím.
Není tady
Někdy mluvím moc rychle. A jsem někdy i dost netrpělivá
Není tady
Kousani nehtu,jsem prchliva a vybusna,zavislost na smazenem jidle.
Není tady
dvojitej cheesburger s velkejma hranolkama, jablečná taštička a velká cola... Mňam...
Není tady
já zase každý den musím mít čokoládu, nějak bez ní nemohu být
Není tady
No tak celkem ráda bych přestala kouřit, ale pořád mi ještě nějak chybí takové to pravé odhodlání, takže se aspoň pokouším najet na víkendový režim a přes týden u sebe prostě cigára většinou nemít...ne vždycky se tedy podaří....
Není tady
Anda napsal(a):
Kouřím. A moc mluvím. A občas se mi vloudí do slovníčku sprosté slovo. A taky jsem plašan, rychleji mluvím, než myslím. A určitě je toho víc, ale teď hned si nevzpomenu
Tak to mám skoro stejně Kouřím sice málo, ale přesto se toho nejsem schopná zbavit!! Taky jsem poplach a bohužel taky ze mě nejdřív něco vypadne a pak mozek teprve vyšle signál, že tohle bych asi říkat neměla.. Jen jestli se s tím dá něco dělat?!
Není tady
Želvička17 napsal(a):
dvojitej cheesburger s velkejma hranolkama, jablečná taštička a velká cola... Mňam...
ježíš... a KAFE!!!
Není tady
Tiina napsal(a):
No tak celkem ráda bych přestala kouřit, ale pořád mi ještě nějak chybí takové to pravé odhodlání, takže se aspoň pokouším najet na víkendový režim a přes týden u sebe prostě cigára většinou nemít...ne vždycky se tedy podaří....
Tiino,
to je blbost s tím omezováním. Taky jsem kouřila xx let a přestala jsem. Mám za to, pokud člověk není vnitřně přesvědčenej , že nechce kouřit, tak nepřestane, nebo jen na chvíli a pak zase začne.
Já si řekla a dost, típla jsem večer poslední cigáro...a bylo to, a to jsem měla nakoupenou levně zásobu. Nebylo to lehké, ale CHTĚLA jsem!
Není tady
Chodím příšerně pozdě spát, nemůžu se ukecat třeba v devět, odejít od počítače nebo telky, vyvenčit pesana a jít na kutě.
Neumím jíst do polosyta
udělám si plán prací, které by bylo dobré mít hotové, ale nakonec jsem unavená a odkládám to, dokud to nezačne být akutní, pak se toho chytnu a jen to fičí. Vždy si marně lámu hlavu, proč to neudělám hned,když je to vlastně brnkačka.
určitě bych toho našla víc
Není tady
Topazio, denní příděl čokolády či jiných sladkostí s čokoládou neberu jako zlozvyk, ale jako nutnou denní potřebu:lol:
Není tady
Asi tvrdnutí u PC pozdě do noci, když jsem přetažená a nemůžu spát. Měla bych si místo toho dát vanu a nečučet do PC i v době, kdy nemusím
Není tady
Moje velka nerest, ktera mi zneprijemnuje zivot je odkladani dulezitych veci a pak zacit vyrizovat za 5 minut 12.
Není tady
Petruša napsal(a):
babinet
já si dala závazek, že od ledna už sem vlezu tak akorát někdy večer...no jsem zvědavá...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Petruša napsal(a):
babinet
já si dala závazek, že od ledna už sem vlezu tak akorát někdy večer...no jsem zvědavá...
tak takový závazky já si ani radši nedávám
Není tady